mol Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 κάτι παρόμοιο με το ebanking δεν μπορούσα με τίποτα να αλλάξω passwd και τα παράτησα!!Τι έβγαλε σε εσένα???διέγραψε την εφαρμογή και κάνε όλη την διαδικασία από την αρχηΟκ, το δοκιμάζω τώρα και επανέρχομαι Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Μάλλον το θέμα μου έχει να κάνει με τη φραγή εισερχομένων κλήσεων που μόλις ανακάλυψα ότι ενεργοποιήθηκε στο νούμερο που χρησιμοποιώ στην Πειραιώς.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Τι έβγαλε σε εσένα???Οκ, το δοκιμάζω τώρα και επανέρχομαι Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επιτέλους δοκίμασα πριν λίγο και άλλαξα επιτυχώς τον κωδικό, εκείνη τη μέρα και ώρα όμως δεν γινόταν με τίποτα! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 Τελικά το θέμα μου λύθηκε Έκανα ανανέωση στον αριθμό και βγήκε η φραγή, οπότε ήρθαν κανονικά τα sms Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2021 καλημερα υπαρχει τροπος να στειλω χρηματα απο πειραιως σε eurobank δικο μου χωρις χρεωση; μεσω iris που συνδεεται αριθμος κινητου ; ή οχι; . το χαρατσι εφτασε τα 3 ευρω στην πειραιως ; για να μπουνε καθαρα τα χρηματα στην eurobank ; ενω μεχρι περυσι ητανε 2,50 ευρω! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Με Iris μέσω κινητού οι χρεώσεις είναι 0,02 ευρώ μέχρι 50 ευρώ 0,50 ευρώ μέχρι 500 ευρώ. Εγώ στέλνω 10 φορές από 50 και πληρώνω 0,20 . Με Iris μεσω Ebanking είναι πιό ακριβό νομίζω 2,5 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Με Iris μέσω κινητού οι χρεώσεις είναι 0,02 ευρώ μέχρι 50 ευρώ 0,50 ευρώ μέχρι 500 ευρώ. Εγώ στέλνω 10 φορές από 50 και πληρώνω 0,20 . Με Iris μεσω Ebanking είναι πιό ακριβό νομίζω 2,5 ευρώ Την χρέωση μέχρι 50 ευρώ την έχει πάει στα 0,05 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 πράγματι το επιβεβαιώνω , άλαξε η χρέωση στα 0,05 μέχρι 50 ευρώ. Οπότε σε συμφέρει να ασχοληθείς μόνο αν είναι να μεταφέρεις μέχρι 450 ευρώ. Αν είναι να στείλεις 500 ευρώ το κάνεις με μία μεταφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 τα στέλνω μέσω ρεβολούτ και από εκεί όπου θέλω και είμαι δωρεάν!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 τα στέλνω μέσω ρεβολούτ και από εκεί όπου θέλω και είμαι δωρεάν!! Αμα τα στείλεις Revolut δωρεάν , και μετά Πειραιώς θα πληρώσεις έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος ( Εκτός αν έχεις λογαριασμό Direct με δωρεάν εισερχόμενο έμβασμα) Αλλά αυτό δεν αφορά αυτόν που ρωτάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Έκλεισα ραντεβού για άνοιγμα νέου λογαριασμού μισθοδοσίας Εκτός αν τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται ζήτησαν και 25€ για ασφάλεια της κάρτας. Τι φάση? Μπαίνουν στο λογαριασμό αυτά η τα χάνω??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Έκλεισα ραντεβού για άνοιγμα νέου λογαριασμού μισθοδοσίας Εκτός αν τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται ζήτησαν και 25€ για ασφάλεια της κάρτας. Τι φάση? Μπαίνουν στο λογαριασμό αυτά η τα χάνω??? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk "Αγοράζεις" την ασφάλεια, δεν τα χάνεις ;) Μπορείς να τους πεις ότι δεν την θέλεις, και να επιμείνεις. Θα σου πουν ότι είναι υποχρεωτική, αλλά δεν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Τι εννοείς αγοράζω αλλά δε τα χάνω? Θα μπουν σαν αρχικό ποσό κατάθεσης? Αν είναι έτσι δε με πειράζει Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Τι εννοείς αγοράζω αλλά δε τα χάνω? Θα μπουν σαν αρχικό ποσό κατάθεσης? Αν είναι έτσι δε με πειράζει Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν μπαίνουν στον λογαριασμό σου, είναι νταβατζιλικι των τραπεζών. σου ασφαλίζουν την χρεωστικη κάρτα με κόστος 25 ευρώ. έχεις ξεκάθαρο δικαίωμα να αρνηθεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Δηλαδή τι εξασφαλίζουν? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Ασφάλεια για περίπτωση κλοπής. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Με λίγα λόγια σου ασφαλίζουν τα "πάντα" σε περίπτωση κλοπής, χαρτιά, κινητό κλπ Παραθέτω το ασφαλιστικό πρόγραμμα κάθε τράπεζας για να δεις https://www.nbg.gr/el/retail/insuring-caring/cards/card-insurance https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/asfaleia/prosopikon-antikeimenon/safe-pocket https://www.alpha.gr/el/idiotes/asfalisi/periousia-kai-prosopika-antikeimena/alpha-feel-safe https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/asfaleia/lifestyle/asfaleia-piraeus-secure-wallet/piraeus-secure-wallet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Α οκ κατάλαβα. Άρα θα φάει άκυρο. Αν επιμείνει πολύ όμως και πει ότι πρέπει να γίνει? Γιατί κάπως έτσι θα το πλασάρει φαντάζομαι. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Θα επιμείνεις και εσύ ότι δεν το θες, εφόσον δεν είναι υποχρεωτικό και δεν σου είναι απαραίτητο ,δεν είσαι αναγκασμένος να δεχτείς και ασε τον υπάλληλο να χτυπιέται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Α οκ κατάλαβα. Άρα θα φάει άκυρο. Αν επιμείνει πολύ όμως και πει ότι πρέπει να γίνει? Γιατί κάπως έτσι θα το πλασάρει φαντάζομαι. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk της λες ότι θέλεις απλά να ανοίξεις λογαριασμό. φεύγεις και κάνεις αίτηση για χρεωστικη μέσω web banking Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει ασφάλεια. Επίσης για έκδοση κωδικών web banking από κατάστημα έχει χρέωση, αν κάποιος θέλει να δει τον κατάλογο και να μας πει θα του ήμουν ευγνώμων :p Και η χρεωστική κάρτα από το web banking χρεώνεται 6€, ίσως με το άνοιγμα λογαριασμού στο κατάστημα να την γλίτωνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 (edited) Δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει ασφάλεια. Επίσης για έκδοση κωδικών web banking από κατάστημα έχει χρέωση, αν κάποιος θέλει να δει τον κατάλογο και να μας πει θα του ήμουν ευγνώμων :p Και η χρεωστική κάρτα από το web banking χρεώνεται 6€, ίσως με το άνοιγμα λογαριασμού στο κατάστημα να την γλίτωνε. Προσωπικά στην Πειραιώς πριν 5 χρόνια για την απόκτηση κωδικών ebanking πλήρωσα 5€, τότε δεν υπήρχε απόκτηση κωδικών ηλεκτρονικά . Για τις υπόλοιπες τράπεζες δεν γνωρίζω να σου πω γιατί απόκτησα κωδικούς ηλεκτρονικά. Όσον αφορά τις χρεωστικές κάρτες σε εθνική είναι δωρεάν με το άνοιγμα λογαριασμού όπως και στην Πειραιώς και αν δεν κάνω λάθος και στην Eurobank, όπως και στην άλφα αλλά εκει πρέπει να επιλέξεις εκείνες χωρίς την επιβράβευση γιατί οι διαφανές μπόνους έχουν χρέωση 12€ τον χρόνο Edited August 16, 2021 by dennis99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώσει ασφάλεια. Επίσης για έκδοση κωδικών web banking από κατάστημα έχει χρέωση, αν κάποιος θέλει να δει τον κατάλογο και να μας πει θα του ήμουν ευγνώμων :p Και η χρεωστική κάρτα από το web banking χρεώνεται 6€, ίσως με το άνοιγμα λογαριασμού στο κατάστημα να την γλίτωνε. Στην alpha κοστίζουν 8€ οι κωδικοί web banking. Θεωρητικά αν ισχυριστείς ότι δεν θέλεις να κανείς μεταφορές θα μπορούσες να μην το χρεώσεις. Έκδοση χρεωστικής bonus 12€ ετησίως και ασφάλεια επιπλέον. Ευτυχώς είχα ενημερώσει τον γιο μου να μην υποκύψει και μόνο τα 8€ χρεώθηκαν. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Στην alpha κοστίζουν 8€ οι κωδικοί web banking. Θεωρητικά αν ισχυριστείς ότι δεν θέλεις να κανείς μεταφορές θα μπορούσες να μην το χρεώσεις. Έκδοση χρεωστικής bonus 12€ ετησίως και ασφάλεια επιπλέον. Ευτυχώς είχα ενημερώσει τον γιο μου να μην υποκύψει και μόνο τα 8€ χρεώθηκαν. Sent from my iPhone using Tapatalk Υπάρχει και η επιλογή έκδοσης της δωρεάν χρεωστικής κάρτας χωρίς bonus, οι διάφανες bonus έχουν 12€ ετήσια συνδρομή και περιλαμβάνει και τα alerts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2021 Υπάρχει και η επιλογή έκδοσης της δωρεάν χρεωστικής κάρτας χωρίς bonus, οι διάφανες bonus έχουν 12€ ετήσια συνδρομή και περιλαμβάνει και τα alerts δεν υπάρχει δωρεάν χρεωστικη κάρτα στην alpha. οι απλές έχουν κόστος 5 ευρώ, οι bonus 12 τον χρόνο και η aegean 20 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts