Jump to content

Torch21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Torch21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Torch21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά καλημέρα και απο μένα. Δε γνωρίζω αν αυτό που θέλω να ρωτήσω υπάγεται σε αυτό το νήμα, ελπίζω να μην έχω πέσει πολύ έξω. Έχω παραγγείλει απο geekbuying δύο κινητά. Άσχετο με τα τελωνεία που δεν ήξερα δε ρώταγα, τα κινητά έχουν μπεί Ελλάδα απο 22/1, και ακόμα το status στο site του ελτά είναι: 17/1/2018, 08:49:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Κάλεσα τα ελτά και ρώτησα και μου είπαν οτι ενώ έχει φτάσει απο 22/1 Ελλάδα ακόμα δεν έχουν επεξεργαστεί απο τα ΕΛΤΑ. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Ή απλά υπομονή και όταν έρθει η όρεξη στα ελτά να το επεξεργαστούν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Torch21

    Redmi 3S

    Ok Σε ευχαριστώ πολύ :) Θα καταλήξω στο geekbuying.
  3. Torch21

    Redmi 3S

    Α αυτό ισχύει δηλαδή και με εταιρείες εκτός wind? Γιατί νόμιζα πως μόνο η wind είχε το θέμα.
  4. Torch21

    Redmi 3S

    Παιδιά καλημέρα και από μένα. Θέλω να αγοράσω χ2 XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB +32GB Πιστεύω έχω κατανοήσει το θέμα με το 800 band αλλά θέλω να το ξεκαθαρίσω. Επειδή σε χρυσαφί χρώμα δεν υπάρχει με international στο vickmall, αν πάρω με Official Dev Global ROM(OTA update&Greek Language, με cosmote kai vodafone θα έχω κανονικά 4g? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Το ζήτημα είναι αν το paypal μας έχει ξεμπλοκάρει για συναλλαγες με εξωτερικό. Πχ: Αγορα συσκευής απο vickmall. Με εσωτερικού τα προβλήματα ξεπερνιούνται κ με φυσική παρουσία. έχει κανείς καμία νεότερη πληροφορία;
×
×
  • Create New...