paanos Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 7 ώρες πριν, HEO said: μηπως γνωριζει κανεις ειχα την παλια την μπλε σκουρα, με δωρεαν συνδρομη για παντα η αντικατασταση το αλλαζει αυτο;;; την ασημενια που μου εστειλαν ηθελαν συνδρομη και δεν την ενεργοποιησα, προτιμησα την παλια Ναι, η νέα έχει 40€ τον χρόνο ακατέβατα. 3 ώρες πριν, Nabonidus said: Πως και με τι θα αντικατασταθούν άραγε; Aegean Visa απλή για όσους είναι standard πελάτες και με aegean visa premium ή alpha bank platinum όσοι είναι gold (μετά από επικοινωνία με τον σύμβουλο τους) 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου (edited) Θα έχει πλάκα, πάντως, να πάρουν και να πουν ότι από δωρεάν συνδρομή, θέλουμε 80άρι (τόσο έχει αν θυμάμαι καλά η premium aegean) ή έστω 40άρι για την απλή...😁 καλά θα πάει αυτό... Έχουμε εικόνα, πότε προβλέπεται να γίνει η ενημέρωση και η αντικατάσταση? Edited 22 Απριλίου by Nikos_s3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 7 minutes ago, Nikos_s3 said: Θα έχει πλάκα, πάντως, να πάρουν και να πουν ότι από δωρεάν συνδρομή, θέλουμε 80άρι (τόσο έχει αν θυμάμαι καλά η premium aegean) ή έστω 40άρι για την απλή...😁 καλά θα πάει αυτό... Έχουμε εικόνα, πότε προβλέπεται να γίνει η ενημέρωση και η αντικατάσταση? Μα έγινε αυτό. Όταν άλλαξαν την πρώτη με τη δεύτερη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου (edited) 42 minutes ago, Nikos_s3 said: Θα έχει πλάκα, πάντως, να πάρουν και να πουν ότι από δωρεάν συνδρομή, θέλουμε 80άρι (τόσο έχει αν θυμάμαι καλά η premium aegean) ή έστω 40άρι για την απλή...😁 καλά θα πάει αυτό... Έχουμε εικόνα, πότε προβλέπεται να γίνει η ενημέρωση και η αντικατάσταση? αυτο μου το εχουν ξανακανει εχω πολλες καρτες χωρις συνδρομη, στην αλφα η μια θυμαμαι ηταν american express στειλανε αντικατασταση visa η οποια ειχε συνδρομη ενω η παλια δεν ειχε εφορου ζωης διαμαρτυτηθηκα αλλα δεν κερδισα τιποτα, βεβαια εχω πολλες καρτες oπως ειπα ολες χωρις συνδρομη οποτε δεν το κυνηγησα την δευτερη φορα -δεν θυμαμαι τι καρτα ηταν- δεν ασχοληθηκα καν φαινεται ετσι ξεφορτωνονται πελατες που εχουν καρτες βεβαια την affinity που χρησιμοποιω κατα κορον μου αυξησαν μονοι τους το οριο και να σημειωσω οτι στην πειραιως που ειχα μια καρτα χωρις συνδρομη, απλα δεν μου εστειλαν νεα και το πηρα χαμπαρι κανενα χρονο μετα οτι εχω ακομα την παλια που ειχε ληξει οταν πηγα να πληρωσω με αυτην (καλος μλκς ειμαι και εγω) τελος παντων οι τραπεζες ειναι οι μεγαλυτεροι απατεωνες του πλανητη επιτοκιο καταθεσων 0.05% επιτοκιο καρτων 20% (αν θυμαμαι καλα) 33 minutes ago, alfeios said: Μα έγινε αυτό. Όταν άλλαξαν την πρώτη με τη δεύτερη αυτο εγινε αλλα αν ηθελες κραταγες την παλια τωρα δεν ξερω τι θα παιχθει αλλα ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΔΙΔΩ :) υπολοιπα δεν αφηνω ποτε, αν εξαιρεσεις τα δωρα η πιστωτικη δεν εχει κανεναν λογο υπαρξης για μενα χρεωστικη και τελος Edited 22 Απριλίου by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου @alfeios όταν βγήκαν οι νέες Aegean , είχες την επιλογή να κρατήσεις την παλιά, όπως και έκανα! Αν στην αντικατάσταση που επίκειται, δεν δεχθούν την δωρεάν συνδρομή, εγώ αντίο....και σίγουρα δεν θα χάσω εγώ.... Βέβαια, θέλουν πελάτες ναυάγια, οπότε λογικά δεν τους νοιάζει ιδιαίτερα....το θέμα είναι ότι εγώ θα κάνω το κομμάτι μου και σίγουρα θα κάνω την δουλειά μου αλλού και μάλιστα καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 9 ώρες πριν, Nikos_s3 said: το θέμα είναι ότι εγώ θα κάνω το κομμάτι μου και σίγουρα θα κάνω την δουλειά μου αλλού και μάλιστα καλύτερα! Δυστυχώς οι εναλλακτικές (χωρίς συνδρομή) που μας μένουν λιγοστεύουν συνεχώς. Έχω έχω δύο πιστωτικές χωρίς συνδρομή: την μια την χρησιμοποιώ συστηματικά ενώ την άλλη μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που έχω επιστροφή. Ευτυχώς υπάρχει και η Payzy που είναι δωρεάν και παρότι είναι χρεωστική βάζει τα γυαλιά σε κάποιες πιστωτικές 😁 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Ημουν παντα, και ειμαι, κατα των πιστωτικων. Αρα αυτο δεν αλλαζει. Απλα για την ιστορια ομως να ρωτησω. Εχω μισθοδοσια στην Πειραιως. Με καλεσε γνωστος μου, υπαλληλος εκει, και μου ειπε οτι για οσους εχουν μισθοδοσια στην τραπεζα, δινουν δωρεαν για παντα, χωρις καμια προμηθεια ή συνδρομη, πιστωτικη καρτα. 'Απλα παρτη και πεταξε την στο συρταρι, ξεχασε την εκει και αν ποτε την χρειαστεις χρησιμοποιησε την', μου ειπε ο γνωστος, 'απλα θα βοηθησεις κι εμας σαν καταστημα (στοχοι)' συμπληρωσε μετα. Ξερετε κατι για αυτη την περιπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 24 minutes ago, karib said: Ημουν παντα, και ειμαι, κατα των πιστωτικων. Αρα αυτο δεν αλλαζει. Απλα για την ιστορια ομως να ρωτησω. Εχω μισθοδοσια στην Πειραιως. Με καλεσε γνωστος μου, υπαλληλος εκει, και μου ειπε οτι για οσους εχουν μισθοδοσια στην τραπεζα, δινουν δωρεαν για παντα, χωρις καμια προμηθεια ή συνδρομη, πιστωτικη καρτα. 'Απλα παρτη και πεταξε την στο συρταρι, ξεχασε την εκει και αν ποτε την χρειαστεις χρησιμοποιησε την', μου ειπε ο γνωστος, 'απλα θα βοηθησεις κι εμας σαν καταστημα (στοχοι)' συμπληρωσε μετα. Ξερετε κατι για αυτη την περιπτωση; Ήμουν κι εγώ αρνητικός απέναντι στις πιστωτικές και έβγαλα την πρώτη μου πιστωτική μετά τα 40 μου χρόνια. Με δεδομένο ότι έχω εξασφαλίσει την αυτόματη πληρωμή όλης της οφειλής κάθε μήνα, όχι μόνο δεν έχω χάσει ούτε ένα cent, αλλά έχω κερδίσει σημαντικά ποσά από επιστροφές, προσφορές κλπ. Αγορά με δόσεις δεν έχει χρειαστεί να κάνω ποτέ μου (και οι δόσεις είναι λόγος για κάποιους να έχουν πιστωτική). Από τη στιγμή που δεν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις, και αφού θα είναι δωρεάν για πάντα (μέχρι να αλλάξει κάτι), δεν χάνεις τίποτα να την έχεις σε ένα συρτάρι, σε περίπτωση που χρειαστεί. Αν χρεωθείς σε κάποια φάση, βρες το γνωστό σου και ζήτησέ του να σου αντιλογίσει ή να σου πληρώσει τη χρέωση 🙂 3 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 1 hour ago, karib said: Ημουν παντα, και ειμαι, κατα των πιστωτικων. Αρα αυτο δεν αλλαζει. Απλα για την ιστορια ομως να ρωτησω. Εχω μισθοδοσια στην Πειραιως. Με καλεσε γνωστος μου, υπαλληλος εκει, και μου ειπε οτι για οσους εχουν μισθοδοσια στην τραπεζα, δινουν δωρεαν για παντα, χωρις καμια προμηθεια ή συνδρομη, πιστωτικη καρτα. 'Απλα παρτη και πεταξε την στο συρταρι, ξεχασε την εκει και αν ποτε την χρειαστεις χρησιμοποιησε την', μου ειπε ο γνωστος, 'απλα θα βοηθησεις κι εμας σαν καταστημα (στοχοι)' συμπληρωσε μετα. Ξερετε κατι για αυτη την περιπτωση; Πολύ συχνά σε όσους έχουν ευνοϊκή σχέση με την τράπεζα (πχ μισθοδοσία) κάνουν τέτοιες προσφορές. Προσωπικά έχω πιστωτική απο φοιτητής και το άθροισμα του κέρδους είναι σημαντικά περισσότερο από τις λίγες φορές που χρειάστηκε να πληρώσω συνδρομή ή άλλο έξοδο. Και οι επιστροφές είναι μεγαλύτερες, και η δυνατότητα δόσεων πολύ χρήσιμη για τις μετρημένες φορές που θα την επιλέξω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου Καλημέρα Έχω τράπεζα Πειραιώς,θέλω να βάλω την εφαρμογή σε νέο κινητό που αγόρασα,αλλά όταν δίνω τους κωδικούς μου βγάζει λάθος και κλειδώνει στις 3 προσπάθειες. Το ξεκλείδωμα μεσω τις ανάλογης διαδικασίας και πάλι το ίδιο,λάθος κωδικός. Εντωμεταξυ στο παλιό κινητό λειτουργεί κανονικά η εφαρμογή. Μέσω υπολογιστή επίσης δεν συνδέεται με το ιδιαίτερο σφάλμα. Όταν επιλέγω όμως σύνδεση με qr code,δίνω το user name ,κάνω επιβεβαίωση από την εφαρμογή στο παλιό κινητό και συνδέεται κανονικά. Έκανα προ λίγων ημερών αλλαγή κωδικού μέσω της εφαρμογής στο παλιό κινητό. Έχω δοκιμάσει και τους 3 προηγουμενους κωδικούς αλλά μου βγάζει πάλι λάθος εισόδου. Η αλλαγή κωδικού ισχύει μόνο για την εφαρμογή όταν την κάνεις μέσω κινητού? Και αν ναι,τώρα ποιος είναι ο κωδικός για σύνδεση μέσω υπολογιστή ; Εάν κάνω επαναφορά κωδικού μέσω υπολογιστή,υπάρχει περίπτωση να κλείδωση και η εφαρμογή στο παλιό κινητό? Γιατί αν κάτι πάει πάλι στραβά στο τέλος δεν θα έχω συσκευή για να κάνω την οποία πιθανή μελλοντική επιβεβαιωση. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου (edited) Γενικά παρατηρώ ότι υπάρχει μεγάλος φόβος με τις πιστωτικές κάρτες. Εκτιμώ ότι αυτό συμβαίνει λόγω άγνοιας. Καλό είναι να υπάρχει φόβος για κάτι που δεν γνωρίζουμε, ώστε να μην εκτεθούμε σε κινδύνους. Παρόλα αυτά ας ενημερωθούμε, ας μάθουμε ότι η πιστωτική κάρτα είναι ένα χρησιμότατο εργαλείο και, όπως με κάθε εργαλείο, πρέπει να τηρούμε κάποιους κανόνες κατά τη χρήση του. Δεν δικαιολογείται στην εποχή μας να χρησιμοποιούμε ένα εργαλείο (π.χ ένα μαχαίρι) για να κόψουμε τα δάχτυλά μας... Edited 23 Απριλίου by nikiforos_ 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου όσοι έχετε την εφαρμογή viva wallet κάνετε είσοδο κανονικά;εμένα από πριν το Πάσχα λέει something went wrong και φυσικά η εξυπηρέτηση από τότε το ψάχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου On 22/4/2025 at 1:42 ΜΜ, AnDas said: Νομίζω ότι αφορά περιοχές που δεν υπάρχουν άλλα ATMs Περνώντας από τον Λούρο Πρέβεζας έκανα ανάληψη με κάρτα Άλφα 80€ από ΑΤΜ ΕΤΕ, πλήρωσα προμήθεια 1,90€ + 0,75€. Στον Λούρο δεν έχει Άλφα, τα πιο κοντινά είναι Φιλιππιάδα 18χλμ η Πρέβεζα 24χλμ. Σημείωση, πριν τις μειώσεις (χα χα χα) πλήρωνα μόνο 1,90€ τώρα προστέθηκε και το 0,75€ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 3 ώρες πριν, nikiforos_ said: Γενικά παρατηρώ ότι υπάρχει μεγάλος φόβος με τις πιστωτικές κάρτες. φοβος δεν υπαρχει, πλεον υπαρχει απεχθεια για τους κλεφτες τους τραπεζιτες και για αυτους που κυβερνανε και μας υποχρεωνουν να συνεργαζομαστε με τις τραπεζες 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 43 minutes ago, HEO said: φοβος δεν υπαρχει, πλεον υπαρχει απεχθεια για τους κλεφτες τους τραπεζιτες και για αυτους που κυβερνανε και μας υποχρεωνουν να συνεργαζομαστε με τις τραπεζες Ακριβως. Στο ελεος των αποφασεων, για το αν θα βαλουν προμηθειες, αν θα σου παγωσουν λογαριασμους για οποιονδηποτε λογο κλπ Να σε εχουν, κρατος και τραπεζες, πληρως στο χερι, και να γνωριζουν φυσικα και τα παντα ολα για σενα. Οπως το ειπες. Απεχθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 1 ώρα πριν, soleman said: Περνώντας από τον Λούρο Πρέβεζας έκανα ανάληψη με κάρτα Άλφα 80€ από ΑΤΜ ΕΤΕ, πλήρωσα προμήθεια 1,90€ + 0,75€. Στον Λούρο δεν έχει Άλφα, τα πιο κοντινά είναι Φιλιππιάδα 18χλμ η Πρέβεζα 24χλμ. Σημείωση, πριν τις μειώσεις (χα χα χα) πλήρωνα μόνο 1,90€ τώρα προστέθηκε και το 0,75€ ελα τώρα...χρησιμοποίησε το iris να έστελνες στην εθνική από την άλφα σου και θα σήκωνες τζάμπα .χρησιμοποιήστε το όπλο που λέγεται iris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 7 minutes ago, ilka71 said: ελα τώρα...χρησιμοποίησε το iris να έστελνες στην εθνική από την άλφα σου και θα σήκωνες τζάμπα .χρησιμοποιήστε το όπλο που λέγεται iris Πώς θα στείλει στην Εθνική αν δεν έχει εκεί λογαριασμό; 2 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 5 minutes ago, alfeios said: Πώς θα στείλει στην Εθνική αν δεν έχει εκεί λογαριασμό; και αυτό σωστό δεν το διευκρινησε το παιδί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου (edited) Πράγματι, υπάρχει δικαιολογημένη απέχθεια για όλο το τραπεζικό σύστημα (και όχι μονάχα για ένα προϊόν όπως οι πιστωτικές κάρτες). Ωστόσο, για όσο μας υποχρεώνουν να το ανεχόμαστε (δυστυχώς για πάντα διότι αυτό παίρνει τις αποφάσεις), ας μάθουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τα εργαλεία που μας παρέχει. Μόνο έτσι θα είμαστε όσο λιγότερο ζημιωμένοι γίνεται. Edited 23 Απριλίου by nikiforos_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 1 ώρα πριν, nikiforos_ said: .....ας μάθουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τα εργαλεία που μας παρέχει. σωστο αυτο, καποιοι ξερουν και χρησιμοποιουν τα εργαλεια, π.χ. εχουν λογαριασμους σε ΟΛΕΣ τις τραπεζες και μεταφερουν τζαμπα λεφτα με iris και δεν πληρωνουν προμηθειες αλλα αυτοι ειναι μια μικρη μεριδα, η πλειοψηφια δεν γνωριζει, αδυνατει να μαθει ή να μπει στην διαδικασία ή στο φιναλε δεν μπορει βλέπει μονο το αποτελεσμα (της κλεψιας), λογικο μετα η απεχθεια 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Δυστυχώς αυτοί που δεν γνωρίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού, ή δεν επιθυμούν να τους μάθουν, είναι καταδικασμένοι να ποδοπατούνται και να γίνονται αιμοδότες του τραπεζικού συστήματος. Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο στην εποχή μας να μάθεις τους κανόνες και να τους εφαρμόσεις. Αρκεί μια απλή ερώτηση σε ένα φόρουμ ή σε μια μηχανή a.i και έχεις την πληροφορία άμεσα διαθέσιμη. (π.χ δεν είναι δυνατόν χρήστης πιστωτικής κάρτας να μην ξέρει ότι αν πληρώνει μόνο την ελάχιστη καταβολή, τότε το υπόλοιπο ποσό τοκίζεται με υπερβολικά υψηλό επιτόκιο) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης είναι υποχρεωτικό να έχεις έστω ένα λογαριασμό για να κάνεις τις βασικές σου δουλειές μαζί του, στη Γερμανία π.χ. δε μπορεις να αγοράσεις αυτοκίνητο γιατί τα τέλη τα πληρώνεις με direct debit. Τη ζημιά την έκαναν οι ίδιες οι τράπεζες γιατί έφτιαξαν κλειστά μαγαζιά μεταξύ τους. Άλλη τράπεζα θέλεις για να πληρώνεις το ενοίκιο, σε άλλη πληρώνεσαι, αν αλλάξεις δουλειά πάλι μπορεί να αλλάξεις τράπεζα κ.ο.κ. Οπότε αν δε θες να πληρώνεις προμήθειες, πρέπει να έχεις σχέση αν όχι με όλες, τουλάχιστον με 3/4 συστημικές. Προσωπικά θα προτιμούσα να μπορώ να εχω μια τράπεζα της επιλογής μου, κι ας είχε ένα κόστος διαχείρισης οπως έχουν πολλές τράπεζες στην Ευρωζώνη, αλλά να τα κάνω όλα απο εκεί. Σε νέα δουλειά να δίνεις απλά το ΙΒΑΝ σου, νοίκι να πληρώνεις με μεταφορά, πιστωτικές/δάνεια με πάγιες εντολές προς οποιαδήποτε τράπεζα κλπ. Τώρα ακόμα και να έχεις εναν premium λογαριασμό, αν οι υπόλοιποι δεν έχουν, πάλι μια τρύπα στο νερό κάνεις. Κι αν αλλάξεις δουλειά, πάλι αλλάζεις τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου Νομιζω πλεον παιδια δεν αξιζει η σχεση με πολλες συστημικες τραπεζες. Εγω εχω αρχισει ηδη να κλεινω λογαριασμους. Με τις μειωσεις των τελων και τα πακετα συναλλαγων θα προτιμουσα να ειχα μια τραπεζα για ολα. Ουτως η αλλως παντα πληρωναμε κατι σε προμηθειες απλα τωρα θα τα πληρωνουμε σε μια. Για τους υπαλληλους λιγο χαλαει η δουλεια γιατι οι εταιριες συνηθως χρησιμοποιουν τροπους καταθεσης μισθοδοσιας τυπου bulk csv upload στην τραπεζα αντι να εχουν κανα συστημα πληρωμης της προκοπης που πληρωνει σε οποιοδηποτε ΙΒΑΝ παντου. Απο εκει και περα νομιζω χρειαζεται μια συστημικη που ισως θα χρειαστεις δανειακα προιοντα (καρτες ή δανειο) και συμμορφωση με το δημοσιο για πληρωμες (που και αυτο θα φυγει σιγα σιγα) και ολα τα αλλα fintechs τυπου payzy/revolut. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 18 minutes ago, stathis123 said: γιατι οι εταιριες συνηθως χρησιμοποιουν τροπους καταθεσης μισθοδοσιας τυπου bulk csv upload στην τραπεζα αντι να εχουν κανα συστημα πληρωμης της προκοπης που πληρωνει σε οποιοδηποτε ΙΒΑΝ παντου. Οι περισσότερες αν όχι όλες οι τράπεζες, πλέον παίζουν με csv που δέχονται IBAN οποιασδήποτε τράπεζας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. 24 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Απριλίου 56 minutes ago, paanos said: Οι περισσότερες αν όχι όλες οι τράπεζες, πλέον παίζουν με csv που δέχονται IBAN οποιασδήποτε τράπεζας. Δυστυχώς σε μεγάλες εταιρίες κάνουν deal για ολη τη μισθοδοσία και δε μπορεις να δηλώσεις ΙΒΑΝ άλλης τράπεζας. Στην τωρινή μου δουλειά μάλιστα, η μισθοδοσία δεν είναι καν σε συστημική τράπεζα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts