Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Το ebanking της Eurobank λειτουργει ;

Εδω και μια ωρα με πεταει συνεχεια, αποσυνδεση (σε υπολογιστη)

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Το ebanking της Eurobank λειτουργει ;

Εδω και μια ωρα με πεταει συνεχεια, αποσυνδεση (σε υπολογιστη)

Οχι,δε δουλεύει.Δε με αφήνει να μπω.

Edit.

Μου έδωσαν το 210-9555000 για να ρωτήσω αν το φαινόμενο είναι πρόσκαιρο,αλλά έχει πήξει το κέντρο.Φαίνεται ότι παίρνει πολύς κόσμος.

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Οχι,δε δουλεύει.Δε με αφήνει να μπω.

Ευχαριστω. Δοκιμασακαι με firefox. Το ιδιο γινεται

Μπήκα τώρα στις 12+10 ,και με άφησε να μπω στις επιλογές.Μόλις όμως πάτησα κάρτες,ζορίστηκε πρώτα,και με ξαναπέταξε έξω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Επιτρέπεται τελικά να ανοίξει και άλλος λογαριασμός σε άλλη τράπεζα ενώ υπάρχει ήδη ένας που μπορεί να εξυπηρετήσει μισθοδοσία;

Θα με βόλευε να ανοίξω έναν στην ίδια τράπεζα με του εργοδότη ώστε να γλυτώσω τα 3€ έξοδα που πληρώνω τώρα αλλά και να μπαίνουν άμεσα τα χρήματα αντί για την επόμενη εργάσιμη.

γενικά εφόσον έχεις λογαριασμό σε μία τράπεζα μπορείς να ανοίξεις όσους θες στη συγκεκριμένη τράπεζα. Πάντως και μισθοδοσίας να ανοίξεις τα έξοδα εμβάσματος θα τα χρεώνεσαι. Πρέπει να ανοιχτεί λογαριασμός στην τράπεζα που εκτελεί τη μισθοδοσια το αφεντικο.

Μπήκα τώρα στις 12+10 ,και με άφησε να μπω στις επιλογές.Μόλις όμως πάτησα κάρτες,ζορίστηκε πρώτα,και με ξαναπέταξε έξω.

Ναι αυτο γινεται. Το χρησιμοποιώ δεκα χρονια. Δεν μου εχει τύχει ξανά

Αυτό που έγινε σήμερα με το ebanking της Eurobank είναι για πολλές αγωγές! Προσπάθησα να κάνω μεταφορά από το καφενείο τους προς στην ΕΤΕ για να πληρωθεί οπωσδήποτε σήμερα το μεσημέρι πάγια εντολή και ήταν αδύνατον. Αναγκάστηκα να ξοδέψω πάνω από 1 ώρα στο δρόμο μποτιλιαρισμένος με το αυτοκίνητο και ψάχνοντας να σταθώ (όχι να παρκάρω καν) και έβγαλα μετρητά από το ΑΤΜ της Eurobank για να τα καταθέσω στο ΑΤΜ της ΕΤΕ. Με τα μετρητά που χαράμισα από το 15ημερο όριο άνευ λόγου και αιτίας πως θα αποζημιωθώ; Έχει παραγίνει το κακό με τις τράπεζες. Πρέπει επιτέλους να τους επιβληθεί να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ! Απροβλημάτιστα ό,τι μέρα και αν είναι, χωρίς αδικαιολόγητες προμήθειες και πάνω από όλα δείχνοντας ευγνωμοσύνη στους πελάτες τους που τις ανέχονται και πληρώνουν τα σφάλματα και τις αστοχίες τους με τα capital controls. Τα οποία επιβλήθηκαν από το κράτος-πατέρα για να μη φουντάρουν (όπως τους άξιζε).

Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να δουλεύει στο ΤΖΆΜΠΑ; χωρίς να πληρώνεται; όποιος δεν θέλει προμήθειες να στήνεται στην ουρά της κάθε ΔΕΗ COSMOTE κτλ και να πληρώνει τους λογαριασμούς του...

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να δουλεύει στο ΤΖΆΜΠΑ; χωρίς να πληρώνεται; όποιος δεν θέλει προμήθειες να στήνεται στην ουρά της κάθε ΔΕΗ COSMOTE κτλ και να πληρώνει τους λογαριασμούς του...

Έχω την αίσθηση ότι συνειδητά είναι προκλητικό το μήνυμά σου. Τη στιγμή που δεν υπάρχει προμήθεια σε μεταφορά μεταξύ λογαριασμών της ίδιας τράπεζας, είναι τετριμμένο για τους μεγάλους παρόχους υπηρεσιών να διατηρούν λογαριασμούς στις μετρημένες πλέον τράπεζες, ή να συνάψουν συμφωνία με αυτές για να μην χρεώνουν προμήθεια.

Επαναλαμβάνω την επισήμανση που έκαναν κάποιοι νωρίτερα ότι εάν η πληρωμή γίνει με πιστωτική της ίδιας τράπεζας δεν χρεώνεται προμήθεια.

Ποιά είναι η επιπλέον υπηρεσία (που ξεφεύγει από τις παραπάνω περιπτώσεις χωρίς προμήθεια) που παρέχει η τράπεζα για την οποία βρίσκεις λογικό να χρεώσει?

Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά μιλάς τώρα; Το κέρδος τους οι τράπεζες το βγάζουν από την πώληση χρήματος. Χορηγήσεις (δανείων) δηλαδή. Από την εκμετάλλευση δηλαδή των χρημάτων που τους εμπιστευόμαστε ως καταθέτες. Πρόβλημά τους είναι αν τα τελευταία χρόνια ουσιαστικά ...αρνούνται να κάνουν τη δουλειά τους (να πουλήσουν το εμπόρευμα τους δηλαδή όπως κάνει κάθε έμπορος που αν δεν το κάνει φουντάρει). Όχι από προμήθειες ...για την πληρωμή υποχρεωτικών ασφαλιστικών εισφορών προς το κράτος! Αυτό είναι παρασιτική διαβίωση σε βάρος όλων μας. Ακόμα και τραπεζικός να είσαι -γιατί βλέπω ότι "θίχτηκες"- εκτίθεσαι παρουσιάζοντας τέτοια νοοτροπία. Τα έχετε εντελώς μπερδεμένα στα κεφάλια σας μερικοί τα πράγματα...

Όταν έχει επιβληθεί το έκτακτο και απολύτως ακραίο μέτρο των capital controls σε μια χώρα και προωθείται με κάθε τρόπο το "πλαστικό χρήμα" και οι "ηλεκτρονικές συναλλαγές", έχω την απαίτηση τα ανάλογα συστήματα να δουλεύουν άψογα, ακατάπαυστα και απολύτως απροβλημάτιστα! 24/7/365. Να κόψουν λαιμούς και να το πετύχουν! Και εδώ τη μια πέφτει το σύστημα και δεν γίνονται δεκτές μετά τις 8 το βράδυ οι κάρτες της Πειραιώς, την άλλη "πέφτει" το ebanking της Eurobank τελευταία εργάσιμη του μήνα με 40 προθεσμίες πληρωμής για τον καθένα μας...

Edited by theo1973

Στην αλφα η ΔΕΗ εχει 0,10€ προμήθεια, αλλά το κλέψιμο είναι στις μεταφορές λογαριασμών σε διαφορετικές τράπεζες, π.χ στέλνω από αλφα 100€ στον γιο μου στην Πειραιως πληρώνω 1€ εγώ και 4€ αυτός γιατί ο λογαριασμός δεν είναι μισθοδοσιας.

Δεν μπορείς να στείλεις με χρέωση "OUR";

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Τι λες ρε φίλε; Σοβαρά μιλάς τώρα; Το κέρδος τους οι τράπεζες το βγάζουν από την πώληση χρήματος. Χορηγήσεις (δανείων) δηλαδή. Από την εκμετάλλευση δηλαδή των χρημάτων που τους εμπιστευόμαστε ως καταθέτες. Πρόβλημά τους είναι αν τα τελευταία χρόνια ουσιαστικά ...αρνούνται να κάνουν τη δουλειά τους (να πουλήσουν το εμπόρευμα τους δηλαδή όπως κάνει κάθε έμπορος που αν δεν το κάνει φουντάρει). Όχι από προμήθειες ...για την πληρωμή υποχρεωτικών ασφαλιστικών εισφορών προς το κράτος! Αυτό είναι παρασιτική διαβίωση σε βάρος όλων μας. Ακόμα και τραπεζικός να είσαι -γιατί βλέπω ότι "θίχτηκες"- εκτίθεσαι παρουσιάζοντας τέτοια νοοτροπία. Τα έχετε εντελώς μπερδεμένα στα κεφάλια σας μερικοί τα πράγματα...

Όταν έχει επιβληθεί το έκτακτο και απολύτως ακραίο μέτρο των capital controls σε μια χώρα και προωθείται με κάθε τρόπο το "πλαστικό χρήμα" και οι "ηλεκτρονικές συναλλαγές", έχω την απαίτηση τα ανάλογα συστήματα να δουλεύουν άψογα, ακατάπαυστα και απολύτως απροβλημάτιστα! 24/7/365. Να κόψουν λαιμούς και να το πετύχουν! Και εδώ τη μια πέφτει το σύστημα και δεν γίνονται δεκτές μετά τις 8 το βράδυ οι κάρτες της Πειραιώς, την άλλη "πέφτει" το ebanking της Eurobank τελευταία εργάσιμη του μήνα με 40 προθεσμίες πληρωμής για τον καθένα μας...

Είδες κάπου να λέω ότι δεν πρέπει τα συστήματα των τραπεζών (και όχι μονο) να δουλεύουν αψεγάδιαστα; και ναι ρε φίλε μιλάω σοβαρά...αν εσύ πιστεύεις ότι ο μόνος τρόπος παγκοσμίως για να βγάζουν κέρδος οι τράπεζες είναι οι χορηγησεις τότε είσαι γελασμενος...αν θέλεις να κατηγορήσεις κάποιον για το ότι οι πληρωμές δημοσίων φορέων γίνονται πλέον μόνο από τις τράπεζες τότε πρέπει να κατηγορήσεις το κράτος..όπως και για τα capital control που τόσες φορές αναφέρεις..

Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι οι τράπεζες ήταν και είναι Αγίες...λέω ότι είναι εταιρίες με μετόχους και σκοπό το κέρδος..προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες με σκοπό το κέρδος...και σε ρωτάω...εσυ δουλεύεις τζάμπα;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω την αίσθηση ότι συνειδητά είναι προκλητικό το μήνυμά σου. Τη στιγμή που δεν υπάρχει προμήθεια σε μεταφορά μεταξύ λογαριασμών της ίδιας τράπεζας, είναι τετριμμένο για τους μεγάλους παρόχους υπηρεσιών να διατηρούν λογαριασμούς στις μετρημένες πλέον τράπεζες, ή να συνάψουν συμφωνία με αυτές για να μην χρεώνουν προμήθεια.

Επαναλαμβάνω την επισήμανση που έκαναν κάποιοι νωρίτερα ότι εάν η πληρωμή γίνει με πιστωτική της ίδιας τράπεζας δεν χρεώνεται προμήθεια.

Ποιά είναι η επιπλέον υπηρεσία (που ξεφεύγει από τις παραπάνω περιπτώσεις χωρίς προμήθεια) που παρέχει η τράπεζα για την οποία βρίσκεις λογικό να χρεώσει?

Προκλητικό γιατί να είναι το μήνυμά μου; και τι με νοιάζει να προκαλέσω;

Μια μεταφορά ποσού από λογαριασμό σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας αφορά την ίδια την τράπεζα...μια πληρωμή ΔΕΗ ή ΕΝΦΙΑ κτλ αφορά την ΔΕΗ, το κράτος και τις υπόλοιπες εταιρίες οι οποίες για να μειώσουν λειτουργικά κόστη προτιμούν να φορτώνουν την πληρωμή των λογαριασμών στις τράπεζες..πες μου έναν λόγο να το κάνουν οι τράπεζες αυτό τζάμπα..

Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το προκλητικό από μέρους μου...και συνειδητά κιόλας...

Είδες κάπου να λέω ότι δεν πρέπει τα συστήματα των τραπεζών (και όχι μονο) να δουλεύουν αψεγάδιαστα; και ναι ρε φίλε μιλάω σοβαρά...αν εσύ πιστεύεις ότι ο μόνος τρόπος παγκοσμίως για να βγάζουν κέρδος οι τράπεζες είναι οι χορηγησεις τότε είσαι γελασμενος...αν θέλεις να κατηγορήσεις κάποιον για το ότι οι πληρωμές δημοσίων φορέων γίνονται πλέον μόνο από τις τράπεζες τότε πρέπει να κατηγορήσεις το κράτος..όπως και για τα capital control που τόσες φορές αναφέρεις..

Σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι οι τράπεζες ήταν και είναι Αγίες...λέω ότι είναι εταιρίες με μετόχους και σκοπό το κέρδος..προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες με σκοπό το κέρδος...και σε ρωτάω...εσυ δουλεύεις τζάμπα;

Μια και δεν απάντησες στα προηγούμενα χειροπιαστά παραδείγματα και προτιμάς να κάνεις ιδεολογική συζήτηση, σου υπενθυμίζω πόσοι από τους όρους που είχαν οι τράπεζες "με σκοπό το κέρδος" έχουν καταργηθεί ως καταχρηστικοί. Συνεχίζεις να παραβλέπεις ότι οι τράπεζες έχουν ιδιαίτερα προνομιακό ρόλο στη σύγχρονη οικονομία και εάν ήταν "εταιρείες με μετόχους και σκοπό το κέρδος", θα είχαν κλείσει προ πολλού (ή θα είχαν αλλάξει διοίκηση μετά τις κεφαλαιοποιήσεις) και αρκετοί μέτοχοι θα διώκονταν ποινικά ή πειθαρχικά.

Το 2017 το δίλημμα που θέτεις (να στηθείς στο ταμείο για να κάνεις μία πληρωμή ή να πληρώσεις προμήθεια) είναι σχεδόν εκβιαστικό και εάν έχει νόημα να κατηγορήσουμε το κράτος για κάτι, είναι επειδή δεν έχει νομοθετήσει ακόμα ώστε να κηρυχθούν και αυτές οι προμήθειες καταχρηστικές, όπως άλλες στο παρελθόν. Εξάλλου παλαιότερα είχαν αρχίσει να χρεώνουν και τις συναλλαγές στο γκισέ, ώστε να σπρώξουν τον κόσμο στις ηλεκτρονικές.

Αυτό που λέμε είναι απλούστατο: Είναι παράλογο να χρεώνεται προμήθεια για μία συναλλαγή η οποία δεν διαφέρει σε τίποτα από άλλες στις οποίες δεν χρεώνεται.

Παιδιά, ας ηρεμήσουμε.

Καταρχην οι τράπεζες δεν είναι δυνατόν να βγάζουν κέρδη μόνο από τις χορηγήσεις δανείων και καρτών. Αυτό δε γίνεται σε καμία χώρα. Οι τράπεζες βγάζουν και από την εκμετάλλευση των καταθέσεων και πολλά άλλα. Ένα από αυτά είναι και οι προμήθειες. Οι προμήθειες είναι για να καλύπτονται τα έξοδα της τράπεζας. Όταν παραπονιόμαστε δικαίως για το ότι τα συστήματά τους πέφτουν αρκετές φορές πρέπει νομίζω να αναλογιστούμε πόσες φορές έχουμε γλυτώσει να πληρώσουμε προμήθειες επειδή έχουμε κάποιον γνωστό στην τράπεζα και του ζητάμε να έχουμε δωρεάν τις πληρωμές. Άλλωστε τη ΔΕΗ μπορείς να την πληρώσεις και στην ουρά όπως και άλλες πληρωμές, απλά εκεί είναι πόσο κοστολογείς το χρόνο σου. Δηλαδή το να κάθεσαι να περιμένεις στην ουρά μια ώρα για να γλυτώσεις τα 0,4 λεπτά

Δεν μπορείς να στείλεις με χρέωση "OUR";

Ναι μπορώ και θα πληρώσω 3€

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαλλον το εστειλες η χωρις BIC η δεν το εστειλες σε IBAN αλλα μονο με το νουμερο του λογαριασμου Η επέλεξες να χρεωθεις τα εξοδα και τον δυο τραπεζων.

Το έμβασμα το έστειλα κανονικά με Iban και BIC. Μπήκα στο τιμοκατάλογο της eurobank και είναι όντως μέχρι 10000 ευρώ εφάπαξ χρέωση 15 ευρώ ανά συναλλαγή και πλήρωσα επιπλέον και τα έξοδα της γερμανικής τράπεζας 4 ευρώ και κατι...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το έμβασμα το έστειλα κανονικά με Iban και BIC. Μπήκα στο τιμοκατάλογο της eurobank και είναι όντως μέχρι 10000 ευρώ εφάπαξ χρέωση 15 ευρώ ανά συναλλαγή και πλήρωσα επιπλέον και τα έξοδα της γερμανικής τράπεζας 4 ευρώ και κατι...

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο λογαριασμός που τα εστειλες ειναι στο ιδιο νόμισμα με τον δικο σου; Εψαξα τον τιμοκατάλογο που ειδες και το 15 ευρω χρέωση ειναι για μεταφορα απο καταστημα και οχι μεσω e-banking.

Ολοι τα στελνουμε με 1€. Η εσυ εκανες λαθος, ή κανει λαθος η τραπεζα σε εμας και δεν χρεωνει.

Η ιστορία εχει ως εξής επειδή μίλησα με την εξυπηρέτηση, βάζοντας τη χρέωση εξόδων να την πληρώσω εγώ και για τις 2 τράπεζες, η Eurobank με χρέωσε 1 ευρώ για τη δικιά της προμήθεια και 18€ για τα έξοδα της γερμανικής τράπεζας..

Sent from my iPad using Tapatalk

Gataros μόνο στο όνομα :) Ποτέ δεν στέλνουμε με OUR σε λογαριασμούς SEPA τρίτων και μάλιστα στα τυφλά. Η προμήθεια εισερχομένου (όταν υπάρχει) είναι υποχρέωση του αποδέκτη του εμβάσματος. Συνήθως σε λογαριασμούς εξωτερικού και ειδικά επαγγελματικούς, δεν υπάρχει. Σε ειδικές περιπτώσεις μόνο εφόσον υπάρχει και κατόπιν συμφωνίας με τον αποδέκτη, περιλαμβάνουμε την προμήθεια (που είναι πάντα μικρότερη από το εξωφρενικό ποσό που πλήρωσες) στο ποσό του εμβάσματος, στέλνουμε και πάλι με SHAred, οπότε αφού του παρακρατηθεί να πάρει τελικά αυτός το ακριβές ποσό που ήθελε.

Υ.Γ. Το OUR συμφέρει μόνο σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις εμβάσματος μεταξύ λογαριασμών του ιδίου προσώπου σε Ελληνικές τράπεζες.

Α και φυσικά δεν συζητάμε πλέον για οτιδήποτε άλλο πέρα από εμβάσματα αποκλειστικά μέσω ebanking οπότε και ισχύουν τα παραπάνω. Τα εμβάσματα από γκισέ είναι εντελώς ασύμφορα και έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια.

Edited by theo1973

Δοκίμασα την υπηρεσία μεταφορών χρημάτων μέσω (IRIS) αν το λέω σωστά.. Έκανα μεταφορά από alpha σε eurobank και μετά πάλι πίσω. Η μεταφορά ήταν χωρίς χρέωση και αυτόματα την ίδια στιγμή.. Το μόνο που με σκάλωσε λίγο ήταν που έλεγε ότι είναι για επαγγελματίες. (κανείς από τους δικαιούχους των λογαριασμών δεν είναι επαγγελματίας) Παρ όλα αυτά τη΄ν μεταφορά την έκανα κανονικά. Το έχει ψάξει κανείς το θέμα περισσότερο;

Δοκίμασα την υπηρεσία μεταφορών χρημάτων μέσω (IRIS) αν το λέω σωστά.. Έκανα μεταφορά από alpha σε eurobank και μετά πάλι πίσω. Η μεταφορά ήταν χωρίς χρέωση και αυτόματα την ίδια στιγμή.. Το μόνο που με σκάλωσε λίγο ήταν που έλεγε ότι είναι για επαγγελματίες. (κανείς από τους δικαιούχους των λογαριασμών δεν είναι επαγγελματίας) Παρ όλα αυτά τη΄ν μεταφορά την έκανα κανονικά. Το έχει ψάξει κανείς το θέμα περισσότερο;

3€ χρέωση δεν έχει αυτό; Τζάμπα πάντως δεν είναι σίγουρα.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

3€ χρέωση δεν έχει αυτό; Τζάμπα πάντως δεν είναι σίγουρα.

οχι δεν εχει χρεωση μεσω κινητου

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκίμασα την υπηρεσία μεταφορών χρημάτων μέσω (IRIS) αν το λέω σωστά.. Έκανα μεταφορά από alpha σε eurobank και μετά πάλι πίσω. ;

Το δευτερο απο Eurobank σε Alpha το εχω κανει πολλες φορες

Το πρωτο, απο Alpha σε Eurobank πώς το καταφερες ; Τι εβαλες για παραληπτη ;

Επαφη, mail, αριθμο κινητου τι απο ολα ;