Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Συνονοματε σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.δεν πιστευω να βγαλω ακρη με αυτους εκει μεσα.θα τα κανουν επιτιδες ολα για να γραφει τοκους η καρτα.θα πουνε 'αα απαγορευεται να ενεργοποιησουμε αδρανη λογαριασμο θα βρουμε τον μπελα μας'... . Πιστευεις να κανω δουλεια με το http://www.hobis.gr/ ?

Νομιζω πως θα σε βοηθησουν....Οπως και να εχει δεν χανεις να δοκιμασεις .Αλλα πρωτα πρωτα πηγαινε αυριο πρωι σε καταστημα .

λοιπον μετεφερα πριν κατι μερες απο εθνικη σε eurobank ενα ποσο για να πληρωσω την πιστωτικη απο το e-banking τις eurobank. το θεμα ειναι οτι ειχα κανει τελευταια κινηση τον 4/2014 και δεν σκεφτηκα οτι ο λογαριασμος θα εχει γινει αδρανης.δεν το ηξερα οτι αδρανοποιητε στον 1 χρονο.τωρα εχει μεινει το ποσο μεσα στον λογαριασμο και η καρτα γραφει τοκους 'χωρις λογο'.τους περνω τηλε στο europhone και μου λενε καλα αφου ειναι αδρανης πως τα δεχτηκε καταθεση και τους λεω ελα ντε?! Ελεγα οτι αμα ληξει η τραπεζικη αργια θα αφηνανε μετα αλλα διαβασα την πνπ και εμεινα καγκελο.παλι απαγορευται λεει η ενεργοποιηση αδρανους λογαριασμου.κοντευω να σκασω τοσα λεφτα μεσα και η καρτα 'γραφει'...

Ρωτησα την κορη μου που δουλευει βαρδιες σε help desk web banking αλλης τραπεζας (νοικιασμενη υπαλληλος).

Αυτο που εκανες λεγεται εμβασμα και η Εθνικη δεν μπορει να ξερι αν ο λογαριασμος που εκανες την μεταφορα ειναι αδρανης .Απλα στελνει τα λεφτα στο ΙΒΑΝ που διλαεξες . Απο εκει και περα ειναι θεμα Eurobank και δεν εχουν ιδια πολιτικη οι τραπεζες για ανενεργους /αδρανεις λογαριασμους

Αυτο που θα ηταν προτιμοτερο να κανεις ηταν απο το e banking της Εθνικης να πληρωσεις απ ευθειας την καρτα της eurobank.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ρωτησα την κορη μου που δουλευει βαρδιες σε help desk web banking αλλης τραπεζας (νοικιασμενη υπαλληλος).

Αυτο που εκανες λεγεται εμβασμα και η Εθνικη δεν μπορει να ξερι αν ο λογαριασμος που εκανες την μεταφορα ειναι αδρανης .Απλα στελνει τα λεφτα στο ΙΒΑΝ που διλαεξες . Απο εκει και περα ειναι θεμα Eurobank και δεν εχουν ιδια πολιτικη οι τραπεζες για ανενεργους /αδρανεις λογαριασμους

Αυτο που θα ηταν προτιμοτερο να κανεις ηταν απο το e banking της Εθνικης να πληρωσεις απ ευθειας την καρτα της eurobank.

ευχαριστω και παλι Γιαννη. ναι σωστα τα λες αλλα με τι λεφτα? που τα χει η ευρο 'κλειδωμενα'

Από το παραπάνω link:

Η χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας στο εξωτερικό μπορεί να γίνει μόνο για αγορά αγαθών και υπηρεσιών, όχι για την ανάληψη μετρητών έως το ανώτατο όριο της κάρτας.

(αλλά μάλλον εννοεί με φυσική παρουσία της κάρτας, που ΔΕΝ λύνει το πρόβλημά μας...)

Ναι όντως το επιβεβαιώσω μπορείς να πληρώσεις με κάρτα ακόμα και να τραβήξεις λεφτά από ΑΤΜ

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

ευχαριστω και παλι Γιαννη. ναι σωστα τα λες αλλα με τι λεφτα? που τα χει η ευρο 'κλειδωμενα'

Εννοω θα μπορουσες να το κανεις (πληρωμη πιστωτικης) χωρις να τα στειλεις στην Eurobank αμεσα απο Εθνικη .

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Δυστηχως Γιαννη το εμαθα μετα.τωρα η ζημια εγινε

Δοκιμασε παντως να πας αυριο σε ενα καταστημα Eurobank .

Φιλικά Γιάννης

Θα παω σιγουρα.Αν ειναι καποιος απο ηρακλειο κρητης και ξερει κ εχει δικους του ανθρωπους μεσα τον παρακαλω πολυ να μου στηλει μνμ

Θα παω σιγουρα.Αν ειναι καποιος απο ηρακλειο κρητης και ξερει κ εχει δικους του ανθρωπους μεσα τον παρακαλω πολυ να μου στηλει μνμ

Δυστυχως ειμαι ...ενα Πελαγος μακρυα αλλα ενημερωσε μας τι θα γινει .

Φιλικά Γιάννης

Δοκιμασε παντως να πας αυριο σε ενα καταστημα Eurobank .

Αυτό να κάνεις.Πιστεύω θα βρεθεί λύση,ισως αν σου ενεργοποιήσουν και σε αυτον τον λογαριασμο ebanking?

Αυτό να κάνεις.Πιστεύω θα βρεθεί λύση,ισως αν σου ενεργοποιήσουν και σε αυτον τον λογαριασμο ebanking?

αυτος ο λογαριασμος που ειναι αδρανης του εκανα ebanking τον μαρτη.

Εμένα αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό. Έγινα ο έρμος 18 το Σάββατο πριν ξεκινήσει το capital control. Άμα δεν σε θέλει...

Προβλεπω στα 21 σου να κλεινουν τα καζινο :lol::p :)

Πλακιτσα Αλεξ :)

παμε κινα?

:lol::lol::lol:

Ανοικτα............ Το διαβατηριο το εχω μαζι μου παντα :cool:

αυτο το πραγμα να εισαι οικονομικα αποκλεισμενος ειναι που ασχημο εμενα μου κακοφαινεται πολυ και μιαλω κυριως για την αισθηση που σου αφηνει ολο αυτο

Συμφωνω μαζι σου.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

η πνπ ανεφερει:Απαγορεύεται να ανοίγονται νέοι λογαριασμοί όψεως ή καταθετικοί, να προστίθενται συνδικαιούχοι στους ήδη υφιστάμενους και να ενεργοποιούνται αδρανείς λογαριασμοί. Στην τελευταία περίπτωση, αναστέλλεται η προθεσμία του άρθρου 3 του Ν. 4151/2013 (Α΄ 103).οταν λεει στην τελευταια περιπτωση εννοει οι αδρανεις λογαριασμοι? αν ναι ποια προθεσμια αναστελλεται?

Προβλεπω στα 21 σου να κλεινουν τα καζινο :lol::p :)

Πλακιτσα Αλεξ :)

Φάε την γλώσσα σου καλύτερα... :lol::p

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ίσως να έχει νόημα να ρωτήσεις εάν υπάρχει τρόπος να αναστραφεί η μεταφορά - με το σκεπτικό ότι ήταν λάθος το έμβασμα.

Ίσως να έχει νόημα να ρωτήσεις εάν υπάρχει τρόπος να αναστραφεί η μεταφορά - με το σκεπτικό ότι ήταν λάθος το έμβασμα.

Μετα απο τοσες μερες? Δεν ξερω αν γινετε,αν τα παιδια εδω γνωριζουν κατι παραπανω...

Τελικα με τις αγορες μεσω paypal και γενικα για αγορες απο εξωτερικο ξεμπλοκαρε το συστημα?

Υπαρχει καποια εξελιξη σχετικα?

Τελικα με τις αγορες μεσω paypal και γενικα για αγορες απο εξωτερικο ξεμπλοκαρε το συστημα?

Υπαρχει καποια εξελιξη σχετικα?

Οχι τιποτα.Χρηματιστηριο κλειστο και το καθεστως με καρτες αγορες κτλ κτλ απο το εξωτερικο παραμενει ως εχει.(Και οπως εκτιμουν οι περισσοτεροι δεν προκειται να αλλαξει τον επομενο μηνα)

άνοιξε το ebanking της άλφα για λογαριασμούς citibank....

την Vodafone πιστωτική βλέπω να την έχουν κάνει affinity ....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εδώ την ρωτάει ο δημσιογράφος την Κατσέλη για τη χρήση καρτών στο εξωτερικό

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500013560

και λέει ότι έχει ξεμπλοκάρει το θέμα με αγορά internet. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Εδώ την ρωτάει ο δημσιογράφος την Κατσέλη για τη χρήση καρτών στο εξωτερικό

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500013560

και λέει ότι έχει ξεμπλοκάρει το θέμα με αγορά internet. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

Συγγνώμη, αλλά η κ. Κατσέλη όχι μόνο πρέπει αλλά και ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι πιο ενημερωμένη και πιο ξεκάθαρη σε αυτά που λέει.

Στο ίδιο βίντεο που έχεις βάλει στο link ήδη ζητάει συγγνώμη για το λάθος που έκανε όσον αφορά τα ποσά που μπορεί να σηκώσει κάποιος.

Και μετά από λίγα λεπτά κάνει λάθος ή δεν ξέρει τι συμβαίνει με τις αγορές μέσω internet όταν το κατάστημα έχει βάση στο εξωτερικό.

ΌΧΙ, δε μπορεί κάποιος να αγοράσει κάτι μέσω internet από το εξωτερικό. Το προσπάθησα ο ίδιος σήμερα.Οι αγορές με πιστωτική γίνονται για εταιρείες που έχουν λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα.

Μπορεί να μπερδεύτηκε γιατί μπορεί κανείς να αγοράσει μέσω internet πράγματα από τα ελληνικά e-shops ή γιατί μπορεί κάποιος να πληρώσει για κάτι στο εξωτερικό με την κάρτα του (με φυσική παρουσία, όχι e-shop). Αυτό όμως δεν τη δικαιολογεί σε μία τέτοια φάση που έχει φτάσει η κατάσταση. Πρέπει να ακούει και να απαντάει σε αυτά που τη ρωτούν γιατί δημιουργεί λάθος εντυπώσεις.

ΥΓ: Πώς καταντήσαμε έτσι...

Edited by DesertSMisSRaiN

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δείτε εδώ, φίλοι. Θα σας διαφωτίσει.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Πάντως είναι προφανές ότι στο video με την Κατσέλη και τους Καμπουράκη/Οικονομέα, ο δημοσιογράφος εννοεί ΣΑΦΩΣ αγορές μέσω internet σε sites ξένων εταιριών από έλληνες πολίτες. Η ΚΑΤΣΕΛΗ ως άσχετη δεν κατάλαβε τι τον ρώτησε μάλλον. Ο δημοσιογράφος εννοούσε όμως αυτό το ίδιο που μας καίει εμάς (αγορές μέσω internet σε sites του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ). Η ειρωνεία είναι ότι στο τέλος λέει ο δημοσιογράφος "α ευτυχώς που λύθηκε αυτό το θέμα". Ενώ δεν έχει ακόμα λυθεί!!
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Άμα πας την Τετάρτη για ανάληψη, σηκώνεις 180€ ή όσα μπορείς μέσα σε μία εβδομάδα;
[sIGPIC][/sIGPIC]