xspy Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Έχει παρατηρήσει κανείς σχετικά με την υπηρεσία simplepay.gr της ΕΤΕ,αυτές τις μέρες,όταν είστε login ,αν επιλέξετε πληρωμή forthnet ή Cosmote να σας εμφανίζει μήνυμα : Λυπούμαστε, συνέβη κάποιο λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 κατι που εμαθα δυστυχως σημερα. ο μεγιστος αριθμος συλλογης bonus ποντων με τις καρτες bonus της alpha bank ειναι 20.000 τον μηνα. εξαιτιας αυτου του περιορισμου, που δεν γνωριζα, εχασα 2000 ποντους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) Μου ήρθε γράμμα από τη Eurobank ότι αν δεν κάνω μια "κίνηση" στο λογαριασμό μου θα κλειδωθεί κτλ. ( στους 12 μήνες ακινησίας ). Έχω 2 λογαριασμούς εκεί. Έναν Μεγάλο Ταμιευτήριο (Μ.Τ.) και έναν live που τον ανοίγεις οn line. Πάω στο κατάστημα και μου ενεργοποιούν τον Μ.Τ. τον οποίον είχαν κλειδώσει χωρίς να με έχουν ειδοποιήσει. Ξαναπάω την επόμενη μέρα και ενεργοποιώ και τον live. Η διαδικασία είναι κατάθεση και μετά ανάληψη κάποιου ποσού. Στον δε live ανάληψη γίνεται μόνο από ATM. Στην ερώτηση μου γιατί δεν ειδοποιήθηκα για την απενεργοποίηση του M.T. δεν πήρα απάντηση ούτε από το κατάστημα , ούτε από το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας. Στην δε απορία μου γιατί δεν φαίνεται στο ebanking ότι ο λογαριασμός είναι απενεργοποιημένος μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στο μενού!!!!! Ερώτηση : αν είναι οδηγία γιατί δεν την εφαρμόζουν και οι άλλες τράπεζες? Σε εποχές που κλείνουν καταστήματα και περιορίζουν προσωπικό θέλουν να τρέχουμε στο γκισέ και να δημιουργούν έξτρα φόρτο στους υπαλλήλους? Ένιωσε μοναξιά η eurobank και θέλησε να με βλέπει συχνότερα στα ταμεία της?:lol: Για ενημέρωση , αν κλειδωθεί ο λογαριασμός μετά από ένα διάστημα μου είπαν ότι ισχύουν και έξοδα διατήρησης του. ( για αυτό έγινε όλη αυτή η φασαρία?) Υ.Γ. ένας τρόπος αντίδρασης θα μπορούσε να είναι και αυτός ( αν και μοιαζει για hoax ) http://www.haniotika-nea.gr/o-chaniotis-pou-espase-ta-nevra-ton-ispraktikon/ Edited December 15, 2014 by vega2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 (edited) κατι που εμαθα δυστυχως σημερα. ο μεγιστος αριθμος συλλογης bonus ποντων με τις καρτες bonus της alpha bank ειναι 20.000 τον μηνα. εξαιτιας αυτου του περιορισμου, που δεν γνωριζα, εχασα 2000 ποντους. Και γω σκεφτόμουν να πάω κάτι χρήματα που έχω να τα κλείσω σε προθεσμιακή με την bonus αλλά είχα υπολογίσει ότι θα μου βάζουν 60.000-80.000 πόντους ανα τρίμηνο...τώρα που μου λες 20.000 δεν με συμφέρει !!! Θα αφήσω τα λίγα που έχω και μου δίνουν 20.000 κάθε τρίμηνο και με αυτά έχω πάει ταξίδια στο εξωτερικό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θα το ρωτήσω πάντως και γω στην Αλφα γτ νομίζω δεν μπορώ να έχω 2-3 κάρτες στο όνομα μου για να τρέχουν 2-3 bonus απο προθεσμιακές !!! Το go4more της Εθνικής ελπίζω να αξίζει και να μην είναι τόσο φτωχό σε παροχές όσο το go national. Edited December 15, 2014 by aggelosn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Στα easy pay πέρα όλων των άλλων κάνεις και κατάθεση στον λογαριασμό σου και τα χρήματα εμφανίζονται αμέσως. Όμως τα μηχανήματα αυτά από όσο ξέρω υπάρχουν μόνο μέσα στις τράπεζες, οπότε πρέπει να πας σε ωράριο τραπεζών... Ναι, έχει και μηχανήματα μέσα στο κατάστημα έχεις δίκιο. Δεν το θυμόμουν αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει παρατηρήσει κανείς σχετικά με την υπηρεσία simplepay.gr της ΕΤΕ,αυτές τις μέρες,όταν είστε login ,αν επιλέξετε πληρωμή forthnet ή Cosmote να σας εμφανίζει μήνυμα : Λυπούμαστε, συνέβη κάποιο λάθος ? Πλήρωσα σήμερα με simple pay λογαριασμό Cosmote και δεν είδα να έχει κάποιο πρόβλημα! Έχεις τσεκάρει υπόλοιπο να φανταστώ; Μπορεί να κόλλησε για λίγη ώρα... Ξαναδοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Πλήρωσα σήμερα με simple pay λογαριασμό Cosmote και δεν είδα να έχει κάποιο πρόβλημα! Έχεις τσεκάρει υπόλοιπο να φανταστώ; Μπορεί να κόλλησε για λίγη ώρα... Ξαναδοκίμασες; Δεν έχει να κάνει με το αν υπάρχει υπόλοιπο,διότι εμφάνιζε error αμέσως και δεν με άφηνε καν να μπορώ να πληκτρολογήσω τα στοιχεία συναλλαγής.Απο το Customer μου πρότειναν να δοκιμάσω με άλλους browsers όπου το έκανα και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, μου ζήτησαν να προσπαθήσω μετα απο κάποια ώρα ξανά.Κράτησε 2 μέρες,γι'αυτό επέλεξα να ρωτήσω και εδώ,ωστόσο βλέπω σήμερα να λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Και γω σκεφτόμουν να πάω κάτι χρήματα που έχω να τα κλείσω σε προθεσμιακή με την bonus αλλά είχα υπολογίσει ότι θα μου βάζουν 60.000-80.000 πόντους ανα τρίμηνο...τώρα που μου λες 20.000 δεν με συμφέρει !!! Θα αφήσω τα λίγα που έχω και μου δίνουν 20.000 κάθε τρίμηνο και με αυτά έχω πάει ταξίδια στο εξωτερικό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θα το ρωτήσω πάντως και γω στην Αλφα γτ νομίζω δεν μπορώ να έχω 2-3 κάρτες στο όνομα μου για να τρέχουν 2-3 bonus απο προθεσμιακές !!! Το go4more της Εθνικής ελπίζω να αξίζει και να μην είναι τόσο φτωχό σε παροχές όσο το go national. ρωτησε πρωτα τι ισχυει για τους μπονους ποντους που προερχονται απο προθεσμιακη καταθεση. μπορει να ισχυει αλλο καθεστως. οι 20.000 μου ειπαν οτι ειναι για αγορες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Μπορώ να συνδέσω την Cosmote MasterCard με αριθμό τηλεφώνου που δεν είναι στο όνομά μου και να παίρνει εκείνο την έκπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolas193 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Δεν έχει να κάνει με το αν υπάρχει υπόλοιπο,διότι εμφάνιζε error αμέσως και δεν με άφηνε καν να μπορώ να πληκτρολογήσω τα στοιχεία συναλλαγής.Απο το Customer μου πρότειναν να δοκιμάσω με άλλους browsers όπου το έκανα και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, μου ζήτησαν να προσπαθήσω μετα απο κάποια ώρα ξανά.Κράτησε 2 μέρες,γι'αυτό επέλεξα να ρωτήσω και εδώ,ωστόσο βλέπω σήμερα να λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ!:D Έκανε δυο μέρες ε? ελπίζω να μην είχες πρόβλημα να λήγει ο λογαριασμός και να έχεις τρεξίματα... Ε αφού έφτιαξε πάλι καλά! Εμένα δεν μ έχει τύχει πάντως κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 κατι που εμαθα δυστυχως σημερα. ο μεγιστος αριθμος συλλογης bonus ποντων με τις καρτες bonus της alpha bank ειναι 20.000 τον μηνα. εξαιτιας αυτου του περιορισμου, που δεν γνωριζα, εχασα 2000 ποντους. οταν μπαινουν οι ποντοι απο την προθεσμιακη 20000ποντοι μπορω και περνω κανονικα ποντους απο αγορες.για max ποντοι απο αγορες δεν εχω διαβασει κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 οταν μπαινουν οι ποντοι απο την προθεσμιακη 20000ποντοι μπορω και περνω κανονικα ποντους απο αγορες.για max ποντοι απο αγορες δεν εχω διαβασει κατι.. ουτε εγω το ειχα διαβασει καπου. εφτασα το οριο και πηρα στην εξυπηρετηση πελατων και μου το ειπαν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Κ εγώ πλήρωσα σήμερα Cosmote και δεν είχα κάποιο πρόβλημα! By the way έχει πάλι διαγωνισμό! :p Ασφάλεια αυτοκινήτου αυτή τη φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω αγορά με δόσεις με χρεωστική κάρτα από μαγαζί τύπου media? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Με χρεωστική κάρτα δεν γίνονται δόσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 μπορει το υπολοιπο χρεωστικης καρτας να βγει αρνητικο λογο ηλεκτρονικης αγορας;;;; κατι παιζει με την καρτα μου (πειραιως)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Δεν δοκίμασα ακόμα - πρόκειται για ταξίδι μέσα στο Φλεβάρη του 2015, οπότε θα ξεκινήσω τα διαδικαστικά σε μερικές εβδομάδες. Θα ποστάρω αναλυτικά μόλις έχω νεώτερα :) Έκανα χθες μια κράτηση σε ξενοδοχείο μέσω του Booking.com με τη χρήση χρεωστικής κάρτας της πρώην ΑΤΕ (ATEnet Visa Debit), η οποία είναι συνεδεμένη με καταθετικό λογαριασμό της Πειραιώς με αρκετό υπόλοιπο(και λήγει τον Απρίλη του 2015). Η κράτηση έγινε κανονικά (όπως και την προηγούμενη φορά) - περιμένω ότι θα σκάσει το πρόβλημα κατά το pre-authorization (προ-έγριση?) της κάρτας, λίγες μέρες πριν την άφιξή μας στο ξενοδοχείο (το Φλεβάρη δηλαδή) :p Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Κ εγώ πλήρωσα σήμερα Cosmote και δεν είχα κάποιο πρόβλημα! By the way έχει πάλι διαγωνισμό! :p Ασφάλεια αυτοκινήτου αυτή τη φορά! Ναι,έχει διορθωθεί το πρόβλημα,έχω ολοκληρώσει και τις συναλλαγές μου. Αφορούσε προσωρινό πρόβλημα συστήματος. Edited December 17, 2014 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 αν στείλω λεφτά από eurobank σε εθνική ποιος είναι ο καλύτερος τροπος; το έκανα μια φορά και με χρέωσε η εθνική 6€ περίπου!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ο καλύτερος τρόπος είναι με τραπεζική επιταγή ώστε να μην έχει έξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ο καλύτερος τρόπος είναι με τραπεζική επιταγή ώστε να μην έχει έξοδα. αχά, έλεγα να το κάνω μέσω e-banking...:rolleyes: Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 αν στείλω λεφτά από eurobank σε εθνική ποιος είναι ο καλύτερος τροπος; το έκανα μια φορά και με χρέωσε η εθνική 6€ περίπου!! Με IBAN μεταφέρεις λεφτά σε άλλη τράπεζα μέσω ebanking και όχι με αριθμό λογαριασμού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 αχά, έλεγα να το κάνω μέσω e-banking...:rolleyes: Πληρώνεις προμήθεια δεν σε συμφέρει να τα στείλεις με έμβασμα. Θα τα πάρεις με μια τραπεζική επιταγή και θα τα καταθέσεις στην άλλη τράπεζα, όπου αναλόγως την σχέση σου με την τράπεζα θα σου τα δεσμεύσουν για 1 ή 2 μέρες ή 3 μέρες ή και καθόλου. Αυτή η δέσμευση είναι το αντίτιμο της δωρεάν κατάθεσης της επιταγής. Στην ουσία θα τα εκμεταλλευτούν αυτοί για 1 ή 2 ή 3 μέρες. Η Εθνική έχει 3 εργάσιμες valeur...εκτός και αν τους πεις ότι τα θες για προθεσμιακή και δεν κρατήσουν καθόλου valeur. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 ευχαριστώ! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Μόλις σήμερα έκανα το ίδιο (από Eurobank σε Εθνική) μέσω ebanking, και το μετάνιωσα.... 4€ χρέωση, για μεταφορά από Ebanking...!!!???? ΕΓΚΛΗΜΑ.... :mad: Edited December 19, 2014 by kokalo Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts