alfeios Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Που το είδες αυτό; Για το bonus alpha bank δε μιλάς;; Η πιστωτική amex έχει για χρεωστική δε λέει κάτι Η enter amex που αναφερει ειναι χρεωστική. Κι εγω δεν ειδα κατι γι αυτην ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που το είδες αυτό; Για το bonus alpha bank δε μιλάς;; Η πιστωτική amex έχει για χρεωστική δε λέει κάτι Edit: http://www.alphabankcards.gr/?TabId=136&xmid=22020 ισχύει αλλά προσφορά ως 20/5 Ειχε δικιο τελικα. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή της Eurobank για κινητα. Πολυ χρησιμο το οτι εχει τις αγορες που εχεις κανει (μεσω Eurobank) για το χτισιμο του αφορολόγητου. Μαλλον θα ακολουθησουν και οι αλλες τραπεζες. Το περίεργο ειναι οτι περιλαμβανει σε αυτες και πληρωμες που εχουν γινει απο το ebay μεσω paypal. Δηλαδη αγορες απο το εξωτερικό. Μαλλον λαθος ειναι Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή της Eurobank για κινητα. Πολυ χρησιμο το οτι εχει τις αγορες που εχεις κανει (μεσω Eurobank) για το χτισιμο του αφορολόγητου. Μαλλον θα ακολουθησουν και οι αλλες τραπεζες. Το περίεργο ειναι οτι περιλαμβανει σε αυτες και πληρωμες που εχουν γινει απο το ebay μεσω paypal. Δηλαδη αγορες απο το εξωτερικό. Μαλλον λαθος ειναι Το Eurobank App ή της επιστροφης; Γιατι νομιζω το χρησιμοποιει ο πατερας μου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή της Eurobank για κινητα. Πολυ χρησιμο το οτι εχει τις αγορες που εχεις κανει (μεσω Eurobank) για το χτισιμο του αφορολόγητου. Μαλλον θα ακολουθησουν και οι αλλες τραπεζες. Το περίεργο ειναι οτι περιλαμβανει σε αυτες και πληρωμες που εχουν γινει απο το ebay μεσω paypal. Δηλαδη αγορες απο το εξωτερικό. Μαλλον λαθος ειναι Σοβαρά? Έβαλε τέτοια λειτουργία στην εφαρμογή? Όσον αφορά τις αγορές από εξωτερικό, αν είναι από Ευρωπαϊκή χώρα περιλαμβάνονται νομίζω στο αφορολόγητο. Εκτός και αν θεωρεί ότι η πληρωμή γίνεται στο PayPal, όπου η βάση του είναι σε Ευρωπαϊκή χώρα, οπότε όλες οι πληρωμές μέσω PayPal περιλαμβάνονται. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Προσφατα εκανε ο πατερας μου paypal.Καταρχας ειναι ρισκο να εχεις συνδεδεμενη τη πιστωτικη σου επανω; Επισης τι διαδικασια θελει για να στειλω λεφτα στο λογαριασμο μεσω eurobank καθως και τι προμηθειες υπαρχουν. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή της Eurobank για κινητα. Πολυ χρησιμο το οτι εχει τις αγορες που εχεις κανει (μεσω Eurobank) για το χτισιμο του αφορολόγητου. Μαλλον θα ακολουθησουν και οι αλλες τραπεζες. Το περίεργο ειναι οτι περιλαμβανει σε αυτες και πληρωμες που εχουν γινει απο το ebay μεσω paypal. Δηλαδη αγορες απο το εξωτερικό. Μαλλον λαθος ειναι Που το βρίσκεις στην εφαρμογή αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Που το βρίσκεις στην εφαρμογή αυτό; Μιλαω την εφαρμογή Eurobank. Οχι για την Επιστροφη. Μετα την σημερινη αναβαθμιση εχει ξεχωριστο εκονιδιο Αφορολογητο https://www.dropbox.com/s/v8yiv71s5xg8n92/IMG_20170409_132807.jpg?dl=0 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σοβαρά? Έβαλε τέτοια λειτουργία στην εφαρμογή? Όσον αφορά τις αγορές από εξωτερικό, αν είναι από Ευρωπαϊκή χώρα περιλαμβάνονται νομίζω στο αφορολόγητο. Εκτός και αν θεωρεί ότι η πληρωμή γίνεται στο PayPal, όπου η βάση του είναι σε Ευρωπαϊκή χώρα, οπότε όλες οι πληρωμές μέσω PayPal περιλαμβάνονται. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Δεν ξερω απο που ειναι οι αγορες μου μεσω paypal. Αν ειναι απο Ευρωπη ή απο Κινα θα το δω το απογευμα που θα ειμαι σε σταθερό υπολογιστη και θα το αναφερω εδω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσφατα εκανε ο πατερας μου paypal.Καταρχας ειναι ρισκο να εχεις συνδεδεμενη τη πιστωτικη σου επανω; Επισης τι διαδικασια θελει για να στειλω λεφτα στο λογαριασμο μεσω eurobank καθως και τι προμηθειες υπαρχουν. Δεν ειναι ρισκο να εχεις συνδεδεμενη την πιστωτική στο paypal. Ή αν θέλεις, ειναι μικροτερο ρισκο απο το να την χρησιμοποιεις γι αγορες ηλεκτρονικα χωρίς το paypal. Δεν θα στειλεις λεφτα στο λογαριασμό paypal μεσω eurobank οπως γραφεις. Θα τα τραβηξει απο την καρτα σου τη στιγμη της αγορας Edited April 9, 2017 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 To βρηκα τελικά,ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την εφαρμογή της Alpha Bank. Έχω 2 συσκευές Android. Στη μία από τις δύο είχα ενεργοποιήσει το pin για να μπαίνω γρήγορα και εύκολα στην εφαρμογή της Alpha Bank. Χθες έκανα φορματ στη συγκεκριμένη συσκευή (επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων) και την έβαλα στην άκρη. Πάω σήμερα να ενεργοποιήσω το 4ψηφιο pin από την άλλη μου συσκευή και δεν το δέχεται γιατί λέει πρέπει να απενεργοποιησω πρώτα τη λειτουργία από την προηγούμενη συσκευή. Μέχρι και την εφαρμογή ξανακατεβασα στο φορμαρισμένο τηλέφωνο, αλλά φυσικά το αντιμετωπίζει και αυτό ως καινούργιο. Δεν έχω δηλαδή τρόπο να κάνω αυτό που μου ζητάει!! Τρομερό bug Edit : τελικά για να διορθωθεί πρέπει να πας από browser στο Web banking τους, προφίλ, ρυθμίσεις ασφαλείας και να κάνεις από εκεί απενεργοποιηση του pin πριν ενεργοποιηθεί σε άλλη συσκευή. Edited April 10, 2017 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ερώτηση για το alert μέσω email της Eurobank να φανταστώ δεν χρεώνει κάτι αν αποστέλλει μόνο mail σωστά; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δε χρεώνει. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 εχω το εξης προβλημα εκανα μια αγορα με δοσεις απο τα public 8/4 το θεμα ειναι οτι 8/ 4 ειναι η ημερομηνια εκδοσης του λογαριασμου της καρτας και υπαρχει πιθανοτητα να μην προλαβαινει να αλλαξει ο μηνας τις καρτας και να πληρωνω 2 δοσεις το μηνα αντι για μια εγω πληρονομαι καθε 1 του μηνος και εξοφλω την πιστωτικη αφου το statement εκδιδεται μηδενικο. τωρα τι κανω? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 μπορείς να πλήρωσης την πρώτη δόση την πρώτη Μαιου Άσχετα με το τι λέει ο λογαριασμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 το θεμα ειναι οτι θα πληρωθω 30/4 αν κατι στραβωσει θα ειμαι ξεκρεμαστος ενω ηταν μια δοση ανα λογαριασμο θα ημουν οκ απο την eurobank δεν ξερουν αν τυχει να πεσουν 2 δοσεις στο ιδιο statement. μπορει ηπρωτη δοση να ειναι στο ιδιο statement με την δευτερη Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ειμαι δευτερος δικαιουχος σε λογαριασμο πειραιως. Μπορω να παω να κανω αιτηση για web bank ή μονο ο πρώτος δικαιουχος μπορεί? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Αν εννοείς e-banking, μπορείς. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ειμαι δευτερος δικαιουχος σε λογαριασμο πειραιως. Μπορω να παω να κανω αιτηση για web bank ή μονο ο πρώτος δικαιουχος μπορεί? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Φυσικά και μπορείς.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 εχω το εξης προβλημα εκανα μια αγορα με δοσεις απο τα public 8/4 το θεμα ειναι οτι 8/ 4 ειναι η ημερομηνια εκδοσης του λογαριασμου της καρτας και υπαρχει πιθανοτητα να μην προλαβαινει να αλλαξει ο μηνας τις καρτας και να πληρωνω 2 δοσεις το μηνα αντι για μια εγω πληρονομαι καθε 1 του μηνος και εξοφλω την πιστωτικη αφου το statement εκδιδεται μηδενικο. τωρα τι κανω? Πώς θα πληρώνεις δύο δόσεις το μήνα; Λογικά κάθε 8 του μηνός θα χρεώνεται η δόση. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Έκανα μια μεταφορά χρημάτων μέσω e-Banking στις 1/4 από Πειραιώς e-Banking. Φάνηκε κανονικά στις κινήσεις δεξιά. Σήμερα δεν υπήρχε και τα λεφτά δεν είχαν τραβηχτεί. Τι παίχτηκε? Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Πώς θα πληρώνεις δύο δόσεις το μήνα; Λογικά κάθε 8 του μηνός θα χρεώνεται η δόση.αλλες φορες αλλαζει ο μηνας 8 του μηνος αλλες 7 και αλλες 9 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Έκανα μια μεταφορά χρημάτων μέσω e-Banking στις 1/4 από Πειραιώς e-Banking. Φάνηκε κανονικά στις κινήσεις δεξιά. Σήμερα δεν υπήρχε και τα λεφτά δεν είχαν τραβηχτεί. Τι παίχτηκε? Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Οι κινήσεις δεξια περνάνε ολες οι συναλλαγές ακομα και αν ακυρωθεί η συνναλαγη.Με το να περασει δεξια δεν σημαίνει οτι ολοκληρώθηκε και εφυγαν τα χρηματα.Πρεπει να ελέγχεις της κινήσεις του λογαριασμού για να δεις ποτε έφυγαν πραγματικά απο τον λογαριασμο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Οι κινήσεις δεξια περνάνε ολες οι συναλλαγές ακομα και αν ακυρωθεί η συνναλαγη.Με το να περασει δεξια δεν σημαίνει οτι ολοκληρώθηκε και εφυγαν τα χρηματα.Πρεπει να ελέγχεις της κινήσεις του λογαριασμού για να δεις ποτε έφυγαν πραγματικά απο τον λογαριασμο σου. Δηλαδή μπορεί να έγινε ακύρωση από την τράπεζα για κάποιο λόγο χωρίς να με πουν τίποτα? Κάπου μπερδεύτηκε το σύστημα χρησιμοποιώ το e-Banking 1.5 χρόνια συνέχεια και πρώτη φορά συνέβη αυτό. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Δηλαδή μπορεί να έγινε ακύρωση από την τράπεζα για κάποιο λόγο χωρίς να με πουν τίποτα? Κάπου μπερδεύτηκε το σύστημα χρησιμοποιώ το e-Banking 1.5 χρόνια συνέχεια και πρώτη φορά συνέβη αυτό. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Ήρθε στο κινητό ειδοποίηση για την συναλλαγή; μπορεί να έβαλες λάθος αριθμό λογαριασμού και ενώ στην αρχή δεσμεύτηκαν τα λεφτά, στη συνέχεια δεν ολοκληρώθηκε η συναλλαγή Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 η χρεωστικη american express ( amex ) της alpha bank η μαυρη σε συναλλαγες στον βασιλοπουλο δινει για καθε 1 ευρω *4 ποντους και μετα *2 του ποσου που θα βγει. απιστευτο!! αυτη η προσφορα δεν την ειδα καπου γραμμενη και μεχρι ποτε θα ισχυει αλλα ισχυει γενικα στα αβ βασιλουπουλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Δηλαδή μπορεί να έγινε ακύρωση από την τράπεζα για κάποιο λόγο χωρίς να με πουν τίποτα? Κάπου μπερδεύτηκε το σύστημα χρησιμοποιώ το e-Banking 1.5 χρόνια συνέχεια και πρώτη φορά συνέβη αυτό. Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Εγω π.χ. εχω περασμενη ακυρωμενη συνναλαγη σε εκεινη την λιστα γιατι προσπαθησα να στειλω εμβασμα στο εξωτερικο ενω ειχε τελειωσει το οριο της τραπεζας για μεταφορες στο εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts