alfeios Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Εδω και δυο ωρες δεν μου ερχονται τα μηνυματα με κωδικους μιας χρησης 1. Απο την Eurobank σε κινητό Q card 2. Απο την Alpha bank σε κινητό vodafone με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω καμια συναλλαγη με τα ebanking των δυο τραπεζων. Συμβαινει και σε αλλους; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Εδω και δυο ωρες δεν μου ερχονται τα μηνυματα με κωδικους μιας χρησης 1. Απο την Eurobank σε κινητό Q card 2. Απο την Alpha bank σε κινητό vodafone με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω καμια συναλλαγη με τα ebanking των δυο τραπεζων. Συμβαινει και σε αλλους; 2. εγώ που δεν έχω ενεργοποιήσει τον πρόσθετο κωδικό ασφαλείας στο alpha internet banking όταν θέλω να κάνω μεταφορά χρημάτων σε μη προδηλωμενο αριθμό alpha bank ή σε αλλη τράπεζα που αναγκαστικά θέλει προσθέτο κωδικό το κάνω καλώντας το alpha phone banking! γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων μου και άμα τυχόν καλώ από άλλο νούμερο με καλούν εκείνοι σε ένα νούμερο που έχω βάλει στο ίντερνετ banking και το κάνω από εκεί με υπό βοήθεια εκπροσώπου. ! στο προτείνω. αντίστοιχα για πληρωμή λογαριασμού ή μεταφορά σε προδηλωμενο λογαριασμό alpha bank δεν χρειάζεται πρόσθετος κωδικός ασφαλείας, αυτό γίνεται επειδή δεν το έχω ζητήσει αλλιώς άμα το έχεις ήδη ενεργοποιημένο τον πρόσθετο κωδικό που σου έρχεται με μυνημα στο κινητό χρειάζεται σε όλες τις πληρωμές και μεταφορές! σιγά να μην τους έδινα και δέκα ευρώ για ενεργοποίηση του πρόσθετου κωδικού ασφαλείας! για μεταφορές σε τρίτους που πολύ ελάχιστα χρησιμοποιώ. επίσης το alpha phone με την βοήθεια εκπροσώπου δεν δουλεύει όλες τις ώρες αλλά 08:00 με 22:30 . αντίστοιχα υπάρχει και alpha phone banking αυτοματοποιημένο αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει, αυτό δουλεύει 24 ώρες το 24 ωρο. όπως γράφει εδώ http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=168 Edited May 2, 2018 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) Καλησπέρα, κερδίζω 4πλους go4more πόντους για πληρωμή λογαριασμού ΟΤΕ σε Γερμανό; Ή πάει 1 πόντος στα 10€; EDIT: Μου απαντώ πως δυστυχώς όχι. Edited May 7, 2018 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Τυπικά ούτε την πιστωτική μπορούν να χρεώσουν για κλήσεις. Θα προωθήσουν τα αποδεικτικά της ενοικίασης στην αρμόδια υπηρεσία για να χρεωθείς απευθείας εσύ. Επίσης @JOHNMEGARYTHMOS κατά την ενοικίαση συνήθως έχεις και την επιλογή να πάρεις πλήρη ασφάλιση, γλιτώνοντας την δέσμευση του ποσού.Κάνεις λάθος... Όλες οι εταιρίες έχουν κάποια χρέωση όταν τρως κλήση μόνο και μόνο που ασχολούνται. Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Εμένα πάντος με χρέωσαν κανονικά στην Μάλτα σε νοικιασμένο αυτοκίνητο απευθείας η εταιρεία . 57 ευρώ κλήση και άλλα 46 διότι ασχολήθηκαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Η εμπειρία που έχω από Ελλάδα πάντως είναι ότι οι ξένοι κάνουν συνεχώς άρνηση χρέωσης στις κλήσεις στις πιστωτικές και πάντα η τράπεζά τους συμφωνεί, επειδή η κλήση είναι χρέωση τρίτου και όχι η συμφωνηθείσα παροχή υπηρεσίας μεταξύ των δύο μερών, άσχετα εάν η πιθανότητα αναφέρεται στο συμβόλαιο ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Καλησπέρα, κερδίζω 4πλους go4more πόντους για πληρωμή λογαριασμού ΟΤΕ σε Γερμανό; Ή πάει 1 πόντος στα 10€; EDIT: Μου απαντώ πως δυστυχώς όχι. Ούτε στην ανανεωση καρτοκινητου κερδιζεις.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ούτε στην ανανεωση καρτοκινητου κερδιζεις.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Όπως και στη φόρτιση της prepaid. Τις συναλλαγές αυτές τις περνάνε από ξεχωριστό POS. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Σκοπιμα περνάνε απο άλλο ποσ ή ετσι πρεπει να γινεται; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 το να βγάλεις και να ακυρώσεις πιστωτική στην Πειραιώς κοστίζει? σκέφτομαι να βγάλω μια για να πάρω μια τηλεόραση με 3-4 άτοκες δόσεις και μετά να ακυρώσω την κάρτα αφού την ξεχρεωσω. αξίζει να μπω στη διαδικασία? κοιτούσα αυτήν συγκεκριμένα http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/pistotiki-karta/piraeus-visa-classic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 το να βγάλεις και να ακυρώσεις πιστωτική στην Πειραιώς κοστίζει? σκέφτομαι να βγάλω μια για να πάρω μια τηλεόραση με 3-4 άτοκες δόσεις και μετά να ακυρώσω την κάρτα αφού την ξεχρεωσω. αξίζει να μπω στη διαδικασία? κοιτούσα αυτήν συγκεκριμένα http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/pistotiki-karta/piraeus-visa-classic Και για ποιο λόγο να την ακυρώσεις μετά? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αν είναι να πάρεις έγκριση και να τη βγάλεις γιατί να την καταργήσεις μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 γιατί μόνο πρώτο χρόνο είναι free η συνδρομή αποσο λέει. δεν ενδιαφέρομαι για κάποια άλλη αγορά εκτός της tv και δεν βλέπω το λόγο να την κρατήσω αφού την ξεχρεωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 γιατί μόνο πρώτο χρόνο είναι free η συνδρομή αποσο λέει. δεν ενδιαφέρομαι για κάποια άλλη αγορά εκτός της tv και δεν βλέπω το λόγο να την κρατήσω αφού την ξεχρεωσω. Ανάλογα με την κάρτα που θα πάρεις, υπάρχει ένα ετήσιο όριο αγορών, πάνω από το οποίο σου χαρίζουν τη συνδρομή (της τάξης των 2000€). Συνήθως δεν είναι πολύ δύσκολο να το συμπληρώσεις εάν βάζεις καθημερινές ανάγκες όπως σούπερμάρκετ, βενζίνες, κλπ (με την προϋπόθεση ότι δεν αφήνεις υπόλοιπα να τοκίζονται και τα ξεπληρώνεις πάντα κάθε μήνα!) Ακόμη κι αν δεν τα συμπληρώσεις, μπορείς να ζητήσεις να σου πιστώσουν τη συνδρομή, το οποίο το κάνουν σχεδόν πάντα, και μόνο εάν δεν γίνει να την ακυρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Σκοπιμα περνάνε απο άλλο ποσ ή ετσι πρεπει να γινεται; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Θεωρώ πως είναι θέμα πολιτικής για να μην μοιράζουν αβέρτα επιστροφές. Θεωρώ πάντως πως τουλάχιστον στην πληρωμή λογαριασμού και στην ανανέωση χρόνου θα έπρεπε να κερδίζεις. Ανάλογα με την κάρτα που θα πάρεις, υπάρχει ένα ετήσιο όριο αγορών, πάνω από το οποίο σου χαρίζουν τη συνδρομή (της τάξης των 2000€). Συνήθως δεν είναι πολύ δύσκολο να το συμπληρώσεις εάν βάζεις καθημερινές ανάγκες όπως σούπερμάρκετ, βενζίνες, κλπ (με την προϋπόθεση ότι δεν αφήνεις υπόλοιπα να τοκίζονται και τα ξεπληρώνεις πάντα κάθε μήνα!) Ακόμη κι αν δεν τα συμπληρώσεις, μπορείς να ζητήσεις να σου πιστώσουν τη συνδρομή, το οποίο το κάνουν σχεδόν πάντα, και μόνο εάν δεν γίνει να την ακυρώσεις. Και εγώ πιστεύω πως δεν είναι φρόνιμο να ακυρωθεί η κάρτα εάν και εφόσον εγκριθεί. Αν μάλιστα βγάλεις μια κάρτα στην τράπεζα που λαμβάνεις μισθοδοσία δεν θα έχει καθόλου συνδρομή οπότε κάνεις την δουλειά σου, την συρταρώνεις and no big deal. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Πάρε δάνειο Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 το να βγάλεις και να ακυρώσεις πιστωτική στην Πειραιώς κοστίζει? σκέφτομαι να βγάλω μια για να πάρω μια τηλεόραση με 3-4 άτοκες δόσεις και μετά να ακυρώσω την κάρτα αφού την ξεχρεωσω. αξίζει να μπω στη διαδικασία? κοιτούσα αυτήν συγκεκριμένα http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/pistotiki-karta/piraeus-visa-classic Μπορείς να το κάνεις άφοβα. μέχρι 10 μήνες την κρατάς και μετά την δίνεις ώστε να μην χρεωθείς τον δευτερο χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Εγώ κάθε φορά που με χρεώνουν συνδρομή πάω στην τράπεζα και τους λέω να την ακυρώσουν.... Μόλις τους λέω τον λόγο μου βάζουν για 2 χρόνια δωρεάν..... Κάθε 2 χρόνια αυτή η δουλειά γίνεται... Και έχω 2 κάρτες. Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Εγώ κάθε φορά που με χρεώνουν συνδρομή πάω στην τράπεζα και τους λέω να την ακυρώσουν.... Μόλις τους λέω τον λόγο μου βάζουν για 2 χρόνια δωρεάν..... Κάθε 2 χρόνια αυτή η δουλειά γίνεται... Και έχω 2 κάρτες. Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε μας λες κι εμάς το λόγο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Δε μας λες κι εμάς το λόγο; :) Εγω καταλαβα οτι εννοει "τους λεω να την ακυρωσουν επειδη εχει συνδρομη" Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Εγώ κάθε φορά που με χρεώνουν συνδρομή πάω στην τράπεζα και τους λέω να την ακυρώσουν.... Μόλις τους λέω τον λόγο μου βάζουν για 2 χρόνια δωρεάν..... Κάθε 2 χρόνια αυτή η δουλειά γίνεται... Και έχω 2 κάρτες. Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ το ίδιο κάνω σε κάρτα της Πειραιώς:p Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Ο λόγος είναι ότι δεν πληρώνω συνδρομή έτσι... Μάλιστα για την miles and more ζητάνε 40 ευρώ ετήσια συνδρομή..... Είναι τρελοί! Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 γιατί μόνο πρώτο χρόνο είναι free η συνδρομή αποσο λέει. δεν ενδιαφέρομαι για κάποια άλλη αγορά εκτός της tv και δεν βλέπω το λόγο να την κρατήσω αφού την ξεχρεωσω. Μπορεις να την γλυτωσεις και να ζητησεις να την ακυρωσεις.Γενικα προσοχη με την πιστωτικη. Φροντιζε να προσεχεις τις συναλλαγες σου και να μην ξεπερνας το οριο συναλλαγων και να την πληρωνεις παντα στην ωρα της. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 εκανα στις 4/5 μια πληρωμη στον ΕΦΚΑ μεσω winbank και στον ΕΦΚΑ δεν εχει φανει ακομα η συναλλαγη εγινε κανονικα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 εκανα στις 4/5 μια πληρωμη στον ΕΦΚΑ μεσω winbank και στον ΕΦΚΑ δεν εχει φανει ακομα η συναλλαγη εγινε κανονικα Δεν εχει φανει ακομη στον ΕΦΚΑ ή στην καρτα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts