alessio Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Μόνο που οι Amex που λέμε είναι χρεωστικές και ναι είναι ένας λόγος που το 2019 θα την κόψω. Ειπωθηκε κάτι περί βονταφοουν κάρτας. Αυτή είναι πιστωτική γι αυτό είπα για πιστωτικές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Yellows απο Πειραιώς ή go4more απο εθνικη? Ποιο θεωρείτε οτι συμφερει περισσότερο? Προσωπικά με το go4more μεχρι να μαζεψω ποντους, ξεχναω την υπαρξη τους. Yellows δεν εχω, ομως αν συμφέρει περισσότερο να το κοιταξω Συναλλαγες κανω σε Μασουτη, εκο, κωτσοβολο, public, media markt κυριως Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Μασούτη και εκο εχει η επιστροφή της Eurobank. Για τα αλλά δεν ξέρω. Η Go4More εχει shell και αλλες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Παίδες, το Σάββατο που πέρασε, το gearbest μου έκανε refund στην χρεωστική κάρτα της εθνικής (μέσω paypal) αλλά το ποσό δεν εχει πιστωθεί ακόμα στον λογαριασμό μου. Πήρα τηλέφωνο στην εθνική κ μου ειπαν πως θα φανεί μετά απο μερες... είναι δυνατόν να έχουν περάσει τόσες μέρες και να μην εχει πιστωθεί το ποσο; Στον λογαριασμό paypal πάντως φαινεται οτι έχει γίνει refund. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Περιμενε καμια 10 μερες ακομη Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Μέχρι πρότινος για ηλεκτρονικές αγορές (μέσω PayPal) σε συνάλλαγμα χρησιμοποιούσα την e-prepaid της Eurobank που χρέωνε 1.25%. Τώρα πια όμως χρεώνει 2% με ελάχιστη χρέωση 1€. (Για αγορά 5$ πλήρωσα 1€ κερατιάτικα) Από ένα γρήγορο ψάξιμο διαπίστωσα ότι το ίδιο ισχύει και για τις πιστωτικές της Eurobank, όσον αφορά τις συναλλαγές σε συνάλλαγμα. Τι έχετε λοιπόν να μου προτείνετε για τέτοιες αγορές (που να μπορεί να δηλωθεί στο PayPal) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Για μικροποσά άσε το Paypal να κάνει την μετατροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Μα η προμήθεια πάλι δε θα κρατηθεί , αφου θα είναι σε συνάλλαγμα, ανεξαρτήτως του ποσού.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Παιδιά έκανε ο πατέρας μου μία συναλλαγή με πιστωτική κάρτα σε ξενοδοχείο στις 10/8 και ακόμα δεν φαίνεται το ποσό ούτε μέσω e-banking. Πήρε χαρτάκι για τη συναλλαγή κανονικά. Πόσο καιρό μπορεί να κάνει να εμφανιστεί; Το ξενοδοχείο το έκλεισε μέσω booking.com αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Μα η προμήθεια πάλι δε θα κρατηθεί , αφου θα είναι σε συνάλλαγμα, ανεξαρτήτως του ποσού.? η προμήθεια δεν θα χρεωθεί αν η κίνηση είναι αε ευρω..... αν έχεις άλφα χρεωστική η πιστωτική βαλτην ειναι καλύτερη, αλλοιως βγάλε μια revolut..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Παιδιά έκανε ο πατέρας μου μία συναλλαγή με πιστωτική κάρτα σε ξενοδοχείο στις 10/8 και ακόμα δεν φαίνεται το ποσό ούτε μέσω e-banking. Πήρε χαρτάκι για τη συναλλαγή κανονικά. Πόσο καιρό μπορεί να κάνει να εμφανιστεί; Το ξενοδοχείο το έκλεισε μέσω booking.com αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Μερικά ξενοδοχεία απλά κάνουν την κράτηση με εγκύηση στην κάρτα και αν δεν εμφανιστείς θα σου χρεώσουν τότε μία ημέρα. Αν εμφανιστείς θα πληρώσεις εσύ με την κάρτα . Κοίτα στο booking τους όρους του συγκεκριμένου ξενοδοχείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Μερικά ξενοδοχεία απλά κάνουν την κράτηση με εγκύηση στην κάρτα και αν δεν εμφανιστείς θα σου χρεώσουν τότε μία ημέρα. Αν εμφανιστείς θα πληρώσεις εσύ με την κάρτα . Κοίτα στο booking τους όρους του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.Πήγε στο ξενοδοχείο στις 4/9 και του έδωσαν απόδειξη από το pos στις 10/8. Είχαν πει ότι η πληρωμή θα γίνει μόλις έφτανε στο ξενοδοχείο. Δεν θα έπρεπε να φαίνεται η συναλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Περίεργο , ειδικά αν έγινε μέσω POS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Ναι μπορείς. Έχω και Visa και Amex στον ίδιο λογαριασμό μου στην Α. Ίσως έχει συνδρομή η αμεξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Έχει κάποιος εμπειρία απο τη Ν26? Διαβάζω εδω συνέχεια για τη Revolut αλλα βλέπω ότι και η Ν26 έχει τα ίδια ή παρόμοια χαρακτηριστικά (π.χ δωρεάν αναληψεις) ενώ ειναι και Γερμανική. Ειναι αξιόπιστη? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Για το go 4 more της εθνικής ποιο είναι το μικρότερο ποσό αγοράς για εξαργύρωση? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Έχει κάποιος εμπειρία απο τη Ν26? Διαβάζω εδω συνέχεια για τη Revolut αλλα βλέπω ότι και η Ν26 έχει τα ίδια ή παρόμοια χαρακτηριστικά (π.χ δωρεάν αναληψεις) ενώ ειναι και Γερμανική. Ειναι αξιόπιστη? Απολύτως αξιόπιστη και μακράν καλύτερη της revolut από κάθε άποψη. Βασικά δεν είναι απλά κάρτα, είναι τραπεζικός λογαριασμός. Την έχω κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνο. Το μειονέκτημα που έχει είναι ότι για την ταυτοποίηση χρειάζεται αποκλειστικά και μόνο διαβατήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Για το go 4 more της εθνικής ποιο είναι το μικρότερο ποσό αγοράς για εξαργύρωση? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θέλει να έχεις 2000 πόντους και μετά μπορείς να τους εξαργυρωσεις. Προχθές έκατσα έβγαλα πόσους πόντους έχω μαζέψει σε ένα 5μηνο και τους έβγαλα 43 χιλιάδες. Δηλαδή 107.5 ευρώ μείωση. Not bad. Ελπίζω να βάλουν και άλλοι go4more μιας μια ελάχιστοι έχουν στο μέρος που είμαι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Απολύτως αξιόπιστη και μακράν καλύτερη της revolut από κάθε άποψη. Βασικά δεν είναι απλά κάρτα, είναι τραπεζικός λογαριασμός. Την έχω κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνο. Το μειονέκτημα που έχει είναι ότι για την ταυτοποίηση χρειάζεται αποκλειστικά και μόνο διαβατήριο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι έχω λογαριασμό Ν26 εδώ και περίπου 6 μήνες, με ένα μικρό ποσό που μετέφερα δοκιμαστικά από Ελληνική τράπεζα, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα καθόλου. Με ενδιέφερε κυρίως για αγορές από το εξωτερικό (αλλά δεν έτυχε να χρειαστώ κάτι αυτό το διάστημα) και μειώθηκαν δραματικά και τα επαγγελματικά ταξίδια που έκανα (εντός και εκτός Ε.Ε.). Επειδή δεν βλέπω να αναφέρεται καθόλου (γενικά) εκτός από μερικά (ίσως πληρωμένα) blog posts, έλεγα μήπως δεν έκανα καλά που μπλέχτηκα με τη Ν26. Προσωπικά μου αρέσει που έχω πλήρη έλεγχο της κάρτας από την mobile εφαρμογή (οπότε και να τη χάσω είναι πρακτικά άχρηστη σε όποιον τη βρει). Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Θέλει να έχεις 2000 πόντους και μετά μπορείς να τους εξαργυρωσεις. Προχθές έκατσα έβγαλα πόσους πόντους έχω μαζέψει σε ένα 5μηνο και τους έβγαλα 43 χιλιάδες. Δηλαδή 107.5 ευρώ μείωση. Not bad. Ελπίζω να βάλουν και άλλοι go4more μιας μια ελάχιστοι έχουν στο μέρος που είμαι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Eυχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Απολύτως αξιόπιστη και μακράν καλύτερη της revolut από κάθε άποψη. Βασικά δεν είναι απλά κάρτα, είναι τραπεζικός λογαριασμός. Την έχω κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνο. Το μειονέκτημα που έχει είναι ότι για την ταυτοποίηση χρειάζεται αποκλειστικά και μόνο διαβατήριο. και η revolut έχει προσωπικό λογαριασμό..... γνώμη μου καλύτερα να τις έχεις και τις δύο μιας και δεν απαιτούν κάποια συνδρομή όπως η skrill Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 και η revolut έχει προσωπικό λογαριασμό..... γνώμη μου καλύτερα να τις έχεις και τις δύο μιας και δεν απαιτούν κάποια συνδρομή όπως η skrill Sent from my L200 using Tapatalk Μόλις πρόσφατα άρχισε να δίνει προσωπικό ΙΒΑΝ η revolut. Και έχουν μεγάλα προβλήματα τα εμβάσματα σε αυτόν (με το BIC, δεν αναγνωρίζουν τη χώρα που αντιστοιχεί οι τράπεζες κλπ.). Δεν είναι καν ακριβώς κανονικός λογαριασμός -εικονικό ΙΒΑΝ είναι- και δεν παρέχει εγγύηση καταθέσεων όπως της Ν26. Έχω και Revolut και μάλιστα μερικούς μήνες πριν ανοίξω τη Ν26. Την παράτησα εδώ και πολύ καιρό γιατί μου έδειξαν ερασιτεχνική αντιμετωπίση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μια χαρά είναι η revolut, έχω κάνει δεκάδες αγορές και ποτέ δεν είχα θέμα με μεταφορά χρημάτων Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μια χαρά είναι η revolut, έχω κάνει δεκάδες αγορές και ποτέ δεν είχα θέμα με μεταφορά χρημάτων Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ακριβώς το ίδιο, επίσης την χρησιμοποιώ στην ανάληψη χρημάτων απο το ςξωτερικο και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τις ισοτιμίες που δίνει..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 ακριβώς το ίδιο, επίσης την χρησιμοποιώ στην ανάληψη χρημάτων απο το ςξωτερικο και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τις ισοτιμίες που δίνει..... Sent from my L200 using TapatalkΠόσο χρεώνεται το εισερχόμενο έμβασμα για τη n26. Εννοώ και από τις δικές μας τράπεζες. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Το εισερχόμενο έμβασμα στην N26 είναι δωρεάν όπως και το εξερχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts