testatos Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ναι μου ακύρωσαν τη κρατηση γιατι εχω υψηλο ποσο αγορών. Οταν περιμένω να πάρω στα χερια μου τη μισθοδοσια του σεπτεμβρη απο τη δουλεια και να την παω για να ζητησω την αυξηση οριου. Δεν ελπιζω σε πολλα βεβαια χαχα Θετικό αυτό.Ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Δεδομένου ότι μόλις ακυρώθηκε η AMEX που είχα στο paypal, και θέλω να προσθέσω καινούρια, αλλά θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να κάνω μόνος μου μετατροπή από ξένο νόμισμα σε ΕΥΡΩ. Από όλες τις τράπεζες (τις 4 εννοώ), ποια είναι αυτή που έχει τη μικρότερη, ή και καθόλου, χρέωση συναλλάγματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 H Eurobank ένα ευρώ ανα συναλλαγή. Για μικρά ποσά απέφυγε την . Οι άλλες χρεώνουν χοντρικά 2% όλες. Ενώ το Paypal πολύ περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 H Eurobank ένα ευρώ ανα συναλλαγή. Για μικρά ποσά απέφυγε την . Οι άλλες χρεώνουν χοντρικά 2% όλες. Ενώ το Paypal πολύ περισσότερο. Με revolut θα είμαι καλύτερα; Να βγάλω μια εικονική revolut να τελειώνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Δεδομένου ότι μόλις ακυρώθηκε η AMEX που είχα στο paypal, και θέλω να προσθέσω καινούρια, αλλά θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να κάνω μόνος μου μετατροπή από ξένο νόμισμα σε ΕΥΡΩ. Από όλες τις τράπεζες (τις 4 εννοώ), ποια είναι αυτή που έχει τη μικρότερη, ή και καθόλου, χρέωση συναλλάγματος; Η καλύτερη είναι η πιστωτική της Εθνικής. Μηδενική προμήθεια συναλλάγματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Η καλύτερη είναι η πιστωτική της Εθνικής. Μηδενική προμήθεια συναλλάγματος Αυτό αφορά και τη χρεωστική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Αυτό αφορά και τη χρεωστική; Οχι. Μονο την πιστωτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Με revolut θα είμαι καλύτερα; Να βγάλω μια εικονική revolut να τελειώνω; Η revolut δεν έχει προμήθεια συναλλάγματος, τώρα ειδικά που κάνεις και top up με ελληνική κάρτα είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 (edited) Δεδομένου ότι δε με ενδιαφέρει η πιστωτική της εθνικής, θα πάω για revolut. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις edit: Έγινε ήδη η revolut Edited October 7, 2019 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Δεδομένου ότι μόλις ακυρώθηκε η AMEX που είχα στο paypal, και θέλω να προσθέσω καινούρια, αλλά θα ήθελα να έχω τη δυνατότητα να κάνω μόνος μου μετατροπή από ξένο νόμισμα σε ΕΥΡΩ. Από όλες τις τράπεζες (τις 4 εννοώ), ποια είναι αυτή που έχει τη μικρότερη, ή και καθόλου, χρέωση συναλλάγματος; Αραγε η diners που αντικατεστησε την amex θα μπορουσε να συνδεθει στο paypal ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Αραγε η diners που αντικατεστησε την amex θα μπορουσε να συνδεθει στο paypal ; Sent from my iPad using Tapatalk Γιατί να μη μπορεί; Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Μπορουμε να δουμε καπου τους bonus ποντους της alpha που μπαινουν ανα συναλλαγη ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Αραγε η diners που αντικατεστησε την amex θα μπορουσε να συνδεθει στο paypal ; Sent from my iPad using Tapatalk Σίγουρα θα μπορεί. Εγώ πάντως δεν την κράτησα την diners μιας και δε με ενδιαφέρει ούτε το συγκεκριμένο προϊόν ούτε οι bonus πόντοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Μπορουμε να δουμε καπου τους bonus ποντους της alpha που μπαινουν ανα συναλλαγη ; Sent from my iPhone using Tapatalk Μπορούμε από το Bonus App επιλογή history. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Μπορούμε από το Bonus App επιλογή history. Εκει μου δειχνει μονο μια μεταφορα ποντων απο εταιρικη καρτα στον ατομικο λογαριασμο. Απο συναλλαγες η πληρωμες που εχω κανει με καρτα bonus δεν δειχνει τιποτα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 (edited) Επίλεξε : Είδος συναλλαγής - Συλλογή Bonus πόντων Edited October 8, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Καλησπέρα. Προσπαθώ σήμερα να κάνω πληρωμή σε ηλεκτρονικό κατάστημα, έχω visa go και η εθνική είδα έχει βγάλει μια μ.....α που λέγεται mastercard identity check. Σε 2 καταστήματα που δοκίμασα δεν μπορώ να κάνω πληρωμή, κολλάει και στο sms verification και στο mail verification. Από όσο είδα δε χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια, αλλά δεν μπορώ να πληρώσω. Έχει τύχει σε κάποιον να μας πει πως το ξεπέρασε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Επειδή έχω πάρα πολύ καιρό να την χρησιμοποιήσω, να φανταστώ έχεις πατήσει να σου στείλει κωδικό και απλά δεν ερχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Επειδή έχω πάρα πολύ καιρό να την χρησιμοποιήσω, να φανταστώ έχεις πατήσει να σου στείλει κωδικό και απλά δεν ερχεται; Όχι, ζήτησα κωδικό και με mail και με sms αλλά και στις 2 περιπτώσεις ακυρώνει την αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Καλησπέρα. Προσπαθώ σήμερα να κάνω πληρωμή σε ηλεκτρονικό κατάστημα, έχω visa go και η εθνική είδα έχει βγάλει μια μ.....α που λέγεται mastercard identity check. Σε 2 καταστήματα που δοκίμασα δεν μπορώ να κάνω πληρωμή, κολλάει και στο sms verification και στο mail verification. Από όσο είδα δε χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια, αλλά δεν μπορώ να πληρώσω. Έχει τύχει σε κάποιον να μας πει πως το ξεπέρασε? Δεν υπαρχουν καταχωρημενα στο συστημα το κινητο σου τηλεφωνο η το εμαιλ σου για να σου σταλει ο κωδικος επιβεβα8ωσης της συναλλαγης. Πρεπει να πας σε καταστημα να στα καταχωρησουν. Εναλλακτικα αν εχεις ebanking, στην καρτα θα πατησεις τις 3 τελιτσες τερμα δεξια και θα συμπληρωσεις τα παραπανω. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Δεν υπαρχουν καταχωρημενα στο συστημα το κινητο σου τηλεφωνο η το εμαιλ σου για να σου σταλει ο κωδικος επιβεβα8ωσης της συναλλαγης. Πρεπει να πας σε καταστημα να στα καταχωρησουν. Εναλλακτικα αν εχεις ebanking, στην καρτα θα πατησεις τις 3 τελιτσες τερμα δεξια και θα συμπληρωσεις τα παραπανω. Sent from my iPad using Tapatalk Thanks, το έφτιαξα. Είχα δηλώσει mail και τηλέφωνο στην τράπεζα αλλά όχι στο banking για verification. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 (edited) Αραγε η diners που αντικατεστησε την amex θα μπορουσε να συνδεθει στο paypal ; Sent from my iPad using TapatalkΗ Diners μέσω PayPal χρεώνει όλες τις συναλλαγές σε δολάρια ΗΠΑ (USD) και ύστερα μετατρέπεται το ποσό σε Ευρώ, επομένως θα πληρώσεις έξοδα μετατροπής. Δεν συμφέρει λοιπόν καθόλου να περαστεί στο PayPal η συγκεκριμένη κάρτα. Και ενώ σε άλλες Diners του εξωτερικού επισημαίνεται αυτό το πράγμα (π.χ. Diners Σλοβενίας), στην Ελλάδα η Alpha Bank κουβέντα δε λέει. Για παράδειγμα, μια απλή ανανέωση χρόνου ομιλίας αξίας 10€ καρτοκινητού Vodafone με χρήση Diners μέσω PayPal, είχε ως αποτέλεσμα η τελική χρέωση να είναι 8,4% υψηλότερη, με το ποσό που εν τέλει χρεώθηκε να φτάσει τα 10,84€: Και η συγκεκριμένη περίπτωση που παραθέτω αφορά μικρό ποσό. Αν κάποιος την πατήσει και κάνει μεγάλη αγορά, εκεί τι γίνεται; Μιλάμε για κλεψιά κανονική. Edited October 12, 2019 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos69nib Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 Η Diners μέσω PayPal χρεώνει όλες τις συναλλαγές σε δολάρια (USD) και ύστερα μετατρέπεται το ποσό σε Ευρώ, επομένως θα πληρώσεις έξοδα μετατροπής. Δεν συμφέρει λοιπόν καθόλου να περαστεί στο PayPal η συγκεκριμένη κάρτα. Για παράδειγμα, μια απλή ανανέωση των 10€ καρτοκινητού Vodafone με χρήση Diners μέσω PayPal, είχε το παρακάτω αποτέλεσμα: Απλά δεν υπάρχουν λόγια. Μια από τα ίδια. Ξέρεις κανείς αν λύνεται ή αλλάζουμε κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 (edited) Δεν λύνεται, γιατί είναι απόφαση της Diners να μη δέχεται κανένα άλλο νόμισμα εκτός του δολαρίου ΗΠΑ (USD) στο PayPal. Φυσικά αυτό ισχύει και για τις Diners που εκδίδονται στο εξωτερικό, δεν είναι δηλαδή θέμα που αφορά μόνο την Ελλάδα. Συνεπώς, η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιείς άλλη κάρτα στο PayPal. Edited October 9, 2019 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2019 αγορα 16/7 με δοσεις σε epos εθινκης με καρτα eurobank 1 δοση χρεωνεται 7/8 ακομα δεν εχει χρεωθει η 3η δοση γενικως πολη αλλοπροσαλη στις ημερομηνιες η εθνικη Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts