Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Το "τυράκι" (χαζομπόνους και ανάξιες λόγου τις περισσότερες φορές προσφορές) με τις κάρτες το βλέπετε, τη "φάκα" μάλλον θα τη δείτε προσεχώς φοβάμαι... Κάπου το πάνε το πράγμα και σίγουρα δεν είναι για καλό δικό μας. Με κάρτα εγώ επιλέγω να ψωνίζω μόνο απομακρυσμένα (που δεν γίνεται αλλιώς) ή βασικά είδη (βενζίνη, τρόφιμα, ρούχα, επαγγελματικά έξοδα) κι αυτά με μέτρο. Σε οτιδήποτε παραπάνω μετρητά. Οι εξελίξεις θα με δικαιώσουν σύντομα φοβάμαι...

• Απαντήσεις 27,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1022

• Vasileios

1144

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Το "τυράκι" (χαζομπόνους και ανάξιες λόγου τις περισσότερες φορές προσφορές) με τις κάρτες το βλέπετε, τη "φάκα" μάλλον θα τη δείτε προσεχώς φοβάμαι... Κάπου το πάνε το πράγμα και σίγουρα δεν είναι για καλό δικό μας. Με κάρτα εγώ επιλέγω να ψωνίζω μόνο απομακρυσμένα (που δεν γίνεται αλλιώς) ή βασικά είδη (βενζίνη, τρόφιμα, ρούχα, επαγγελματικά έξοδα) κι αυτά με μέτρο. Σε οτιδήποτε παραπάνω μετρητά. Οι εξελίξεις θα με δικαιώσουν σύντομα φοβάμαι...

Έχεις δίκιο αλλά είσαι πολύ μακριά από το σχέδιό τους. Όλοι με μια κάρτα στην τσέπη να μπορούν να σε πετάξουν από το σύστημα ότι ώρα θέλουν. Bank run φυσικά δεν θα μπορεί να γίνει γιατί τα πάντα θα είναι ηλεκτρονικά. Αν αντιδράσεις δεν θα σε βάλουν φυλακή, απλά θα σου κλείσουν τον λογαριασμό και δεν θα μπορείς να φας ούτε κουλούρι.

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση off topic σχολιασμών

Εγώ φαίνεται ότι έχω φάει πολύ από αυτό το τυράκι χωρίς να έχω πάθει τίποτα, τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια που κάνω όλες μου τις αγορές με κάρτες. Πλήρωνε με μετρητά εσύ και άσε με εμένα να μαζεύω τα χαζομπόνους. Αυτή η φάκα πότε θα έρθει;

Εγώ φαίνεται ότι έχω φάει πολύ από αυτό το τυράκι χωρίς να έχω πάθει τίποτα, τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια που κάνω όλες μου τις αγορές με κάρτες. Πλήρωνε με μετρητά εσύ και άσε με εμένα να μαζεύω τα χαζομπόνους. Αυτή η φάκα πότε θα έρθει;

Ποσο συμφωνω μαζι σου. Να πληρωνετε ολοι με μετρητα. Για να απολαμβανω εγω τα μπονους απο τα προγραμματα επιστροφης των καρτων. Οσο λιγοτεροι με καρτες τοσο καλυτερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαγράφηκαν off topic ποστ. Έχουμε συγκεκριμένο αντικείμενο συζήτησης εδώ και θα παρακαλέσω να παραμείνουμε σε αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Αυτή η φάκα πότε θα έρθει;

Εκτίμησή μου, στους επόμενους 18-24 μήνες. Όταν θα σου κοπανήσουν και "περιουσιολόγιο" και θα σε καλέσουν να δώσεις εξηγήσεις γιατί δεν δήλωσες σε αυτό το τάδε αντικείμενο (που αυτοί κρίνουν ότι είναι αξίας και όφειλες να το κάνεις), καθώς θα γνωρίζουν ότι το αγόρασες λόγω χρήσης της κάρτας σου. Άσε που με μετρητό υπάρχει -υπό προϋποθέσεις- η δυνατότητα για έκπτωση ένα 25-30% εύκολα και όχι τα αστεία 3 και 5% των "ανταμοιβής".

Edited by theo1973

Εκτίμησή μου, στους επόμενους 18-24 μήνες. Όταν θα σου κοπανήσουν και "περιουσιολόγιο" και θα σε καλέσουν να δώσεις εξηγήσεις γιατί δεν δήλωσες σε αυτό το τάδε αντικείμενο (που αυτοί κρίνουν ότι είναι αξίας και όφειλες να το κάνεις), καθώς θα γνωρίζουν ότι το αγόρασες λόγω χρήσης της κάρτας σου. Άσε που με μετρητό υπάρχει -υπό προϋποθέσεις- η δυνατότητα για έκπτωση ένα 25-30% εύκολα και όχι τα αστεία 3 και 5% των "ανταμοιβής".

Οι αγορές που κάνω δικαιολογούνται με το εισόδημα που έχω, οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Για πες μου εσύ πως μπορώ να έχω 25% έκπτωση πχ στην βενζίνη, στο σουπερμάρκετ, σε κατάστημα ρούχων και στο εστιατόριο και θα σε παραδεχτώ.

Edited by impreza_sti

Οι αγορές που κάνω δικαιολογούνται με το εισόδημα που έχω, οπότε δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Για πες μου εσύ πως μπορώ να έχω 25% έκπτωση πχ στην βενζίνη, στο σουπερμάρκετ, σε κατάστημα ρούχων και στο εστιατόριο και θα σε παραδεχτώ.

Απο τη στιγμή που το εισόδημα κάποιου υπερκαλύπτει τις αγορές του προφανώς και δεν εχει να φοβάται τίποτα.

Edited by impreza_sti
OnePlus 3T, iPad mini 2

Σου είπα, τέτοιου είδους αγορές τις κάνω κι εγώ -άρκετές φορές- με κάρτες.

Edited by impreza_sti

Σου είπα, τέτοιου είδους αγορές τις κάνω κι εγώ -άρκετές φορές- με κάρτες.

Βασικά τα μηνύματα δεν ήταν μόνο αυτά φιλε αλλα μάλλον τροποποιήθηκαν λιγο. δε διαφωνώ μαζί σου όμως . Αναφερόμουν στις κάρτες.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by impreza_sti
OnePlus 3T, iPad mini 2

Γεια σας παιδια

Ερωτηση, ποσο ειναι η χρεωση ενημερωσης sms/email στο ebanking της eurobank?

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Γεια σας παιδια

Ερωτηση, ποσο ειναι η χρεωση ενημερωσης sms/email στο ebanking της eurobank?

Email είναι δωρεάν. Sms δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς, μπορείς να βρεις τις χρεώσεις στο site, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν συμφέρει καθόλου ειδικά αν κάνεις αρκετές συναλλαγές, γι αυτό και το απενεργοποίησα προσωπικά.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Θελω να στείλω 200€ στο λογαριασμό που εχω στο revolut . Ποια ειναι καλύτερη λύση όσον αφορά τα κόστη αποστολής του εμβάσματος; απο κοινού η να τα πληρώσω ολα απο το λογαριασμό της εθνικής;

Θελω να στείλω 200€ στο λογαριασμό που εχω στο revolut . Ποια ειναι καλύτερη λύση όσον αφορά τα κόστη αποστολής του εμβάσματος; απο κοινού η να τα πληρώσω ολα απο το λογαριασμό της εθνικής;

Απο κοινου μεσω web banking.Κοστος μονο 1 ευρω.

Email είναι δωρεάν. Sms δεν θυμάμαι να σου πω ακριβώς, μπορείς να βρεις τις χρεώσεις στο site, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι δεν συμφέρει καθόλου ειδικά αν κάνεις αρκετές συναλλαγές, γι αυτό και το απενεργοποίησα προσωπικά.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Προτείνεις να ενεργοποιήσω την επιλογή email μιας και είναι free? Κάνω αρκετές συναλλαγές κάθε μήνα.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προτείνεις να ενεργοποιήσω την επιλογή email μιας και είναι free? Κάνω αρκετές συναλλαγές κάθε μήνα.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάποιες από τις SMS ειδοποιήσεις είναι δωρεάν(πχ αγορά από σούπερ κ.τ.ο.) . Επίσης εξαρτάται από το προφίλ σου στην τράπεζα, αν έχεις πχ personal banking αρκετές από τις ειδοποιήσεις είναι δωρεάν κάποιες όμως χρεώνονται, γιαυτό ψάξε λίγο καλύτερα

Κάποιες από τις SMS ειδοποιήσεις είναι δωρεάν(πχ αγορά από σούπερ κ.τ.ο.) . Επίσης εξαρτάται από το προφίλ σου στην τράπεζα, αν έχεις πχ personal banking αρκετές από τις ειδοποιήσεις είναι δωρεάν κάποιες όμως χρεώνονται, γιαυτό ψάξε λίγο καλύτερα

Στο τιμολόγιο τους πάντως δεν αναφέρει τίποτα για χρέωση μέσω email

Καλησπέρα! Εχω μια πιστωτικη καρτα της Πειραιώς και σήμερα μου ηρθε ο λογαριασμός με 29 ευρω χρέωση συνδρομής:mad: Πιστευω οτι ειναι απαράδεκτο σε τοσο δύσκολους καιρούς να πληρωνουμε συνδρομή για πιστωτική κάρτα και μάλιστα τόσο υψηλή, υπαρχει καποιος τροπος να καταφερω να μην μου χρεωνουν συνδρομη;
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Στο τιμολόγιο τους πάντως δεν αναφέρει τίποτα για χρέωση μέσω email

Εγώ Μίλησα, με περισσή σαφήνεια θεωρώ , για SMS...

Καλησπέρα! Εχω μια πιστωτικη καρτα της Πειραιώς και σήμερα μου ηρθε ο λογαριασμός με 29 ευρω χρέωση συνδρομής:mad: Πιστευω οτι ειναι απαράδεκτο σε τοσο δύσκολους καιρούς να πληρωνουμε συνδρομή για πιστωτική κάρτα και μάλιστα τόσο υψηλή, υπαρχει καποιος τροπος να καταφερω να μην μου χρεωνουν συνδρομη;

Φιλε και γω εβγαλα Μια πιστωτικη από την πειραιως Τωρα Πρόσφατα Αρχές Αυγούστου αλλα μου ειπαν δεν εχει χρεωσει συνδρομή .Έχω ομως την μισθοδοσία Εκεί.πηγαινε να παραπονεθης

καλησπερα σας

εχω eurobank και πειραιως.υπαρχει καποια πιστωτικη σε αυτες που δεν εχει χρεωσεις κ συνδρομες?θελω να τη βγαλω για online αγορες,ebay κτλ.επισης επειδη ειχα ενα θεμα (στην προηγουμενη σελιδα δειτε) ξερετε αν εχει τπτ περιεργες χρεωσεις κατα την αγορα?

Vamos Aris

Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, η πιστωτική είναι ένα τραπεζικό προϊόν για τη χρήση του οποίου έχεις υπογράψει μια σύμβαση. Αν οι όροι της σύμβασης προβλέπουν κόστος ετήσιας συνδρομής ή άλλες χρεώσεις, αυτό είναι κάτι που δεν αναιρείται από τις δυσκολίες της εποχής.

Παρόλα αυτά, παρακολουθώ καιρό το θέμα και έχω καταλάβει ότι μπορείς να γλυτώσεις τη συνδρομή αν επικοινωνήσεις σωστά το θέμα που έχει προκύψει με την τράπεζά σου - χωρίς φωνές και εκνευρισμό. Εγώ πάλι δεν είχα ποτέ πιστωτική αν και είχα εκδώσει 2 στο παρελθόν (Go Visa της Εθνικής και κάποια της ProBank) - και οι δύο χωρίς συνδρομή για πάντα αλλά δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ οπότε τις κατάργησα πολύ πριν τα capital controls.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

και γω θα θελα να μην με χρεώνει ο Μασούτης οποτε πάω και ψωνίζω ή ο λογιστης κάθε μήνα. Κρίση έχουμε ρε *******! Τι δεν καταλαβαίνουν? :(

Κοινώς παραλογίζεσαι... Σου παρέχουν μια υπηρεσια και την κοστολογουνε τόσο. Τιποτα δεν ηταν κρυφό. Το ήξερες εξαρχής. Το να διαμαρτύρεσε γιατι δε σου χαρίζεται κάτι με το έτσι θέλω, με ξεπερνά. Εσυ θα δουλευες τζάμπα?

Απο εκει και πέρα, μια χαρά σου χαρίζει η Πειραιώς την ετήσια συνδρομή, απο μονη της χωρίς να χρειαστεί να της πεις κάτι. Πρέπει ομως να τζιράρεις. Αμα δεν την κάνεις χρήση, υπάρχει η ετήσια συνδρομη.

Πάντως αν κάτι μας χαλάει την ζαχαρένια, το κόβουμε. Κανεις δε μας αναγκάζει σε κάτι.

Edited by impreza_sti
Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια
Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017)

και γω θα θελα να μην με χρεώνει ο Μασούτης οποτε πάω και ψωνίζω ή ο λογιστης κάθε μήνα. Κρίση έχουμε ρε *******! Τι δεν καταλαβαίνουν? :(

Κοινώς παραλογίζεσαι... Σου παρέχουν μια υπηρεσια και την κοστολογουνε τόσο. Τιποτα δεν ηταν κρυφό. Το ήξερες εξαρχής. Το να διαμαρτύρεσε γιατι δε σου χαρίζεται κάτι με το έτσι θέλω, με ξεπερνά. Εσυ θα δουλευες τζάμπα?

Απο εκει και πέρα, μια χαρά σου χαρίζει η Πειραιώς την ετήσια συνδρομή, απο μονη της χωρίς να χρειαστεί να της πεις κάτι. Πρέπει ομως να τζιράρεις. Αμα δεν την κάνεις χρήση, υπάρχει η ετήσια συνδρομη.

Πάντως αν κάτι μας χαλάει την ζαχαρένια, το κόβουμε. Κανεις δε μας αναγκάζει σε κάτι.

Δεν είμαι καθόλου μα καθόλου παράλογος απο τη στιγμή που εχω αλλες τρεις πιστωτικές καρτες και δεν πληρώνω σε ΚΑΜΙΑ συνδρομή, μάλιστα την μια δεν την χρησιμοποιώ καθόλου και παρόλα αυτά δεν με χρεώνουν συνδρομή, επίσης η καρτα της Πειραιως χρησιμοποιείται οπότε τα περι τζίρου πανε περίπατο:rolleyes:

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.