Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

γιατί να στείλεις τα λεφτά σου στο Λουξεμβούργο;

αν γίνει κάποιο "μπαμ" με την Ελλάδα πιστεύεις ότι θα σε αφήσουν να τα πάρεις πίσω;

αν ειναι σε τραπεζα υπο ξενη δικαιοδοσία, τιποτα δεν μπορουν να του αγγιξουν...

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Όσον αφορά στην ερώτηση μου πιο πάνω για το πως θα μπορούσαμε να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό, τελικά έβγαλα άκρη με την eurobank, η οποία μου άνοιξε λογαριασμό στο Λουξεμβούργο και την Δευτέρα θα γίνει και η μεταφορά των κεφαλαίων. Αυτά πληροφοριακά για όποιον θα ήθελε στο μέλλον να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Είχες ήδη λογαριασμό στη Eurobank ή απλά σου έκαναν την εξυπηρέτηση? Η Eurobank sυνεργάζεται με κάποια συγκεκριμένη τράπεζα του Λουξεμβούργου?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Έβγαλα μια προπληρωμένη της Εθνικής πριν λίγο και μου έδωσε δώρο 5 ευρώ χωρίς να κάνω τπτ...καλή φάση, είναι σαν να σου δίνει τις 2 πρώτες φορτίσεις δωρεάν !!! Το έκανε και παλιότερα αυτό ή είναι προωθητική ενέργεια που τρέχει αυτές τις μέρες ?

:worry: - εγω που ειχα ρωτησει Εθνικη πριν τις γιορτες δεν μου ειπαν κατι τετοιο, τελικα εβγαλα απο Πειραιως και μου ειπαν στην πρωτη χρηση που θα κανω εχω 6 ευρω δωροεπιταγη απο σ.μαρκετ (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Ξέρουμε ποια τράπεζα εχει το καλύτερο επιτόκιο για κλείσιμο χρημάτων;

Μπορείς να δεις εδώ : http://www.tsig.gr/lang-el/prothesmiakes να πάρεις μια ματιά ....

Είχες ήδη λογαριασμό στη Eurobank ή απλά σου έκαναν την εξυπηρέτηση? Η Eurobank sυνεργάζεται με κάποια συγκεκριμένη τράπεζα του Λουξεμβούργου?

Έχω λογαριασμό στην eurobank και έχω personal banking, αν και δεν ξέρω από ποιο ποσό και πάνω μπορεί κάποιος πελάτης να έχει personal banking. Υπάρχει και η δυνατότητα όπως με ενημέρωσαν να μην ανοίξουν καθόλου τραπεζικό λογαριασμό, αλλά να τα βάλουν τα χρήματα σε αμοιβαία κεφάλαια εγγυημένης απόδοσης, πάντα στην eurobank στο Λουξεμβούργο και να μπορέσω να τα τραβήξω όποτε εγω θελήσω πάλι πίσω χωρίς καμιά ποινή ή χαμηλότερο από το αρχικό κεφάλαιο...αλλά επειδή δεν είμαι γνώστης των αμοιβαίων κεφαλαίων εγγυημένης απόδοσης και δεν μπορώ να κάνω υποθέσεις τι θα γίνει αν γίνει το α ενδεχόμενο ή το χ ενδεχόμενο προτίμησα την πιο ασφαλή λύση (όσο ασφαλή μπορεί να είναι και αυτή η λύση) με το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού. Την ίδια δυνατότητα δίνει και η Εθνική με το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Εθνική Μάλτας. Αυτό που μου είπαν στην Εθνική είναι ότι έχουν πάρει οδηγίες να μην προτρέπουν τον κόσμο να στείλει τα χρήματα του στο εξωτερικό αλλά αν επιμένει ο πελάτης τότε και μόνο τότε, ως έσχατη λύση προτείνουν το άνοιγμα και μόνο τραπεζικού λογαριασμού στην Εθνική Μάλτας. Δεν συζητάμε καν το ενδεχόμενο να μεσολαβήσουν αυτές για να σου ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό σε ξένο ίδρυμα...μόνο στα δικά τους καταστήματα που διατηρούν στο εξωτερικό αλλά φυσικά με τους όρους και τους κανονισμούς που διέπουν την νομοθεσία του κράτους υποδοχής των κεφαλαίων. Και φυσικά όλες προσπάθησαν να με αποτρέψουν λέγοντας ότι θα δεχτώ έλεγχο από το κράτος για το που βρήκα τα χρήματα, κτλ κτλ αλλά δεν με αγγίξε και πολύ αυτό γιατί είναι δηλωμένα μέχρι και τελευταίου λεπτού του ευρώ !!! Σαφέστατα και δεν προτείνω σε κανέναν να προχωρήσει σε αυτές τις λύσεις γιατί στην δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να είναι ασφαλείς λύσεις, μετά από έναν ή δυο μήνες για τους χ ή ψ λόγους μπορεί να αποδειχτούν μοιραίες !!

Σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση. Προφανώς υπάρχουν κίνδυνοι σε κάθε περίπτωση (είτε μείνουν εδώ τα χρήματα είτε βγουν εκτός Ελλάδος) αλλά ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Δεν ήξερα την περίπτωση της Εθνικής στη Μάλτα - θα το κοιτάξω περισσότερο. :)
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

καποιος που εχει λογαριασμο σε τραπεζα πειραιως αν μπορει να απαντησει.

οταν κανεις αναληψη απο ΑΤΜ της ιδια τραπεζας ( πειραιως) κρατανε προμηθεια?

γιατι διαβασα στην σελιδα τους στο ιντερνετ κατι για 1.40 ευρω...

ειναι δυνατον?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

καποιος που εχει λογαριασμο σε τραπεζα πειραιως αν μπορει να απαντησει.

οταν κανεις αναληψη απο ΑΤΜ της ιδια τραπεζας ( πειραιως) κρατανε προμηθεια?

γιατι διαβασα στην σελιδα τους στο ιντερνετ κατι για 1.40 ευρω...

ειναι δυνατον?

Φυσικά και δεν είναι δυνατόν και δεν ισχύει...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/visa-debit

κατω κατω στα χαρακτιριστικα γιατι λεει 1,40 ευρω?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Τόση είναι η προμήθεια αν κάνεις ανάληψη μετρητών από άλλο ΑΤΜ (πλην Πειραιώς).

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

:worry: - εγω που ειχα ρωτησει Εθνικη πριν τις γιορτες δεν μου ειπαν κατι τετοιο, τελικα εβγαλα απο Πειραιως και μου ειπαν στην πρωτη χρηση που θα κανω εχω 6 ευρω δωροεπιταγη απο σ.μαρκετ (!)

Κι ένας φίλος που έβγαλε πριν λίγες μέρες πήρε 5 ευρώ! Μπορεί να ήταν λόγω γιορτών ή να ξεκίνησε πρόσφατα! Όπως και να χει δεν είναι κι άσχημα! Είναι σαν να σου χαρίζουν 2 επαναφορτίσεις! ;)

Έχω λογαριασμό στην eurobank και έχω personal banking, αν και δεν ξέρω από ποιο ποσό και πάνω μπορεί κάποιος πελάτης να έχει personal banking. Υπάρχει και η δυνατότητα όπως με ενημέρωσαν να μην ανοίξουν καθόλου τραπεζικό λογαριασμό, αλλά να τα βάλουν τα χρήματα σε αμοιβαία κεφάλαια εγγυημένης απόδοσης, πάντα στην eurobank στο Λουξεμβούργο και να μπορέσω να τα τραβήξω όποτε εγω θελήσω πάλι πίσω χωρίς καμιά ποινή ή χαμηλότερο από το αρχικό κεφάλαιο...αλλά επειδή δεν είμαι γνώστης των αμοιβαίων κεφαλαίων εγγυημένης απόδοσης και δεν μπορώ να κάνω υποθέσεις τι θα γίνει αν γίνει το α ενδεχόμενο ή το χ ενδεχόμενο προτίμησα την πιο ασφαλή λύση (όσο ασφαλή μπορεί να είναι και αυτή η λύση) με το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού. Την ίδια δυνατότητα δίνει και η Εθνική με το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Εθνική Μάλτας. Αυτό που μου είπαν στην Εθνική είναι ότι έχουν πάρει οδηγίες να μην προτρέπουν τον κόσμο να στείλει τα χρήματα του στο εξωτερικό αλλά αν επιμένει ο πελάτης τότε και μόνο τότε, ως έσχατη λύση προτείνουν το άνοιγμα και μόνο τραπεζικού λογαριασμού στην Εθνική Μάλτας. Δεν συζητάμε καν το ενδεχόμενο να μεσολαβήσουν αυτές για να σου ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό σε ξένο ίδρυμα...μόνο στα δικά τους καταστήματα που διατηρούν στο εξωτερικό αλλά φυσικά με τους όρους και τους κανονισμούς που διέπουν την νομοθεσία του κράτους υποδοχής των κεφαλαίων. Και φυσικά όλες προσπάθησαν να με αποτρέψουν λέγοντας ότι θα δεχτώ έλεγχο από το κράτος για το που βρήκα τα χρήματα, κτλ κτλ αλλά δεν με αγγίξε και πολύ αυτό γιατί είναι δηλωμένα μέχρι και τελευταίου λεπτού του ευρώ !!! Σαφέστατα και δεν προτείνω σε κανέναν να προχωρήσει σε αυτές τις λύσεις γιατί στην δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να είναι ασφαλείς λύσεις, μετά από έναν ή δυο μήνες για τους χ ή ψ λόγους μπορεί να αποδειχτούν μοιραίες !!

στο λογαριασμό στο Λουξεμβούργο σου έδωσαν κάρτα ανάληψης και e-banking??

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Δεν μου έχουν δώσει τίποτα μέχρι τώρα, αύριο θα έχω νεότερα αλλά φαντάζομαι ότι το λιγότερο είναι το e-banking. Πάντως επειδή προσπάθησαν και την Παρασκευή να με μεταπείσουν και να τοποθετήσω τα χρήματα σε άλλες μορφές πλην καταθέσεων, βλ. αμοιβαία κεφάλαια, έντοκα γραμμάτια αλλοδαπών δημοσίων, κτλ και πάλι αναφέρθηκαν στον σίγουρο έλεγχο από την τράπεζα της Ελλάδας αν προβώ σε εξερχόμενο έμβασμα...λες και έχω τπτ να κρύψω και θα φοβηθώ τον έλεγχο...το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τα μεταφέρω στην Εθνική και από εκεί με έμβασμα στην Εθνική Μάλτας γιατί τουλάχιστον εκείνοι ήταν πιο ξεκάθαροι στις προτάσεις τους και δεν με μπέρδεψαν πολύ με τις πολλές προτάσεις τους. Σκέφτεσαι κα συ να προβείς σε κάτι ανάλογο ;;;

Αυτό είναι το καλό με την Εθνική,ισχύει αυτό που σου λένε,χωρίς κάτι επιπλέον, Σε άλλες τράπεζες σε ζαλίζουν με χίλιες πληροφορίες και οι όροι σε συμβάσεις έχουν τόσα παραθυράκια οπου το ένα αναιρεί το άλλο...

έχω ήδη λογαριασμούς σε ξενες τράπεζες εκτός Ελλάδας και Κύπρου....

θεωρώ δε την καλύτερη πολιτική την διασκορπηση των χρημάτων σε πολλές τράπεζες ανά τον κόσμο...

αλλά θεωρώ το e-banking και την κάρτα ανάληψης βασική προϋπόθεση....

έχω ήδη λογαριασμούς σε ξενες τράπεζες εκτός Ελλάδας και Κύπρου....

θεωρώ δε την καλύτερη πολιτική την διασκορπηση των χρημάτων σε πολλές τράπεζες ανά τον κόσμο...

αλλά θεωρώ το e-banking και την κάρτα ανάληψης βασική προϋπόθεση....

Πήγες αυτοπροσώπως και άνοιξες λογαριασμό? Αν το έκανες από εδώ μπορείς να μου πεις τράπεζες έστω και με πμ

πήγα ο ίδιος και τους άνοιξα

Δεν μου έχουν δώσει τίποτα μέχρι τώρα, αύριο θα έχω νεότερα αλλά φαντάζομαι ότι το λιγότερο είναι το e-banking. Πάντως επειδή προσπάθησαν και την Παρασκευή να με μεταπείσουν και να τοποθετήσω τα χρήματα σε άλλες μορφές πλην καταθέσεων, βλ. αμοιβαία κεφάλαια, έντοκα γραμμάτια αλλοδαπών δημοσίων, κτλ και πάλι αναφέρθηκαν στον σίγουρο έλεγχο από την τράπεζα της Ελλάδας αν προβώ σε εξερχόμενο έμβασμα...λες και έχω τπτ να κρύψω και θα φοβηθώ τον έλεγχο...το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τα μεταφέρω στην Εθνική και από εκεί με έμβασμα στην Εθνική Μάλτας γιατί τουλάχιστον εκείνοι ήταν πιο ξεκάθαροι στις προτάσεις τους και δεν με μπέρδεψαν πολύ με τις πολλές προτάσεις τους. Σκέφτεσαι κα συ να προβείς σε κάτι ανάλογο ;;;

Πάρε τα λεφτά σου και κράτα τα στο σπίτι σου γιατί με αυτά που κάνεις θα τα χάσεις 100%. Η πιθανότητα να τα χάσεις είναι μικρότερη από το να τα έχεις στην τράπεζα! (Γι ' αυτό και σου χαμογελάνε όταν μπαίνεις σε μία τράπεζα----> σε θεωρούν κορόιδο) :(

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρόνια.

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ, γιατί όπου ψάχνω δεν βλέπω κάτι πρόσφατο, και το παρόν thread είναι ήδη πολύ μεγάλο. υπαρχει κάποια πιστωτική που να σου δίνει άτοκες δόσεις για εξόφληση λογαριασμού ΔΕΗ; Και από Ίντερνετ; Ή πας από κατάστημα; (Αν ξέρει κάποιος και για Πειραιώς). Παλιά δίνανε κάποιοι, αλλά με το χαράτσι μέσα...

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Για ΔΕΗ Στην alpha 9 άτοκες μόνο με online συναλλαγή για ποσά άνω των 200 ευρώ.

Στην eurobank επίσης ανεξαρτήτως ποσού

Πάρε τα λεφτά σου και κράτα τα στο σπίτι σου γιατί με αυτά που κάνεις θα τα χάσεις 100%. Η πιθανότητα να τα χάσεις είναι μικρότερη από το να τα έχεις στην τράπεζα! (Γι ' αυτό και σου χαμογελάνε όταν μπαίνεις σε μία τράπεζα----> σε θεωρούν κορόιδο) :(

Ξέρεις τι χαρά θα κάνουν οι ληστές !

Την περίοδο του 2012 που πάλι τα ίδια ακούγονταν και πολλοί τα ίδια κάνανε χρειάστηκε λόγω μιας διάρρηξης στο αυτοκίνητο μου να περάσω από το τοπικό Αστυνομικό τμήμα, ξέρεις πόσοι είχαν ήταν εκεί για να δηλώσουν ληστείες - διαρρήξεις για χρυσά - χρηματικά ποσά ?

Θυμάμαι κάποιον χαρακτηριστικά ούτε στο διαμέρισμα του πρόλαβε να φτάσει από την τράπεζα, στο ασανσέρ τον σπάσανε στο ξύλο για να του πάρουν το ποσό μέσα στην ίδια του την πολυκατοικία....

Άλλη βγήκε για μισή ώρα να πάει στην λαϊκή και της πήραν όλα τα χρυσά και τα χρήματα...

Για να μην σου πω πόσες ιστορίες έχω ακούσει από γνωστούς στο μεταξύ διάστημα, οι οποίοι τα πήραν στο σπίτι για να τα έχουν ασφαλή και σίγουρα στο σπίτι και "πέταξαν", παρόλο που τα είχαν σε φανταστικές κρυψώνες, χρηματοκιβώτια κρυμμένα, θαμμένα κλπ....

Και δεν μιλάμε για 50, 100 ή 1000 Ευρώ αλλά για 5ψηφια+ ποσά !

απλή παρατηρηση....

υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι όλη αυτή η εισαγωμενη εγκληματικιτητα γίνεται σε άλλη μακρινή χώρα και όχι στην Ελλάδα....

... εκεί λέει σίδερωνουν κόσμο για να τους πει που είναι τα λεφτά του.....