Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Nα ρωτήσω και εγώ κάτι:

Σε ποια τράπεζα μπορω να πληρώνω Εφορία,Κινητό ΤΙΜ και γενικά λογαριασμούς online με τη μικρότερη χρέωση; Ποια είναι η καλυτερη τράπεζα [βάσει τιμής και ποικιλίας πληρωμής λογαριασμών] έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσω την ουρά στα καταστήματα;

θενκς

Η Πειραιώς έχει κάποιου είδους σύμβαση με την Tim οπότε έχει και ανανέωση καρτοκινητού και πληρωμή λογαριασμών Tim αλλά καιένα σωρό άλλα (

Πάγιες Εντολές

ΔΕΗ

ΟΤΕ

ΕΥΔΑΠ

Tellas

COSMOTE

VODAFONE

TIM

MULTICHOICE

ΤΕΒΕ Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας άλλης Τράπεζας

ΦΠΑ

ΙΚΑ

ΤΕΒΕ

ΔΕΗ

Tellas

Q-Telecom

Allianz ΑΕΓΑ

Allianz AEAZ

ING

Φόρος Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων

Αγορά Χρόνου Ομιλίας

Vodafone Refill

)

Αν σου φτάνουν.. Καλά η χρεωση είναι απειροελάχιστη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

• Απαντήσεις 27,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1022

• Vasileios

1144

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Εαν ανοιξω ενα καινουριο λογαριασμο στην Πειραιως και βαλω μεσα 300 ευρω μπορω να παρω την *ιδια μερα* Electron ή αλλου ειδους debit card την οποια να χρησιμοποιησω στο ιντερνετ ?

Και κατι ακομα.. για να κανω συναλλαγες μεσω winbank χρειαζομαι καποια συσκευη οπως στην Alpha ?

Εαν ανοιξω ενα καινουριο λογαριασμο στην Πειραιως και βαλω μεσα 300 ευρω μπορω να παρω την *ιδια μερα* Electron ή αλλου ειδους debit card την οποια να χρησιμοποιησω στο ιντερνετ ?

Και κατι ακομα.. για να κανω συναλλαγες μεσω winbank χρειαζομαι καποια συσκευη οπως στην Alpha ?

1) Nai.

2) Oxi, opws sthn alpha su vgazei kwdiko to mhxanaki sthn peiraiws poly pio apla su erxetai epitopou me mhnyma sto kinhto su.

H Πειραιώς θα σου ζητήσει 5€ για να σου δώσει κωδικό e-banking, και θα σου ζητήσει και 5€ για να σου δώσει άλλον αν τον χάσεις!

Το κορυφαίο e-banking στην Ελλάδα το έχει η Eurobank.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

H Πειραιώς θα σου ζητήσει 5€ για να σου δώσει κωδικό e-banking, και θα σου ζητήσει και 5€ για να σου δώσει άλλον αν τον χάσεις!

Το κορυφαίο e-banking στην Ελλάδα το έχει η Eurobank.

διαφωνω οσο δεν παει ομως. Η Πειραιως εχει το καλύτερο και ειναι και πολυβραβευμένο. Σου παρέχει τις άπειρες δυνατότητες ιδίως όσον αφορά τη χρήση απο κινητό. ΚΑΜΙΑ σχέση με Eurobank. Φυσικά έχω και τα 2, τοχω με eurobank χρηματιστηριακή το άλλο, και νομίζω πως δεν συγκρίνονται καν. Εκτός βέβαια αν έχεις μόνο eurobank και είσαι ικανοποιημένος και το λες γιαυτό. Τώρα αν χαρακτηρίζεται ένα ebanking καλό ή κακό απτο αν έχει ή δεν έχει πάγια χρέωση 5 ολόκληρα ευρώ τι να πω..

διαφωνω οσο δεν παει ομως. Η Πειραιως εχει το καλύτερο και ειναι και πολυβραβευμένο. Σου παρέχει τις άπειρες δυνατότητες ιδίως όσον αφορά τη χρήση απο κινητό. ΚΑΜΙΑ σχέση με Eurobank. Φυσικά έχω και τα 2, τοχω με eurobank χρηματιστηριακή το άλλο, και νομίζω πως δεν συγκρίνονται καν. Εκτός βέβαια αν έχεις μόνο eurobank και είσαι ικανοποιημένος και το λες γιαυτό. Τώρα αν χαρακτηρίζεται ένα ebanking καλό ή κακό απτο αν έχει ή δεν έχει πάγια χρέωση 5 ολόκληρα ευρώ τι να πω..

Έχω και εγώ και τα 2. Σωστότερα, της Πειραιώς το είχα μέχρι πριν δύο μήνες, που ξέχασα τον κωδικό -αφού κάθε τρεις και λίγο μου έλεγε να τον αλλάξω- και κλειδώθηκε ύστερα από μόλις 3 λάθος προσπάθειες και αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ.

Της Πειραιώς είναι πιο εντυπωσιακό, αλλά της Eurobank είναι και πιο λειτουργικό και έχει πιο πολλές δυνατότητες, παρά το λιτό του interface.

Τελικά η λιτότητα βγαίνει υπέρ του χρήστη.

Σχεδόν όλα (λέω σχεδόν για να μην κάθομαι να μετράω) που αναφέρεις εκεί τα έχει και η Eurobank, αντίθετα είχα βρει πολλές δυνατότητες που έδινε η Eurobank και δεν έδινε η Πειραιώς (πλέον δεν έχω πρόσβαση για να δω αν έχει κάνει κανένα βήμα να πλησιάσει την Eurobank).

Και τα 5€ κερατιάτικα που θέλει η Πειραιώς κάθε φορά που ξεχνάς τον κωδικό -τον οποίο σε βάζει να αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο- είναι η πλέον ανήθικη προμήθεια που γνωρίζω σε ελληνική τράπεζα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mην μαλωνετε παιδια :O

Εγω χρησιμοποιω και τις 2 και το e-banking τους μου φαινεται εξισου καλο.

Αναλυτικοτερα,

1. Επανεκδοση κωδικων

Η Πειραιως εχει το κερατιατικο για επανεκδοση κωδικων το οποιο ειναι 2€ και το τρεξιμο (πρεπει να πας στην τραπεζα να το ζητησεις και μετα απο 2-3 μερες να ξαναπας να τους παρεις).

Στη Εurobank η επανεκδοση ειναι μια ανεξοδη και πανευκολη διαδικασια που γινεται μεσω internet ενω η ενεργοποιηση τους γινεται τηλεφωνικα και αμεσως.

2. Ευκολια συναλλαγων

Στην Πειραιως υπαρχει το extrapin που στο στελνουν στο κινητο σου, το πληκτρολογεις τσακ-μπαμ και καθαρισες.

Στην Eurobank οι συναλλαγες απαιτουν εκδοση πιστοποιητικου που ειναι πολυ σπαστικο ενω δικαιουσαι να εκδοσεις μεχρι 2 το πολυ οποτε περιοριζεσαι παντα σε 2 pc και στον Internet Explorer.

3. Εμβασματα

Η Πειραιως στα εξηγει ολα, εχει λιστα με τα BIC των τραπεζων για να μην τα ψαχνεις αλλα εχει μεγαλυτερη προμηθεια και στελνει το εμβασμα με μονο μια επιλογη, την χρεωση των εξοδων της σε σενα και της αλλης τραπεζας σε αυτον που λαμβανει το εμβασμα (SHA) (δηλ. θα λαβει λιγοτερα χρηματα απο το ποσο που του εστειλες).

Τελος δινει τη δυνατοτητα να εκτελεσεις ξανα το εμβασμα, αυτοματα μετα απο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ή σε μια συγκεκριμενη ημερομηνια.

Η Eurobank εχει ολες τις επιλογες για τα εξοδα αλλα αν δεν εχεις ξαναστειλει εμβασμα πρεπει να φας τουλαχιστον ενα μισαωρο για να δεις τι συμπληρωνεις και που.

Επισης εχει υπολογιστη εξοδων ωστε να ξερεις τι ακριβως θα χρεωθεις.

4. Κινησεις λογαριασμου

Η Πειραως κραταει ολες τις κινησεις του λογαριασμου σου ωστε να ξερεις ανα πασα στιγμη τι εδωσες και τι πηρες.

Επισης στελνει με e-mail τις κινησεις ή με ταχυδρομειο (σε απλο κιτρινο φακελο, με τα στοιχεια γραμμενα με το χερι, χωρις logo της τραπεζας και με τις εκτυπωσεις να εχουν γινει μεσω εφαρμογης DOS!) ενω δινει τη δυνατοτητα να τις "κατεβασεις" σε csv και html.

Η Εurobank κραταει ιστορικο μονο των 3ων τελευταιων μηνων, κατι το οποιο ειναι εκνευριστικο.

Πριν καμποσο καιρο ειχα ζητησει και αποστολη των κινησεων με ταχυδρομειο και μου τις εστειλαν αλλα απ'οτι βλεπω αυτη η επιλογη εξαφανιστηκε απο το e-banking πια.

Eναλλακτικα μπορεις να τις εκτυπωσεις ή να τις κατεβασεις σε csv.

5. Πληρωμες

Εδω η Πειραιως νικαει με διαφορα...γινεται ενας χαμος! ενω με το easypay κατατροπωνει τους παντες.

H Eurobank προσφερει κι εκεινη καποιες πληρωμες λογαριασμων αλλα σε καμια περιπτωση δεν φτανει την Πειραιως.

Βεβαια οποιος εχει πιστωτικη μπορει να εκτελεσει τις πληρωμες του μεσω easypay της Πειραως :p

6. Login / logout

Η Πειραιως χρησιμοποιει username και password τα οποια ευκολα τα θυμασαι.

Η Eurobank ζηταει τον αριθμο της καρτας σου που τον περνας με το mouse ωστε να μην μπορει να κλαπει και password που το περνας κανονικα.

Το θεμα ειναι πως αν δεν εχεις την καρτα σου μαζι σου ειναι προβλημα το login (εκτος κι αν εχει απομνημονευσει τον κωδικο στο pc απο το οποιο "μπαινεις").

Με λιγα λογια, και οι δυο τραπεζες εχουν δυνατα και αδυνατα σημεια στο e-banking. Το ιδανικοτερο θα ηταν ενα e-banking με στοιχεια και απο τα 2 (για εμενα τουλαχιστον :happy: )

Θελω να στειλω μια επιταγη,ξερει κανεις αν μπορω να παω στην τραπεζα με το βιβλιαριο και να τους πω να εκδοσουν μια? ονομαστικη γινεται??

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Κατάθεση σε λογαριασμού τρίτου σε άλλη τράπεζα δεν γίνεται. ΄

Αυτό που θέλεις να κάνεις γίνεται με έμβασμα βέβαια, το οποίο όμως κοστίζει (το πόσο δεν ξέρω)

το έμβασμα μέσω internet banking της εθνικής κοστίζει 0,5 ευρώ. από το γκισέ λογικά θα είναι ακρετά παραπάνω...

Τα εμβασματα εχουν εξοδα και απο την τραπεζα που τα στελνει και απο αυτη που τα δεχεται. Τωρα το τι θα χρεωθεις εξαρταται απο τις επιλογες που θα κανεις οταν στειλεις το εμβασμα. Μπορεις να χρεωθεις και τις 2 προμηθειες ωστε το ποσο που θες να στειλεις να παει ακεραιο ή μπορεις να χρεωθεις μονο τα εξοδα της δικης σου τραπεζας.

Αυτο που θελει μεγαλη προσοχη ειναι να δωσεις τον αριθμο ΙBAN του αποδεκτη και το BIC της τραπεζας του γιατι αν δωσεις τον ελληνικο τοτε την πατησες!

Θα υπαρξει προσθετη χρεωση για μη αυτοματοποιημενη συναλλαγη που ειναι 10 €.

Π.χ. για ενα εμβασμα απο Eurobank σε Πειραιως, η πρωτη μου χρεωσε 0,30 € ενω η δευτερη 3 €. Επειδη ειχα επιλεξει να χρεωθω ολα τα εξοδα το ποσο που εστειλα πηγε ακεραιο και η Eurobank μου χρεωσε 3,30 € στο συνολο.

Mην μαλωνετε παιδια :O

Εγω χρησιμοποιω και τις 2 και το e-banking τους μου φαινεται εξισου καλο.

Αναλυτικοτερα,

1. Επανεκδοση κωδικων

Η Πειραιως εχει το κερατιατικο για επανεκδοση κωδικων το οποιο ειναι 2€ και το τρεξιμο (πρεπει να πας στην τραπεζα να το ζητησεις και μετα απο 2-3 μερες να ξαναπας να τους παρεις).

Στη Εurobank η επανεκδοση ειναι μια ανεξοδη και πανευκολη διαδικασια που γινεται μεσω internet ενω η ενεργοποιηση τους γινεται τηλεφωνικα και αμεσως.

2. Ευκολια συναλλαγων

Στην Πειραιως υπαρχει το extrapin που στο στελνουν στο κινητο σου, το πληκτρολογεις τσακ-μπαμ και καθαρισες.

Στην Eurobank οι συναλλαγες απαιτουν εκδοση πιστοποιητικου που ειναι πολυ σπαστικο ενω δικαιουσαι να εκδοσεις μεχρι 2 το πολυ οποτε περιοριζεσαι παντα σε 2 pc και στον Internet Explorer.

3. Εμβασματα

Η Πειραιως στα εξηγει ολα, εχει λιστα με τα BIC των τραπεζων για να μην τα ψαχνεις αλλα εχει μεγαλυτερη προμηθεια και στελνει το εμβασμα με μονο μια επιλογη, την χρεωση των εξοδων της σε σενα και της αλλης τραπεζας σε αυτον που λαμβανει το εμβασμα (SHA) (δηλ. θα λαβει λιγοτερα χρηματα απο το ποσο που του εστειλες).

Τελος δινει τη δυνατοτητα να εκτελεσεις ξανα το εμβασμα, αυτοματα μετα απο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ή σε μια συγκεκριμενη ημερομηνια.

Η Eurobank εχει ολες τις επιλογες για τα εξοδα αλλα αν δεν εχεις ξαναστειλει εμβασμα πρεπει να φας τουλαχιστον ενα μισαωρο για να δεις τι συμπληρωνεις και που.

Επισης εχει υπολογιστη εξοδων ωστε να ξερεις τι ακριβως θα χρεωθεις.

4. Κινησεις λογαριασμου

Η Πειραως κραταει ολες τις κινησεις του λογαριασμου σου ωστε να ξερεις ανα πασα στιγμη τι εδωσες και τι πηρες.

Επισης στελνει με e-mail τις κινησεις ή με ταχυδρομειο (σε απλο κιτρινο φακελο, με τα στοιχεια γραμμενα με το χερι, χωρις logo της τραπεζας και με τις εκτυπωσεις να εχουν γινει μεσω εφαρμογης DOS!) ενω δινει τη δυνατοτητα να τις "κατεβασεις" σε csv και html.

Η Εurobank κραταει ιστορικο μονο των 3ων τελευταιων μηνων, κατι το οποιο ειναι εκνευριστικο.

Πριν καμποσο καιρο ειχα ζητησει και αποστολη των κινησεων με ταχυδρομειο και μου τις εστειλαν αλλα απ'οτι βλεπω αυτη η επιλογη εξαφανιστηκε απο το e-banking πια.

Eναλλακτικα μπορεις να τις εκτυπωσεις ή να τις κατεβασεις σε csv.

5. Πληρωμες

Εδω η Πειραιως νικαει με διαφορα...γινεται ενας χαμος! ενω με το easypay κατατροπωνει τους παντες.

H Eurobank προσφερει κι εκεινη καποιες πληρωμες λογαριασμων αλλα σε καμια περιπτωση δεν φτανει την Πειραιως.

Βεβαια οποιος εχει πιστωτικη μπορει να εκτελεσει τις πληρωμες του μεσω easypay της Πειραως :p

6. Login / logout

Η Πειραιως χρησιμοποιει username και password τα οποια ευκολα τα θυμασαι.

Η Eurobank ζηταει τον αριθμο της καρτας σου που τον περνας με το mouse ωστε να μην μπορει να κλαπει και password που το περνας κανονικα.

Το θεμα ειναι πως αν δεν εχεις την καρτα σου μαζι σου ειναι προβλημα το login (εκτος κι αν εχει απομνημονευσει τον κωδικο στο pc απο το οποιο "μπαινεις").

Με λιγα λογια, και οι δυο τραπεζες εχουν δυνατα και αδυνατα σημεια στο e-banking. Το ιδανικοτερο θα ηταν ενα e-banking με στοιχεια και απο τα 2 (για εμενα τουλαχιστον :happy: )

Πολύ ωραία και πολύ λεπτομερής ανάλυση, και μάλιστα σωστότατη. Νομιζω όμως πως απο όλα αυτά βγαίνει η Πειραιώς νικήτρια. Χιχι!

xerei kaneis poso einai h xreosh gia tis pagies entoles apo thn alphabank meso toy e-banking??? dld na plhroneis ote,cosmote klp meso ths trapezas aytomata

Θελω να στειλω μια επιταγη,ξερει κανεις αν μπορω να παω στην τραπεζα με το βιβλιαριο και να τους πω να εκδοσουν μια? ονομαστικη γινεται??

Θα πας στο ταμειο και θα ζητησεις μια τραπεζικη επιταγη οπου και θα δηλωσεις το ονομα υπερ του οποιου θες να τη βγαλεις...

:tease:

1)Η συνδρομη στην πιστωτικη της Eurobank ειναι εξαμηνιαία ή ετήσια? Ποσο ειναι η χρεωση?

2)Εχω βγαλει μια και θελω να την διακοψω, θελει μεγαλη διαδικασια? Εχει προσθετη χρεωση?

thanx!

1)Η συνδρομη στην πιστωτικη της Eurobank ειναι εξαμηνιαία ή ετήσια? Ποσο ειναι η χρεωση?

2)Εχω βγαλει μια και θελω να την διακοψω, θελει μεγαλη διαδικασια? Εχει προσθετη χρεωση?

thanx!

Σε όλες τις πιστωτικές η συνδρομή είναι ετήσια, και το ποσό το καθορίζει η τράπεζα με στάνταρ τιμή η απο κάποια ανάλογη προσφορά. Ψάξε στο site της Eurobank τι συνδρομή έχει η κάρτα σου ανάλογα με το είδος της.

Τώρα για να τη διακόψεις δεν είναι τίποτα πας σε ένα κατάστημα με την ταυτότητά σου, την ξεχρεώνεις και την κόβουν μπροστά σου.

Η καρτα ειναι Eurobank Visa αλλα δεν βρισκω στη σελιδα το ποσο συνδρομης. Ειχα χασει μια ενημερωση και τον επομενο μηνα ειχε ερθει μια χρεωση 25 ευρω ως "προηγουμενο υπολοιπο" χωρις επεξηγηση αλλη. Αναρωτιεμαι εαν ειναι αυτο το ποσο η συνδρομη.

Το ποσο της συνδρομης προπληρωνεται καθε χρονο? Αν οχι, πρεπει να εχει καποια χρεωση στην καταργηση της καρτας ως αναλογικο του εως τοτε χρονου απο την αρχη του ετους.

Η συνδρομή της κάρτας πληρώνεται προκαταβολικά στον πρώτο λογαριασμό. Η συνδρομή πληρώνεται κάθε χρόνο τον μήνα που λήγει η κάρτα σου ( ακόμα και αν λήγει κάθε 2 ή 3 χρόνια ) Μέχρι 2 μήνες πρίν την ετήσια ανανέωση μπορείς να την διακόψεις χωρίς να πληρώσεις συνδρομή.

xerei kaneis poso einai h xreosh gia tis pagies entoles apo thn alphabank meso toy e-banking??? dld na plhroneis ote,cosmote klp meso ths trapezas aytomata

Δωρεάν.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Καλησπερα!

Σημερα ανοιξα 'παρτιδες' με Eurobank. Επρεπε να φτιαξω λογαριασμο μισθοδοσιας... Μου εβγαλαν και καρτα ΑΤΜ αμεσως....η οποια ομως ειναι και Visa(χωρις να τους το ζητησω).

Τα προνομια πανω-κατω τα γνωριζω - αυτο που θελω να μαθω ειναι αν εμενα μου αφαιρουν καποιο ποσο καθε μηνα ή εξαμηνο για συνδρομη Visa.

Δεν εχω σκοπο να τη χρησιμοποιησω ως πιστωτικη αλλα σε περιπτωση που το κανω πως μπορω να κανονισω να αφαιρουνται τα ποσα αγορων αμεσα απο το λογαριασμο μου;;

Α! Και κατι αλλο! Μου ειπε ο υπαλληλος οτι το τρεχουμενο λογαριασμο μπορω να τον χρησιμοποιησω για κανω και καταθεσεις δικες μου και να τοκιζονται με το επιτοκιο της μισθοδοσιας(ως τρεχουμενος δηλ.)...Ισχυει οντως;;

Ευχαριστωωωω!

Ανοιξα λογαριασμο στην Πειραιως και πηρα Ελεκτρον. Στη σελιδα του winbank γιατι μου βγαζει απενεργοποιημενο το χρηματιστηριο? Δεν μπορω ετσι απλα να αγορασω μετοχες? Πρεπει να εχω κανει κατι αλλο πρωτα?

Αν δεν έχεις μερίδα στο Χ.Α.Α. θα πρέπει να ανοίξεις μία στην Πειραιώς.

Αλλιώς πρέπει να πάρεις τους αριθμούς μερίδας από την προηγούμενη χρηματιστιριακή και μετά να τους πάς στην Πειραιώς όπου και θα υπογράψεις σύμβαση πελάτη της χρηματιστιριακής της.

Καλησπερα!

Σημερα ανοιξα 'παρτιδες' με Eurobank. Επρεπε να φτιαξω λογαριασμο μισθοδοσιας... Μου εβγαλαν και καρτα ΑΤΜ αμεσως....η οποια ομως ειναι και Visa(χωρις να τους το ζητησω).

Τα προνομια πανω-κατω τα γνωριζω - αυτο που θελω να μαθω ειναι αν εμενα μου αφαιρουν καποιο ποσο καθε μηνα ή εξαμηνο για συνδρομη Visa.

Δεν εχω σκοπο να τη χρησιμοποιησω ως πιστωτικη αλλα σε περιπτωση που το κανω πως μπορω να κανονισω να αφαιρουνται τα ποσα αγορων αμεσα απο το λογαριασμο μου;;

Α! Και κατι αλλο! Μου ειπε ο υπαλληλος οτι το τρεχουμενο λογαριασμο μπορω να τον χρησιμοποιησω για κανω και καταθεσεις δικες μου και να τοκιζονται με το επιτοκιο της μισθοδοσιας(ως τρεχουμενος δηλ.)...Ισχυει οντως;;

Ευχαριστωωωω!

Αν η κάρτα έχει τους αριθμούς ανάγλυφους τώτε είναι πιστωτική. Αν απλά τους έχεις ελαφρά τυπωμένους τώτε είναι VISA Εlectron και ότι ψωνίσεις το αφαιρεί αμέσως από τον λογαριασμό σου. Προφανώς γιαν να στην δώσουν χωρίς να το ζητήσης θα είναι Electron και δέν έχει συνδρομή.

Το επιτόκιο είναι 1,70 % στον λογαριασμό μισθοδοσίας της Εurobank Ανεξαρτήτως ποσού και ισχύει και για τις δικές σου καταθέσεις.

Αν δεν έχεις μερίδα στο Χ.Α.Α. θα πρέπει να ανοίξεις μία στην Πειραιώς.

Αλλιώς πρέπει να πάρεις τους αριθμούς μερίδας από την προηγούμενη χρηματιστιριακή και μετά να τους πάς στην Πειραιώς όπου και θα υπογράψεις σύμβαση πελάτη της χρηματιστιριακής της.

Ειχα παλια και στη Σιγμα αλλα δε ξερω τωρα τι εχει γινει (μετα απο τοσα χρονια και απο την μετονομασια).

Αν ισχυει ακομα πως θα ενεργοποιηθει στην winbank ?

Με διαφορα το καλυτερο e-banking το εχει η Πειραιως εδω και χρονια με πολλα βραβεια.

Εγω ανοιξα παρτίδες με alpha e-banking.

Οταν ζητησα κωδικους ηρθαν σε 3 μερες, αλλα τωρα ου εχω παραγγηλει το μηχανηματακι πρόσθετου κωδικου που το χρειάζεσαι για να κανεις συναλλαγες μεσω αλλων τραπεζών, με καθυστερούν τρελα και εχω εκνευριστει. Ασε που το χρεωνουν 7 ευρω ... 7 Ευρω για να κνεις συναλλαγες απο το συστημα τους! Και μη ξεχνάμε φυσικα και το μισο ευρω προμηθεια σε καθε συναλλαγη ετσι??

:X

Εχω κι εγω αλφα αλλα με χαλασε το μηχανακι. Η αποστολη κωδικου στο κινητο που εχεις δωσει (πειραιως) ειναι πιο πρακτικη μεθοδος. Με προβληματισε ομως το οτι εχει επιλογη να αλλαξεις το κινητο ! Αν δηλαδη μπει κλεφτης στο πισι μου η πειραιως προσπαθει να τον τσεκαρει στελνοντας τον κωδικο στο δηλωθεν κινητο, αλλα αμα ο κλεφτης θελει βαζει το δικο του. Θελω να ελπιζω οτι θα απαιτειται καποιο ενδιαμεσο βημα (τηλεφωνημα ή κατι αλλο)... αλλιως ειναι bug..