Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Άμα πας την Τετάρτη για ανάληψη, σηκώνεις 180€ ή όσα μπορείς μέσα σε μία εβδομάδα;

Μονο 180 την Τεταρτη (3Χ60) και 300 (5Χ60) την Παρασκευη . Το αλλο Σαββατο 420 αν δεν εχεις ξαναπαρει .

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 27,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• alfeios

1031

• Vasileios

1147

• pexths

1268

• Alex0077

784

Δημοφιλείς μέρες

Άμα πας την Τετάρτη για ανάληψη, σηκώνεις 180€ ή όσα μπορείς μέσα σε μία εβδομάδα;

Την Τετάρτη μπορείς κλασικά 60€. Την Παρασκευή μπορείς όσα δεν σήκωσες την υπόλοιπη εβδομάδα. Επειδή βλέπω ότι διαφωνούμε με τον Γιάννη, θα μας λυθεί η απορία αύριο :)

Πάντως είναι προφανές ότι στο video με την Κατσέλη και τους Καμπουράκη/Οικονομέα, ο δημοσιογράφος εννοεί ΣΑΦΩΣ αγορές μέσω internet σε sites ξένων εταιριών από έλληνες πολίτες. Η ΚΑΤΣΕΛΗ ως άσχετη δεν κατάλαβε τι τον ρώτησε μάλλον. Ο δημοσιογράφος εννοούσε όμως αυτό το ίδιο που μας καίει εμάς (αγορές μέσω internet σε sites του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ). Η ειρωνεία είναι ότι στο τέλος λέει ο δημοσιογράφος "α ευτυχώς που λύθηκε αυτό το θέμα". Ενώ δεν έχει ακόμα λυθεί!!

Γιατι νομιζεις οτι το καταλαβε ο δημοσιογραφος ???? Πολλα του ζητας !!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την Τετάρτη μπορείς κλασικά 60€. Την Παρασκευή μπορείς όσα δεν σήκωσες την υπόλοιπη εβδομάδα. Επειδή βλέπω ότι διαφωνούμε με τον Γιάννη, θα μας λυθεί η απορία αύριο :)

Η τραπεζικη αργια εληξε χθες μεσανυχτα για αυτο την Τεταρτη μπορεις 3Χ60 (Δευτερας , Τριτης και Τεταρτης οριο)

Φιλικά Γιάννης

άνοιξε το ebanking της άλφα για λογαριασμούς citibank....

την Vodafone πιστωτική βλέπω να την έχουν κάνει affinity ....

όλες της citi υπάρχουν κανονικά και στην alpha με εξαίρεση τη metlife

Η citibank mastercard έγινε bonus mastercard

Η platinum και gold mastercard έγινε bonus world mastercard που είναι και καινούρια κάρτα της alpha

Επίσης καινούρια κάρτα είναι και η bonus world mastercard vodafone (πλέον έχει 3 κάρτες vodafone . visa,mastercard,amex

Καινούρια και η affinity που μεταφέρθηκε.

Κανονικά αν είχες vodafone mastercard θα έπρεπε να στην κάνουν vodafone bonus visa ή vodafone bonus world mastercard

Βλέπω ότι δουλεύουν πάλι οι Ελληνικές κάρτες.

Το όριο αγορών έχουμε;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το όριο αγορών έχουμε;

Αν εννοεις εντος Ελλαδος δεν σταματησαν να δουλευουν οι πιστωτικες και ειχαν το οριο που οριζει η κάθε τραπεζα για τον κατοχο τους.

Φιλικά Γιάννης

μέσω PayPal δεν δούλευαν, ενώ τώρα ναι...

Καλο αυτό !!! Μαλλον χωρις νέο οριο αλλα οπως παλια .

Φιλικά Γιάννης

Το όριο αγορών έχουμε;

Ποιας τράπεζας κάρτες; Σε Paypal δουλεύουν ή αλλού;

Εγω ακόμα δε μπορώ μέσω paypal

Ποιας τράπεζας κάρτες; Σε Paypal δουλεύουν ή αλλού;

Εγω ακόμα δε μπορώ μέσω paypal

Σήμερα έκανα ανανέωση στην wind μέσω PayPal με την alpha world (παλιά Citibank platinum).

Amazon Fire stick 4k max

Σήμερα έκανα ανανέωση στην wind μέσω PayPal με την alpha world (παλιά Citibank platinum).

με paypal η αριστερα εκει που λεει πιστωτικη ? εγω δε μπορεσα με paypal και εκαναν ανανεωση βαζοντας το νουμερο της καρτας απ ευθειας !!

[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Το ζήτημα είναι αν το paypal μας έχει ξεμπλοκάρει για συναλλαγες με εξωτερικό. Πχ: Αγορα συσκευής απο vickmall.

Με εσωτερικού τα προβλήματα ξεπερνιούνται κ με φυσική παρουσία.

έχει κανείς καμία νεότερη πληροφορία;

όλες της citi υπάρχουν κανονικά και στην alpha με εξαίρεση τη metlife

Η citibank mastercard έγινε bonus mastercard

Η platinum και gold mastercard έγινε bonus world mastercard που είναι και καινούρια κάρτα της alpha

Επίσης καινούρια κάρτα είναι και η bonus world mastercard vodafone (πλέον έχει 3 κάρτες vodafone . visa,mastercard,amex

Καινούρια και η affinity που μεταφέρθηκε.

Κανονικά αν είχες vodafone mastercard θα έπρεπε να στην κάνουν vodafone bonus visa ή vodafone bonus world mastercard

και εγω ετσι πιστευα, εχω την citibank vodafone gold και στο e-banking βλπεω αυτο

https://yadi.sk/i/GR-LbXHchz5DE

ΥΓ....εχω και diners που ακομα δεν την βλεπω στο e-banking.....

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εκανα αίτηση για κωδικούς ebanking eurobank σε κατάστημα πριν 10+ μέρες.Ακόμα τίποτα.Αργούν τόσο πολυ;

Στο help desk μου είπαν να ξανακάνω αιτηση ηλεκτρονικά.Πολύ μπέρδεμα.:mad:

Το ζήτημα είναι αν το paypal μας έχει ξεμπλοκάρει για συναλλαγες με εξωτερικό. Πχ: Αγορα συσκευής απο vickmall.

Με εσωτερικού τα προβλήματα ξεπερνιούνται κ με φυσική παρουσία.

έχει κανείς καμία νεότερη πληροφορία;

Όχι, δε μας έχει ξεμπλοκάρει.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Εκανα αίτηση για κωδικούς ebanking eurobank σε κατάστημα πριν 10+ μέρες.Ακόμα τίποτα.Αργούν τόσο πολυ;

Στο help desk μου είπαν να ξανακάνω αιτηση ηλεκτρονικά.Πολύ μπέρδεμα.:mad:

:blink: σε εμενα οταν μπλοκαρουν οι κωδικοι, μου δινει τους νεους αμεσως στο χερι στο καταστημα

:blink: σε εμενα οταν μπλοκαρουν οι κωδικοι, μου δινει τους νεους αμεσως στο χερι στο καταστημα

Εμένα είναι για πρωτη φορά χορηγηση κωδικών πρόσβασης .

άνοιξε το ebanking της άλφα για λογαριασμούς citibank....

την Vodafone πιστωτική βλέπω να την έχουν κάνει affinity ....

Άνοιξα καινούριο account στο Alpha Web Banking λόγω της Affinity Mastercard που είχα στην Citibank. Το θέμα είναι ότι είχα έτσι κι αλλιώς Alpha Web Banking για διαχείριση λογαριασμών μου στην Alpha Bank. Αυτόματη ενοποίηση δυστυχώς δεν γίνεται, οι οδηγίες λένε να προσθέσω τα προϊόντα της Citibank στο παλιό account του Alpha Web Banking αλλά δυστυχώς δεν γίνεται ούτε αυτό. Πρέπει λοιπόν να έχω 2 λογαριασμούς Alpha Web Banking ?

BTW, τα ευρώ που είχα στην Affinity για αγορές από τα Zara ισχύουν ακόμη ή έγιναν τίποτε μεταφορά σε άλλο πρόγραμμα της Alpha Bank (Alpha Bonus κ.τ.λ.) ?

με paypal η αριστερα εκει που λεει πιστωτικη ? εγω δε μπορεσα με paypal και εκαναν ανανεωση βαζοντας το νουμερο της καρτας απ ευθειας !!

Μέσα από την εφαρμογή, επέλεξα PayPal.

Amazon Fire stick 4k max

και εγω ετσι πιστευα, εχω την citibank vodafone gold και στο e-banking βλπεω αυτο

https://yadi.sk/i/GR-LbXHchz5DE

ΥΓ....εχω και diners που ακομα δεν την βλεπω στο e-banking.....

Οι κάρτες Diners δεν έχουν ενοποιηθεί στα συστήματα της Alpha και αυτός είναι μάλλον ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα το Citibank Online.Αναφέρει για τις κάρτες Diners,θα μεταπέσουν στα συστήματα της Alpha Bank στα τέλη Σεπτεμβρίου 2015. Για την ώρα πάντως και σε γενικές γραμμές,σαν είκονα, όλα δείχνουν να ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα στα συστήματα της Alpha απο την Citibank που το περιβάλλον της ήταν διαφορετικό και κυρίως βασισμένο σε dos

Οι κάρτες Diners δεν έχουν ενοποιηθεί στα συστήματα της Alpha και αυτός είναι μάλλον ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα το Citibank Online.Αναφέρει για τις κάρτες Diners,θα μεταπέσουν στα συστήματα της Alpha Bank στα τέλη Σεπτεμβρίου 2015. Για την ώρα πάντως και σε γενικές γραμμές,σαν είκονα, όλα δείχνουν να ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα στα συστήματα της Alpha απο την Citibank που το περιβάλλον της ήταν διαφορετικό και κυρίως βασισμένο σε dos

ευχαριστω για τις πληροφοριες :)

εν τω μεταξυ κατι πρεπει να παιζει εκει στην Alpha....

προσπαθησα το πρωι να μπω στον νεο λογαριασμο μου στη Alpha αυτος που ηταν παλια Citi...

και ενω εχθες μπηκα κανονικα -αφου εκανα αλλαγη password- σημερα δεν αναγνωριζε το νεο password....

προσπαθω απο το πρωι να παρω τηλεφωνο στο τμημα εξυπερετησης και μου λεει μεσος χρονος αναμωνης 15 λεπτα

και μου το κλεινει....μιλαμε πρεπει να εχω παρει και 6 φορες.....:cry:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

ευχαριστω για τις πληροφοριες :)

εν τω μεταξυ κατι πρεπει να παιζει εκει στην Alpha....

προσπαθησα το πρωι να μπω στον νεο λογαριασμο μου στη Alpha αυτος που ηταν παλια Citi...

και ενω εχθες μπηκα κανονικα -αφου εκανα αλλαγη password- σημερα δεν αναγνωριζε το νεο password....

προσπαθω απο το πρωι να παρω τηλεφωνο στο τμημα εξυπερετησης και μου λεει μεσος χρονος αναμωνης 15 λεπτα

και μου το κλεινει....μιλαμε πρεπει να εχω παρει και 6 φορες.....:cry:

Κάλεσε εκ νέου από τώρα και μετά που δεν είναι ώρα αιχμής..δεν μπορεί,θα τους πετύχεις! :)

να σας ενημερωσω παιδια σχετικα με το θεμα μου που ανεφερα μερικες σελιδες πισω οτι ενεργοποιησαν τον λογαριασμο μου χωρις πολλα πολλα..