Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Παιδες καλημερα! Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Εχω πιστωτικη citibank και ληγει η καρτα μου σε εναν χρονο. Αν εγω για παραδειγμα θελω να αγορασω κατι με δοσεις για δυο χρονια, τι γινεται σε αυτην την περιπτωση;;

επισης, αν γνωριζει καποιος, μεχρι ποσες δοσεις δεχεται η citi;

Συνήθως η Citi δεν κάνει δόσεις.

Οχι νταξει δεν εχω παραπονο. Εχω κανει πολλες αγορες με δοσεις απο διαφορα καταστηματα.

Απλα πανω απο δυο χρονια δεν εχω αγορασεο κατι. Θα παρω να ρωτησω αυριο να ξερω ενημερωτικα και θα γραψω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, ο αριθμός της κάρτας θα αλλάξει αλλά ο λογαριασμός από πίσω θα παραμένει ο ίδιος.

Δεν αλλάζει ο αριθμός της κάρτας αλλά ο τριψήφιος κωδικός cvc (στο πίσω μέρος της).

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Δεν αλλάζει ο αριθμός της κάρτας αλλά ο τριψήφιος κωδικός cvc (στο πίσω μέρος της).

Ναι αλλα με επηρεαζει στον αριθμο των δοσεων που μπορει να χρησιμοποιησω?

Για παραδειγμα αν λυγει η καρτα σε εναν μηνα, μπορω να βαλω 6 δοσεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε σε επηρεάζει.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλησπέρα, θέλω να κάνω μία ερώτηση που πιστέυω για τους κατόχους πιστωτικής θα είναι απλό να απαντηθεί. Είμαι και γω ένας από αυτούς αλλά θα ήθελα μία διευκρίνηση.

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια (τουλάχιστον 5-6) μία πιστωτική κάρτα. Την είχα βγάλει αρχικά ως φοιτητική με πολύ μικρά επιτόκια και χαμηλότερο πιστωτικό όριο από τα συνηθισμένα για να παίζω κανα στοίχημα μέσω ίντερνετκαι να κάνω κάποιες αγορές (κυρίως παπούτσια γιατί λόγω μεγάλου νούμερου στα αθλητικά δεν έβρισκα ποτέ αυτό που θέλω). Anyway να μην τα πολυλογώ πέρασαν τα χρόνια η κάρτα από φοιτητική έγινε κανονική πιστωτική με αυξημένο πιστωτικό όριο και αυξημένα επιτόκια, αλλά λίγο πολύ τα ίδια. Εγώ συνέχισα να κάνω τη χρήση που έκανα και πριν. Για να ειμαι ακριβής ο τρόπος που λειτουργώ την κάρτα είναι ο εξής: Κάνω μία αγορά Δευτέρα; Ε μέσα στις επόμενες μία δύο μέρες πάω στο ΑΤΜ και καταθέτω τα λεφτά της αγοράς που έκανα. Στην ουσία θα μπορούσα να έχω μία χρεωστική για να κάνω την ίδια δουλειά, αλλά το προτιμώ αυτό μιας και δε χρειάζεται να πηγαίνω να βάζω λεφτά όποτε θελω να πάρω κάτι.

Δεν είχα ποτέ προβλήματα και τέτοια απλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής καθαρά προς ενημέρωση. Τα επιτόκια πώς ακριβώς λειτουργούν; Δηλαδή αν κάνω σήμερα μία αγορά 1000 ευρώ ωραία; Μετά πώς λειτουργούν τα επιτόκια; Δηλαδή αν πάω να πληρώσω το ποσό στην τράπεζα μετά από 10 μέρες και όχι αμέσω ή μετά από 20 πόσο θα χρωστάω; Μπορέι να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό;

Δεν το έχω προσέξει ποτέ γιατί οι παραγγελίες μου είναι συνήθως μικρότερα ποσά, της τάξης των 100-200 ευρώ και τα πληρώνω άμεσα όπως ξαναείπα, αλλά θα ήθελα να ξέρω...

Ευχαριστώ πολύ!

Οι πιστωτικες εχουν ενα επιτοκιο πχ 18% το οποιο ειναι ετησιο. Αρα αν χρεωσεις την καρτα 1000€ και περασει ενας μηνας και δεν την πληρωσεις τοτε θα χρεωθεις με το ποσο που τη χρεωσες, δηλαδη 1000€ + 15€ απο τους τοκους που ετρεξαν για ενα μηνα (18%/12 μηνες=1,5% επιτοκιο το μηνα).

:up:

Καλησπέρα, θέλω να κάνω μία ερώτηση που πιστέυω για τους κατόχους πιστωτικής θα είναι απλό να απαντηθεί. Είμαι και γω ένας από αυτούς αλλά θα ήθελα μία διευκρίνηση.

Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια (τουλάχιστον 5-6) μία πιστωτική κάρτα. Την είχα βγάλει αρχικά ως φοιτητική με πολύ μικρά επιτόκια και χαμηλότερο πιστωτικό όριο από τα συνηθισμένα για να παίζω κανα στοίχημα μέσω ίντερνετκαι να κάνω κάποιες αγορές (κυρίως παπούτσια γιατί λόγω μεγάλου νούμερου στα αθλητικά δεν έβρισκα ποτέ αυτό που θέλω). Anyway να μην τα πολυλογώ πέρασαν τα χρόνια η κάρτα από φοιτητική έγινε κανονική πιστωτική με αυξημένο πιστωτικό όριο και αυξημένα επιτόκια, αλλά λίγο πολύ τα ίδια. Εγώ συνέχισα να κάνω τη χρήση που έκανα και πριν. Για να ειμαι ακριβής ο τρόπος που λειτουργώ την κάρτα είναι ο εξής: Κάνω μία αγορά Δευτέρα; Ε μέσα στις επόμενες μία δύο μέρες πάω στο ΑΤΜ και καταθέτω τα λεφτά της αγοράς που έκανα. Στην ουσία θα μπορούσα να έχω μία χρεωστική για να κάνω την ίδια δουλειά, αλλά το προτιμώ αυτό μιας και δε χρειάζεται να πηγαίνω να βάζω λεφτά όποτε θελω να πάρω κάτι.

Δεν είχα ποτέ προβλήματα και τέτοια απλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής καθαρά προς ενημέρωση. Τα επιτόκια πώς ακριβώς λειτουργούν; Δηλαδή αν κάνω σήμερα μία αγορά 1000 ευρώ ωραία; Μετά πώς λειτουργούν τα επιτόκια; Δηλαδή αν πάω να πληρώσω το ποσό στην τράπεζα μετά από 10 μέρες και όχι αμέσω ή μετά από 20 πόσο θα χρωστάω; Μπορέι να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό;

Δεν το έχω προσέξει ποτέ γιατί οι παραγγελίες μου είναι συνήθως μικρότερα ποσά, της τάξης των 100-200 ευρώ και τα πληρώνω άμεσα όπως ξαναείπα, αλλά θα ήθελα να ξέρω...

Ευχαριστώ πολύ!

Όταν κάνεις αγορές με πιστωτική κάρτα τότε μία φορά τον μήνα βγαίνει ενημερωτικό από την τράπεζα, σε συγκεκριμένη ημέρα π.χ. στις 17 του μήνα, όπου αναφέρει τις αγορές και τις πληρωμές που έχουν γίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα (ενός μήνα από τις 18 του προηγούμενου μήνα μέχρι της 17 του παρόντος).

Αυτό γίνεται για ενημέρωση δική σου των αγορών που έχεις κάνει και την αμφισβήτηση τυχόν χρεώσεων που δεν έχεις κάνει.

Εκεί αναφέρεται μία συγκεκριμένη ημερομηνία εξόφλησης αν υπάρχει χρεωστικό υπόλοιπο, αν εξοφληθεί μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν υπάρχει κάποια επιβάρυνση. Ότι ποσό παραμείνει και δεν εξοφληθεί αρχίζει να χρεώνεται με τόκους από την ημερομηνία έκδοσης του ενημερωτικού σημειώματος με επιτόκιο που συνήθως αναφέρεται και αυτό στο σημείωμα που λογικά πρέπει ήδη να λαμβάνεις .

Η καλύτερη λύση είναι να φτιάξετε έναν πίνακα στο excel και να περνάτε όλες τις αγορές που κάνετε με την κάρτα, τις αγορές με δόσεις, τις πληρωμές σας, τις επιστροφές (αν έχετε κάποιο πρόγραμμα μπόνους) κλπ.

Με μία ματιά ξέρεις ότι την έχεις φορτώσει π.χ. 750 ευρώ, κι έχεις ακόμη άλλα τόσα για αγορές.

Edited by agiorgitis
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Έχει αλλαξει αυτό τον τελευταίο καιρό..

Ναι αλλα με επηρεαζει στον αριθμο των δοσεων που μπορει να χρησιμοποιησω?

Για παραδειγμα αν λυγει η καρτα σε εναν μηνα, μπορω να βαλω 6 δοσεις?

Και 50 δόσεις μπορείς να βάλεις.. Δεν σε επηρεάζει αυτό.. Με τη λήξη της κάρτας οι δόσεις περνάνε στην καινούρια... Ακόμα και αλλαγή κάρτας μπορείς να κάνεις χωρίς να σε επηρεάσει (πχ από vodafone citibank σε energy citibank κτλ)

Ευχαριστώ πολύ!

Ισχύει όσα σου είπαν παραπάνω.. Οπότε αν θες να κάνεις μια μεγάλη αγορά η καλύτερη λύση θα ήταν να το βάλεις σε δόσεις... διαφορετικά να κάνεις την αγορά με το που εκδοθεί ο λογαριασμός... έτσι ώστε να έχεις μία περίοδο περίπου 40-50 ημερών μέχρι την ημερομηνία την επόμενης πληρωμής.

Edited by Alex0077

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εγώ γενικά κάνω μια αγορά και το επόμενο διήμερο πάω στην τράπεζα για να πληρώσω το ποσό. Απλά ρωτάω πιο πολύ ενημερωτικά. Δηλαδή όπως καταλαβαίνω από όσα λέτε και να αργήσω μία φορά για μία αγορά των 100 ευρώ να πάω να τα πληρώσω δέκα μέρες δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου... Έτσι δεν είναι;

Απλά ενημερωτικό μήνυμα, ελπίζοντας ότι θα φανεί χρήσιμο σε κάποιους: Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Αγγλία δεν χρειάστηκε να κάνω συνάλλαγμα, αφού η Maestro Εθνοcash Plus της Εθνικής περνούσε παντού, από αυτόματους πωλητές εισιτηρίων μέχρι καφέ και εστιατόρια.Δεν ξέρω αν η ισοτιμία που μου έδινε ήταν λογική (λογικά θα είναι η ισοτιμία της Mastercard), αλλά δεν φαίνεται να είχε καμία εξτρά χρέωση. Αυτό σημαίνει ότι γλύτωσα τόσο τα έξοδα μετατροπής συναλλάγματος όσο και τυχόν συνάλλαγμα που θα μου έμενε στην τσέπη μετά την επιστροφή στην Ελλάδα!

Την αντίστοιχη χρεωστική Visa της Πειραιώς την είχα για backup αλλά δεν τη χρησιμοποίησα καθώς ξέρω ότι χρεώνει για κάθε συναλλαγή σε συνάλλαγμα.

Σωστός! :) Έχω αναφέρει και εγώ σε προηγούμενες σελίδες ότι λειτουργεί κανονικά η Maestro της Εθνικής. Παρατηρώ πολύ συχνά το φαινόμενο (εδώ,youtube και διάφορες ιστοσελίδες) να κατηγορούν τη συγκεκριμένη χρεωστική ενώ λειτουργεί κανονικά

Απλά ενημερωτικό μήνυμα, ελπίζοντας ότι θα φανεί χρήσιμο σε κάποιους: Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Αγγλία δεν χρειάστηκε να κάνω συνάλλαγμα, αφού η Maestro Εθνοcash Plus της Εθνικής περνούσε παντού, από αυτόματους πωλητές εισιτηρίων μέχρι καφέ και εστιατόρια.Δεν ξέρω αν η ισοτιμία που μου έδινε ήταν λογική (λογικά θα είναι η ισοτιμία της Mastercard), αλλά δεν φαίνεται να είχε καμία εξτρά χρέωση. Αυτό σημαίνει ότι γλύτωσα τόσο τα έξοδα μετατροπής συναλλάγματος όσο και τυχόν συνάλλαγμα που θα μου έμενε στην τσέπη μετά την επιστροφή στην Ελλάδα!

Την αντίστοιχη χρεωστική Visa της Πειραιώς την είχα για backup αλλά δεν τη χρησιμοποίησα καθώς ξέρω ότι χρεώνει για κάθε συναλλαγή σε συνάλλαγμα.

Σωστός! :) Έχω αναφέρει και εγώ σε προηγούμενες σελίδες ότι λειτουργεί κανονικά η Maestro της Εθνικής. Παρατηρώ πολύ συχνά το φαινόμενο (εδώ,youtube και διάφορες ιστοσελίδες) να κατηγορούν τη συγκεκριμένη χρεωστική ενώ λειτουργεί κανονικά

Ακριβώς και μένα σε ταξίδι μου σε σε Δανία και Σουηδία η Maestro Εθνοcash Plus της Εθνικής πλήρωνε παντού εκτός από μια περίπτωση σε μπαρ όπου έδωσα την Visa Debit της Πειραιώς (Κύπρου τότε) (κάτι μου έλεγε ότι μπάρμαν ότι το μηχάνημα που είχε δεν είχε την δυνατότητα να πληκτρολογήσεις τον Pin σου και η Maestro ήθελε να βάλεις τον Pin σου, δεν το πολυκατάλαβα). Για τα έξοδα μετατροπής συναλλάγματος συμφέρει πολύ γιατί η ισοτιμία της Mastercard που χρησιμοποιεί είναι πολύ κοντά στην πραγματική. Το αρνητικό της είναι ότι δεν τη δέχεται το Paypal και το αγγλικό Amazon.

Η Maestro Εθνοcash Plus, επειδή τυγχάνει να πηγαίνω για δουλειές στην Σουηδία αρκετές φορές τον χρόνο με έχει σώσει, αφήστε δε που η μόνη χρέωση από τα ΑΤΜ είναι 1 ευρώ όταν η αντίστοιχη της Πειραιώς αγγίζει τα 9 και 10 ευρώ !!!

Η Maestro Εθνοcash Plus, επειδή τυγχάνει να πηγαίνω για δουλειές στην Σουηδία αρκετές φορές τον χρόνο με έχει σώσει, αφήστε δε που η μόνη χρέωση από τα ΑΤΜ είναι 1 ευρώ όταν η αντίστοιχη της Πειραιώς αγγίζει τα 9 και 10 ευρώ !!!

Καλα η πειραιως παιζει πλεον να ειναι η χειρότερη τράπεζα

Χρέωση για ποιο πράγμα εννοείς; Για χρήση της κάρτας από άλλα ΑΤΜ άλλης τράπεζας; Πχ για ανάληψη;;;

Χρέωση για ποιο πράγμα εννοείς; Για χρήση της κάρτας από άλλα ΑΤΜ άλλης τράπεζας; Πχ για ανάληψη;;;

Ακριβώς...για ανάληψη στο εξωτερικό η Εθνική χρεωνει 1 ευρώ στα €300 και η Πειραιώς 4-5 + ποσοστο επί τοις εκατό αναλογα με το ποσό, αν θυμάμαι καλά. Μεγάλη διάφορά, ασύμφορη η Πειραιως!

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Καλα η πειραιως παιζει πλεον να ειναι η χειρότερη τράπεζα

Όλες οι τράπεζες έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Η Πειραιώς έχει αυτή τη στιγμή τον λογαριασμό ταμιευτηρίου με το μεγαλύτερο επιτόκιο (winbank direct).

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Το έχω ξαναναφέρει, αλλά θέλω να λύσω κάποιες απορίες. Έχω μία Visa Electron της Αγροτικής τράπεζας που την έχω από φοιτητής αλλά επειδή πλέον δεν υπάρχει αυτή η τράπεζα δεν μπορεί να υποστηρίξει e-banking. Έτσι πήγα στο κατάστημα που πλέον είναι Πειραιώς και μου είπαν αν θέλω να έχω e-banking να εκδώσω μία καινούρια που να είναι της Πειραιώς. Έτσι και έκανα. Έκανα μία αίτηση για την πιστωτική της Πειραιώς με την οποία θα υποστηρίζεται το e-banking εφόσον φυσικά γίνει δεκτή η αίτηση που έχω κάνει και μου εκδώσουν τη νέα πιστωτική.

Αυτό που θέλω να ξέρω, είναι που μπορώ να μάθω πληροφορίες για το πώς δουλεύει και το e-banking αλλά και η πιστωτική γενικότερα.

Όπως έχω πει και σε πιο πάνω ποστ η πιστωτική που ήδη έχω τη χρησιμοποιώ με συγκεκριμένο τρόπο: Κάνω πολλές διαδικτυακές αγορές και για μένα και κυρίως και για φίλους μου, από τους οποίους παίρνω τα χρήματα και τα καταθέτω μέσω ΑΤΜ τις αμέσως επόμενες 2-3 μέρες, έτσι ώστε για να μην έχω κάποιο χρέος. Χρόνια τώρα έτσι τη λειτουργώ.

Σκέφτομαι όμως ότι μιας και θα πάρω την καινούρια πιστωτική και θα θέλω να χρησιμοποιώ και το e-banking είναι ευκαιρία να μάθω κάποιες λεπτομέρειες που δεν ήξερα για την παλιά κάρτα, έτσι ώστε να τη δουλεύω σωστά την καινούρια.

Καταρχάς στο χαρτί ας πούμε που υπέγραψα και δεν έχω πάνω μου αυτή τη στιγμή είδα κάπου ότι θα χρεώνομαι 29 ευρώ ετησίως (πλην πρώτου χρόνου) για να έχω και μόνο την κάρτα.

Ή ας πούμε έχω απορίες του στυλ "αν κάνω μία ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ θα μου κρατήσει κάτι η τράπεζα ΄δεν υπάρχει αυτό;".

Πώς ακριβώς πληρώνω τους λογαρισμούς μου πχ τους τηλεφωνικούς χρησιμοποιώντας το e-banking;

Μπορώ μέσω πιστωτικής να στείλω κατευθείαν λεφτά σε άλλον λογαρισμό άλλης τράπεζας και αν ναι επιβαρύνομαι με κάποιο ποσό;

Πόσο ακριβώς επιτόκιο θα έχει;

Γενικά θέλω να δω το σύνολο πραγμάτων που μπορώ να κάνω με την πιστωτική κάρτα και πράγματα που θα πρέπει να προσέχω στον τρόπο με τον οποίο τη χρησιμοποιώ, ιδιαίτερες χρεώσεις που πρέπει να προσέχω και οτιδήποτε άλλο χρήζει προσοχής. Μπορείτε να με κατευθεύνετε στο που θα πρέπει να κοιτάξω για να βρω απαντήσεις στις απορίες που μπορεί να έχω και που να περιγράφουν την λειτουργία της πιστωτικής;

υγ. Θέλω κάποια στιγμή να πιάσω και αυτό το τόπικ από την αρχή αλλά πραγματικά εξακόσιες τόσες σελίδες είναι πάρα πολλές για να διαβαστούν...

To ebanking είναι ανεξάρτητο απο την έκδοση πιστωτικής. Βλέπεις τα πάντα για τους λογαριασμούς και τις κινήσεις τους.

Άρα μπορείς να δεις και την κίνηση της κάρτας, το πόσο χρωστάς, τις χρεώσεις κλπ.

Ευτυχώς της Πειραιώς είναι πάρα πολύ οργανωμένο και πολύ εύκολο.

Demo του μπορείς να δείς εδώ. https://www.winbank.gr/el/Pages/Home.aspx (Αριστερά που λέει Demo της winbank) :)

Το ebanking της πειραιως μπορεί να ειναι καλο, για μένα οχι (αυτο ειναι υποκειμενικό) αυτο ομως που πρεπει να προσεχείς με την πειραιως ειναι οι χρεώσεις, γιατι κοπανάει κατακέφαλα και ειδικα αν επιχειρήσεις αναλυψη απο πιστωτική μεσω ΑΤΜ και οχι μονο.

Ο φίλος χρησιμοποιεί την πιστωτική ως χρεωστική, αφού βάζει τα χρήματα τις επόμενες μέρες μετά τις αγορές του, επομένως τώρα που άνοιξε και e-banking το μόνο που τον συμβουλεύω είναι να ανοίξει μια άυλη προπληρωμένη κάρτα της Πειραιως, την WeBuy και να πραγματοποιει όλες τις συναλλαγές του απο εκει. Απλώς κάθε φορά που θα γεμίζει με χρήματα την κάρτα, θα πληρώνει 2 ευρώ. Για αυτό καλό είναι να βάζει ένα ποσό ανάλογα με τις δυνατότητες του και να το χρησιμοποιεί ανάλογα. Η πιστωτική θα έχει χρέωση εφάπαξ μετά τον πρώτο χρόνο, ενω αν τραβήξει χρήματα απο ΑΤΜ, πάλι θα έχει απο την πρώτη μέρα χρέωση, μια χρέωση που αναλύεται με απόλυτη λεπτομέρεια στο site της τραπεζας. Αν μας πει και ποια πιστωτική κάρτα ζήτησε να του βγάλουν θα τον βοηθούσαμε παραπάνω. Πάντως με την καμία δεν αξίζει να τραβήξει κανείς χρήματα με πιστωτική απο ατμ εκτος και αν βρίσκεται στο εξωτερικό και για οποιοδήποτε λόγο δεν λειτουργεί η χρεωστική του. Το e-banking της Πειραιώς δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο ή το χειρότερο, εγω το χρησιμοποιώ (αυτό και της Εθνικής) λόγω της Webuy και λόγω του winbank direct λογαριασμού για να μπορώ να κλείνω τα χρήματά μου σε υψηλά προθεσμιακά επιτόκια. Έχει πράγματι τα καλύτερα επιτόκια, αν εξαιρέσει κανείς αυτά του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, με όσες ιδιαιτερότητες και κινδύνους έχει το τελευταίο. Edited by aggelosn

Πάντως πιστεύω ότι αξίζει να κοιτάξεις και αλλού για πιστωτική.

Αφού κάνεις αγορές μέσω αυτής, τουλάχιστον να έχεις κάποιο κέρδος, κάποιο μπόνους κλπ.

Εγώ για παράδειγμα έχω της eurobank, που βγάζει μαζί με την cosmote. Με κινητό + σταθερό σε πάγια εντολή εξόφλησης, έχεις 3% επιστροφή από αγορές που κάνεις οπουδήποτε.

Κανε δηλαδή έρευνα ώστε να βρεις κάποια που να σου δίνει και κάτι ως αντάλλαγμα που την χρησιμοποιείς.