GraveDigger Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Και αν έχεις ενεργή την οθόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε θα ζητηθεί και πάλι επαλήθευση από το wallet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 7 minutes ago, GraveDigger said: Και αν έχεις ενεργή την οθόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε θα ζητηθεί και πάλι επαλήθευση από το wallet. εντάξει αυτό αλλά επειδή άλλαξα κινητό και σε αυτό ενεργοποίησα το face id ,με αυτό ξεκλειδωνα και πήγαινα να πληρώσω.άρα λύθηκε το θέμα μου. ποτε θα βγάλει η samsung κινητό με σκαναρισμα προσώπου όπως η apple ε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου On 18/3/2025 at 4:28 ΜΜ, paanos said: Για κατάργηση έχω ακούσει και ενίσχυση του προγράμματος επιστροφή 🙂 . Αυτό και στα πλαίσια γενικότερων ξεχωριστών συμφωνιών με κάθε κατάστημα, γιατί μέχρι τώρα τα POS τους ήταν μέσω του εμπορικού. Πάντως οι attica reward επιστροφή και μασούτης visa έχουν λάβει νέο σχεδιασμό και συνεχίζουν κανονικά, όμως και εδώ έχουμε την εξαίρεση 1% επιστροφής στις revolut Γενικά το πλάνο ήταν ανασχεδιασμός του προγράμματος και μετάπτωση σε Mastercard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Δευτέρα στις 05:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:25 μμ από προχτές όταν πάω να στείλω μέσω iris από την εφαρμογή της εθνικής και ξεκινάει να κάνει ,λέει,συγχρονισμό επαφών δεν τελειώνει ποτέ και δεν μπορώ να στείλω.το κάνει και σε εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. Τρίτη στις 06:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:51 πμ (edited) Ναι και εμένα εδώ και λίγο καιρό δεν μου εμφανίζει καν τις επαφές σε iOS δεν ξέρω αν έχει σημασία. Ειδα επίσης ότι ο λογαριασμός μου θα γινόταν αυτόματα λογαριασμός «Προνομίων» με χρέωση 0,80€/μηνα, ευτυχώς σου δίνει την δυνατότητα να παραμείνεις σε απλό ταμιευτήριο γιατί στην ουσία μου είναι άχρηστα τα δωρεάν εμβάσματα που προσφερει Edited Τρίτη στις 06:52 πμ by TypeRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. Τρίτη στις 09:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:14 πμ Αυτό ρε παιδιά που μπορουμε να το βρουμε ούτε στο app ούτε στο web εμφανίζει τη δυνατότητα σε εμένα για παραμονή, μόνο για αναβάθμιση έχει επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Τρίτη στις 09:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:21 μμ εμένα έχει αυτήν την επιλογή.εάν ΔΕΝ κάνω την αναβάθμιση μένει απλός; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. Τρίτη στις 10:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:05 μμ 41 minutes ago, ilka71 said: εμένα έχει αυτήν την επιλογή.εάν ΔΕΝ κάνω την αναβάθμιση μένει απλός; Στο 80-90% δεν υπαρχει επιλογή απενεργοποίησης, είναι κουτοπόνηροι εκει στην εθνική νομίζουν οτι εχουν να κάνουν με ζωα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 10:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:12 μμ 50 minutes ago, ilka71 said: εμένα έχει αυτήν την επιλογή.εάν ΔΕΝ κάνω την αναβάθμιση μένει απλός; Σωστά. Δεν είσαι ακόμα στην αυτόματη μετατροπή. Ενας λογαριασμός μπορεί να γίνει προνομίων και ξανά ταμιευτήριο όσες φορές θέλουμε, όποτε θέλουμε χωρίς να περιμένουμε την αυτόματη αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Χθες στς 05:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:20 πμ που ειναι η επιλογη να μην γινει η αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. Χθες στς 06:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:20 πμ 8 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Στο 80-90% δεν υπαρχει επιλογή απενεργοποίησης, είναι κουτοπόνηροι εκει στην εθνική νομίζουν οτι εχουν να κάνουν με ζωα. Εντελώς κουτοπόνηροι…. Θα έπρεπε να βάλουν σε όλους ταυτόχρονα την αυτόματη αναβάθμιση για να μην μπορείς να βγάλεις γραμμή στο τηλεφωνικό κέντρο για ένα μήνα….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. Χθες στς 07:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:03 πμ Για ποιον λογο, να πληρωνει καποιος 0,80 ευρω το μηνα; Το οποιο αυριο θα γινει 1,80 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. Χθες στς 08:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:36 πμ 1 ώρα πριν, karib said: Για ποιον λογο, να πληρωνει καποιος 0,80 ευρω το μηνα; Το οποιο αυριο θα γινει 1,80 ευρω; Για να εχει δωρεάν εισερχόμενα και εξερχόμενα εμβάσματα, αν τα χρειάζεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Χθες στς 09:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:11 πμ 3 ώρες πριν, ilka71 said: που ειναι η επιλογη να μην γινει η αλλαγη? Όταν έρθει η σειρά σου για την αυτόματη αλλαγή, θα στο εμφανίσει. Μέχρι τότε δεν αλλάζει αυτόματα ο λογαριασμός σου, εκτός αν το κάνεις εσύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Μιας που μιλάμε για Εθνική τράπεζα, μόλις πλήρωσα ΕΝΦΙΑ και πλέον δίνει 4 πόντους Go4More ανά πληρωμή από 10 που έδινε παλιότερα. Ούτως ή άλλως ήταν ψίχουλα αυτά που έδινε, αλλά έκοψαν ακόμη και από εκεί, έλεος 😞 1 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts