pluss Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 (edited) Ημερομηνία λήξης έχουν οι πόντοι; Λογικά ναιΣύμφωνα με τους όρους (4.2) του go4more, για δύο χρόνια ισχύουν οι πόντοι. Edited May 31, 2016 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σύμφωνα με τους όρους (4.2) του go4more, για δύο χρόνια ισχύουν οι πόντοι. Αυτο ισχυει και για τα bonus της Alpha Bank ; Το εψαξα , αλλα δεν βρηκα κατι σχετικό Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbm Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Αυτο ισχυει και για τα bonus της Alpha Bank ; Το εψαξα , αλλα δεν βρηκα κατι σχετικό Όταν έβγαλα την bonus το 2009, οι πόντοι έληγαν μετά από 2 ή 3 χρόνια (δεν είμαι σίγουρος ποιο από τα 2), αν βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 (edited) Αυτο ισχυει και για τα bonus της Alpha Bank ; Το εψαξα , αλλα δεν βρηκα κατι σχετικόΝαι, για δύο χρόνια ισχύουν και οι bonus πόντοι στην Alpha Bank, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Τράπεζας. Edited May 31, 2016 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Αυτο ισχυει και για τα bonus της Alpha Bank ; Το εψαξα , αλλα δεν βρηκα κατι σχετικό Μπορεις να κανεις μεταφορα απο καρτα bonus σε καρτα bonus και ετσι να ανανεωθουν ουσιαστικα για οσο διαστημα θελεις εσυ.Ετσι εχω καταφερει να διατηρησω 150χιλ ποντους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Από τις πιο συμφέρουσες εξαργύρωσεις bonus alpha είναι το σταθερό vodafone, 7€ εκπτωση -1500 πόντοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Από τις πιο συμφέρουσες εξαργύρωσεις bonus alpha είναι το σταθερό vodafone, 7€ εκπτωση -1500 πόντοι Tgi fridays. 3000 ποντοι 20 ευρω εκπτωτικο κουπονι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Σε όσους έχουν κάρτες της Alpha Bank, θα σύστηνα να γραφτούν εδώ: https://www.myalphawallet.gr/ . Πλέον, το σύστημα επιτρέπει τη μεταφορά των πόντων από την Enter Bonus American Express σε οποιαδήποτε άλλη κάρτα Bonus (μέσω internet banking δεν ήταν κάτι τέτοιο εφικτό). Επιπλέον, δίνεται τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν πάρα πολλές συναλλαγές με χρέωση της κάρτας (με το internet banking δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν πληρωμές προς τον ΟΑΕΕ με χρέωση της κάρτας για παράδειγμα, ενώ τώρα με το myalphawallet είναι εφικτό)... Τέλος, για κάποιον ο οποίος δεν έχει internet banking, θα του φανεί πολύ χρήσιμη η δυνατότητα να βλέπει τις πληρωμές που έχει πραγματοποιήσει σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς επίσης και να βλέπει τα αντίγραφα των λογαριασμών του... Edited June 1, 2016 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σε όσους έχουν κάρτες της Alpha Bank, θα σύστηνα να γραφτούν εδώ: https://www.myalphawallet.gr/ . Πλέον, το σύστημα επιτρέπει τη μεταφορά των πόντων από την Enter Bonus American Express σε οποιαδήποτε άλλη κάρτα Bonus (μέσω internet banking δεν ήταν κάτι τέτοιο εφικτό). Επιπλέον, δίνεται τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν πάρα πολλές συναλλαγές με χρέωση της κάρτας (με το internet banking δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν πληρωμές προς τον ΟΑΕΕ με χρέωση της κάρτας για παράδειγμα, ενώ τώρα με το myalphawallet είναι εφικτό)... Τέλος, για κάποιον ο οποίος δεν έχει internet banking, θα του φανεί πολύ χρήσιμη η δυνατότητα να βλέπει τις πληρωμές που έχει πραγματοποιήσει σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς επίσης και να βλέπει τα αντίγραφα των λογαριασμών του... Πολυ ενδιαφερον και χρησιμο δειχνει. Εχει γραφτει καποιος ; Γιατι εγω κανω κλικ οπου λεει Ξεκινειστε ή Εισοδος και δεν γινεται τιποτα .... Μηπως δεν εχει ξεκινησει ακομη να λειτουργει; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Πολυ ενδιαφερον και χρησιμο δειχνει. Εχει γραφτει καποιος ; Γιατι εγω κανω κλικ οπου λεει Ξεκινειστε ή Εισοδος και δεν γινεται τιποτα .... Μηπως δεν εχει ξεκινησει ακομη να λειτουργει;Εγώ πάντως γράφτηκα, χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Εγώ πάντως γράφτηκα, χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Ισως να εχει καποιο προσωρινο προβλημα http://i.imgur.com/H7Kvgrt.png Edited June 1, 2016 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 (edited) Ισως να εχει καποιο προσωρινο προβλημα http://i.imgur.com/H7Kvgrt.png Γράφτηκες κανονικά εδώ https://www.myalphawallet.gr/#/register/user/ και ακολούθησες όλα τα παρακάτω βήματα που απαιτούνται; 1. Εισάγεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Ύστερα, για λόγους ασφαλείας, θα απαντήσεις σε τρεις ερωτήσεις ασφαλείας, που εσύ θα επιλέξεις (π.χ. ''Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;'' ). 2. Καταχωρείς μία οποιαδήποτε κάρτα της Alpha Bank (θα ζητήσει το σύστημα επίσης τα δύο από τα τέσσερα ψηφία του PIN της, αλλιώς καλείς το Τμήμα Εξυπηρέτησης για την ταυτοποίησή της). 3. Καταχωρείς και επιβεβαιώνεις τον αριθμό του κινητού σου (θα σου αποσταλεί άμεσα sms με έναν κωδικό, τον οποίο θα τον καταχωρήσεις αμέσως στο site). 4. Καταχωρείς και επιβεβαιώνεις το e-mail σου (θα σου αποσταλεί άμεσα ένα e-mail και θα ''κλικάρεις'' στο link που περιέχει, προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου στο myalphawallet και να μπορέσεις να συνδεθείς στο σύστημα). Εφόσον τα έκανες τα ανωτέρω επιτυχώς και συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις πρόβλημα, τότε κάλεσε αύριο την Εξυπηρέτηση Πελατών ώστε να δουν τι συμβαίνει, διότι και η μητέρα μου γράφτηκε πριν λίγη ώρα κανονικά, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο θέμα. Edited June 1, 2016 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Αν κάνω μία αγορα με την πιστωτική μου σήμερα ποτέ θα μου έρθει ο λογαριασμος και ποιες είναι οι προθεσμίες που θα πρέπει να κάνω την πληρωμή της πρώτης δόσης παιδιά; Πρώτη φορά χρησιμοποιώ πιστωτική ... Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Από τις πιο συμφέρουσες εξαργύρωσεις bonus alpha είναι το σταθερό vodafone, 7€ εκπτωση -1500 πόντοι Αλήθεια αυτη η έκπτωση ισχύει και για προσφορά;; δηλαδή πχ αν βάλω Vodafone double play με 20ευρώ το μήνα που έχουν προσφορα τώρα θα πληρώνω με εξαργύρωση κάθε μήνα μόνο 13ευρώ? Γιατί το έχω δει στο σαιτ και είναι όντως η καλύτερη εξαργύρωση που έχει Αν κάνω μία αγορα με την πιστωτική μου σήμερα ποτέ θα μου έρθει ο λογαριασμος και ποιες είναι οι προθεσμίες που θα πρέπει να κάνω την πληρωμή της πρώτης δόσης παιδιά; Πρώτη φορά χρησιμοποιώ πιστωτική ... Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό δε μπορει να στο πει κανένας. Εξαρτάται ποτέ γίνεται η έκδοση του λογαριασμού σου. Ρώτα στην εξυπηρέτηση της τράπεζας σου. Αν πχ κανείς αγορά σήμερα και ο λογαριασμός εκδίδεται στις 3 κάθε μήνα θα σου έρθει σε 4-5 μέρες να πληρώσεις αν εκδίδεται κάθε 30 του μήνα θα σου έρθει η δόση αρχές Ιουλίου. Και έχεις περίπου 20 μέρες να τον πληρώσεις από την έκδοση του χωρίς να τοκιστει τιποτα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Γράφτηκες κανονικά εδώ https://www.myalphawallet.gr/#/register/user/ και ακολούθησες όλα τα παρακάτω βήματα που απαιτούνται; 1. Εισάγεις τα προσωπικά σου στοιχεία. Ύστερα, για λόγους ασφαλείας, θα απαντήσεις σε τρεις ερωτήσεις ασφαλείας, που εσύ θα επιλέξεις (π.χ. ''Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;'' ). 2. Καταχωρείς μία οποιαδήποτε κάρτα της Alpha Bank (θα ζητήσει το σύστημα επίσης τα δύο από τα τέσσερα ψηφία του PIN της, αλλιώς καλείς το Τμήμα Εξυπηρέτησης για την ταυτοποίησή της). 3. Καταχωρείς και επιβεβαιώνεις τον αριθμό του κινητού σου (θα σου αποσταλεί άμεσα sms με έναν κωδικό, τον οποίο θα τον καταχωρήσεις αμέσως στο site). 4. Καταχωρείς και επιβεβαιώνεις το e-mail σου (θα σου αποσταλεί άμεσα ένα e-mail και θα ''κλικάρεις'' στο link που περιέχει, προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου στο myalphawallet και να μπορέσεις να συνδεθείς στο σύστημα). Εφόσον τα έκανες τα ανωτέρω επιτυχώς και συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις πρόβλημα, τότε κάλεσε αύριο την Εξυπηρέτηση Πελατών ώστε να δουν τι συμβαίνει, διότι και η μητέρα μου γράφτηκε πριν λίγη ώρα κανονικά, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο θέμα. Όχι, δεν γραφτηκα, Κανενα λινκ που γραφει Εγγραφη ή Ξεκινηστε δεν μου ανηγει στη σελιδα https://www.myalphawallet.gr/#/start Πατωντας Εισοδος για να μου ζητησει Εγγραφη , μου βγαζει το μηνυμα που φαινεται στην εικονα που εχω βαλλει πιο πανω. Δοκιμασα και με Firefox και με Chrome και με Edge Επικοινωνησα με την εξυπ.πελ. της Alpha και δεν μπορεσαν να βοηθησουν. Εχει καποιος καμια ιδεα τι να συμβαινει; Τροποποίηση: Τελικα το βρηκα. Υπευθυνο ηταν το avast και συγκεκριμενα η επιλογή Ενεργοποίηση σάρωσης HTTPS που ηταν ενεργοποιημενη. Edited June 2, 2016 by alfeios Βρέθηκε η λύση Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Στο πρόγραμμα επιστροφή της eurobank μετά από πόση ώρα που πραγματοποιεί κάποιος συναλλαγή φαίνονται τα ευρώ που δικαιούται για επιστροφή; Έχω μια mastercard debit, την απλή χρεωστική και έχει πάνω της το σηματάκι επιστροφή αλλά έχουν περάσει αρκετές ώρες και ακόμα δεν βλέπω τίποτα. Μοιάζει σαν την τέταρτη κάρτα από το τέλος https://www.epistrofi-eurobank.gr/epistrofh/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7/poies-kartes-symmetexoun.aspx μόνο που δεν γράφει πάνω Paypass. Λέτε να μην είναι η δικιά μου μέσα σε αυτές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 δες την απόδειξη που πήρες από το POS. ΄κάτω κάτω σου λέει τα διαθέσιμα ευρώ επιστροφής και πόσα κέρδισες από την αγορά. το app η αλήθεια είναι ότι αργεί λίγο να ενημερωθεί. το paypass είναι για ανέπαφες συναλλαγές. δεν έχει σχέση με την επιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Μου έβγαλε μήνυμα στην απόδειξη ότι αν έχετε κάρτα eurobank, τα ευρω επιστροφής θα υπολογιστούν από το σύστημα σύντομα...το έχεις δει ποτε εσυ αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 όχι. πάντα μου βγάζει το ποσό επιστροφής. ίσως να μην ήταν online το pos και περιμένει την σύνδεση με την τράπεζα για τον υπολογισμό της επιστροφής. από πού ψώνισες αν επιτρέπεται; μεγάλη αλυσίδα ή μικρό κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Από σούπερ μάρκετ ψώνισα στην Θεσνικη, από τον Μασούτη αλλά πρέπει να είχαν θέμα γιατί άργησε αρκετά να τελειώσει την συναλλαγή. Πρώτη φορά να την χρησιμοποιείς και να σου βγάζει πρόβλημα αυτό πάει να πει τύχη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Μου έβγαλε μήνυμα στην απόδειξη ότι αν έχετε κάρτα eurobank, τα ευρω επιστροφής θα υπολογιστούν από το σύστημα σύντομα...το έχεις δει ποτε εσυ αυτό ? Συμβαινει συχνα. Δεν θα περαστουν ποτε αν δεν παρεις στην εξυπηρετηση πελατων να αφησεις αιτημα να το δουν. Αν το κανεις σε 3-4 εργασιμες θα δεις πιστωμενα τα ευρω επιστροφης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Παιδια έχετε προσέξει ότι αν πάτε και ζήτησε μια οποιαδήποτε κάρτα η τράπεζα σου δίνει μια συγκεκριμένη και δεν σου λένε πότε την κάρτα θες? Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 έκανα κάρτα revolut για αγορά στο εξωτερικό, αλλά όταν προσπάθησα να μεταφέρω με web-banking (τραπ. πειραιώς) 20 ευρώ για δοκιμή δεν έγινε κάτι. Μου βγάζει μήνυμα "μη διεκπεραιωμένη" . Την έκανα 24 Μαίου. Θα γίνει αργότερα ή δεν δουλεύει πια το σύστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 έκανα κάρτα revolut για αγορά στο εξωτερικό, αλλά όταν προσπάθησα να μεταφέρω με web-banking (τραπ. πειραιώς) 20 ευρώ για δοκιμή δεν έγινε κάτι. Μου βγάζει μήνυμα "μη διεκπεραιωμένη" . Την έκανα 24 Μαίου. Θα γίνει αργότερα ή δεν δουλεύει πια το σύστημα? Είχε συμπληρωθεί το μηνιαίο όριο. Αν δοκιμάσεις τώρα θα περάσει.. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosvet Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 μολις το επανέλαβα...για να δούμε σε λίγες ημέρες αν πιστωθούν..ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts