Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Η Alpha κσι η Eurobank στελνουν δωρεαν mails και χρεωνουν τα sms. Η Εθνικη δεν στελνει τιποτα.
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Καλησπερα σας.Θα ηθελα τη γνωμη σας.Μπηκα σημερα το απογευμα στο winbank μου και ειδα πως στο λογαριασμο ταμιευτηριου(συνδεδεμενος με χρεωστικη ) τρεις αγορες σημερινες συνολικα 200 σχεδον ευρω.Οι συγκεκριμενες αγορες δεν εγιναν εις γνωση μου και αφορουν site τυπου airtickets της Ινδονησιας.Επικοινωνησα με 182838 και δηλωσα υποκλοπη στοιχειων καρτας και μου ειπαν οτι τη Δευτερα να παω σε υποκαταστημα να κανω αιτηση αμφισβητησης κτλ.Εχει τυχει σε κανενα πιο παλια;Πιθανολογω πως η υποκλοπη εγινε μεσω του υπολογιστη μου απο καποιο ιο,trojan κτλ.Θα ηθελα τη γνωμη μας,αν εχετε ακουσει αντιστοιχη ιστορια εν ετει 2015 και τι εξελιξη ειχε.Ευχαριστω πολυ

Αν μπορεις οταν μαθεις τιποτα καινουργιο θα θελαμε να το μαθουμε :)

Καλησπερα σας.Θα ηθελα τη γνωμη σας.Μπηκα σημερα το απογευμα στο winbank μου και ειδα πως στο λογαριασμο ταμιευτηριου(συνδεδεμενος με χρεωστικη ) τρεις αγορες σημερινες συνολικα 200 σχεδον ευρω.Οι συγκεκριμενες αγορες δεν εγιναν εις γνωση μου και αφορουν site τυπου airtickets της Ινδονησιας.Επικοινωνησα με 182838 και δηλωσα υποκλοπη στοιχειων καρτας και μου ειπαν οτι τη Δευτερα να παω σε υποκαταστημα να κανω αιτηση αμφισβητησης κτλ.Εχει τυχει σε κανενα πιο παλια;Πιθανολογω πως η υποκλοπη εγινε μεσω του υπολογιστη μου απο καποιο ιο,trojan κτλ.Θα ηθελα τη γνωμη μας,αν εχετε ακουσει αντιστοιχη ιστορια εν ετει 2015 και τι εξελιξη ειχε.Ευχαριστω πολυ

Σε εμένα (όπως ανέφερα ήδη και στο thread του Paypal εδώ) έγιναν 2 συναλλαγές από το Paypal account μου, το οποίο έχω συνδεδεμένο με πιστωτική της Πειραιώς... Για την ώρα έχω κάνει dispute στο Paypal και περιμένω... Από τα λίγα πάντως που έχω ακούσει για περιπτώσεις σαν τη δική σου, δε νομίζω να μη βγάλεις ακρή... Περισσότερο το άγχος είναι μην τα χάσεις... Στο τέλος νομίζω θα σου επιστραφεί ολόκληρο το ποσό χωρίς πρόβλημα... Απλά δεν ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει η όλη η ιστορία...

Όσον αφορά τη δική μου περίπτωση με το paypal, πιθανολογώ ότι έφταιγε το γεγονός ότι το password που είχα και το οποίο φυσικά άλλαξα άμεσα ήταν πολύ απλό... Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ...

Όπως είπε και ο φίλος από πάνω, αν θες και μπορείς κράτα μας ενήμερους για την εξέλιξη... ;)

Πάντως παιδιά, απ' ότι φαίνεται ότι δε χρησιμοποιεί 2 factor authentication, δεν είναι ασφαλές και πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας πολύ σοβαρά... Όταν έμενα στη Γαλλία μια χρεωστική που χρησιμοποιούσα εκεί, απαιτούσε για κάθε συναλλαγή έναν κωδικό που έρχονταν εκείνη την ώρα στο κιν, όπως συμβαίνει εδώ με το ebanking... Ξέρετε αν μπορούμε να έχουμε κάτι ανάλογο και στις κάρτες;

Σε εμένα (όπως ανέφερα ήδη και στο thread του Paypal εδώ) έγιναν 2 συναλλαγές από το Paypal account μου, το οποίο έχω συνδεδεμένο με πιστωτική της Πειραιώς... Για την ώρα έχω κάνει dispute στο Paypal και περιμένω... Από τα λίγα πάντως που έχω ακούσει για περιπτώσεις σαν τη δική σου, δε νομίζω να μη βγάλεις ακρή... Περισσότερο το άγχος είναι μην τα χάσεις... Στο τέλος νομίζω θα σου επιστραφεί ολόκληρο το ποσό χωρίς πρόβλημα... Απλά δεν ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει η όλη η ιστορία...

Όσον αφορά τη δική μου περίπτωση με το paypal, πιθανολογώ ότι έφταιγε το γεγονός ότι το password που είχα και το οποίο φυσικά άλλαξα άμεσα ήταν πολύ απλό... Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ...

Όπως είπε και ο φίλος από πάνω, αν θες και μπορείς κράτα μας ενήμερους για την εξέλιξη... ;)

Πάντως παιδιά, απ' ότι φαίνεται ότι δε χρησιμοποιεί 2 factor authentication, δεν είναι ασφαλές και πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας πολύ σοβαρά... Όταν έμενα στη Γαλλία μια χρεωστική που χρησιμοποιούσα εκεί, απαιτούσε για κάθε συναλλαγή έναν κωδικό που έρχονταν εκείνη την ώρα στο κιν, όπως συμβαίνει εδώ με το ebanking... Ξέρετε αν μπορούμε να έχουμε κάτι ανάλογο και στις κάρτες;

Από ότι ξέρω στην eurobank αν γίνει χρήση της χρεωστικής απλά σου στέλνει επιτόπου καποιο μήνυμα στο κινητό για την κίνηση της κάρτας.

Το ίδιο είχε γίνει και σε μένα με αεροπορικά εισιτήρια Ινδίας,πριν από κάποια χρόνια,σε μια κάρτα της CitiBank poυ είχα τότε.Οχι με PayPal.

Διαμαρτυρήθηκα τότε στην Τράπεζα,και μετά από κάποιους μήνες,μου πίστωσαν τα λεφτά.

Πάντως,από ό,τι θυμάμαι,ήταν πολύ λιγότερα λεφτά,κάπου 30€.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ,βάζω password με 17 αλφαριθμητικά,με μικρά και κεφαλαία.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

τώρα που μιλάτε για ασφάλεια....

οι ασύρματες κάρτες που δεν απαιτούν κάποιο κωδικό έχουν θεμα σε περίπτωση που χάσεις η αου κλέψουν το πορτοφόλι....

βέβαια το όριο ειναι μικρο 20-25 ευρω...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

τώρα που μιλάτε για ασφάλεια....

οι ασύρματες κάρτες που δεν απαιτούν κάποιο κωδικό έχουν θεμα σε περίπτωση που χάσεις η αου κλέψουν το πορτοφόλι....

βέβαια το όριο ειναι μικρο 20-25 ευρω...

Γενικά ότι δεν χρησιμοποιεί 2 factor auth, με τον 2 factor να είναι dynamic-random και one time unique, είναι επίφοβο και απαιτεί μεγάλη προσοχή... Για ότι χρησιμοποιεί απλά ένα κωδικό, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ο κωδικός να είναι μεγάλος και σύνθετος (κεφαλαία, μικρά, σύμβολα κλπ)... Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι στο Paypal την πάτησα γιατί είχα σαν pass ένα τηλέφωνο (τόσο έξυπνος ήμουν...), γιατί άλλη πιθανή εξήγηση δεν υπάρχει...

Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής και θέλω να βγάλω πιστωτική κάρτα για αγορές με δώσεις. Ποια κάρτα προτείνετε να βγάλω για αποκλειστικά και μόνο της χρήσης που αναφέρω?(στην εθνική κατά προτίμηση). Πόσο είναι το ελάχιστο εισόδημα που πρέπει να έχω? Αν δεν το έχω μπορεί να μπει κάποιος συγγενείς μου ως εγγυητής? Για να την βγάλω πρέπει να πληρώσω κάποια ετήσια συνδρομή? Τι επιπλέον κυρώσεις μπορεί να έχω αν δεν πληρώσω κάποια δόση? Αν τις πληρώνω όλες στην ώρα τους θα έχω θέμα? Τέλος αν αγοράσω κάτι με 500 ευρώ το κάνω με δόσεις(π.χ. πέντε μήνες) και είμαι συνεπείς σε όλες θα πρέπει να πληρώσω κάτι παραπάνω ή δίνω 100 κάθε μήνα και μετά από πέντε μήνες είναι όλα καλά?Με λίγα λόγια η τράπεζα αν δεν πληρώνω εγώ κάτι παραπάνω από τις δώσεις μου πως βγαίνει κερδισμένη? Συγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλά πρωτού κάνω μία κίνηση θέλω να γνωρίζω τι μου γίνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

Εμβασμα εξωτερικού από Εθνική εκανε μία ολόκληρη εβδομαδα να πιστωθεί.

;) πάλι καλά να λέμε!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Καλησπέρα. Είμαι φοιτητής και θέλω να βγάλω πιστωτική κάρτα για αγορές με δώσεις. Ποια κάρτα προτείνετε να βγάλω για αποκλειστικά και μόνο της χρήσης που αναφέρω?(στην εθνική κατά προτίμηση). Πόσο είναι το ελάχιστο εισόδημα που πρέπει να έχω? Αν δεν το έχω μπορεί να μπει κάποιος συγγενείς μου ως εγγυητής? Για να την βγάλω πρέπει να πληρώσω κάποια ετήσια συνδρομή? Τι επιπλέον κυρώσεις μπορεί να έχω αν δεν πληρώσω κάποια δόση? Αν τις πληρώνω όλες στην ώρα τους θα έχω θέμα? Τέλος αν αγοράσω κάτι με 500 ευρώ το κάνω με δόσεις(π.χ. πέντε μήνες) και είμαι συνεπείς σε όλες θα πρέπει να πληρώσω κάτι παραπάνω ή δίνω 100 κάθε μήνα και μετά από πέντε μήνες είναι όλα καλά?Με λίγα λόγια η τράπεζα αν δεν πληρώνω εγώ κάτι παραπάνω από τις δώσεις μου πως βγαίνει κερδισμένη? Συγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλά πρωτού κάνω μία κίνηση θέλω να γνωρίζω τι μου γίνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Α) Εγώ θα πρότεινα την Eurobank Univercity γιατί έχει και το πρόγραμμα επιστροφή ,

Β) Στην πειραιώς σίγουρα έχει συνδρομή , στις άλλες δεν νομίζω αλλά ρώτα.

Γ) Δεν χρειάζεται να έχεις εσύ εισόδημα.

Δ) Κυρώσεις : αν αργήσεις κάποια δόση , σου επιβάλεται τόκος από ημερομηνία που μπορεί να φτάνει ακόμα και την ημερομηνία αγοράς, μέχρι να ξοφλήσεις και επιπλεον επιτόκιο υπερημερίας ( +2,5 % πάνω από το κανονικό )

Ε) Αν είσαι συνεπής θα δίνεις 100 κάθε μήνα,

Στ) Η τράπεζα πέρνει προμήθεια από την επιχείρηση , αλλά δεν είναι και τόσο ευχαριστημένη αν δεν πληρώνεις τόκο.

Πάντως δεν χάνει παρά από αυτούς που δεν πληρώνουν καθόλου.

Αν η τράπεζα δεν σου δώσει κάρτα υπάρχει πάντα η εναλακτική να βγάλουν κάρτα οι γονείς σου και να σου δώσουν μία δεύτερη στον ίδιο λογαριασμό. ( Οικογενειακή κάρτα)

Μετα απο αποψινο ελεγχο στο paypal

Πιστωτικη Mastercard της Alpha

Χρεωστική AMEX της Alpha

Πιστωτικη Visa της Πειραιώς

Χρεωστική Visa της Πειραιώς

Πιστωτικη Visa της Eurobank

Χρεωστική Mastercard της Eurobank

Χρεωστική Mastercard της Εθνικής

Ολες απετυχαν εκτός απο την Χρεωστική AMEX της Alpha

Σημερα το απογευμα, περασε πληρωμη στο PayPal και με χεωστικη της Πειραιως. Αλλα μονο μια φορα. Τυχαιο;

Σημερα εστειλα 20€ στην Skrill δοκιμαστικα αλλα και για να εκδοθει η skrill mastercard...Για να δουμε ποτε θα εμφανιστουν στο λογαριασμο της skrill και κυριως ποτε θα ερθει η καρτα. Μηπως πρεπει να ανοιχτει κανενα καινουργιο thread για τα διαφορα money wallets?

Σημερα εστειλα 20€ στην Skrill δοκιμαστικα αλλα και για να εκδοθει η skrill mastercard...Για να δουμε ποτε θα εμφανιστουν στο λογαριασμο της skrill και κυριως ποτε θα ερθει η καρτα. Μηπως πρεπει να ανοιχτει κανενα καινουργιο thread για τα διαφορα money wallets?

Τι ειναι skrill ;

Μια καρτα τυπου MasterCard;

Χρεωστικη ή πιστωτικη;

Εχεις και πλαστικη καρτα;

Ισχυει και εκτος ιντερρνετ;

Εχει συνδρομη;

Εχει προμηθεια απο τον αγοραστη;

Πως τροφοδοτειται;

Απαιτει και τραπεζικο λογαριασμο;

Α) Εγώ θα πρότεινα την Eurobank Univercity γιατί έχει και το πρόγραμμα επιστροφή ,

Β) Στην πειραιώς σίγουρα έχει συνδρομή , στις άλλες δεν νομίζω αλλά ρώτα.

Γ) Δεν χρειάζεται να έχεις εσύ εισόδημα.

Δ) Κυρώσεις : αν αργήσεις κάποια δόση , σου επιβάλεται τόκος από ημερομηνία που μπορεί να φτάνει ακόμα και την ημερομηνία αγοράς, μέχρι να ξοφλήσεις και επιπλεον επιτόκιο υπερημερίας ( +2,5 % πάνω από το κανονικό )

Ε) Αν είσαι συνεπής θα δίνεις 100 κάθε μήνα,

Στ) Η τράπεζα πέρνει προμήθεια από την επιχείρηση , αλλά δεν είναι και τόσο ευχαριστημένη αν δεν πληρώνεις τόκο.

Πάντως δεν χάνει παρά από αυτούς που δεν πληρώνουν καθόλου.

Αν η τράπεζα δεν σου δώσει κάρτα υπάρχει πάντα η εναλακτική να βγάλουν κάρτα οι γονείς σου και να σου δώσουν μία δεύτερη στον ίδιο λογαριασμό. ( Οικογενειακή κάρτα)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα πάω αύριο να ρωτήσω στη eurobank. Ενημερωτικά πάντως που ρώτησα σε εθνική για φοιτητές πρέπει να έχεις τουλάχιστον 6000 ευρώ εισόδημα αλλιώς πρέπει να μπει κάποιος εγγυητής. Κάτι είδα για φοιτητικές πιστωτικές σε eurobank και πειραιώς και θα πάω από κοντά να δω τι παίζει. Κάτι τελευταίο. Μπορώ να την καταργήσω την κάρτα όποτε θέλω? Έχει κάποιες κυρώσεις?

Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής

Καλησπέρα,

Μια καρτα τυπου MasterCard;: ΝΑΙ

Χρεωστικη ή πιστωτικη;: ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ

Εχεις και πλαστικη καρτα;: ΝΑΙ

Ισχυει και εκτος ιντερρνετ;: ΝΑΙ

Εχει συνδρομη;: ΝΑΙ (10 ευρω το έτος)

Εχει προμηθεια απο τον αγοραστη;: ΟΧΙ

Πως τροφοδοτειται;: Κατάθεση σε Alpha bank

Απαιτει και τραπεζικο λογαριασμο;: Οχι, μπορείς να κάνεις κατάθεση σε γκισέ στον λογαριασμό της Alpha bank, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνουν.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

HyperHosting Web Hosting Services

http://www.hyperhosting.gr

Καλησπέρα,

Απαιτει και τραπεζικο λογαριασμο;: Οχι, μπορείς να κάνεις κατάθεση σε γκισέ στον λογαριασμό της Alpha bank, ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνουν.

Δηλαδη, αν καταλαβα καλα, εκδιδεται απο καποιον αλλον και απλα καταθετεις τα χρηματα στην ΑΒ;

Και γιατι να μην χρησιμοποιησεις μια χρεωστικη της alpha που δεν εχει και προμηθεια;

πηγα το πρωι σε υποκαταστημα και εκανα αιτηση αμφισβητησης των συναλλαγων.Ακολουθως με καλεσε υπαλληλος στο κινητο απο το τμημα αμφισβιτησεων για επιβεβαιωση της διαδικασιας.Μου ανεφερε πως σε διαστημα 45-60 ημερων θα ενημερωθω για το αποτελεσμα της διαδικασιας.Η Πειραιως μεταβιβασε στη Visa το αιτημα μου και εκεινη θα το διερευνησει.Κατα πασα πιθανοτητα τα χρηματα θα επιστραφουν.Ρωτώντας φιλους ,ανακαλυψα πως και αλλοι κατα καιρους αντιμετωπισαν ιδια προβληματα.Μαλιστα ενας δυο φορες των 1000 ευρω.Του επιστραφησαν και τις δυο φορες με πεναλτυ 50 ευρω.Απ ο,τι καταλαβε και αυτος τα 50 ευρω αφορουσαν αποζημιωση ασφαλιστικης,που ασφαλιζει τη Visa στις συναλλαγες.

Και γιατι να μην χρησιμοποιησεις μια χρεωστικη της alpha που δεν εχει και προμηθεια;

...γιατί η Skrill δεν υπόκειται σε capital controls και παίζει παντού.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

HyperHosting Web Hosting Services

http://www.hyperhosting.gr

Καλησπέρα,

Στον γκισε σιγουρα γινεται? Θα γινει δεκτο? Γιατι ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να γινεται απο λογαριασμο που ειναι στο ονομα που ειναι δηλωμενο στο skrill...

@alfeios Στο aliexpress δεν μπορεις να αγορασεις με καμια σχεδον ελληνικη καρτα. Αρα αναγκαια..

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα πάω αύριο να ρωτήσω στη eurobank. Ενημερωτικά πάντως που ρώτησα σε εθνική για φοιτητές πρέπει να έχεις τουλάχιστον 6000 ευρώ εισόδημα αλλιώς πρέπει να μπει κάποιος εγγυητής. Κάτι είδα για φοιτητικές πιστωτικές σε eurobank και πειραιώς και θα πάω από κοντά να δω τι παίζει. Κάτι τελευταίο. Μπορώ να την καταργήσω την κάρτα όποτε θέλω? Έχει κάποιες κυρώσεις?

Η Εθνική δεν γνωρίζω αν έχει φοιτητική πιστωτική κάρτα, παλιότερα θυμάμαι είχε ένα πρόγραμμα "Σπουδάζω" με δυνατότητα υπερανάληψης από λογαριασμό Εθνικής και σου έδινε μάλιστα και τα πρώτα 500 ευρώ εντελώς άτοκα για 4 χρόνια... Δεν ξέρω τι ισχύει πλέον και αν είναι σε ισχύ ακόμα...

Όσον αφορά τις φοιτητικές πιστωτικές, έχω μια University της Πειραιώς από το 2007 και τη διατηρώ ακόμα αν και πλέον δεν είμαι φοιτητής... Όντως όπως ανέφερε κάποιος φίλος από πάνω, δε χρειάζεται εγγυητής ούτε ελάχιστο είσοδημα, δεν έχει συνδρομή τον πρώτο χρόνο (για κάθε επόμενο είναι 15 ευρώ νομίζω) και έχει αρχικό όριο 800 (τόσο είχε η δικιά μου τουλάχιστον αρχικά και αυξάνοταν με τον καιρό και πλέον μου το έχουν πάει μέχρι 1300)... Αυτά ίσχυαν το ... 2007 που την έβγαλα εγώ, αλλά στη συγκεκριμένη κατηγορία καρτών, δε νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι... Εδώ είναι το link της Πειραιώς για την κάρτα, για περισσότερες πληροφορίες: http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/pistotiki-karta/university-visa

και εδώ για της Eurobank (η οποία έχει και online αίτηση): http://www.eurobank.gr/online/home/viewServices.aspx?id=303&mid=1077&lang=gr

Τέλος για το αν μπορείς να την καταργήσεις όποτε θες, η απάντηση είναι φυσικά ναι, χωρίς κυρώσεις... Ίσα ίσα που αν μέχρι τότε είσαι συνεπής, μπορεί να σου δώσουν και κίνητρα να την κρατήσεις (μηδενική συνδρομή, καλύτερα επιτόκια κλπ), γιατί απλά δε θέλουν να χάνουν πελάτες...

Edited by SpyrosR

να προσθεσω συγκεκριμενα για την university visa ,πως καθε χρονο που εμπαινε η συνδρομη των 15 ευρω,,τους επαιρνα τηλεφωνο στο 182838 και τους ζητηγα να επιστραφουν τα 15 ευρω(ετσι απλα χωρις απειλες οτι θα διακοψω την καρτα)και τον επομενο μηνα μου γινοταν αντιλογισμος.Απλα επρεπε να το κανω καθε χρονο αυτο,δεν ηταν αοριστου διαρκειας :(

Για λοιπες καρτες πειραιως γνωριζω οτι αν ξεπερασεις 2500 ευρω το χρονο σε αγορες,ειναι δωρεαν η συνδρομη τον επομενο χρονο.

Στον γκισε σιγουρα γινεται? Θα γινει δεκτο? Γιατι ειχα την εντυπωση οτι πρεπει να γινεται απο λογαριασμο που ειναι στο ονομα που ειναι δηλωμενο στο skrill...

@alfeios Στο aliexpress δεν μπορεις να αγορασεις με καμια σχεδον ελληνικη καρτα. Αρα αναγκαια..

Όχι δεν είναι απαραίτητο αρκεί να δηλώσεις στην αιτία κατάθεσης το ID του λογαριασμού σου στην Skrill (το δίνει μαζί με τα στοιχεία της τράπεζας).

να προσθεσω συγκεκριμενα για την university visa ,πως καθε χρονο που εμπαινε η συνδρομη των 15 ευρω,,τους επαιρνα τηλεφωνο στο 182838 και τους ζητηγα να επιστραφουν τα 15 ευρω(ετσι απλα χωρις απειλες οτι θα διακοψω την καρτα)και τον επομενο μηνα μου γινοταν αντιλογισμος.Απλα επρεπε να το κανω καθε χρονο αυτο,δεν ηταν αοριστου διαρκειας :(

Για λοιπες καρτες πειραιως γνωριζω οτι αν ξεπερασεις 2500 ευρω το χρονο σε αγορες,ειναι δωρεαν η συνδρομη τον επομενο χρονο.

Xαλαρά και εγώ το ίδιο κάνω όσον αφορά τη συνδρομή, απλά με μια φράση "ή χωρίς συνδρομή ή διακόψτε τη"... χεχε :p

Μηπως θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει τι στο καλο γινεται τελικα με το θεμα των αγορων απο το εξωτερικο με καρτες των ελληνικων τραπεζων;

Παντως με τη δικη μου προπληρωμενη της Πειραιως δεν περναει συναλλαγη για αγορα κινητου απο γνωστο διαδυκτιακο πολυκαταστημα...