paanos Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 1 hour ago, Kipouros_tou_GAP said: Δυστυχώς σε μεγάλες εταιρίες κάνουν deal για ολη τη μισθοδοσία και δε μπορεις να δηλώσεις ΙΒΑΝ άλλης τράπεζας. Στην τωρινή μου δουλειά μάλιστα, η μισθοδοσία δεν είναι καν σε συστημική τράπεζα... Άλλο αυτό. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα στα μαζικά αρχεία που υποβάλλουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Χριστός Ανέστη. Μου προέκυψε έκτακτο έξοδο 2 χιλιάρικα, και σκέφτομαι για δάνειο από Eurobank, που έχω τον λογαριασμό. Μπορώ να κάνω αίτηση ηλεκτρονικά, θα έχω πληροφόρηση για το πόση επιβάρυνση θα έχω στο τέλος; (του δανείου, όχι του δικού μου!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου Ναι, αναφέρεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου (edited) Το βλέπω τώρα στη σελίδα, ψάχνω να δω διαφορές μεταξύ των δανείων. Δεν καταλαβαίνω το «προσωπικό δάνειο χωρίς εξασφάλιση» Edited 25 Απριλίου by BASSstarlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 9 minutes ago, BASSstarlet said: Το βλέπω τώρα στη σελίδα, ψάχνω να δω διαφορές μεταξύ των δανείων. Δεν καταλαβαίνω το «προσωπικό δάνειο χωρίς εξασφάλιση» Σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις δάνειο όχι πολύ μεγάλου ποσού, χωρίς να υποθηκεύσεις κάτι. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 25 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Απριλίου 1 ώρα πριν, BASSstarlet said: Χριστός Ανέστη. Μου προέκυψε έκτακτο έξοδο 2 χιλιάρικα, και σκέφτομαι για δάνειο από Eurobank, που έχω τον λογαριασμό. Μπορώ να κάνω αίτηση ηλεκτρονικά, θα έχω πληροφόρηση για το πόση επιβάρυνση θα έχω στο τέλος; (του δανείου, όχι του δικού μου!) Το fast loan είναι το κατάλληλο για εσένα και άμα έχεις και μισθοδοσία εκεί ακόμα πιο εύκολο να εγκριθεί. Το χωρίς εξασφάλισή έχει ελάχιστο τα 5.000 ευρώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου Για την Προπληρωμένη Κάρτα Παροχών διαπιστώνω πως οι κάρτες της Εθνικής συμμετέχουν στο go for more ενώ της Alpha, της Πειραιώς και της Eurobank δεν συμμετέχουν σε πρόγραμμα επιβράβευσης. Βέβαια η Alpha κάνει μια κλήρωση για 100 δωροεπιταγές των €100 σε ΑΒ Βασιλόπουλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 28 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Απριλίου (edited) Σωστά. Βέβαια η Πειραιώς στην προηγούμενη κάρτα μάζευε πόντους, το βρίσκω πιθανό να συνεχίζει και σε αυτή. Και σε Εθνική (δε θυμάμαι αν και σε Πειραιώς είναι έτσι), η αναλογία πόντων είναι καλύτερη σε σχέση με την χρεωστική (ή dual debit) Edited 28 Απριλίου by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Στην Πειραιώς αν έδινε yellows και η κάρτα κοινωνικών παροχών, θεωρώ πως θα το έγραφε. Πάντως στην Εθνική η αναλογία των πόντων στις προπληρωμένες έχω διαπιστώσει πως είναι η ίδια με τις χρεωστικές όπου συνήθως είναι το ήμισυ σε σχέση με τις πιστωτικές. Εξαρτάται από τον εκάστοτε συνεργάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Καλημέρα, έχω προσθέσει μία πιστωτική κάρτα στο google wallet,επειδή όμως έχω δύο συσκευές κινητής μπορώ να την προσθέσω και στο google wallet της δεύτερης συσκευής; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Ναι κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Ευχαριστώ πολύ σκέφτηκα μήπως γίνεται κάποια δυσλειτουργία, αλλά θα το δοκιμάσω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 43 minutes ago, p_k said: Ευχαριστώ πολύ σκέφτηκα μήπως γίνεται κάποια δυσλειτουργία, αλλά θα το δοκιμάσω. καμμια, το εχω κανει σε 4 συσκευες 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου περασε κανάς μήνας και δεν είχε γίνει νέα μαμακία με την Alphabank.....μέχρι που σήμερα έσκασε ωραιότατη kinder εκπληξη... πρόσεξα ότι είχα μια διαφορά 80 ευρώ στο δικό μου excel συναλλαγών της platinum και στο αντίστοιχο υπόλοιπο του ebanking. Αφού έφαγα κάνα μισάωρο να τσεκάρω καμιά 150αριά συναλλαγές της κάρτας, του τελευταίου μήνα, ......κουκου, έκπληξη!!! Κάτω κάτω στις συναλλαγές στο ebanking.....80 ευρώ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΡΤΑΣ!!! Μιλάμε για κάρτα από το 2008 με ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή (από εποχής AMEX premium)!!!! Και όταν λέμε δωρεάν, όχι χρέωση και αντιλογισμός κάθε χρόνο! Απλά 17 χρόνια δεν υπήρξε ΠΟΤΕ χρέωση συνδρομής. Επιπλέον μιλάμε για κάρτα που κάνει τζίρο στον χρόνο πάνω πολύυυ περισσότερο από τα 2-3 χιλιάρικα που σου χαρίζουν την συνδρομή. Έτσι ξαφνικά, λοιπόν, και χωρίς καμία ενημέρωση με χρέωσαν το 80άρι. Εννοείται ότι πήρα τηλέφωνο και τα έκανα τάνα! Ο υπάλληλος έκανε αίτημα για αντιλογισμό ( το οποίο δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα) και ποτέ δεν μου εξήγησε ενώ τον ρώτησα, γιατί από το πουθενά μπήκε χρέωση! Οψόμεθα... 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστή γραμμή. Η σύμβαση που υπέγραψες κατά την έκδοση της κάρτας ανέφερε ότι η κάρτα εκδίδεται με δωρεάν συνδρομή για πάντα; Ή μήπως ήταν επιλογή της τράπεζας να μη σε χρεώνει όλα αυτά τα χρόνια; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου Μπορεί να ήταν δωρεάν για πάντα οι American Express και οι Diners, αλλά με την αντικατάστασή τους η Alpha Bank έδινε 1 χρόνο δωρεάν και μετά ετήσια συνδρομή. Εγώ στην Gold τους είχα καλέσει και μου είχαν πει πως μπορώ να την διατηρήσω με έναν ετήσιο τζίρο κάπου 2k παρόλο που δεν το έχω πουθενά γραπτώς. Όταν άλλαξε η Diners σε Affinity μου έχουν πει απλώς να τους καλέσω μετά από έναν χρόνο και να κάνουμε αίτημα αντιλογισμού το οποίο, αν δεν γίνει δεκτό ακυρώνουμε τότε την κάρτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. Παρασκευή στις 11:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:56 πμ η Platinum ως αντικατάσταση της ΑΜΕΧ premium, διατήρησε τους ίδιους όρους! ΠΟΤΕ δεν χρεώθηκε συνδρομή ! Ακόμα και τώρα ο τζίρος είναι πολύ μεγαλύτερος αυτού που "θέλουν" για να ακυρώσουν συνδρομή. Ψιλιάζομαι "εκδικητική" χρέωση, επειδή πήρα όλα τα κεφάλαιά μου και έφυγα, επειδή είναι ΓΤΠΚ! Θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Παρασκευή στις 12:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:03 μμ 3 minutes ago, Nikos_s3 said: η Platinum ως αντικατάσταση της ΑΜΕΧ premium, διατήρησε τους ίδιους όρους! ΠΟΤΕ δεν χρεώθηκε συνδρομή ! Ακόμα και τώρα ο τζίρος είναι πολύ μεγαλύτερος αυτού που "θέλουν" για να ακυρώσουν συνδρομή. Ψιλιάζομαι "εκδικητική" χρέωση, επειδή πήρα όλα τα κεφάλαιά μου και έφυγα, επειδή είναι ΓΤΠΚ! Θα ενημερώσω Φαντάζομαι έχασες το premium status πελάτη και τα αντίστοιχα προνόμια. Σε κάθε περίπτωση το να έχει κάποιος σοβαρά κεφάλαια σε συστημική τράπεζα είναι χαζομάρα. Είμαι σίγουρος ότι η απώλεια των όποιων προνομίων από την Alpha είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που λαμβάνεις από τρίτες τράπεζες τύπου Optima και Attica. Ειδικά στα επιτόκια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 12:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:31 μμ 26 minutes ago, oregon said: Σε κάθε περίπτωση το να έχει κάποιος σοβαρά κεφάλαια σε συστημική τράπεζα είναι χαζομάρα. και τι προτεινεις;;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. Παρασκευή στις 12:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:45 μμ 20 minutes ago, Nikos_s3 said: η Platinum ως αντικατάσταση της ΑΜΕΧ premium, διατήρησε τους ίδιους όρους! ΠΟΤΕ δεν χρεώθηκε συνδρομή ! Ακόμα και τώρα ο τζίρος είναι πολύ μεγαλύτερος αυτού που "θέλουν" για να ακυρώσουν συνδρομή. Ψιλιάζομαι "εκδικητική" χρέωση, επειδή πήρα όλα τα κεφάλαιά μου και έφυγα, επειδή είναι ΓΤΠΚ! Θα ενημερώσω Σε διαβεβαιώνω πως "εκδικητικά" δεν υπάρχει περίπτωση να ασχολήθηκε άνθρωπος μαζί σου! Απλώς ισχύουν όσα σου ανέφερε ο @oregon και τώρα που επικοινώνησες μαζί τους, τώρα θα ασχοληθεί ένας άνθρωπος να δει μήπως σου αντιλογίσουν την ετήσια συνδρομή που έπεσε αυτόματα από το σύστημα (εφόσον δεν πληρούσες τις προϋποθέσεις δωρεάν συνδρομής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Παρασκευή στις 01:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:23 μμ 52 minutes ago, HEO said: και τι προτεινεις;;;; Για επενδυτικά προϊόντα τις μη συστημικές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Τρίτη στις 04:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:55 πμ τελικά πως μπορούμε να απενεργοποιησουμε την χρέωση παγίου στις τράπεζες;στην εθνική πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. Τρίτη στις 06:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:09 πμ Μπαίνοντας στον λογαριασμό έχουν δημιουργήσει μια καρτέλα “προνόμια”, λογικά θα σε αφήνει να το απενεργοποιήσεις. Είχα κάνει την διαδικασία πριν καν ξεκινήσει η χρέωση και δεν θυμάμαι ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 06:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:16 πμ (edited) 1 hour ago, ilka71 said: τελικά πως μπορούμε να απενεργοποιησουμε την χρέωση παγίου στις τράπεζες;στην εθνική πχ Στην εθνική αν ο λογαριασμός σου είναι απλός (όχι reward μισθοδοτικός) και ειναι δρομολογημένο να γίνει αυτόματα προνομίων τότε από την καρτέλα προνόμια. Το ίδιο ισχύει και αν έχει ήδη γίνει ο λογαριασμός προνομίων, ανά πάσα στιγμή απενεργοποιείται. Σε Alpha απενεργοποιείς το πακέτο συναλλαγών πατώντας πάνω στον λογαριασμό και μετά πρόγραμμα. Σε Eurobank το ίδιο, αλλά αν είσαι στο καθεστώς του 0,60€ τον μήνα κ δεν δικαιούσαι απαλλαγή τότε δε μπορείς να αφαιρέσεις το πακέτο αυτό. Edited Τρίτη στις 06:17 πμ by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. Τρίτη στις 06:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:51 μμ UPDATE: Η συνδρομή της Platinum πιστώθηκε πίσω στην κάρτα ! Ούτε τηλέφωνο για εξηγήσεις, ούτε ενημέρωση με μήνυμα/email , ούτε τίποτα....Έχει πιάσει πολύ πάτο η άλφα, και σύντομα θα πέσει το ολικό αντίο, περιλαμβανομένων και των καρτών. Gold my ass... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts