user2163 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Εγώ την έχω από 09/15 και δεν έχω πληρώσει ποτέ συνδρομή. Μόνο τον περασμένο Σεπτέμβρη με δυσκόλεψαν αρκετά μέχρι να την πιστώσουν. Τί τους λες δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Σε φοιτητική πιστωτική (πειραιως university) , ξέρετε αν γίνεται αύξηση ορίου? Την έβγαλα το σεπτέμβρη , και πέρα απο την συνέπεια μου έχω και ενα καθαρο εισόδημα απο τότε γυρω στα 840 . Μου είχε πει ο πωλητής οτι θα αυξάνεται το όριο μονο του με το καιρό αλλα δεν ξέρω τι εννοούσε :P Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Έκανα αίτηση για την attica της Eurobank.. Μιας και έχω τη yes και τη χρησιμοποιώ παντού και μετά την πληρώνω απευθείας και έχω πάρει 60€ επιστροφή.. Ζήτησα την yes που αντί για 1% παντού έχει 3% Θα είχα 180 ευρώ επιστροφή τώρα αν την είχα... ; Μπερδεμενα μας τα λες Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Το Πρώτο ερώτημα εξαρτάται από την τράπεζα . Επίσης πέρα από το πιστωτικό όριο υπάρχει και το ημερήσιο όριο. β) Μπορείς να βάλεις ακόμα και 48 δόσεις ακόμα και αν η κάρτα λήγει σε 1 μήνα.1)στις πιστωτικες της eurobank, πρεπει το διαθεσιμο υπολοιπο να ειναι τουλαχιστον ισο με το συνολο των επομενων 2 δοσεων 2) και αυριο να ληγει η πιστωτικη, μπορεις να βαλεις και 100 δοσεις αν θελεις 3)στις πιστωτικες της alpha bank η μεγαλυτερη χρεωση που μπορεις να κανειςσε ΜΙΑ συναλλαγη ειναι μεχρι το υψος του πιστωτικου σου οριουΕυχαριστώ παιδιά, με καλύψατε πλήρως. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Μπερδεμενα μας τα λες Τι είπα μπερδεμένο; με τη yes επειδή τη χρησιμοποιώ πάρα πολύ έχω πάρει 60€ επιστροφή... Αν είχα την attica θα είχα 180€ τώρα μιας και έχει 3% παντού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 2% έχει η Attica πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Έστω. Θα είχα τα διπλά από ότι έχω τώρα.. Με συμφέρει διότι την χρησιμοποιώ πολύ.. Και για δικές μου αγορές αλλά και για γονείς αδερφή κλπ.. Και δόσεις και εφάπαξ αγορές τις οποίες πληρώνω σε 1-2 μέρες.. Ισα για να πάρω την επιστροφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Εγώ την έχω από 09/15 και δεν έχω πληρώσει ποτέ συνδρομή. Μόνο τον περασμένο Σεπτέμβρη με δυσκόλεψαν αρκετά μέχρι να την πιστώσουν. Ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Τί τους λες δηλαδή; Ότι αν είναι να πληρώνεις συνδρομή, δεν αξίζει να την έχεις και θα την κόψεις... Κάθε 2 χρόνια που με χρεώνουν αυτό κάνω και όπως ανέφερε και ο φίλος από πάνω δεν έχω πληρώσει εδώ και χρόνια συνδρομή... :) Σε φοιτητική πιστωτική (πειραιως university) , ξέρετε αν γίνεται αύξηση ορίου? Την έβγαλα το σεπτέμβρη , και πέρα απο την συνέπεια μου έχω και ενα καθαρο εισόδημα απο τότε γυρω στα 840 . Μου είχε πει ο πωλητής οτι θα αυξάνεται το όριο μονο του με το καιρό αλλα δεν ξέρω τι εννοούσε :P Ναι παίζει... Δεν ξέρω με πόσο ξεκινάει τώρα, ωστόσο όταν την είχα βγάλει εγώ ήταν 800 και μετά με πήγαν στα 1000 και μετά στα 1300... Το μόνο που έκανα ήταν ότι ήμουν συνεπής στις πληρωμές, κατά τα άλλα δεν είχαν καν εισόδημα, όπως δεν είχα και όταν την είχα βγάλει. Βέβαια και τώρα που έχω κανονικό εισόδημα, δε μου έχουν κάνει άλλη αύξηση και έχω μείνει στα 1300, αλλά δε με νοιάζει γιατί δεν τη χρησιμοποιώ σε τέτοιο βαθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Τί τους λες δηλαδή; Κάνω πάνω από 2500€/χρόνο αγορές. Σε φοιτητική πιστωτική (πειραιως university) , ξέρετε αν γίνεται αύξηση ορίου? Την έβγαλα το σεπτέμβρη , και πέρα απο την συνέπεια μου έχω και ενα καθαρο εισόδημα απο τότε γυρω στα 840 . Μου είχε πει ο πωλητής οτι θα αυξάνεται το όριο μονο του με το καιρό αλλα δεν ξέρω τι εννοούσε :P Εγώ την έχω 3,5 χρόνια και δεν μου έχουν κάνει. Μάλιστα, με τα χίλια ζόρια και μετά από καβγά με άφησαν να κάνω αίτημα αύξησης ορίου το οποίο φυσικά απορρίφθηκε. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 (edited) Μου ήρθε γράμμα από την τράπεζα ότι αλλάζουν την AMEX με diners club , με διπλασιασμό Bonus πόντων. Μέχρι τώρα η αμεχ δεν είχε πάγιο αν ξεπερνούσες τα 1500ε το χρόνο κίνηση. Θα ισχύει το ίδιο και τώρα? Η Dιners γίνεται παντού δεκτή ή να τους πιέσω για Mastercard? ΥΓ. Από την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι δεν μπορώ να αλλάξω σε Mastercard. Το όριο της κάρτας παραμένει το ίδιο , αλλά δεν ξέρουν αν θα έχει πάγιο ή θα ισχύει η έκπτωση της amex. Edited March 26, 2019 by vega2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 (edited) Μου ήρθε γράμμα από την τράπεζα ότι αλλάζουν την AMEX με diners club , με διπλασιασμό Bonus πόντων. Μέχρι τώρα η αμεχ δεν είχε πάγιο αν ξεπερνούσες τα 1500ε το χρόνο κίνηση. Θα ισχύει το ίδιο και τώρα? Η Dιners γίνεται παντού δεκτή ή να τους πιέσω για Mastercard? ΥΓ. Από την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι δεν μπορώ να αλλάξω σε Mastercard. Το όριο της κάρτας παραμένει το ίδιο , αλλά δεν ξέρουν αν θα έχει πάγιο ή θα ισχύει η έκπτωση της amex. Η αποδοχή της Diners στα φυσικά καταστήματα δεν διαφέρει ουσιαστικά σε σχέση με την αποδοχή της American Express. Συνήθως, όπου γίνεται δεκτή η μία γίνεται δεκτή και η άλλη, επομένως δεν πρέπει να σε προβληματίζει ιδιαίτερα αυτό. Ειδικά αν ψωνίζεις από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, τις περισσότερες φορές δεν θα έχεις θέμα. Η αποδοχή της όμως στα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν είναι τόσο καλή όσο της American Express. Για παράδειγμα, τα φυσικά καταστήματα της Vodafone δέχονται Diners, αλλά μέσω του http://www.vodafone.gr όχι. Η μόνη εναλλακτική "λύση" για online αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν γίνεται δεκτή η Diners, είναι να περάσεις την Diners στο PayPal ως κάρτα Discover, ωστόσο θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι σε κάθε ηλεκτρονική αγορά θα χρεώνεσαι με περίπου +8% της συνολικής αξίας της αγοράς, λόγω του γεγονότος ότι οι αγορές μέσω PayPal μετατρέπονται από δολάρια σε ευρώ, αφού η Discover (στην οποία ανήκει η Diners) δεν επιτρέπει την ηλεκτρονική αγορά σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα πλην του δολαρίου, άρα επιβαρύνεσαι εσύ την μετατροπή από δολάρια σε ευρώ. Συνεπώς, δεν συστήνω να ψωνίζεις μέσω PayPal χρησιμοποιώντας Diners κάρτα. Όσον αφορά την ετήσια συνδρομή, (λογικά) θα ισχύουν οι ίδιοι όροι που ίσχυαν και στην AMEX που είχες πριν. Ποια κάρτα AMEX είχες; Edited March 26, 2019 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Μου ήρθε γράμμα από την τράπεζα ότι αλλάζουν την AMEX με diners club , με διπλασιασμό Bonus πόντων. Μέχρι τώρα η αμεχ δεν είχε πάγιο αν ξεπερνούσες τα 1500ε το χρόνο κίνηση. Θα ισχύει το ίδιο και τώρα? Η Dιners γίνεται παντού δεκτή ή να τους πιέσω για Mastercard? ΥΓ. Από την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι δεν μπορώ να αλλάξω σε Mastercard. Το όριο της κάρτας παραμένει το ίδιο , αλλά δεν ξέρουν αν θα έχει πάγιο ή θα ισχύει η έκπτωση της amex. Η ενημέρωση είναι ότι οι όροι μένουν ίδιοι, αλλά αντε με diners να φτάσεις αυτό το ποσό που είναι ελάχιστα αποδεκτες στα μαγαζιά. Δε στο γραφει στην επιστολή αν παραμένουν οι όροι ίδιοι; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Καλησπέρα παιδια, Γνωριζει καποιος αν υπαρχουν καποια νουμερα τηλεφωνικα για να καλεσεις την εθνικη κ την αλφα χωρις να χρεωθείς ένα σωρο λεφτα? Όχι τα γνωστα που εχουν στις ιστοσελίδες τους γιατι αυτά τα δοκιμασα κ μου ηρθε ο λογαριασμος του σταθερου τουλάχιστον ένα δεκαρικο παραπανω λογο ότι καλεσα του νουμερα τους που χρειαζομουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Καλησπέρα παιδια, Γνωριζει καποιος αν υπαρχουν καποια νουμερα τηλεφωνικα για να καλεσεις την εθνικη κ την αλφα χωρις να χρεωθείς ένα σωρο λεφτα? Όχι τα γνωστα που εχουν στις ιστοσελίδες τους γιατι αυτά τα δοκιμασα κ μου ηρθε ο λογαριασμος του σταθερου τουλάχιστον ένα δεκαρικο παραπανω λογο ότι καλεσα του νουμερα τους που χρειαζομουν Το 2103260000 της αλφα ειναι κανονικη κληση χωρις επιπλεον κοστος. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 (edited) Μου ήρθε γράμμα από την τράπεζα ότι αλλάζουν την AMEX με diners club , με διπλασιασμό Bonus πόντων. Μέχρι τώρα η αμεχ δεν είχε πάγιο αν ξεπερνούσες τα 1500ε το χρόνο κίνηση. Θα ισχύει το ίδιο και τώρα? Η Dιners γίνεται παντού δεκτή ή να τους πιέσω για Mastercard? ΥΓ. Από την εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν ότι δεν μπορώ να αλλάξω σε Mastercard. Το όριο της κάρτας παραμένει το ίδιο , αλλά δεν ξέρουν αν θα έχει πάγιο ή θα ισχύει η έκπτωση της amex. Ποια AMEΧ έχεις; Στη Ελλάδα η αποδοχή είναι ίδια με της AMEX και στο ίντερετ ακόμη χειρότερη (δυστυχώς). Edited March 26, 2019 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 (edited) Η ενημέρωση είναι ότι οι όροι μένουν ίδιοι, αλλά αντε με diners να φτάσεις αυτό το ποσό που είναι ελάχιστα αποδεκτες στα μαγαζιά. Δε στο γραφει στην επιστολή αν παραμένουν οι όροι ίδιοι; Μόλις έλαβα με τον λογαριασμό της κάρτας μου dynamic amex επιστολή ότι θα πάρω diners με διπλάσιους πόντους και 2000 πόντους με την ενεργοποίηση. Δεν αναφέρει αν παραμένουν οι ίδιοι όροι καθώς θα εχω περισσότερη ενημέρωση με την παραλαβή της κάρτας. Το πρόγραμμα dynamic γράφει ότι σταματάει. Επίσης για κάθε 1 ευρω επιστροφή που θα έχει μείνει σαν υπόλοιπο στην παλαιά κάρτα dynamic θα μεταφερθούν 500 πόντοι στην νέα κάρτα με την ενεργοποίηση της. Επίσης Εγώ είχα δωρεάν συνδρομή με την dynamic...με την νέα κάρτα θα δούμε τι θα λένε όταν την πάρω οι οδηγιες Edited March 26, 2019 by hlektro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Καλησπέρα παιδια, Γνωριζει καποιος αν υπαρχουν καποια νουμερα τηλεφωνικα για να καλεσεις την εθνικη κ την αλφα χωρις να χρεωθείς ένα σωρο λεφτα? Όχι τα γνωστα που εχουν στις ιστοσελίδες τους γιατι αυτά τα δοκιμασα κ μου ηρθε ο λογαριασμος του σταθερου τουλάχιστον ένα δεκαρικο παραπανω λογο ότι καλεσα του νουμερα τους που χρειαζομουν Όλες οι τράπεζες έχουν και αριθμό για κανονική αστική χρέωση που δεν χρεώνεσαι κάτι παραπάνω. Θυμάμαι το 2104848484 της Εθνκής και 2103260000 της Alpha. Και οι άλλες έχουν και συνήθως το αναφέρουν ως αριθμό κλήσης για να καλέσεις από εξωτερικό μιας και τα 5ψήφια που έχουν δε δουλεύουν στο εξωτερικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Έστω ότι έχω πιστωτικη κάρτα με όριο 1000 ε τον μήνα και θέλω να κάνω αγορά 2000 ηλεκτρικά είδη και να τα βάλω σε δόσεις. Γίνεται αυτό ή όχι επειδή το όριο της κάρτας μου είναι μικρότερο από το πόσο που θα αγοράσω; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Όχι δε γίνεται.. Δόσεις βάζεις ίσα με το όριο της κάρτας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Μόλις έλαβα με τον λογαριασμό της κάρτας μου dynamic amex επιστολή ότι θα πάρω diners με διπλάσιους πόντους και 2000 πόντους με την ενεργοποίηση. Δεν αναφέρει αν παραμένουν οι ίδιοι όροι καθώς θα εχω περισσότερη ενημέρωση με την παραλαβή της κάρτας. Το πρόγραμμα dynamic γράφει ότι σταματάει. Επίσης για κάθε 1 ευρω επιστροφή που θα έχει μείνει σαν υπόλοιπο στην παλαιά κάρτα dynamic θα μεταφερθούν 500 πόντοι στην νέα κάρτα με την ενεργοποίηση της. Επίσης Εγώ είχα δωρεάν συνδρομή με την dynamic...με την νέα κάρτα θα δούμε τι θα λένε όταν την πάρω οι οδηγιες Αν ειναι ετσι δεν θα κρατησω μια δηθεν dynamic χωρις τους αρχικους ορους και μαλιστα diners με πολυ χαμηλη δυνατοτητα αποδοχης. Ελπιζω οτι θα πρυτανευση η λογικη. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα σας πώ οταν τη κάνω τι μου απαντήσανε να ξέρουμε . Πάντως ήδη οπως βλέπω εχω μια αυξηησ στα 450 ( λογω συνέπειας φαντάζομαι) Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα σας πώ οταν τη κάνω τι μου απαντήσανε να ξέρουμε . Πάντως ήδη οπως βλέπω εχω μια αυξηησ στα 450 ( λογω συνέπειας φαντάζομαι) Απο τα 300;Μετα απο ποσο καιρό μετα την έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Απο τα 300;Μετα απο ποσο καιρό μετα την έκδοση; Τι 300 και 450 βρε παιδιά; Με τι starting όριο βγαίνει πλέον η κάρτα; Εγώ τη θυμάμαι να ξεκινάει από 800. Έχει αλλάξει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Τι 300 και 450 βρε παιδιά; Με τι starting όριο βγαίνει πλέον η κάρτα; Εγώ τη θυμάμαι να ξεκινάει από 800. Έχει αλλάξει κάτι; 300 χωρίς δικαιολογητικα (Δηλαδή χωρίς εισόδημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts