saltofx_v Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Τέλος εποχής για τις κάρτες American Express!Επιτέλους...άντε στα τσακίδια. Η μοναδική κάρτα που είχε για τον έμπορο 3% προμήθεια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Δεν γράφει κάπου με ποια κάρτα θα αντικατασταθεί η κάθε ΑΜΕΧ. Ή το γράφει και δεν το είδα; οντως δεν γραφει κατι ουτε στις συχνες ερωτησεις , απλα γραφει οτι θα αντικατασταθει με καποια εφαμιλης χρησης ,εγω πιστευω οτι η χρεωστικη american express μαλλον θα αντικατασταθει με την mastercard bonus χρεωστικη που εχει και στο λινκ με τις καρτες. το μονο ομορφο ειναι οτι ειναι διαφανης καρτα και κανει την διαφορα! απο την αλλη κανονικα το παγιο απο 10 ευρω που ητανε στην american express την παλια δεν θα πρεπει να γινει 12 ευρω ; κατι αλλο στο taxisnet ανοιξε το συστημα για πληρωμη με καρτα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 κατι αλλο στο taxisnet ανοιξε το συστημα για πληρωμη με καρτα !!! Τι εννοεις ανοιξε ; Εδω και μηνες υπαρχει η δυνατητα θεωρητικά Αλλα συνεχεις βγαζει το παρακατω μηνυμα σε μενα Εχει αναφερθει και απο πολλους αλλους, μερικοι εχουν πετυχει να γινει η πληρωμη ομως https://imageshack.com/a/img921/8466/pSG3pj.png Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Τι εννοεις ανοιξε ; Εδω και μηνες υπαρχει η δυνατητα θεωρητικά Αλλα συνεχεις βγαζει το παρακατω μηνυμα σε μενα Εχει αναφερθει και απο πολλους αλλους, μερικοι εχουν πετυχει να γινει η πληρωμη ομως https://imageshack.com/a/img921/8466/pSG3pj.png εδω και καποιον καιρο , δεν λειτουργουσε ελεγε οτι εχει απενεργοποιηθει προσωρινα για αυτο το εγραψα ρωτησα στο ταξισ νετ γιατι δεν μπορουσα να πληρωσω με καρτα και μου ειπανε οτι τωρα κανουνε καποιες ενεργειες αναβαθμισης στο συστημα για αυτο και αργησαν να φανουν οι πληρωμες στο συστημα. Επισης μου ειπε οτι η πληρωμη με καρτα στο συστημα του ταξις νετ ειναι για χρηση χρεωστικων καρτων και οχι πιστωτικων καρτων για αυτο και σου βγαζει αποτυχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση, η μόνη ενημέρωση ου έχουν είναι ότι η αμεξ η χρεωστικη θα αντικατασταθεί με τη μαστερκαρντ. Για πιστωτικές δεν ξέρουν τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Επισης μου ειπε οτι η πληρωμη με καρτα στο συστημα του ταξις νετ ειναι για χρηση χρεωστικων καρτων και οχι πιστωτικων καρτων για αυτο και σου βγαζει αποτυχια. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αυτό λογικά εξηγεί τις αποτυχίες πληρωμής με πιστωτική που έχουμε αναφέρει πολλοί στα προηγούμενα μηνύματα. Το τραγικό, παράλογο και ίσως και παράνομο (αφού δεν επιτρέπεται να απορρίπτουν τη χρήση πιστωτικής) είναι ότι δεν το αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους και προσπαθούσαμε μάταια αυτό το διάστημα. :mad: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση, η μόνη ενημέρωση ου έχουν είναι ότι η αμεξ η χρεωστικη θα αντικατασταθεί με τη μαστερκαρντ. Για πιστωτικές δεν ξέρουν τίποτα ακόμα. Ακριβώς. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι από τη στιγμή που θα πάρουμε τη νέα κάρτα έχουμε 3 μήνες περιθώριο για να την ενεργοποιήσουμε; Αν είναι έτσι, θα την καθυστερήσω την ενεργοποίηση, για να έχω όσο περισσότερο μπορώ το 3% στα super market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Όπως ξέρετε όσοι το χρησιμοποιείτε το easypay κλείνει μέσα στον Φεβρουάριο. Μαζί όμως θα εξαφανιστεί και το ιστορικό των πληρωμών , οπότε ότι θέλετε να κρατήσετε κατεβάστε το στον υπολογιστή σας. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση, η μόνη ενημέρωση ου έχουν είναι ότι η αμεξ η χρεωστικη θα αντικατασταθεί με τη μαστερκαρντ. Για πιστωτικές δεν ξέρουν τίποτα ακόμα. Εμένα πάλι μου είπαν ότι,ούτε η χρεωστικη ξέρουν αν θα αντικατασταθεί από Mastercard ή από visa. Επίσης στην ερώτηση, αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στο ποσό τής συνδρομής. Μου απάντησε, λογικά όχι! Με λίγα λόγια, ούτε αυτοί ξέρουν. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εμένα πάλι μου είπαν ότι,ούτε η χρεωστικη ξέρουν αν θα αντικατασταθεί από Mastercard ή από visa. Επίσης στην ερώτηση, αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στο ποσό τής συνδρομής. Μου απάντησε, λογικά όχι! Με λίγα λόγια, ούτε αυτοί ξέρουν. Sent from my iPad using Tapatalk Από κατάστημα, βάσει της ενημέρωσής τους θα αντικατασταθούν όλες από mastercard. Το πρόγραμμα της dynamic καταργείται και θα αντικατασταθούν όλες οι κάρτες από Bonus Mastercard. Δηλαδή όσοι έχουμε blue και dynamic είμαστε χαμένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Από κατάστημα, βάσει της ενημέρωσής τους θα αντικατασταθούν όλες από mastercard. Το πρόγραμμα της dynamic καταργείται και θα αντικατασταθούν όλες οι κάρτες από Bonus Mastercard. Δηλαδή όσοι έχουμε blue και dynamic είμαστε χαμένοι Πιθανον η blue να αντικατασταθει απο τη χρυση mastercard που δινει και αυτη διπλασιους bonus https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/xrusi-alpha-bank-bonus-mastercard Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Πιθανον η blue να αντικατασταθει απο τη χρυση mastercard που δινει και αυτη διπλασιους bonus https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/xrusi-alpha-bank-bonus-mastercard Από το κατάστημα είπαν και βάσει των εγγράφων τους ότι όλες θα γίνουν απλές. Και μάλιστα ακόμα και 3 κάρτες αμεξ να έχεις θα αντικατασταθούν από 3 διαφορετικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Από το κατάστημα είπαν και βάσει των εγγράφων τους ότι όλες θα γίνουν απλές. Και μάλιστα ακόμα και 3 κάρτες αμεξ να έχεις θα αντικατασταθούν από 3 διαφορετικές θα δειξει .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση, αυτό λογικά εξηγεί τις αποτυχίες πληρωμής με πιστωτική που έχουμε αναφέρει πολλοί στα προηγούμενα μηνύματα. Το τραγικό, παράλογο και ίσως και παράνομο (αφού δεν επιτρέπεται να απορρίπτουν τη χρήση πιστωτικής) είναι ότι δεν το αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους και προσπαθούσαμε μάταια αυτό το διάστημα. :mad: εγω καλεσα εδω Κ.Ε.Φ. - Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων Τηλέφωνο: 213-1621000 (Δ.ΥΠ.ΗΛ.Υ Α.Α.Δ.Ε.) που το αναγραφει στην κεντρικη σελιδα του taxisnet και μου το ειπανε. πιστευω οτι και οι προπληρωμενες θεωρουνται πιστωτικες για αυτο και τις εξαιρουν μαζι με τις πιστωτικες.( παντως δεν ηξερα οτι υπηρχε τηλεφωνο να επικοιωνησω με εξυπηρετηση πελατων στο taxisnet τυχαια πηρα για αλλο ερωτημα και το εμαθα!). Όπως ξέρετε όσοι το χρησιμοποιείτε το easypay κλείνει μέσα στον Φεβρουάριο. Μαζί όμως θα εξαφανιστεί και το ιστορικό των πληρωμών , οπότε ότι θέλετε να κρατήσετε κατεβάστε το στον υπολογιστή σας. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι το γνωριζω ηδη εχει στειλει μυνημα και στο κινητο αλλα και υπαρχει ανακοινωση και στο ebanking. ( που οτι ειδπα σημερα εχουνε προστεσει κατι για αποταμιευση να πατησω συνδεση και δεν καταλαβα και δεν το πατησα αλλα ειδα οτι εχει και chat απο κατω δεξια εξυπηρετησης πελατων οταν μπαινεις στο internet banking της πειραιως , πολυ ωραιο! ) . Οσο για το easypay ο μοναδικος τροπος που το χρησιμοποιω ειναι να πληρωνω στο δημοσιο για να μην χανω τα yellows αλλιως δεν θα την χρησιμοποιουσα, παντως ελπιζω στα μηχανηματα easypay να συνηθιζουνε να επιτρεπουνε την πληρωμη δημοσιου με χρεωστικη καρτα πειραιως ετσι ωστε να εχω την επιλογη οταν μπορω να πηγαινω σε καταστημα και σε μηνχανημα easypay να πληρωνω το δημοσιο αλλα να μην χανω τα yellows!. επισης και για την τοπικη πληρωμη του νερου της περιοχης μου και για αυτο παλι χρησιμοποιω το easypay ! παλι για τον ιδιο λογο. διοτι μεσω ebanking θα κερδιζα μονο 25 yellows !. Edited January 17, 2019 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Τέλος εποχής για τις κάρτες American Express! Επίσης, διπλάσιους bonus πόντους δίνει πλέον η Χρυσή Bonus Visa και η Χρυσή Bonus Mastercard. Μήπως ξέρεις τι συνδρομή έχει η Χρυσή Bonus Visa το χρόνο γιατί δεν το βρίσκω κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Μήπως ξέρεις τι συνδρομή έχει η Χρυσή Bonus Visa το χρόνο γιατί δεν το βρίσκω κάπου. 50€ Αν βάλεις 2+ κάρτες για σύγκριση, σου δείχνει και τη δυνδρομή τους Να κάνω κι εγώ κάποιες ερωτήσεις. Η affinity mastercard στην ουσία δίνει 2.5% σε όλες τις αγορές για εξαργύρωση στα συνεργαζόμενα καταστήματα; Μαζεύονται και τα ξοδεύεις μέσω της κάρτας όπως/όποτε θέλεις ή είναι σαν την dynamic που βγαίνει επιταγή; Υπάρχει ελάχιστο ποσό αγορών που πρέπει να γίνει στα συνεργαζόμενα έτσι ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έκπτωση; Γενικότερα, είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; Edited January 18, 2019 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 εχει και chat απο κατω δεξια εξυπηρετησης πελατων οταν μπαινεις στο internet banking της πειραιως , πολυ ωραιο! Ειναι ενα "χαζο" botακι που απαντάει σε πολυ απλες ερωτησεις.Δεν ειναι καθόλου Live Chat...Ακομα στον μεσαίωνα ειναι οι ελληνικές Τράπεζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 (edited) thodoris85 said: Να κάνω κι εγώ κάποιες ερωτήσεις. [1] Η affinity mastercard στην ουσία δίνει 2.5% σε όλες τις αγορές για εξαργύρωση στα συνεργαζόμενα καταστήματα; [2] Μαζεύονται και τα ξοδεύεις μέσω της κάρτας όπως/όποτε θέλεις ή είναι σαν την dynamic που βγαίνει επιταγή; [3] Υπάρχει ελάχιστο ποσό αγορών που πρέπει να γίνει στα συνεργαζόμενα έτσι ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την έκπτωση; [4] Γενικότερα, είναι κάτι που πρέπει να προσέξω; 1) Ναι, σε επιβραβεύει με 2,5% για όλες σου τις αγορές σε ηλεκτρονικά ή φυσικά καταστήματα (εξαιρούνται κλασικά οι στοιχηματικές εταιρίες και οι πληρωμές προς το Δημόσιο). 2) Όχι, δεν βγαίνει επιταγή. Μαζεύεται η ανταμοιβή ηλεκτρονικά και αν θες μπορείς να εξαργυρώσεις όλα τα affinity euros ή μέρος αυτών στην επόμενη αγορά που θα κάνεις, ενημερώνοντας το ταμείο του καταστήματος. 3) Όχι, δεν υπάρχει ελάχιστο όριο αγορών. Οι πόντοι που μαζεύεις από τις αγορές σου έχουν ισχύ για 2 χρόνια. Μπορείς να δεις αναλυτικά τους όρους του συγκεκριμένου προγράμματος επιβράβευσης, εδώ. Edited February 6, 2022 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 1) Ναι. 2) Ακριβώς. Μαζεύονται και αν θες μπορείς να τους εξαργυρώσεις όλους ή μέρος αυτών στην επόμενη αγορά ενημερώνοντας το ταμείο του καταστήματος. 3) Όχι, δεν υπάρχει ελάχιστο όριο αγορών. Οι πόντοι που μαζεύεις από τις αγορές σου έχουν ισχύ για 2 χρόνια. Μπορείς να δεις αναλυτικά τους όρους του συγκεκριμένου προγράμματος επιβράβευσης, εδώ. Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα προσπαθήσω να αλλάξω την dynamic με αυτήν αν είναι εφικτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν κωδικό πληρωμής που περιλαμβάνει και γράμματα, πως γίνεται να πληρώσω σε ΑΤΜ? Που δεν γίνεται να πληκτρολογήσεις γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 πιστευω οτι και οι προπληρωμενες θεωρουνται πιστωτικες για αυτο και τις εξαιρουν μαζι με τις πιστωτικες.Δε θεωρούνται, είναι πιστωτικές. Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν τα τούβλα γράφουν ιστορία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν κωδικό πληρωμής που περιλαμβάνει και γράμματα, πως γίνεται να πληρώσω σε ΑΤΜ? Που δεν γίνεται να πληκτρολογήσεις γράμματα. γιατί δεν το πληρώνεις από το e banking ή από το simply pay με χρέωση κάρτας? . .πάντως καλό θα ήτανε να καλέσεις το κατάστημα να σου πούνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 γιατί δεν το πληρώνεις από το e banking ή από το simply pay με χρέωση κάρτας? . .πάντως καλό θα ήτανε να καλέσεις το κατάστημα να σου πούνε! To πληρώνω μέσα από την σελίδα τους για να μην χρεώνομαι 0,10€ (alpha bank) στο e banking, αλλά με ρώτησε ένα ζευγάρι έξω από ένα ΑΤΜ και ένιωσα άσχημα που δεν ήξερα να απαντήσω γιατί είμαι παλιός τραπεζικός. Έτσι είπα να ρωτήσω εδώ μήπως το ξέρει κάποιος γιατί βαριέμαι τις αναμονές στα τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Χτες Πλήρωσα ΔΕΗ μέσω Alpha και πρόσεξα ότι σε αντίθεση με παλιώτερα έλαβα Bonus Πόντους . Κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Μπαίνοντας στην Σελίδα της Alpha. 1.Οι συνδρομές όλων των πιστωτικών καρτών έχουν αυξηθεί. 2.Ο όρος της δωρεάν συνδρομής για το δεύτερο έτος με αγορές 2.500 ευρώ έχει διαγραφεί από όλες τις κάρτες. 3.Η συνδρομή του πρώτου έτους παραμένει δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Τέλος εποχής για τις κάρτες American Express! Eπιτέλους! Ένιωθα εντελώς ανόητος με το γεγονός ότι έπρεπε να κουβαλάω μαζί μου 2 κάρτες της άθλιας btw σε εξυπηρέτηση Alpha Bank, για τον ίδιο λογαριασμό, εφόσον ήθελα να μαζεύω πόντους, καθώς την ΑMEX δεν την δέχονται παντού... Aυτή απ΄όσο θυμάμαι είχε συνδρομή ένα 10άρικο, η νέα Bonus Mastercard aπ΄όσο είδα έχει 12 τον χρόνο... Αύξηση και εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts