pexths Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 για ποσους ποντους μιλαμε? γιατι υπαρχουν εκατονταδες επιλογες εξαργυρωσης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Ποια η γνώμη σας για την Alpha Bank Bonus MasterCard? http://www.alphabankcards.gr/Default.aspx?tabid=137 αν σε ενδιαφερει η συλλογη ποντων βγαλε μια καρτα american express bonus.περνεις διπλασιους ποντους ανα συναλλαγη. η mastercard της alpha ειναι οπως μια κλασσικη καρτα mastercard οποιαδηποτε τραπεζας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Τους πόντους από alpha bonus σε aegean τους έχει εξαργυρώσει κάποιος να μας πει εμπειρία; Πόσο καιρό πριν πρέπει να κλείσεις; Γίνεται μόνο μέσα από την aegean ή και από όποιο αλλο γραφειο; Απευθύνεσαι κάπου πρώτα ή πας πχ στην airtickets και κάνεις κράτηση κανονικα ; Από άποψη ημερομηνιών υπάρχει κάποιος τρόπος να μη βγουν εκτος όλες οι "καλές" ημερομηνίες (γιορτες,αργιες, κτλ) ; Τι πραγματικά ισχύει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 για ποσους ποντους μιλαμε? γιατι υπαρχουν εκατονταδες επιλογες εξαργυρωσης τώρα είμαι περίπου στα 6-7000 περιμένω να πάω 14-22000 για να πάρω κανα εισητήριο... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Τους πόντους από alpha bonus σε aegean τους έχει εξαργυρώσει κάποιος να μας πει εμπειρία; Πόσο καιρό πριν πρέπει να κλείσεις; Γίνεται μόνο μέσα από την aegean ή και από όποιο αλλο γραφειο; Απευθύνεσαι κάπου πρώτα ή πας πχ στην airtickets και κάνεις κράτηση κανονικα ; Από άποψη ημερομηνιών υπάρχει κάποιος τρόπος να μη βγουν εκτος όλες οι "καλές" ημερομηνίες (γιορτες,αργιες, κτλ) ; Τι πραγματικά ισχύει; Ευχαριστώ οτι ζητας ειναι εδω http://www.alphabonus.gr/files/aegeanAirlinesTerms.pdf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Γνωρίζει κανείς περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πού μπορούν να εξαργυρωθούν οι πόντοι του προγράμματος ανταμοιβής της Εθνικής Τράπεζας «Go4more»; Μέχρι στιγμής, στην ιστοσελίδα της τράπεζας, γενικά και αόριστα πράγματα βλέπω και τίποτα πιο συγκεκριμένο... Μπές ξανά στην ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας «Go4more» . Έχει εμπλουτιστεί με αρκετές και συγκεκριμένες πληροφορίες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 τώρα είμαι περίπου στα 6-7000 περιμένω να πάω 14-22000 για να πάρω κανα εισητήριο... κατά τα άλλα όμως δε βρίσκω κάτι ενδιαφέρον να εξαργυρώσω. γενικά το ύψος των αγορών είναι μεγάλο και το κέρδος είναι περίπου 10-20€ ενώ σε επιστροφή eurobank βλέπω πολύ μεγαλύτερες απολαβές... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλησπέρα σας παιδιά, μιας και έχω χαθεί στις 700+ σελίδες ήθελα να ρωτήσω.. τις προάλες άνοιξα λογαριασμό στην εθνική και μου δώσανε μια maestro card την οποία ακόμα δεν την ενεργοποίησα. Ο φίλος μου μου λέει να μην την ενεργοποιήσω και να βγάλω μια visa card. Θέλω να μάθω αν υπάρχουν καθόλου σχετικές διάφορες σε αυτές τις κάρτες; Είναι η μια καλύτερη από την άλλη ή είναι το ίδιο και δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά; Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μεταφορα 15 ευρω απο το ebanking της eurobank σε λογαριασμο τρίτου eurobank, τι χρεωση εχει; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Μεταφορα 15 ευρω απο το ebanking της eurobank σε λογαριασμο τρίτου eurobank, τι χρεωση εχει; τιποτα δεν χρεωνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλησπέρα σας παιδιά, μιας και έχω χαθεί στις 700+ σελίδες ήθελα να ρωτήσω.. τις προάλες άνοιξα λογαριασμό στην εθνική και μου δώσανε μια maestro card την οποία ακόμα δεν την ενεργοποίησα. Ο φίλος μου μου λέει να μην την ενεργοποιήσω και να βγάλω μια visa card. Θέλω να μάθω αν υπάρχουν καθόλου σχετικές διάφορες σε αυτές τις κάρτες; Είναι η μια καλύτερη από την άλλη ή είναι το ίδιο και δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά; Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ :) Αν δεν κάνω λάθος, η μόνη κάρτα ανάληψης/χρεωστική που προσφέρει η Εθνική είναι η Maestro. Οι κάρτες Visa που προσφέρει η Εθνική είναι πιστωτικές μόνο, που δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αντικαταστήσει τη Maestro για ανέξοδη ανάληψη μετρητών από τα ATM της Εθνικής. Δες περισσότερα εδώ. Εσύ για ποια χρήση τη θέλεις την κάρτα? Ανάληψη από ΑΤΜ, αγορές αντί για μετρητά ή ως πιστωτική (π.χ. αγορές με δόσεις)? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Για οσους συμμετειχαν στο προμοταρισμα της Eurobank για τα 10€ με την εφαρμογη επιστροφη μεχρι τις 20/1, ειδα σημερα οτι εχουν πιστωθει απο τις 28 του μηνα και ξεκιναει και η προωθηση σε φιλους για αλλα 5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Καλησπέρα σας παιδιά, μιας και έχω χαθεί στις 700+ σελίδες ήθελα να ρωτήσω.. τις προάλες άνοιξα λογαριασμό στην εθνική και μου δώσανε μια maestro card την οποία ακόμα δεν την ενεργοποίησα. Ο φίλος μου μου λέει να μην την ενεργοποιήσω και να βγάλω μια visa card. Θέλω να μάθω αν υπάρχουν καθόλου σχετικές διάφορες σε αυτές τις κάρτες; Είναι η μια καλύτερη από την άλλη ή είναι το ίδιο και δεν έχουν καμία ουσιαστική διαφορά; Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ :) Αν δεν κάνω λάθος, η μόνη κάρτα ανάληψης/χρεωστική που προσφέρει η Εθνική είναι η Maestro. Οι κάρτες Visa που προσφέρει η Εθνική είναι πιστωτικές μόνο, που δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να αντικαταστήσει τη Maestro για ανέξοδη ανάληψη μετρητών από τα ATM της Εθνικής. Δες περισσότερα εδώ. Εσύ για ποια χρήση τη θέλεις την κάρτα? Ανάληψη από ΑΤΜ, αγορές αντί για μετρητά ή ως πιστωτική (π.χ. αγορές με δόσεις)? Για να εμφανίζει βλέπω η ισοσελίδα της Εθνικής,2 χρεωστικές πλεον, την κλασσικη EΘΝΟCASH PLUS και νέα χρεωστική Debit MasterCard τύπου contactless ,προφανώς σε εξυπηρετεί απόλυτα η Debit MasterCard για τις συναλλαγές σου ..Βασικά οι όροι αναφέρουν σε αντικατάση της EΘΝΟCASH PLUS ,οπότε ζήτα απευθείας την Debit MasterCard:D Edited February 6, 2015 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Για οσους συμμετειχαν στο προμοταρισμα της Eurobank για τα 10€ με την εφαρμογη επιστροφη μεχρι τις 20/1, ειδα σημερα οτι εχουν πιστωθει απο τις 28 του μηνα και ξεκιναει και η προωθηση σε φιλους για αλλα 5€ Πάντως σε εμένα που γράφτηκα τον Γενάρη δεν ήρθε δώρο δέκα ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Και εγώ που το τσεκαρα τώρα, έχουν μπεί τα 10 ευρώ. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twnhny Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλησπέρα. Ξέρουμε αν υπάρχουν Φοιτητικές - Student πιστωτικές κάρτες στην Ελλάδα? Ξέρω στα σίγουρα οτι υπήρχαν αλλά σήμερα ήταν στο δρόμο μου ενα κατάστημα της Eurobank και μπήκα να ρωτήσω και μου είπαν ότι το πρόγραμμα έχει καταργηθεί παρ'όλο που στην ιστοσελίδα της τράπεζας υπάρχει κανονικά. Παράθεση Πεθαμένος: Ένας φιλόσοφος, κάποτε μου είπε το εξής "Σκέφτομαι, άρα υπάρχω" Άγγελος: Φίλε, δεν υπάρχεις... αλλά μην το σκέφτεσαι!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλησπέρα. Ξέρουμε αν υπάρχουν Φοιτητικές - Student πιστωτικές κάρτες στην Ελλάδα? Ξέρω στα σίγουρα οτι υπήρχαν αλλά σήμερα ήταν στο δρόμο μου ενα κατάστημα της Eurobank και μπήκα να ρωτήσω και μου είπαν ότι το πρόγραμμα έχει καταργηθεί παρ'όλο που στην ιστοσελίδα της τράπεζας υπάρχει κανονικά. Αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προιόν,εφόσον εξακολουθεί να το δείχνει η ιστοσελίδα της Eurobank,μπορείς να δοκιμάσεις την αίτηση.Επιπλέον μπορείς να μιλήσεις και με το Customer για επιβεβαίωση ισχυρισμού υπαλλήλου.Δες επιπλέον την Πιστωτική Κάρτα για φοιτητές - University Visa της Τράπεζας Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foteino Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Προτιμώ να μην έχω γιατί η πιστωτική είναι ξελογιάστρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προιόν,εφόσον εξακολουθεί να το δείχνει η ιστοσελίδα της Eurobank,μπορείς να δοκιμάσεις την αίτηση.Επιπλέον μπορείς να μιλήσεις και με το Customer για επιβεβαίωση ισχυρισμού υπαλλήλου.Δες επιπλέον την Πιστωτική Κάρτα για φοιτητές - University Visa της Τράπεζας Πειραιώς. Εκανα προσφατα αιτηση στην Ευρωτραπεζα απο το ιντερνετ, μου ειπαν να καταθεσω τα δικαιολογητικα οπως και εκανα και μετα απο 1 ωρα απο την καταθεση τους μου εστειλαν μηνυμα οτι δεν εγκρινεται. Μαλιστα η υπαλληλος μου ειπε οτι την εχουν καταργησει και δεν γνωριζει γιατι την βγαζει το ιντερνετ. Η μοναδικη επιλογη ειναι της Πειραιως, που ομως κι εκει εχω ακουσει απο γνωστους οτι εφαγαν πορτα. Εμενα την εβγαλαν πριν κλεισουν τελειως οι στροφιγγες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 ποιο ειναι το μεγιστο ποσο εξαργυρωσης ανα μηνα η ανα χρονο για το προγραμμα go4more της εθνικης? στο προγραμμα επιστροφη της eurobank ειναι 1000 ευρω τον χρονο. υπαρχει αντιστοιχο στο go4more? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω τα 15 ευρώ συνδρομής που έχει η πειραιώς university visa μου? Να σημειώσω ότι γίνονται κάμποσες συναλλαγές με την κάρτα και ότι ήδη είναι χρεωμένη σε άτοκες δόσεις μέχρι το σεπτέμβρη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Εκανα προσφατα αιτηση στην Ευρωτραπεζα απο το ιντερνετ, μου ειπαν να καταθεσω τα δικαιολογητικα οπως και εκανα και μετα απο 1 ωρα απο την καταθεση τους μου εστειλαν μηνυμα οτι δεν εγκρινεται. Μαλιστα η υπαλληλος μου ειπε οτι την εχουν καταργησει και δεν γνωριζει γιατι την βγαζει το ιντερνετ. Η μοναδικη επιλογη ειναι της Πειραιως, που ομως κι εκει εχω ακουσει απο γνωστους οτι εφαγαν πορτα. Εμενα την εβγαλαν πριν κλεισουν τελειως οι στροφιγγες Έκανες αίτηση online στο site της Eurobank,όπου απορρίφθηκε άμεσα,η υπάλληλος σου είπε οτι την έχουν καταργήσει,άγνωστο γιατί παραμένει στο site ως διαθέσιμο προιόν (Εκεί θα μπορούσες αμέσως να το αιτηθείς στα παράπονα σαν αίτημα και να λάβεις απάντηση)-Γνωρίζεις οτι η μόνη λύση είναι η Πειραιώς όπου και εκεί ακυρώνονται και ταυτόχρονα αναφέρεις ότι σε σένα εκδόθηκε η κάρτα (που απορρίφθηκε στην αίτηση) την ''περίοδο'' που έδιναν κάρτες? Μήπως αναφερόσουν σε 2η κάρτα,σε διαφορετική περίπτωση ή απλά αφορά ενα μήνυμα Τρολ? Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι εφόσον πληρούνται τα κριτήρια/όροι της Τράπεζας,πιστωτικές κάρτες εκδίδονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) Αυτό το πρόγραμμα go4more της Εθνικής θα πάει άκλαφτο...πραγματικά τα δώρα αλλά και οι πόντοι επιβράβευσης που δίνει είναι για τα ανάθεμα :) Δεν μπορεί να φτάσει ούτε στο μισό σε σύγκριση με τα δώρα και τους πόντους που δίνει η Αλφα, που πλέον κυκλοφορεί το τελευταίο τρίμηνο νομίζω, και χρεωστική με μπόνους την american express bonus. Αυτά τα ταξίδια του εξωτερικού που δίνει είναι όλα τα λέφτά. Το κέρδος μου είναι περίπου 200 με 250 ευρώ για περίπου 20.000-22.000 πόντους σε αντίθεση με την Εθνική που για 20.000 πόντους λαμβάνεις 125-150 ευρώ. Αφήστε που για να μαζέψεις 20.000 πόντους, πχ από προθεσμιακές καταθέσεις στην ΑΛΦΑ θες 10.000 ευρώ για έναν χρόνο, ενώ στην Εθνική θέλεις μια προθεσμιακή των 50.000 ευρώ για έναν χρόνο....5 φορές πάνω...δηλαδή με 50.000 ευρώ στην Άλφα κερδίζεις περίπου 1000 ευρώ ενω στην Εθνική με 50.000 ευρώ κερδίζεις 150 ευρω !!! Edited February 9, 2015 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 συγκριση με το προγραμμα επιστοφη της γιουρομπανκ ειναι κατα πολυ ανωτερο. για βενζινη απο εκο με το go4more παιρνεις 4,17% επιστροφη ενω με το επιστροφη παιρνεις 3% αυτο που δεν μπορω να βρω στους ορους ειναι το οριο εξαργυρωσης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Εγω τό είδα από την πλευρά συγκέντρωσης πόντων και επιβράβευσης. Σίγουρα εσένα που σε ενδιαφέρει η βενζίνη σε συμφέρει το πρόγραμμα. Δεν πρέπει να έχει ανώτατο όριο, μόνο κατώτατο έχει, γιατι αναφέρει ότι κάθε φορά πρέπει να εξαργυρώνεται το λιγότερο 2.000 πόντοι. https://www.nbg.gr/go4more/#/redemption Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts