Vasileios Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Δυστυχώς εκτός από την τρέχουσα μισθοδοσία ελέγχουν και το εκκαθαριστικό της εφορίας. Αργώτερα θα σου δώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1626 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Είναι παράλογο αυτό . Να πεις χρωστούσα σε κράτος η ιδιώτη η δανεισμό οκ. Αλλά με ΑΦΜ πεντακάθαρο δεν δικαιολογείται. Ήθελα να κάνω αγορά που την έκανα τελικά. Αργότερα όταν λες το 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Εννοώ όταν κάνεις καλό εκκαθαριστικό . Δεν γνωρίζω αν αυτό ειναι μετα το τέλος των φετινών δηλώσεων ή όχι. Ανάλογα πότε έπιασες δουλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1626 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Φεβρουάριο... για αυτό έγραψα το 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 (edited) Platinum Bonus Mastercard Έφτασε :) edit: τίποτα ιδιαίτερο, ειδικά σε σχέσημε την χρυσή MC...τα lounges στα αεροδρόμια είναι μόνο στην πείπτωση που η πτήση θα έχει καθυστέρηση πάνω από 2 ώρες (δηλαδή κατά 95% το ξεχνάς) και τα 50 ευρώ έκπτωση στην Aegean δεν μπορούν να εξαργυρωθούν στο low fare calendar...τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια. (θυμίζω ότι η platinum έχει 80 ευρώ συνδρομή) Οπότε, μια χαρά θα είναι και η χρυσή! :) Edited May 20, 2019 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 (edited) Προηγούμενο εκκαθαριστικό μικρό λόγο του ότι ήμουν άνεργος . Πλέον εργαζόμενος σε φορέα του δημοσίου με εισόδημα 1,5 φορά του βασικού χωρίς καμία οφειλή δάνειο χρέη κτλ. 3 φορές άκυρο και από διαφορετικές τράπεζες... Δεν ασχολειθηκα άλλο γιατί δεν ανακοινώνουν καν τον λόγο... Και συ 12μηνο οαεδ; Εγω εχω την φοιτητικη και θα κανω τσεκ αυριο για αυξηση οριου στα 700 ( αν μπορω να ζητησω) απο 300 με μικρο εκκαθαριστικο βεβαια (2400) Edited May 20, 2019 by Ribopaido Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα από την Πέμπτη δεν έχω κάποια ενημέρωση για την πορεία της πιστωτικής.αν αργούν μυρίζει άκυρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα από την Πέμπτη δεν έχω κάποια ενημέρωση για την πορεία της πιστωτικής.αν αργούν μυρίζει άκυρο;[/quote Από την άλφα περιμένεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα από την Πέμπτη δεν έχω κάποια ενημέρωση για την πορεία της πιστωτικής.αν αργούν μυρίζει άκυρο;[/quote Από την άλφα περιμένεις; οχι φιλε μου.Απο eurobank.μεσο internet την εκανα και τεταρτη ηρθε πηε τα δικαιολογητικα ο κουριερ Edited May 20, 2019 by rio0013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα από την Πέμπτη δεν έχω κάποια ενημέρωση για την πορεία της πιστωτικής.αν αργούν μυρίζει άκυρο; Από την άλφα περιμένεις; οχι φιλε μου.Απο eurobank.μεσο internet την εκανα και τεταρτη ηρθε πηε τα δικαιολογητικα ο κουριερ Εγώ θυμάμαι πως έλαβα SMS σχεδόν ένα μήνα μετά την αίτηση, αν και μεσολάβησε η περίοδος Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς-Θεοφανείων όπου είναι λογικό να υπολειτουργούν λόγω υποχρεωτικής εξάντλησης των αδειών του προσωπικού. Περίμενε και μην απογοητεύεσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Εγώ θυμάμαι πως έλαβα SMS σχεδόν ένα μήνα μετά την αίτηση, αν και μεσολάβησε η περίοδος Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς-Θεοφανείων όπου είναι λογικό να υπολειτουργούν λόγω υποχρεωτικής εξάντλησης των αδειών του προσωπικού. Περίμενε και μην απογοητεύεσαι! sms θα μου στειλουν και ακυρο να φαω;;ετσι κι αλλιως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Μπήκε και στο site η Platinum Bonus Mastercard με όλα τα χαρακτηριστικά και online αίτηση: https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/platinum-bonus-mastercard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 (edited) Μπήκε και στο site η Platinum Bonus Mastercard με όλα τα χαρακτηριστικά και online αίτηση: https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/platinum-bonus-mastercard Γράφτηκε ήδη νωρίτερα: Platinum Bonus Mastercard Έφτασε :) edit: τίποτα ιδιαίτερο, ειδικά σε σχέσημε την χρυσή MC...τα lounges στα αεροδρόμια είναι μόνο στην πείπτωση που η πτήση θα έχει καθυστέρηση πάνω από 2 ώρες (δηλαδή κατά 95% το ξεχνάς) και τα 50 ευρώ έκπτωση στην Aegean δεν μπορούν να εξαργυρωθούν στο low fare calendar...τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια. (θυμίζω ότι η platinum έχει 80 ευρώ συνδρομή) Οπότε, μια χαρά θα είναι και η χρυσή! :) Edited May 21, 2019 by GraveDigger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Ναι δεν ξέρω τι άλλαξε (αν άλλαξε όντως) τελευταία με την Πειραιώς, όμως και εμένα μου έκανε πολύ κακή εντύπωση το όλο θέμα... Δηλαδή πραγματικά μιλάμε για κάρτα που έχω 12-13 χρόνια και σε απόπειρα να την καταργήσω εγώ στο παρελθόν, ήθελαν σώνει και καλά να την κρατήσω για ώρα ανάγκης και καλά και μου είχαν χαρίσει προφανώς και τη συνδρομή... Anyway όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα, αφού την είδε περίεργα η Πειραιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές... Και δε θα είναι για τα 15 ευρώ... Και όσον αφορά τις βλακείες που λένε ότι δεν εκδίδουν πλέον οι τράπεζες πιστωτικές και τέτοια, με εγγυημένο εισόδημα, μια χαρά εκδίδουν... Πριν λιγες μερες παντως η συννενοηση εγινε σε 1'. Δεν ξέρω γιατι σου εκαναν νερα. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Πριν λιγες μερες παντως η συννενοηση εγινε σε 1'. Δεν ξέρω γιατι σου εκαναν νερα. :rolleyes: Και σε μένα πάντως δε δέχτηκαν να μου δώσουν κάρτα για φέτος χωρίς συνδρομή όταν ήρθε η ώρα να ανανεωθεί. Τα προηγούμενα χρόνια μου την χάριζαν τη συνδρομή στην κάρτα αυτή. Φέτος δε δέχτηκαν και ήταν ανένδοτοι (σε κεντρικό επίπεδο, όχι καταστήματος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Σχετικά με την αλλαγή της Dynamic AMEX σε Diners, έστειλα email να ρωτήσω αν θα έχω τους ίδιους όρους στη συνδρομή (πάνω από 2500 γίνεται αντιλογισμός). Μου απάντησαν ότι δε θα έχει χρέωση ετήσιας συνδρομής η νέα κάρτα, χωρίς να αναφέρει κάτι σχετικά με το όριο των 2500 (αν θυμάμαι καλά τόσο είναι στην dynamic που έχω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 θελω να κανω πχ μια αγορα online 500 euro. Με την εταιρια που μιλησα λεει οτι δεν μπορει να κανει δοσεις μεσω πιστωτικης, αλλα αν μιλησω με την τραπεζα μου και το δεχθουν, γινεται. Τι εννοει ο ποιητης; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 θελω να κανω πχ μια αγορα online 500 euro. Με την εταιρια που μιλησα λεει οτι δεν μπορει να κανει δοσεις μεσω πιστωτικης, αλλα αν μιλησω με την τραπεζα μου και το δεχθουν, γινεται. Τι εννοει ο ποιητης; Σημαίνει ότι δε γίνεται. Αν δεν το προσφέρει η επιχείρηση σπανια το προσφέρουν οι τράπεζες. Π.χ. Η Πειραιώς έκανε φέτος άτοκες δόσεις για αγορά πετρελαίου θερμανσης με πιστωτικής της κάρτες (πάνω από ένα ποσό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Και ποια είναι η διαδικασία δηλαδή; γίνεται η αγορά και μετά μιλας με την τραπεζα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Και ποια είναι η διαδικασία δηλαδή; γίνεται η αγορά και μετά μιλας με την τραπεζα; Δε γίνεται. Αν γινόταν, θα το ήξερες ήδη απο την τραπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Και ποια είναι η διαδικασία δηλαδή; γίνεται η αγορά και μετά μιλας με την τραπεζα; Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς καν... Αν προσφέροταν η δυνατότητα, θα το έλεγε και το κατάστημα... Εφόσον γίνει η αγορά, τι θα πεις στην τράπεζα; Το ποσό που δεσμεύτηκε αφαιρέστε το και χρεώστε το σε δόσεις; Δε μου φαίνονται λογικά πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα.υστερα από καινούργια επικοινωνία με την τράπεζα μου είπαν ότι η πιστωτική έχει προ εγκριθεί και έχει πάει σε μια επιτροπή .τι εννοούν;; θετικό είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Για να μην αγχώνεσαι.. Εγώ αυτό που έκανα και στις δύο πιστωτικές μου είναι απλά αίτηση μέσω καταστήματος... Μετά περιμένεις να έρθει η κάρτα σπίτι.. Χωρίς καμία επικοινωνία με κανέναν.. Είναι λιγότερο βασανιστικό έτσι.. Έρχεται σπίτι η κάρτα και είναι σκληρό μέσα, έχει πλαστικό.. Ενώ τα statements που έρχονται διπλώνουν εύκολα.. Έτσι καταλαβαίνεις ότι ήρθε κάρτα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Χαχα απλά την έκανα μέσο ίντερνετ.Πιστευω από κατάστημα θα πήγαινε πιο γρήγορα το πράγμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα.υστερα από καινούργια επικοινωνία με την τράπεζα μου είπαν ότι η πιστωτική έχει προ εγκριθεί και έχει πάει σε μια επιτροπή .τι εννοούν;; θετικό είναι αυτό; Mάλλον κάτι σα last step φαντάζομαι για την τελική έγκριση... Αφού έχει προεγκριθεί, νομίζω είσαι σε καλό δρόμο... Μην αγχώνεσαι και περίμενε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts