Nikifoross Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Εμένα που μου είχε γυρίσει το PayPal λεφτά από μπαταξιλίκι εμπόρου,τα άφησα εκεί,και λιγόστευαν σιγά σιγά όταν πλήρωνα άλλες αγορές και πληρωμές. το γνωριζω αυτο με το paypal, το ιδιο λογικα γινεται και με την πιστωτικη. Ομως ηθελα να τα γυρισω στον λογαριασμο μου για να μην μπερδευομαι, ψυχολογικοι δλδ λογοι. Αλλα αμα κανω και καλα πληρωμη θα τα παρει ή θα ξαναπληρωσω τοσα στο banggood? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Εχω 875.000 bonus ποντους. Υπαρχει δυνατοτητα να εξαργυρωσω ποντους για αεροπορικο εισιτηριο για αμερικη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Εχω 875.000 bonus ποντους. Υπαρχει δυνατοτητα να εξαργυρωσω ποντους για αεροπορικο εισιτηριο για αμερικη? Αν εννοείς της Alpha to Bonus, έχε για καλό και για κακό στο μυαλό σου ότι λήγουν οι πόντοι... Τις προάλλες το έμαθα από το τηλέφωνο! Ρώτησα την κοπέλα και κάτι μου είπε ανά τρίμηνο ή δεν ξέρω τι! Είχα και γω μερικές χιλιάδες (εντάξει εσύ έχεις τρελό αριθμό) και για να μην πέσω σε καμιά περίεργη κατάσταση τους τσάκισα όλους σε 2 μέρες! :lol: (Σε σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα, κτλ κτλ! Πάνω κάτω κάνα 100ευρω γλύτωσα περίπου) Πάρε κάνα τηλέφωνο αύριο να το σιγουρέψεις (μην σε πάρω στον λαιμό μου, μπορεί να κατάλαβα λάθος) , γιατί είναι κρίμα να χάσεις τόσους πόντους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Αν εννοείς της Alpha to Bonus, έχε για καλό και για κακό στο μυαλό σου ότι λήγουν οι πόντοι... Τις προάλλες το έμαθα από το τηλέφωνο! Ρώτησα την κοπέλα και κάτι μου είπε ανά τρίμηνο ή δεν ξέρω τι! Είχα και γω μερικές χιλιάδες (εντάξει εσύ έχεις τρελό αριθμό) και για να μην πέσω σε καμιά περίεργη κατάσταση τους τσάκισα όλους σε 2 μέρες! :lol: (Σε σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα, κτλ κτλ! Πάνω κάτω κάνα 100ευρω γλύτωσα περίπου) Πάρε κάνα τηλέφωνο αύριο να το σιγουρέψεις (μην σε πάρω στον λαιμό μου, μπορεί να κατάλαβα λάθος) , γιατί είναι κρίμα να χάσεις τόσους πόντους! οτι γραφεις ισχυει. μονο που αν τους μεταφερεις απο μια καρτα σε μια αλλη λογιζονται σαν νεοαποκτηθεντες ποντοι και εχουν διαρκεια 2 χρονια απο την μερα της μεταφορας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Αν εννοείς της Alpha to Bonus, έχε για καλό και για κακό στο μυαλό σου ότι λήγουν οι πόντοι... Τις προάλλες το έμαθα από το τηλέφωνο! Ρώτησα την κοπέλα και κάτι μου είπε ανά τρίμηνο ή δεν ξέρω τι! Είχα και γω μερικές χιλιάδες (εντάξει εσύ έχεις τρελό αριθμό) και για να μην πέσω σε καμιά περίεργη κατάσταση τους τσάκισα όλους σε 2 μέρες! :lol: (Σε σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα, κτλ κτλ! Πάνω κάτω κάνα 100ευρω γλύτωσα περίπου) Πάρε κάνα τηλέφωνο αύριο να το σιγουρέψεις (μην σε πάρω στον λαιμό μου, μπορεί να κατάλαβα λάθος) , γιατί είναι κρίμα να χάσεις τόσους πόντους! Ο παίκτης από ότι θυμάμαι τους μεταφέρει από κάρτα σε κάρτα και ανανεώνει την διάρκειά τους. Ρε συ θηρίο πως μάζεψες τόσους πόντους αν επιτρέπεται; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Ο παίκτης από ότι θυμάμαι τους μεταφέρει από κάρτα σε κάρτα και ανανεώνει την διάρκειά τους. Ρε συ θηρίο πως μάζεψες τόσους πόντους αν επιτρέπεται; ας πουμε οτι εκμεταλλευτηκα καποιες συγκυριες και τους μαζεψα ακοπα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Είσαι όντως .... παίχτης!!! :D:lol: Να το ψάξεις αδερφέ! Δεν είναι και άσχημα να πας ένα ταξιδάκι Αμερική! Βέβαια στην χειρότερη, μπορείς να βάζεις βενζίνη από BP για 2 χρόνια χωρίς ΦΠΑ!:) (Αν θυμάμαι καλά, για 60 ευρώ βενζίνη, χρεώνεσαι 48) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλησπέρα! ξερει κανεις που μου γυρισαν κατι χρηματα απο banggood, δειχνει -64 κατι ευρω στην καρτα στο e-banking πως τα ριχνω στον λογαριασμο μου ξερει κανεις? εχω επιλογη μονο πληρωμη, απο εκει γινεται? :( καλημερα, τελικα δεν το ξερει καποιος αυτο επειδη το βιαζομαι το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Για αεροπορικό για Αμερική, θέλει 60.000 πόντους...που σημαίνει βγάζεις 10+ ταξίδια....το κακό είναι ότι συνήθως τέτοιες θέσεις είναι περιορισμένες και ενώ μπορεί να βρεις στο πήγαινε , παίζει να μην βρεις στο έλα....οπότε καλό θα είναι να έχεις άνεση χρόνου +- 5 μέρες στο ταξίδι σου και μετά μίλα μαζί με την αεροπορική για να βρείτε αντίστοιχες ημερομηνίες από και προς τον προορισμό σου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Για αεροπορικό για Αμερική, θέλει 60.000 πόντους...που σημαίνει βγάζεις 10+ ταξίδια....το κακό είναι ότι συνήθως τέτοιες θέσεις είναι περιορισμένες και ενώ μπορεί να βρεις στο πήγαινε , παίζει να μην βρεις στο έλα....οπότε καλό θα είναι να έχεις άνεση χρόνου +- 5 μέρες στο ταξίδι σου και μετά μίλα μαζί με την αεροπορική για να βρείτε αντίστοιχες ημερομηνίες από και προς τον προορισμό σου! :) οι 60.000 ποντοι πως προκυπτουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 δεν προκύπτουν...:p πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση bonus και θα σε ενημερώσουν ότι για Αμερική το εισιτήριο εξαργύρωσης είναι πήγαινε-έλα 60000 πόντοι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 δεν προκύπτουν...:p πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση bonus και θα σε ενημερώσουν ότι για Αμερική το εισιτήριο εξαργύρωσης είναι πήγαινε-έλα 60000 πόντοι. :) Μα πάει η Aegean Αμερική; είχα την εντύπωση ότι δε πάει πλέον κι εγώ όποτε φανταζόμουν δε παίζει εξαργύρωση. Μπορείς να εξαργύρωσεις δηλαδή για Νέα Υόρκη? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 καλημερα, τελικα δεν το ξερει καποιος αυτο επειδη το βιαζομαι το θεμα? Kάνε ανάληψη απο ΑΤΜ και κατεθεσέ τα στο λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Μα πάει η Aegean Αμερική; είχα την εντύπωση ότι δε πάει πλέον κι εγώ όποτε φανταζόμουν δε παίζει εξαργύρωση. Μπορείς να εξαργύρωσεις δηλαδή για Νέα Υόρκη? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα, Αν έχεις ΑΜΕΧ μπορείς να τους εξαργυρώσεις στο AMEX Travel Service που έχουν, όπου μπορείς να κλείσεις εισιτήριο και ξενοδοχείο με εξαργύρωση πόντων οπουδήποτε στον κόσμο. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Μα πάει η Aegean Αμερική; είχα την εντύπωση ότι δε πάει πλέον κι εγώ όποτε φανταζόμουν δε παίζει εξαργύρωση. Μπορείς να εξαργύρωσεις δηλαδή για Νέα Υόρκη? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάει η "star alliance" της οποίας είναι μέλος η Aegean, πρέπει ένα τηλέφωνο να στα πουν Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 πολυ ενδιαφερον. ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Πάει η "star alliance" της οποίας είναι μέλος η Aegean, πρέπει ένα τηλέφωνο να στα πουν Sent from my LG-H818 using Tapatalk ακριβώς αυτό! Εξαργύρωση μπορείς να κάνεις σε όλο το δίκτυο του star alliance, απλά η όλη διαδικασία γίνεται τηλεφωνικά. Το σημαντικό ξαναλέω είναι να έχεις ευελιξία για τις μέρες του πήγαινε-έλα , μιας και συνήθως κάποια από τις 2 ημερομηνίες τις "κολάνε" για να αποφύγουν το μειωμένο εισιτήριο (μειωμένο γιατί τους φόρους αεροδρομίου τους χρεώνεσαι κανονικά - για Αμερική πχ είναι κανά 350άρι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αν εννοείς της Alpha to Bonus, έχε για καλό και για κακό στο μυαλό σου ότι λήγουν οι πόντοι... Τις προάλλες το έμαθα από το τηλέφωνο! Ρώτησα την κοπέλα και κάτι μου είπε ανά τρίμηνο ή δεν ξέρω τι! Είχα και γω μερικές χιλιάδες (εντάξει εσύ έχεις τρελό αριθμό) και για να μην πέσω σε καμιά περίεργη κατάσταση τους τσάκισα όλους σε 2 μέρες! :lol: (Σε σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα, κτλ κτλ! Πάνω κάτω κάνα 100ευρω γλύτωσα περίπου) Πάρε κάνα τηλέφωνο αύριο να το σιγουρέψεις (μην σε πάρω στον λαιμό μου, μπορεί να κατάλαβα λάθος) , γιατί είναι κρίμα να χάσεις τόσους πόντους! Οι bonus ποντου ληγουν στα 2 χρονια μετα την πραγματοποιηση της συναλλαγης.Αυτο που σου ειπε η κοπελα στην εξ.πελατων σχετικα με το τριμηνο ειναι οτι ενημερωνουν στον λογαριασμο της κινησης πιστωτικης τρεις μηνες ΠΡΙΝ ληξουν οι ποντοι. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο παίκτης από ότι θυμάμαι τους μεταφέρει από κάρτα σε κάρτα και ανανεώνει την διάρκειά τους. Ρε συ θηρίο πως μάζεψες τόσους πόντους αν επιτρέπεται; Συχνα ο κωτσοβολος εχει "προσφορες" συλλογης ποντων με αγορα κινητων τηλεφωνωμ.Πχ για αγορα s7 edge υπηρχε προσφορα 150,000+ ποντων bonus. H vodafone εδινε 3χ ποντους για αγορα s7 και 3χ για αγορα iphone 6.Δηλαδη αν αγοραζες iphone 6 απο vodafone επαιρνες 16ποντους χ3χ τιμη Iphone 6. Οταν βγηκε το s7 παρα πολλοι το αγορασαν απο κωτσοβολο για να παρουν τους ποντους και μετα το πουλουσαν σφραγισμενο σε αγγελιες με εκπτωση 100-150ε. Επισης μπορεις να παρεις πολλους ποντους απο προθεσμιακη καταθεση με bonus,Πχ εχω παρει 60,000ποντους απο τετοια καταθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Μεταφορά 410 ευρώ απο λογαριασμό της Εθνικής σε λογ. Πειραιώς...προμήθεια 5 ευρώ!!:mad::angry: Αν ειναι δυνατόν!! Το πιο γελοίο για μένα είναι οτι η Εθνικη που της πήρα τα λεφτά με χρέωσε μόνο 1 ευρώ, ενώ η Πειραιώς που της έφερα λεφτά 4 ευρω!! Μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής τα μετέφερες; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Έχω μια student visa της πειραιως. Πρόσφατα μετακόμισα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Θα πρέπει να πάω να δηλώσω τη νέα μου διεύθυνση? Λέω σε περίπτωση που μου έρθει κάποιο σημαντικό ειδοποιητήριο. Δεν ξέρω απ αυτά τα πράγματα είμαι άσχετος και δεν έχει 1 χρόνο που την έβγαλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Έχω μια student visa της πειραιως. Πρόσφατα μετακόμισα υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Θα πρέπει να πάω να δηλώσω τη νέα μου διεύθυνση? Λέω σε περίπτωση που μου έρθει κάποιο σημαντικό ειδοποιητήριο. Δεν ξέρω απ αυτά τα πράγματα είμαι άσχετος και δεν έχει 1 χρόνο που την έβγαλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Απλά δηλώνεις τη νέα διεύθυνση (θέλει και κάποιο δικαιολογητικό) για να έρχονται εκεί οι λογαριασμοί και ότι άλλο χρειαστεί να σου στείλω. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Απλά δηλώνεις τη νέα διεύθυνση (θέλει και κάποιο δικαιολογητικό) για να έρχονται εκεί οι λογαριασμοί και ότι άλλο χρειαστεί να σου στείλω. Σαν τι μπορεί να είναι αυτό το κάτι άλλο που μπορεί να μου στείλουν? Και ποιοι λογαριασμοί να μου έρχονται? Μια φορά έκανα μια αγορά με δόσεις και μόλις ερχόταν η στιγμή να πληρώσω μου έστελναν το λογαριασμό στο εμαιλ. Στο σπίτι δε μου έχουν στείλει μέχρι στιγμής τιποτα Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Σαν τι μπορεί να είναι αυτό το κάτι άλλο που μπορεί να μου στείλουν? Και ποιοι λογαριασμοί να μου έρχονται? Μια φορά έκανα μια αγορά με δόσεις και μόλις ερχόταν η στιγμή να πληρώσω μου έστελναν το λογαριασμό στο εμαιλ. Στο σπίτι δε μου έχουν στείλει μέχρι στιγμής τιποτα Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση Προφανώς δεν έχεις έντυπο λογαριασμό. Θα σου στείλουν όμως την αντικατάσταση της κάρτας και ότι άλλο ενδεχομένως προκύψει οπότε είναι σημαντικό να είναι ενημερωμένη η διεύθυνσή σου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Γίνεται να κανω μια αγορα με την πιστωτική καρτα μεσω PayPal και να βαλω δοσεις ή το ποσο πρέπει να πληρωθει εφάπαξ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Γίνεται να κανω μια αγορα με την πιστωτική καρτα μεσω PayPal και να βαλω δοσεις ή το ποσο πρέπει να πληρωθει εφάπαξ. Το Paypal τραβάει (χρεώνει) από την κάρτα ό,τι ποσό του ζητηθεί από τον αποδέκτη της πληρωμής. Αν τυχόν αυτός παρέχει δυνατότητα δόσεων (προσωπικά εγώ δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο βέβαια) τότε γίνεται. Αν όχι, δεν γίνεται. Έχεις πάντα τη δυνατότητα να μην πληρώσεις όλο το χρεωθέν ποσό της κάρτας αλλά τμηματικά. Με τον ανάλογο -υψηλό- τόκο βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts