Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Δεν είναι μόνο το εισόδημα το κριτήριο αλλά το profile του πελάτη.

Αν έχεις 12.500 εοσόδημα αλλά δίνεις 4800 ( 400 Χ 12) για ενοίκιο το διαθέσιμο εισόδημα σου είναι 7700. Άν έχεις και 4 παιδιά και άλλες κάρτες σε άλλη τράπεζα μην περιμένεις έγκριση.

Ίσως επειδή ζήτησε με τη μία 2500. Καλό είναι να παίρνεις το default πόσο που δίνουν, νομίζω 1000-1500 και ζητάς μετά από λίγο καιρό αύξηση ορίου.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ίσως επειδή ζήτησε με τη μία 2500. Καλό είναι να παίρνεις το default πόσο που δίνουν, νομίζω 1000-1500 και ζητάς μετά από λίγο καιρό αύξηση ορίου. Παίζει ρόλο επίσης αν έχει τη μισθοδοσία στη eurobank. Και όπως αναφέρει σωστά και το παιδί πιο κάτω δεν είναι μόνο το εισόδημα το κριτήριο.

Έχεις μισθοδοσία σε αυτήν την τράπεζα? Αν ναι, με αυτό το προφίλ και αν έχεις και κανένα σπιτάκι δικό σου λογικό μου φαίνεται. Επίσης λογικά δεν σου έδωσαν με τη μία 3000, αλλά ζήτησες αύξηση ορίου αργότερα.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Εχω σπίτι που νοικιάζω αλλά μένω αλλού. Οπότε σαν να μη πληρώνω ενοίκιο είναι. Και ναι έχω μισθοδοσία στην Eurobank 12 χρόνια με σταθερό μισθό κάθε μήνα. Ναι βγήκε με 2500 η κάρτα και το έκανα 3000 μετά από ένα χρόνο

Αν έχεις 12.500 εοσόδημα αλλά δίνεις 4800 ( 400 Χ 12) για ενοίκιο το διαθέσιμο εισόδημα σου είναι 7700. Άν έχεις και 4 παιδιά και άλλες κάρτες σε άλλη τράπεζα μην περιμένεις έγκριση.

Σωστό.απλα στη περίπτωση του αδερφού μου μάλλον τον έφαγε το 2500 όριο...με την πρώτη.επρεπε να ζητήσει 1500 π.χ και μετά να το αυξήσει.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Να ρωτήσω κάτι επιπλέον.π.χ τραβάω 500 από πιστωτική λόγω ανάγκης εμενα η τράπεζα στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί τι θα με χρεώσει όλο το ποσό και όλον τον τόκο ή θα το σπάσει σε δόσεις μηνιαίες?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ποσό + [(ημέρες μέχρι την έκδοση/365) x συμβατικοί τόκοι x ποσό]

Δεν το σπάει σε δόσεις, αλλά σου έχει μια ελάχιστη καταβολή συνήθως.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Και να προσθέσω ότι αν πληρώσεις την ελάχιστη καταβολή το υπόλοιπο ποσό συνεχίζει να τοκιζεται

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καλησπέρα.10/8/2020 αίτηση ονλαιν για την military visa της eurobank και σήμερα το μεσημέρι εγκρίθηκε.το μόνο που δεν βλέπω ούτε στην αίτηση αλλά ούτε και στην έγκριση είναι πόσο πιστωτικό όριο θα έχει!το καθορίζουν αυτοί;πόσο καιρό θα κάνει να μου έρθει;είμαι από επαρχία.στο e- banking πότε θα φανεί;

Στο e-banking θα φανεί σε 2-3 μέρες, όπου θα δεις και το πιστωτικό όριο....και θα σου έρθει σε καμιά 15αριά...(εμένα Αθήνα από 30 Ιουλίου ακόμα δεν έχει έρθει..)

Μπορώ να την ενεργοποίησω από το e-banking όταν εμφανισθεί σε 2-3 ημέρες και να την χρησιμοποιήσω χωρίς να την έχω στο χέρι κάνοντας συναλλαγή από το e- banking.π.χ πληρωμή λογαριασμού...

Οχι, το ebanking της eurobank δεν σου δείχνει ούτε ολόκληρο τον αριθμό της κάρτας ούτε τον 3ψηφιο.

Μπορείς να την ενεργοποιήσεις σίγουρα μέσα από την εφαρμογή, δεν ξέρω αν γίνεται και από το site.

Edit: τώρα διάβασα ξανα το μηνυμά σου. Ναι, θα μπορέσεις να κανεις συναλλαγές μέσα από το ebanking αφού την ενεργοποιήσεις.

Καλησπέρα.10/8/2020 αίτηση ονλαιν για την military visa της eurobank και σήμερα το μεσημέρι εγκρίθηκε.το μόνο που δεν βλέπω ούτε στην αίτηση αλλά ούτε και στην έγκριση είναι πόσο πιστωτικό όριο θα έχει!το καθορίζουν αυτοί;πόσο καιρό θα κάνει να μου έρθει;είμαι από επαρχία.στο e- banking πότε θα φανεί;

Δωρεαν συνδρομη εχει φιλε; εχεις αλλη πιστωτικη στην euro; τι λεει η συγκεκριμενη καρτα, αξιζει;

Έχω και την visa classic με δωρεάν συνδρομή λόγω μισθοδοσίας.η military visa αν δεν κάνω λάθος δεν έχει συνδρομή παρά μόνο μια εισφορά για το military club 8,40 τον χρόνο επιμερισμενο στους 12 μήνες(0,70 τον μήνα δηλ).αν κάνω λάθος ας με διορθώσει καποιος

στον λογαριασμο της platinum bonus mastercard που εκδοθηκε στις 7/8 εχει το εξης μηνυμα

σε αναγνωριση της μεχρι σημερα καλη σας συνεργασιας με την alpha bank σας ενημερωνουμε οτι προχωρησαμε σε ακυρωση της ετησιας συνδρομη σας.

Edited by pexths
[sIGPIC][/sIGPIC]

στον λογαριασμο της platinum bonus mastercard που εκδοθηκε στις 7/8 εχει το εξης μηνυμα

σε αναγνωριση της μεχρι σημερα καλη σας συνεργασιας με την alpha bank σας ενημερωνουμε οτι προχωρησαμε σε ακυρωση της ετησιας συνδρομη σας.

Και στην Aegean Bonus Visa όταν συμπληρώνω αγορές αξίας 2000€ το χρόνο και έρχεται ο μήνας χρέωσης της συνδρομής, γράφει ακριβώς το ίδιο μήνυμα ο λογαριασμός μου.

Ναι αυτό γίνεται σε όλους τους παλιούς πελάτες. Η Platinum όμως είναι μία κάρτα που αντικατέστησε σε κάπιους την AMEX Premium, και το έγγραφο έλεγε ότι θα πληρώνουμε συνδρομή ενώ την AMEX την είχαμε τσάμπα. Σε άλλους δώσαν τσάμπα την χρυσή κάρτα. Είναι λοιπόν θετική εξέλιξη ότι σε όσους την κρατάμε μας δίνουν δώρο την συνδρομή για τον δεύτερο χρόνο. Οπως είπα αύριο βγαίνει και ο δικός μου λογαριασμός και αναμένω να μην με χρεώσει.

Εμένα είχε αντικατασταθεί πέρυσι τον Ιούνιο η premium amex με την platinum και φέτος δεν χρεώθηκα συνδρομή (όπως και στην aegean visa) , αλλά λογικά λόγω gold πελάτη (δεν χρώνονται συνδρομές καρτών ή γίνονται άμεσα αντιλογισμοί). Ακόμα βέβαια, περιμένω τους κωδικούς της Aegean για τα 2χ25 ευρώ έκπτωση...2 φορές έχω μιλήσει μαζί τους...

Η δε eurobank αγρόν ηγόραζε...Από τις 30/7 που εγκρίθηκε η Visa....ακόμα έρχεται...

Καλησπερα.ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος:αιτημα για αυξηση του οριου υπεραναληψης υπαρχει σε φορμα της eurobank οπως υπαρχει για την αυξηση του πιστωτικου οριου στις πιστωτικες η πρεπει σε καταστημα;

Ακριβώς. Το εισόδημα είναι μόνο ένα. Η πιστοληπτική ικανοτητα κρινεται από εισόδημα, απο το Ε1 , απο το αν έχει δουλεια , ποσα χρονια ενοικιάζει αν ενοικιάζει, απο το ποσα χρονια εργάζεται στον ίδιο εργοδότη, ακόμα και από σε ποιο νομο μένει, αν είναι single parent η αν ειναι ανυπαντρος , η ηλικία, το επάγγελμα, και φυσικά ειπαμε , λευκος μαυρος Τειρεσίας και αλλα προϊόντα στη τράπεζα.

Με λίγα λόγια αυτό το εχω τόσα και δε μου δίνουν ειναι απλοϊκό.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ρωτήσω κάτι επιπλέον.π.χ τραβάω 500 από πιστωτική λόγω ανάγκης εμενα η τράπεζα στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί τι θα με χρεώσει όλο το ποσό και όλον τον τόκο ή θα το σπάσει σε δόσεις μηνιαίες?
Δανεισου απο όπου βρεις . Μεγαλύτερο λάθος απο cash advance δεν υπαρχει.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Καλημέρα, περιμένω ένα μεταχειρισμένο laptop και πληρωμή με αντικαταβολή αξίας 200 γιουρο , αν πληρωθεί με πιστωτική θα μετρήσει σαν αγορά ή σαν ανάληψη μετρητών;

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα, περιμένω ένα μεταχειρισμένο laptop και πληρωμή με αντικαταβολή αξίας 200 γιουρο , αν πληρωθεί με πιστωτική θα μετρήσει σαν αγορά ή σαν ανάληψη μετρητών;

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ότι περνάει από φυσικό pos είναι αγορά

Ποια προπληρωμένη κάρτα συμφέρει για διαδικτυακές συναλλαγές και επίσης ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης κατά την γνώμη σας ?

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση .Τις Visa Electron που τις βρίσκεις και τι διαφορές έχει από τις κανονικές Visa και που χρησιμοποιούνται?

Για προπληρωμένη κάρτα νομίζω αυτή της εθνικής ή της πειραιως, επειδή συμμετέχουν στο πρόγραμμα ανταμοιβής.

Τα προγράμματα ανταμοιβής δεν έχουν καλύτερο/χειρότερο, είναι ανάλογα τις εταιρίες που έχεις συναλλαγές.

Για cosmote, Σκλαβενίτη, intersport, elpedison, πας σε eurobank επιστροφή. Κερδίζεις μόνο από τους συνεργάτες, οχι από κάθε συναλλαγή και αυτο ίσως να είναι μειονέκτημα, αλλά εδώ έχεις € και οχι πόντους. Είναι δηλαδή πιο ξεκάθαρο το τι έχεις μαζέψει.

Για ΑΒ, Aegean, bp, Vodafone, πας σε alpha bonus. Στην alpha, μετραει κάθε συναλλαγή που κανεις με τις κάρτες (1€=1 πόντος για τους μη συνεργάτες)

Για ΗΡΩΝ, Μασούτη, Σκλαβενίτη, public/mediamarkt, πας σε yellow της Πειραιώς. Εκεί, παίρνεις παλι πόντους για κάθε συναλλαγή ακόμα και σε μη συνεργάτες, αλλά μαζεύεις πιο πολλούς πόντους σε αυτούς με πιστωτικές.

Για εθνική βλέπω ότι έχει μασουτη, ελιν, ΙΚΕΑ, mediamarkt αλλά μου φαίνεται το πιο μπερδεμένο. Παλι μαζεύεις πόντους με κάθε συναλλαγή αλλά εδώ οι διακρίσεις μεταξύ πιστωτικών και χρεωστικών είναι σε κάθε συναλλαγή, οχι μόνο σε αυτές των μη συνεργατών όπως στις άλλες.

Visa Électron έδινε παλιά η Πειραιώς, πλέον από όσο ξέρω δεν δίνει καμία. Όλες δίνουν visa (κυρίως alpha και Πειραιώς) ή MasterCard (όλες οι χρεωστικές της eurobank και τις προτιμάνε και για τις πιστωτικές)

Edited by paanos