Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 edit: athanaso77 με προλαβες!! :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ποσο κανει μια δευτερη μπαταρια? Τελικα να παρω το Τouch Cruise ή το Touch diamond? Ή υπαρχει κανενα καλυτερο? Σε αυτα τα 2 εχω καταληξει Εσεις τι λετε? Για την μπαταρια κοιτα εδω http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=162958 Τωρα ποια συσκευη θα παρεις ειναι κατι που θα αποφασισεις εσυ..Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο το diamond. αν θες κατι καλυτερο κοιτα το touch pro:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Einai nwris akoma na bgazoume asfali symperasmata alla... meta apo merikous kyklous fortisis exw arxisei na paratirw kapoia ikanopoiitiki beltiwsi stin apodosi tis mpatarias kai exw tin aisthisi oti afto tha beltiwthei kiallo. (To idio epibebaiwnoun kai alli katoxoi pou exw milisei mazi tous). Oriste kai ena comment tou Panou (Panosha) apo to navimania. Αυτά κι αν είναι ευχάριστα νέα. :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Τα αβασιμα συμπερασματα συνεχιζονται βλεπω...(Δεν εχω κατι με εσενα φιλε atkol) :) Ριξτε μια ματια κ εδω http://www.navimania.gr/showpost.php?p=115074&postcount=262 edit: athanaso77 με προλαβες!! Αν μέχρι τώρα οι γνώμες όλων όσων το έχουν ήδη στην κατοχή τους αποτελούν αβάσιμα συμπεράσματα, τότε αλλάζει το θέμα (σ.σ.ούτε κι εγώ έχω κάτι μαζί σου αγαπητέ φίλε). Εξακολουθεί, πάντως, πολύς κόσμος να βρίσκεται σε προβληματισμό και σε δίλλημα για το ποιά από τις 2 συσκευές να αγοράσει. Να , όμως, που χρειάζονται και οι τέτοιου είδους παρατηρήσεις. Μόλις γράψαμε ένα καυστικό σχόλιο για την μπαταρία, ήρθε άμεσα η απάντηση του Panosha που κάνατε ποστ τόσο εσύ όσο και ο φίλος athanasso. Και μπορώ να πω ότι βοήθησε πολύ! Σας ευχαριστούμε Φιλικά πάντα Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Οποτε μια δευτερη μπαταρια με 40 ευρω και ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Μόλις γράψαμε ένα καυστικό σχόλιο για την μπαταρία, ήρθε άμεσα η απάντηση του Panosha που κάνατε ποστ τόσο εσύ όσο και ο φίλος athanasso. File mou egw apla katathetw tin proswpiki mou empeiria kai tin enisxyw legontas oti den einai apla idea mou mias kai beltiwsi tis apodosis tis mpatarias exei paratirisei kai allos kosmos. Skopos den einai na amfisbitisoume kanenan alla na deiksoume pws exei pragmatika i katastasi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Οποτε μια δευτερη μπαταρια με 40 ευρω και ειναι οκ Δεν νομίζω ότι μπορεί μια άλλη μπαταρία πιο ενισχυμένη να μπαίνει έτσι απλά στο diamond... Κάτι θα αλλάζει στο καπάκι ή στο πίσω μέρος της συσκευής. Αποτέλεσμα:περισσότερο "φούσκωμα". Πάντως, σύμφωνα με Ace δεν υπάρχει προς το παρόν αντικαταστάτρια μπαταρία για το Diamond. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Δεν νομίζω ότι μπορεί μια άλλη μπαταρία πιο ενισχυμένη να μπαίνει έτσι απλά στο diamond... Κάτι θα αλλάζει στο καπάκι ή στο πίσω μέρος της συσκευής. Αποτέλεσμα:περισσότερο "φούσκωμα". Exei anakoinwthei apo tin HTC tetoia mpataria alla den me endiaferei kati tetoio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 ROM: 1.35.401.3 WWE ROM: 05/28/08 WM6.1 CE OS 5.2.19588 (Build 19588.1.1.4) Radio: 0.93.25.NS26 Protocol version: 52.26.25.09H DownLoad Link 1 DownLoad Link 2 Την εβαλες ? Μπαινει κανονικα? ή θελει custom spl ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Την εβαλες ? Μπαινει κανονικα? ή θελει custom spl ? thelei custom spl..... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 εχει καμια διαφορά από την προηγούμενη.την εχει βαλει κανεις. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 εχει καμια διαφορά από την προηγούμενη.την εχει βαλει κανεις. Minor updates pou exoun na kanoun me ti statherotita, oxi tin taxytita. Oxi pantws kati to emfanes. Den tin exw balei, apla metaferw sxolia xristwn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Minor updates pou exoun na kanoun me ti statherotita, oxi tin taxytita. Oxi pantws kati to emfanes. Den tin exw balei, apla metaferw sxolia xristwn. Και πως την εβαλαν αυτοι? Βρηκαν UK κομματι official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Και πως την εβαλαν αυτοι? Βρηκαν UK κομματι official? Sto XDA-devs einai arketoi pou tous irthe i syskevi me afti ti ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Το πηρα και εγω. Το φορτιζω 10 ωρες και μετα το ανοιγω σωστα? Και οταν αδιασει εντελως, παλι το φορτιζω αλλες 10 ωρες σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Me geia sou. Ta pragmata me tis fortiseis twn PPCs den einai toso afstira. Den yparxei logos na to afiseis tosi wra. Fysiologiki fortisi loipon kai se genikes grammes na min afineis (oso afto einai efikto) tin mpataria na peftei katw apo 10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Φυσιολογικη φορτιση ποσες ωρες ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Mexri na fortisei 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Αποφάσισα, θα το πάρω!!!!!!:lol: Το μονο που με χαλαει ειναι οτι θα εχω περιορισμο στην μνημη, (ψυχολογικα ποιο πολυ, στο Cruise ουτε 1g δεν εχω φτασει). Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Οταν ηταν σβηστο, δεν εδειχνε ποσο τις εκατο ειχε φορτισει. Οποτε δεν κρατηθηκα και το εβγαλα κ το αναψα και το παιζω. Εχω βαλει το destinator 7 αυτο χωρις εγκατασταση και δεν βρισκει gps. Τι προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Tha to katalabeis oti exei fortisei otan stamatisei o fwtismos sto kentriko pliktro. Oson afora to Destinator... tin prwti fora thelei ligo xrono. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Μα τι λιγο χρονο. Εμενα δεν το βρισκει με τιποτα το gps. Εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Μα τι λιγο χρονο. Εμενα δεν το βρισκει με τιποτα το gps. Εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα? μηπως το χεις μεσα στο σπιτι? πρεπει να εισαι εξω (μπαλκονι πχ)και να το αφησεις αρκετη ωρα την πρωτη φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Παντως παιδια, οντως η μπαταρια του γινετε ολο κ καλυτερη με καθε φορτιση! Μου βγαζει περιπου 4,5 ωρες με ανοιχτη την οθονη. Περιπου μιση ωρα τηλ, μερικα σμσ, και στησιμο γενικα με αρκετες επανεκκινησεις. Απο εχθες το πρωι, και τωρα εχει αλλο 10%. Βεβαια δεν πιανει το cruise, το οποιο εβγαζε πανω απο 7 ωρες. (Stand by 2-3 μερες) Αλλα στο θεμα ταχυτητας, ειναι πολυ καλο! Εκτος του οτι παιζει πολυ καλα τα βιντεο 640 χ 3.. vga δηλαδη, ειπα να το τεσταρω με ενα παιχνιδι με 3D γραφικα και γενικα πολυ βαρυ (Underground Street Duel). Το παιζει κανονικοτατα. Μεχρι τωρα, απο οσα ppc εχω δοκιμασει, μονο το Asus 535 το σηκωνε και τωρα αυτο. Οτι και να λενε μερικοι, ειναι πολυ καλο το διαμαντι, και την ημερα την βγαζει ανετα. Απλως ειναι αρχη και ολοι παιζουμε παραπανω. Στην ουσια αδειαζει η μπαταρια του μετα απο 4,5 ωρες περιπου με ανοιχτη την οθονη. Η περιπου 3-4 ωρες ομοιλια. Παραπανω ωρες θα ασχολειστε την ημερα με το ppc, οι περισσοτεροι τουλαχιστον;;; Αλλες δουλειες δεν εχετε; :) Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipistri Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Για οποιον δεν το ξερει η συσκευη ενεργοποιειται απο αναμονη και αν τραβηξεις το στικακι χωρις να πατησεις το επανω κουμπι (power) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts