SpyrosR Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 300 χωρίς δικαιολογητικα (Δηλαδή χωρίς εισόδημα). Aπό το λανσάρισμά της χωρίς δικαιολογητικά έβγαινε, ως πιστωτική κάρτα που απευθύνεται σε φοιτητές (άρα πιθανώς ανθρώπους χωρίς δικό τους εισόδημα)... Anyway προφανώς από το ... 2007 που την είχα βγάλει εγώ, έχουν αλλάξει πολλά (τότε είχε αρχικό όριο 800). Ευχαριστώ για την πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Το 2103260000 της αλφα ειναι κανονικη κληση χωρις επιπλεον κοστος. Sent from my iPad using Tapatalk Καλο αυτό.Για την Εθνικη υπαρχει καποιο άλλο νουμερο χωρις χρεωση αν γνωρίζεις?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Αν ειναι ετσι δεν θα κρατησω μια δηθεν dynamic χωρις τους αρχικους ορους και μαλιστα diners με πολυ χαμηλη δυνατοτητα αποδοχης. Ελπιζω οτι θα πρυτανευση η λογικη. Sent from my iPad using Tapatalk Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Το πρόγραμμα dynamic σταματάει το λεει ξεκάθαρα η επιστολή. Τώρα η diners στην Ελλάδα περνάει σε όλα τα καταστήματα που πέρναγε και η amex για αγορές ιντερνέτ δεν περνάει σε πολλά μαγαζιά και στο εξωτερικό. Εγω μάλλον όταν την λάβω θα την ενεργοποιήσω για να πάρω τους πόντους και αν έχει δωρεάν συνδρομή όπως είχα με την dynamic θα την κρατήσω για να υπάρχει... αλλιώς μόλις πάρω τους πόντους θα την καταργήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Έχω την dynamic amex. Όχι στους όρους που στείλαν δεν λέει τι ισχύει για χρέωση κτλ. Με είχαν στη γραμμή κανά 10 λεπτό και στο τέλος μου είπαν ότι ούτε και οι ίδιοι ξέρουν τι θα γίνει με την συνδρομή και αν θα ισχύουν τα ίδια με την amex. Τουλάχιστον η amex ήταν χρήσιμη την εποχή των σκληρών capital controls για αγορές από εξωτερικό. Αν η diners δεν κάνει ούτε για αυτό τότε θα την κρατήσω για 1 χρόνο και μόλις/αν ζητήσουν πάγιο θα την κλείσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Καλο αυτό.Για την Εθνικη υπαρχει καποιο άλλο νουμερο χωρις χρεωση αν γνωρίζεις?:) Δοκίμασε το 210 4848484. Τα τηλέφωνα που ζητάς τα γράφει και πίσω από τις κάρτες της κάθε τράπεζας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Aπο το σεπτέμβριο , 6μηνο δηλαδή. Εχω κάνει ομως αγορές 1000 ευρω έως τωρα( 12μηνες ατοκες) ,δεν ξερω αν παιζει ρόλο Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Δοκίμασε το 210 4848484. Τα τηλέφωνα που ζητάς τα γράφει και πίσω από τις κάρτες της κάθε τράπεζας Καλως.Σε ευχαριστω κ παλι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Οσοι λαβατε νεα καρτα απο την Alpha, πειτε μας και τι καρτα ειχατε πριν και σε τι σας την αλλαξαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Οσοι λαβατε νεα καρτα απο την Alpha, πειτε μας και τι καρτα ειχατε πριν και σε τι σας την αλλαξαν.. Εγω εχω την Blue AMEX πιστωτική, και μεεχρι στιγμης δεν εχω λαβει καμια ειδοποιηση Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Έχουν προτείνει σε κανέναν να του αντικαταστήσουν την Dynamic AmEx με Affinity Mastercard??? https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/affinity-mastercard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Έχουν προτείνει σε κανέναν να του αντικαταστήσουν την Dynamic AmEx με Affinity Mastercard??? https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/affinity-mastercard Κι εγώ το ίδιο που προτείνεις θέλω, πήρα τηλ πριν καιρό και μου ότι δε γίνεται να διαλέξουμε (αν και από ότι βλέπω έχουν πάρει αρκετούς τηλέφωνο για να τους προτείνουν κάρτα). Θα τους πάρω τηλέφωνο ξανά αύριο. Αν μου δώσουν οποιαδήποτε άλλη λογικά πάει για ακύρωση (θα πρέπει να δω τα προνόμια για σιγουριά πρώτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
victor Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Καλησπέρα σε όλους.Σημερα κάλεσα μετά από πολυ καιρό στην Alpha και με ενημέρωσαν ότι η Blue που έχω θα γίνει στην περίπτωση μου Gold MasterCard και θα λάβω σχετική επιστολή στο επόμενο διάστημα.Επ ευκαιρία ρώτησα αν όλες οι Blue μετατραπούν σε Gold MasterCard και μου απάντησαν ότι εξαρτάται από το υπάρχον πιστωτικό όριο που εχει κάποιος για τον τύπο της κάρτας που θα μετατραπεί.Επισης η διαδικασία αντικατάστασης των πιστωτικών θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι κ τον Ιουνιο.Απο ο,τι φαίνεται οι αντικαταστάσεις θα είναι σε MasterCard και Diners... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Ποια καρτα σημερα και απο ποια τραπεζα 1, δεν εχει ετησια συνδρομη 2, προσφερει επιστροφη μετρητων (οχι τυπου ποντων) 3, δεν εχει ποσοστο επιβαρυνσης σε τυχον αγορες απο το εξωτερικο η το διαδικτυο. Και οτιδηποτε αλλο τυχον πλεονεκτημα που γνωριζετε. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Καλησπέρα σε όλους.Σημερα κάλεσα μετά από πολυ καιρό στην Alpha και με ενημέρωσαν ότι η Blue που έχω θα γίνει στην περίπτωση μου Gold MasterCard και θα λάβω σχετική επιστολή στο επόμενο διάστημα.Επ ευκαιρία ρώτησα αν όλες οι Blue μετατραπούν σε Gold MasterCard και μου απάντησαν ότι εξαρτάται από το υπάρχον πιστωτικό όριο που εχει κάποιος για τον τύπο της κάρτας που θα μετατραπεί.Επισης η διαδικασία αντικατάστασης των πιστωτικών θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι κ τον Ιουνιο.Απο ο,τι φαίνεται οι αντικαταστάσεις θα είναι σε MasterCard και Diners... εσυ τι οριο ειχες στην blue? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
victor Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Το όριο μου 3.000 Ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Το όριο μου 3.000 Ευρώ. μεγαλο οριο, λογικο να στην κανουν gold Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Εμένα στη yes visa που έχω 2500 μου έχουν απορρίψει 2 φορές αύξηση στα 3... Έχουν φάει κάτι καντήλια... Από μέσα μου βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 (edited) Bonus Premium AMEX με €6000 όριο θα μετατραπεί σε Gold Mastercard με τους ίδιους όρους. H ίδια κάρτα με το ίδιο πιστωτικό όριο, παρόμοιες κινήσεις και πάγιες εντολές κτλ της γυναίκας μου θα μετατραπεί σε Diners. WTF?? Η πλάκα είναι ότι τους είχα πάρει τηλέφωνο πριν μια εβδομάδα και δεν ήξεραν τίποτα παρά μόνο ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνη. Την Τρίτη πήραν εμένα και μου είπαν για την Mastercard και το θεώρησα σίγουρο ότι το ίδιο θα γίνει και με τη γυναίκα μου. Σήμερα την πήραν και της είπαν ότι θα γίνει Diners. To μόνο που αλλάζει είναι το κατάστημα έκδοσης των δύο καρτών. Οι κινήσεις στις δύο κάρτες είναι παρόμοιες μ.ο. €20000/έτος (κυρίως από πάγιες εντολές), διαφορά ούτε €150 ευρώ η μία από την άλλη το 2018. Ό,τι να'ναι! Edited March 27, 2019 by kai50000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 (edited) μεγαλο οριο, λογικο να στην κανουν gold Εγώ έχω την gold mastercard με όριο 1000 ευρώ πάντως Εγώ που έχω και την gold mastercard και την blue amex φαντάζομαι την amex θα μου την κάνουν Diners. Bonus Premium AMEX με €6000 όριο θα μετατραπεί σε Gold Mastercard με τους ίδιους όρους. H ίδια κάρτα με το ίδιο πιστωτικό όριο, παρόμοιες κινήσεις και πάγιες εντολές κτλ της γυναίκας μου θα μετατραπεί σε Diners. WTF?? Η πλάκα είναι ότι τους είχα πάρει τηλέφωνο πριν μια εβδομάδα και δεν ήξεραν τίποτα παρά μόνο ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνη. Την Τρίτη πήραν εμένα και μου είπαν για την Mastercard και το θεώρησα σίγουρο ότι το ίδιο θα γίνει και με τη γυναίκα μου. Σήμερα την πήραν και της είπαν ότι θα γίνει Diners. To μόνο που αλλάζει είναι το κατάστημα έκδοσης των δύο καρτών. Οι κινήσεις στις δύο κάρτες είναι παρόμοιες μ.ο. €20000/έτος (κυρίως από πάγιες εντολές), διαφορά ούτε €150 ευρώ η μία από την άλλη το 2018. Ό,τι να'ναι! Μήπως η γυναίκα σου έχει τη χρυσή visa ή κάποιο άλλο προϊόν που να το θεωρούν παρόμοιο; (ή έχει πολλές mastercard) Εκτός αν κοιτάζουν μετά τις συναλλαγές και αν υπάρχουν πολλές συναλλαγές σε εστιατόρια πχ στην κάνουν diners λόγω και του προγράμματος με τα εστιατόρια Edited March 27, 2019 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Και οι δύο έχουμε απλή Μastercard με το ίδιο όριο (€3000) . Επίσης έχουμε από μια AEGEAN VISA με επίσης το ίδιο όριο (€1500). Δεν θα το έλεγα ότι γίνονται πολλές χρεώσεις σε εστιατόρια. Γενικά φροντίζουμε να μοιράζονται όσο το δυνατόν ισόποσα οι χρεώσεις στις πιστωτικές για τα προσωπικά έξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Και οι δύο έχουμε απλή Μastercard με το ίδιο όριο (€3000) . Επίσης έχουμε από μια AEGEAN VISA με επίσης το ίδιο όριο (€1500). Δεν θα το έλεγα ότι γίνονται πολλές χρεώσεις σε εστιατόρια. Γενικά φροντίζουμε να μοιράζονται όσο το δυνατόν ισόποσα οι χρεώσεις στις πιστωτικές για τα προσωπικά έξοδα. Μήπως έχεις καταθέσεις στην alpha bank με πρώτο όνομα το δικό σου και είσαι και μέλος του gold personal banking της alpha? ενώ η γυναίκα σου δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Να ρωτήσω κάτι για την Πειραιώς; Αν αγοράσω από συνεργαζόμενες εταιρίες με χρεωστική (την απλή την αναλήψεων) είναι πλέον x5 τα yellows και αν αγοράσω με πιστωτική είναι x10; Αυτό έχω παρατηρήσει. Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 @hlektro Διατηρούμε και οι δύο επαγγελματικούς λογαριασμούς στην ALPHA και POS. Καταθέσεις έχουμε σε διάφορα σχήματα αλλά η γυναίκα μου είναι ο κύριος καταθέτης στα περισσότερα από αυτά. Προφανώς είμαστε συνδικαιούχοι σε όλους τους λογαριασμούς. Τείνω να καταλήξω ότι τις δίνουν λίγο πολύ τυχαία ή ακόμα χειρότερα προωθούν σκοπίμως την Diners ενώ γνωρίζουν γνωρίζοντας την περιορισμένη απήχηση που βρίσκει στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 @hlektro Διατηρούμε και οι δύο επαγγελματικούς λογαριασμούς στην ALPHA και POS. Καταθέσεις έχουμε σε διάφορα σχήματα αλλά η γυναίκα μου είναι ο κύριος καταθέτης στα περισσότερα από αυτά. Προφανώς είμαστε συνδικαιούχοι σε όλους τους λογαριασμούς. Τείνω να καταλήξω ότι τις δίνουν λίγο πολύ τυχαία ή ακόμα χειρότερα προωθούν σκοπίμως την Diners ενώ γνωρίζουν γνωρίζοντας την περιορισμένη απήχηση που βρίσκει στην Ελλάδα προφανώς και συμφωνώ απολυτά μαζί σου ότι δηλαδή προωθούν την Diners όπως πριν 10-15 χρόνια έκαναν με την amex. Βέβαια αν αρχίσουν να έχουν πολλοί diners στην Ελλάδα τότε θα την δέχονται και περισσότερα καταστήματα...έτσι έγινε και με την amex σιγά σιγά. Γιαυτό και έχεις πάντα και δεύτερη κάρτα VISA ή Μαστερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 To θέμα είναι οι ηλεκτρονικές συναλλαγές. To γερμανικό amazon (και τα περισσότερα ευρωπαικά δεν δέχονται Diners λχ). Για την Ελλάδα, γνωρίζουμε καλά τί γίνεται. Όταν το 90+% των συναλλαγών είναι πλέον ηλεκτρονικές, αυτό δημιουργεί προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts