answer13 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 προ πολλου εχουν καταργηθει τα εξοδα και καποιες τραπεζες συμορφωθηκαν. η citibank δεν ειναι μεσα σε αυτες. η χειροτερη δυνατη χρηση της πιστωτικης καρτας ειναι η αναληψη μετρητων. καλα εγω ξερω οτι με χρεωνει !! το βλεπω στον λογαριασμο !! τι να πω :mad: παρανομο ειναι και πληρωνουν και προστιμο αλλα τοσα χρηματα που βγαζουν δεν τους ενδιαφερει .... :mad::mad: Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 καλα εγω ξερω οτι με χρεωνει !! το βλεπω στον λογαριασμο !! τι να πω :mad: παρανομο ειναι και πληρωνουν και προστιμο αλλα τοσα χρηματα που βγαζουν δεν τους ενδιαφερει .... :mad::mad: δεν εχει εναρμονιστει με τους νομους ακομα η citibank. γιαυτο λοιπον να αλλαξεις τραπεζα και να πας σε μια αλλη που σου δειχνει περισσοτερο σεβασμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 και να ηταν μονο αυτο φιλε μου !!! εκανα πριν λιγους μηνες δοσεις στο πλαισιο !!! και τωρα η καρτα μου κραταει δεσμευμενο ολο το ποσο !!! για 12 μηνες !!!! τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ετσι κανουν δοσεις (κατι που δεν ισχυει γιατι εχω κανει παλια σε αλλα προιοντα) και οτι δεν τοκιζεται το ποσο για τους 12 μηνες ......... αν αυτο τωρα λεγεται δοσεις τι να πω ....... ποια καρτα προτεινετε ;;; γενικα θελω να μπορω να κανω δοσεις ..ευχαριστω Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 και να ηταν μονο αυτο φιλε μου !!! εκανα πριν λιγους μηνες δοσεις στο πλαισιο !!! και τωρα η καρτα μου κραταει δεσμευμενο ολο το ποσο !!! για 12 μηνες !!!! τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι ετσι κανουν δοσεις (κατι που δεν ισχυει γιατι εχω κανει παλια σε αλλα προιοντα) και οτι δεν τοκιζεται το ποσο για τους 12 μηνες ......... αν αυτο τωρα λεγεται δοσεις τι να πω ....... ποια καρτα προτεινετε ;;; γενικα θελω να μπορω να κανω δοσεις ..ευχαριστω bonus της αλφα μπανκ. εχει πολλες. δες ποια σου ταιριαζει και κανε αιτηση μεσω ιντερνετ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Για να πάρει κάποιος πιστωτική θα πρέπει να κάνει κάποιο εισόδημα ή κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 όχι απαραίτητα Αν είσαι φοιτητής σου δίνουν αρκετές τράπεζες Αν δεν είσαι ίσως πάλι να δίνουν Citibank eurobank Πειραιώς και η Alphabank με τον νεανικό λογαριαμό 123 Απλά το όριο θα είναι 600-800 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 αυτα τα 600-800 τα εξοφλεις ατοκα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Αποκλειεται!! Παντως η Alpha για το 1 2 3 μου ειχε ζητηζει εκκαθαριστικο συγγενη για πιστωτικη και απλα εχω οριο υπεραναληψεως 150€ απο το λογαριασμο το οποιο τοκιζεται. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Στη eurobank, αν δεν εχεις εισοδημα αλλα εισαι καλός πελάτης με καταθέσεις, και το εισηγηθεί ο διευθυντης του καταστηματος, σού την βγαζουν την πιστωτικη κι ας μην είσαι φοιτητής ή νέος. Εμένα μου βγάλανε την WWF VISA με όριο 1000€ γιατί είναι πελάτης ο πατέρας μου και με έχει συνδικαιούχο στους λογαριασμούς του οπότε φαινομαι κι εγώ σαν καλος πελατης! ;-) Τώρα, άμα δεν έχεις "πρόσωπο" :-) δεν ξέρω τι γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 αυτα τα 600-800 τα εξοφλεις ατοκα?? Μόνο η Εθνική δίνει στους φοιτητές 500 Ευρώ άτοκα για 4 χρόνια σε τρεχούμενο Πουθενά αλλού δεν υπάρχει άτοκο ( εκτός από τις 45 μέρες αν πληρώσεις όλο το ποσό.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Στη eurobank, αν δεν εχεις εισοδημα αλλα εισαι καλός πελάτης με καταθέσεις, και το εισηγηθεί ο διευθυντης του καταστηματος, σού την βγαζουν την πιστωτικη κι ας μην είσαι φοιτητής ή νέος. Εμένα μου βγάλανε την WWF VISA με όριο 1000€ γιατί είναι πελάτης ο πατέρας μου και με έχει συνδικαιούχο στους λογαριασμούς του οπότε φαινομαι κι εγώ σαν καλος πελατης! ;-) Τώρα, άμα δεν έχεις "πρόσωπο" :-) δεν ξέρω τι γινεται... Τη συγκεκριμένη την είχα βγάλει εγώ χωρίς εισόδημα πριν 3χρόνια και χωρίς να είμαι φοιτητής. Βέβαια είχα ανοίξει λογαριασμό ταμιευτηρίου παλαιότερα και είχε κάποια χρήματα μέσα. Αν θυμάμαι καλά το όριο ήταν 600€. Επειδή όμως για τη δουλειά που τη χρησιμοποιούσα το όριο ήταν γελοίο, αργότερα έβαλα συνδικαιούχο του τρεχούμενου λογαριασμού τον πατέρα μου, ο οποίος είχε πολλές συναλλαγές με την τράπεζα και αυξήθηκε το όριο- νομίζω το περιόρισα στα 2500. 1,5 μήνα, αν πληρώσεις όλο το ποσό είναι άτοκη η συναλλαγή, θέμα που εμένα με βολεύει τρομερά (αντικατέστησα τα κανονικά χρήματα). Γενικά πάντως από μια έρευνα που είχα κάνει τότε, αρκετές τράπεζες μου έδιναν πιστωτική χωρίς εισόδημα, με πολύ μικρό όριο και μη ευνοϊκούς όρους. Σαν φοιτητής βελτιώνονται οι όροι κυρίως, πιο λογικά επιτόκια. Βασικά ας θέσω και εγώ μια ερώτηση. Τελευταία χρησιμοποιούσα σχεδόν αποκλειστικά μια πιστωτική της ASPIS. Την κλασική. Είχε τον όρο ότι για συναλλαγές άνω των 400€, επέστρεφε στον επόμενο λογαριασμό 5%. Τώρα το τροποποιήσαν και επιστρέφουν αναλόγως του ποσού 10-30% των τόκων, κάτι που δε χρησιμοποιώ γιατί σπάνια πληρώνω τόκους. Επομένως δε με συμφέρει, ακόμα και που δεν πληρώνω συνδρομή προς το παρόν. Σκέφτομαι να την καταργήσω τα Χριστούγεννα και να αλλάξω τράπεζα, αλλά υπάρχει κάποια που να προσφέρει κάτι αντίστοιχο με το παλίο πρόγραμμα; Αντίστοιχο πρόγραμμα είναι το "επιστροφή" της eurobank? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον αντίστοιχο πρόγραμμα με 5% Η καλύτερη επιστροφή είναι στο 3% με την Atiica Reward τηε eurobank που δίνει 3% σε αγορές από το συγκεκριμένο κατάστημα Από κεί και πέρα υπάρχουν προσφορές Π.χ με την simply Visa 45% στα carrefour Επίσης σε όλα τα supermarket με Simply Visa 3% Αλλά σαν την Aspis δεν υπάρχει πια Μια καλή πηγή πληροφόρησης είναι το παρακάτω link http://www.tsig.gr/lang-el/credit-card-bonus παρεπιμπτόντως αν στην Aspis σου είχαν ανοίξει ZENIΘ να τον κρατήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 Μετά την Alpha Bank η οποία σταμάτησε να χρεώνει παράνομα 9 Ευρώ ανα εξάμηνο σε λογαριασμούς με υπόλοιπο λιγότερο απο 300 Ευρώ, ακολουθεί και η Εμπορική Τράπεζα. Στο site της έχουν ανακοινωθεί ανανεωμένοι όροι συναλλαγών και απ οσο είδα έχει αφαιρέσει τη συγκεκριμένη χρέωση. Ας το κοιτάξει και κάποιος άλλος για επαλήθευση... Πάντως έστω και καθυστερημένα βλέπω πως αρχίζουν και συμμορφώνονται οι τράπεζες με της αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που τους είχε βρει καμια εικοσαριά όρους παράνομους! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 βασικά, η Alphabank περιλαμβάνει όρο που λέει ότι από την πρώτη Απριλίου ή κάπου εκεί τέλος πάντων αναλαμβάνει η ίδια το κόστος ανάληψης από πιστωτικές κάρτες που σημαίνει Α) ότι κατά την άποψη της υπάρχει κόστος β) το πληρώνει αυτή. Πιστεύω ότι το κάνει για να προσπαθήσει στο μέλλον , δικαστικά ίσως, να επαναφέρει την χρέωση είτε για να καλυφθεί και να μην επιστρέψει την παράνομη χρέωση σε όσους χρεώθηκαν στο παρελθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Λαμβάνω τα παρακάτω e-Mail σε καθημερινή βάση. http://i43.tinypic.com/25us76v.jpg http://proxy.pcdn.vresp.com/0be4f8267/208.77.98.126/online/emporiki_bank/scrisempor.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Λαμβάνω τα παρακάτω e-Mail σε καθημερινή βάση. http://i43.tinypic.com/25us76v.jpg http://proxy.pcdn.vresp.com/0be4f8267/208.77.98.126/online/emporiki_bank/scrisempor.jpg Έχετε λάβει emails από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος;:confused:Έχω λάβει τόσο στο κύριο mail μου όσο και στο mail του blog μου emails από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και στα Ελληνικά αλλά και για αγγλικά.Δείτε το email που μου έστειλαν στο mail του blog μου (είναι στα Ελληνικά αλλά δείτε λίγο τη σύνταξη): http://img193.imageshack.us/img193/8594/nationalbankofgreece.th.jpg Επίσης,το ελληνικό κείμενο είναι φωτογραφία ενώ το αγγλικό κείμενο είναι κανονικά γραμμένο.Τι γίνεται;:confused: Πιστεύω ότι κατά 99,5% πρόκεται για spam αλλά θέλω να το εξακριβώσω.:O:happy: Ακολούθησε λοιπόν όσα είπαμε την προηγούμενη φορά. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 αυτα τα 600-800 τα εξοφλεις ατοκα?? sorry φιλε μου δεν εχω ιντερνετ σπιτι ..περιμενω να συνδεθει απο εβδομαδα !! λοιπον, αυτα τα χρηματα ναι τα πληρωνω ατοκα αλλα αν δεν μπορω να χρησιμοποιησω το υπολοιπο ποσο των δοσεων τι να λεει ;;; εχω παρει και αλλα πραγματα ..παλι ας πουμε με τοσα λεφτα ...και καθε μηνα μου παιρνει μια δοση και τα αλλα μπορω να τα χρησιμοποιησω !!!!! και αυτο μου ειπαν οτι θα μπορω να κανω δοσεις π.χ ολο το ποσο καθε μηνα δεν ισχυει ας εβαζαν οτι μπορω να κανω δοσεις π.χ μεχρι 2000 ε που ειναι το πιστωτικο οριο !!! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Vasileios ευχαριστώ για άλλη 1 φορά. μήπως η άττικα κάρτα της eurobank όμως έχει επιστροφή 3% σε όλες τις αγορές και 10% από το άττικα; γιατί κάτι τέτοιο λέει το λινκ που μου έδωσες (2η και 7η γραμμή). Με βολεύει αν είναι έτσι. Θα επισκεφτώ και ένα κατάστημα μέσα στην εβδομάδα για επιβεβαίωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 Ναί έτσι είναι ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Πριν μερικούς μήνες είχα ακούσει στις ειδήσεις ότι θα ισχύσει τεκμήριο για τις πιστωτικές, δηλαδή πως ό,τι τζίρο εχεις κάνει θα είναι τεκμαρτό εισόδημα. Ξέρετε κατι σχετικά με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Και στο παρελθόν είχε ισχύσει αυτό το τεκμήριο , αλλά λόγο τραπεζικού απορρήτου , απλά έπρεπε εσύ να δηλώσεις στην φορολογική σου δήλωση το ποσό των αγορών με πιστωτική κάρτα , βάση της βεβαίωσης που έπερνες από την τράπεζα . Αποτέλεσμα , κανείς δεν δήλωνε τίποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2009 Άρα θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ την πιστωτική παρόλο που έχω ήδη τζίρο μεγαλυτερο από το εισοδημα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th3rockgr Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Παιδια καλησπερα! Ειμαι φοιτητης και ψαχνω ενα δανειο στα 3.000ευρο.επειδη δεν γνωριζω πολλα απο τραπεζες εχετε καποιο να μου προτεινετε με καλο επιτοκιο καποια περιοδο χαρητος κ δυνατοτητα αμεσης εξοφλησης? Το μονο που γνωριζω κ εχω παρει οσο αφορα τις τραπεζες ειναι τα 500ευρο απο την εθνικη! (υπεραναληψη οχι δανειο) σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των προταιρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Παιδια καλησπερα! Ειμαι φοιτητης και ψαχνω ενα δανειο στα 3.000ευρο.επειδη δεν γνωριζω πολλα απο τραπεζες εχετε καποιο να μου προτεινετε με καλο επιτοκιο καποια περιοδο χαρητος κ δυνατοτητα αμεσης εξοφλησης? Το μονο που γνωριζω κ εχω παρει οσο αφορα τις τραπεζες ειναι τα 500ευρο απο την εθνικη! (υπεραναληψη οχι δανειο) σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των προταιρων! αν δεν εχεις εισοδημα δεν μπορεις να παρεις τετοιο δανειο. το πολυ πολυ να παρεις καποια φοιτητικη πιστωτικη καρτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th3rockgr Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 αν δεν εχεις εισοδημα δεν μπορεις να παρεις τετοιο δανειο. το πολυ πολυ να παρεις καποια φοιτητικη πιστωτικη καρτα Να σαι καλα σε ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση σου! Τοτε στη συγκεκριμενη περιπτωση....η καρτα σε τι μπορει να με διευκολυνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts