akalos Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Έχω μια Debit card της Εθνικής. Λήγει 10/20. Μπαίνω στο ebanking και βλέπω τον αριθμό αυτής της κάρτας με λήξη όμως το 09/23. Επίσης γράφει δίπλα προς ενεργοποίηση. Τι σημαίνει τώρα αυτό; Ότι η υπάρχουσα κάρτα που έληγε στο 2020 θα επεκταθεί με ισχύ μέχρι το 2023? Ή ότι στάλθηκε καινούρια που δεν την πήρα χαμπάρι; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkτα χουν κάνει κ......ς με την αποστολή της νέας κάρτας,λογικά έπρεπε να είχε έρθει ένα μήνα πριν την λήξη της Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Έχει πληρώσει κανείς τον λογαριασμό Vodafone από το app κάνοντας εξαργύρωση πόντων alpha bank ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Παράλογο μου φαίνεται: πληρώσαμε μία φορά για να το πάρουμε και τώρα θα πληρώσουμε ξανά για να το επιστρέψουμε; Αν μάθεις κάτι πες μας για να ξέρουμε. Φαντάσου ότι εγώ έχω ακόμα στο συρτάρι μου ένα της Αγροτικής - ποτέ δεν μου ζήτησε κανείς να το επιστρέψω! σημερα πηγα στο καταστημα Μαρκοπολου και χωρια οτι περιμεναν εξω 4 ατομα εμπαινε ενα τομο και ο αλλος απο μεσα εδινε την εντολη για ανοιξει η πορτα τελος παντων ρωτησα την διευθυντρια τερμα αριστερα απο τα ταμεια και μου ειπε οτι δεν εχει ερθει εγγυκλιος και οτι δεν μπορουνε να την παρουνε πισω οποτε την κραταμε και ρωτησα αμα υπαρχει χρεωση και μου ειπε οχι . Οποτε συγνωμη που σας αναστατωσα , αλλα για να λεει οτι δεν μας εχει ερθει εγκυκλιος ακομα προτεινω να την κρατησετε σε ενα ασφαλες μερος διοτι μπορει να την ζητησουνε πισω . Επισης το ατμ της Πειραιως σημερα δεν δεχοτανε καταθεσεις για να ενημερωσω , επισης κατι ακυρο παρατηρησα οτι στην Πειραιως ακριβως απο πανω απο την πινακιδα της Πειραιως εχει κεραια κινητης τηλεφωνιας μικρη τετραγωνη. Δεν το ειχα παρατηρησει αλλες φορες αυτη την κεραια. Επισης ενω ειχε μεγαλη ουρα θα επρεπε να ειχανε βγαλει το ατμ το εσωτερικο και αυτο εξω να εξυπηρετει τον κοσμο οπως εχει κανει η εθνικη τραπεζα πιο πανω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Έχει πληρώσει κανείς τον λογαριασμό Vodafone από το app κάνοντας εξαργύρωση πόντων alpha bank ? Το κανω τους τελευταίους 2 μήνες χωρις προβλημα για το κινητο. Για το σταθερό εχω πάγια εντολή με ενεργοποιημένη την εξαργύρωση ποντων. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2020 Το κανω τους τελευταίους 2 μήνες χωρις προβλημα για το κινητο. Για το σταθερό εχω πάγια εντολή με ενεργοποιημένη την εξαργύρωση ποντων. Sent from my iPad using Tapatalk Μου λέει να βάλω τα στοιχεία της κάρτας και μου ζητά πληρωμή. ΠΟΤΕ θα εμφανιστεί η δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων alpha bank ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Μου λέει να βάλω τα στοιχεία της κάρτας και μου ζητά πληρωμή. ΠΟΤΕ θα εμφανιστεί η δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων alpha bank ? Οταν βαλεις τα στοιχεία της καρτας θα ελέγξει το σύστημα αν ειναι bonus και αρα μπορει να γινει εξαργύρωση. Μετα θα σου βγάλει 4 επιλογες ποντων/ποσου, επιλεγεις αυτο που θελεις και τελος πληρώνεις το τελικό ποσο αφου εχει αφαιρεθει πλεον το ποσο της εξαργύρωσης. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Καλησπερα ομαδα! Εχω τη university της πειραιως με 150 ευρω χρωστουμενα σε 4 δοσουλες. Ηθελα επειδη φετος εχω 9κατι χιλιαδες εισοδημα να την ακυρωσω και να βγαλω μια κανονικη. Μπορω να εξοφλησω τη μια και να την ακυρωσω ωστε να βγαλω τη νεα ή ειμαι χαμηλα λετε; Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Καλησπερα ομαδα! Εχω τη university της πειραιως με 150 ευρω χρωστουμενα σε 4 δοσουλες. Ηθελα επειδη φετος εχω 9κατι χιλιαδες εισοδημα να την ακυρωσω και να βγαλω μια κανονικη. Μπορω να εξοφλησω τη μια και να την ακυρωσω ωστε να βγαλω τη νεα ή ειμαι χαμηλα λετε; Έχεις 9.500 στο τελευταίο σου Ε1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Καλησπερα ομαδα! Εχω τη university της πειραιως με 150 ευρω χρωστουμενα σε 4 δοσουλες. Ηθελα επειδη φετος εχω 9κατι χιλιαδες εισοδημα να την ακυρωσω και να βγαλω μια κανονικη. Μπορω να εξοφλησω τη μια και να την ακυρωσω ωστε να βγαλω τη νεα ή ειμαι χαμηλα λετε; Δύσκολο η Πειραιώς να σου βγάλει με τέτοιο εισόδημα. Δοκίμασε να κάνεις online αίτηση και αν εγκριθεί, ακύρωσε την άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Έχετε και εσείς πρόβλημα με την εφαρμογή της Alpha bank μετά την τελευταία ενημέρωση, γιατί εμένα δεν μου στέλνει τον δεύτερο κωδικό για την ταυτοποίηση και δεν μπορώ να συνεχίσω πήρα εξυπηρέτηση και είπαν τα γνωστά εγκατάσταση εκ νέου και επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Έχεις 9.500 στο τελευταίο σου Ε1; Ναι για την ακρίβεια 9460 Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Ναι για την ακρίβεια 9460Άμα έχεις 9.500 εκκαθαριστικό , συνεχίζεις την ίδια εργασία με σταθερό μισθό και έχεις και την μισθοδοσία στην Πειραιώς το βλέπω πολύ πιθανό να σου την δώσουν! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Έχετε και εσείς πρόβλημα με την εφαρμογή της Alpha bank μετά την τελευταία ενημέρωση, γιατί εμένα δεν μου στέλνει τον δεύτερο κωδικό για την ταυτοποίηση και δεν μπορώ να συνεχίσω πήρα εξυπηρέτηση και είπαν τα γνωστά εγκατάσταση εκ νέου και επανεκκίνηση.Έχω τη beta release, ξαφνικά δεν υποστηρίζει το fp scanner του note 10 + και δε παίζουν τα push notifications. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 κι εγω παρατηρησα οτι στην 3.7.0 δεν εχει ουτε push notifications, ουτε το δακτυλικο μου επαιζε, οποτε την ξηλωσα και περασα παλι την 3.6.9, τους εστειλα σχετικα και στο τουιτερ, αλλα αυτοι που το χειριζονται πρεπει να ειναι ασχετοι, κατι να παρουμε τηλεφωνο γραφουν κλπ, σωθηκες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 κι εγω παρατηρησα οτι στην 3.7.0 δεν εχει ουτε push notifications, ουτε το δακτυλικο μου επαιζε, οποτε την ξηλωσα και περασα παλι την 3.6.9, τους εστειλα σχετικα και στο τουιτερ, αλλα αυτοι που το χειριζονται πρεπει να ειναι ασχετοι, κατι να παρουμε τηλεφωνο γραφουν κλπ, σωθηκες..Τα social media της τράπεζας τα χειρίζεται λογικά μια εταιρεία που ασχολείται outsourcing μόνο με την εταιρική παρουσία στα social media! Δεν είναι τεχνική υποστήριξη και δεν θα μπορούσε να είναι! Για το app μπορείς να κάνεις σχόλια στο store και ενδεχομένως να τους στείλεις e-mail στο account που αναφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 οκ, έστειλα email, στα σχόλια δεν βλεπω να απαντανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Για να ζητήσω αύξηση πιστωτικού ορίου στη Alpha Bank με mail τι πρέπει να στείλω? Ταυτότητα και ΑΦΜ ή θέλει και εκκαθαριστικό (έχω την μισθοδοσία εκεί)? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Εμένα θυμάμαι είχαν ζητήσει αίτηση, ταυτότητα, εκκαθαριστικό και μισθοδοσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Για να ζητήσω αύξηση πιστωτικού ορίου στη Alpha Bank με mail τι πρέπει να στείλω? Ταυτότητα και ΑΦΜ ή θέλει και εκκαθαριστικό (έχω την μισθοδοσία εκεί)? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι................. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα θυμάμαι είχαν ζητήσει αίτηση, ταυτότητα, εκκαθαριστικό και μισθοδοσία Ναι .................. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στη eurobank μέσα απτο site.. Δεν είχε να βάλω δικαιολογητικά.. Θα με πάρουν τηλ? Και αν ναι πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2020 Αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στη eurobank μέσα απτο site.. Δεν είχε να βάλω δικαιολογητικά.. Θα με πάρουν τηλ? Και αν ναι πότε?Εμένα με είχαν πάρει τηλέφωνο και ζήτησαν να τους στείλω με email το εκκαθαριστικό. Δεν θυμάμαι ακριβώς μετά από πόσες ημέρες. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στη eurobank μέσα απτο site.. Δεν είχε να βάλω δικαιολογητικά.. Θα με πάρουν τηλ? Και αν ναι πότε?Εμένα την άλλη μέρα με πήραν τηλέφωνο κ ζήτησαν εκκαθαριστικό. Τους το έστειλα με mail το απόγευμα και την άλλη μέρα το πρωί μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι το επεξεργάζονται και το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα ότι εγκρίθηκε . Μπήκα στην εφαρμογή και ήδη ήταν το νέο πιστωτικό όριο περασμένο!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Καλησπέρα σε όλους Για την ακύρωση μιας πιστωτικής Πειραιώς πρέπει να πάμε από κατάστημα ή μπορούμε να κανουμε τους τρελούς, να τους πάρουμε τηλέφωνο και λόγω covid, να γίνει εξ'αποστάσεως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στη eurobank μέσα απτο site.. Δεν είχε να βάλω δικαιολογητικά.. Θα με πάρουν τηλ? Και αν ναι πότε?Των επόμενη μέρα σε καλούν και ζητούν να στείλεις ένα εκκαθαριστικό στο mail που θα σου πουν και σαν θέμα βάζεις τον αριθμό της αίτησης. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2020 Καλησπέρα σε όλους Για την ακύρωση μιας πιστωτικής Πειραιώς πρέπει να πάμε από κατάστημα ή μπορούμε να κανουμε τους τρελούς, να τους πάρουμε τηλέφωνο και λόγω covid, να γίνει εξ'αποστάσεως? Τους καλείς και δηλώνεις απώλεια και ότι δεν επιθυμεις επανέκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts