pexths Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 8 ατοκες δοσεις για αγορα πετρελαιου με τις καρτες μπονους της αλφα μπανκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Καπου ειδα για μια νεα χρεωστικη της alpha bank με bonus και μαλιστα amex.. Ξερετε αν μπορω να κανω αιτηση και απο το ιντερνετ; Η μονο σε καταστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Μόνο από κατάστημα μπορείς να την πάρεις , συνδέοντας την με λογαριασμό Πρόσεξε την υποσημείωση Η κάρτα προσφέρεται με ετήσια συνδρομή 10€. http://www.alphabankcards.gr/Default.aspx?tabid=369&xmid=4350# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Μόνο από κατάστημα μπορείς να την πάρεις , συνδέοντας την με λογαριασμό Πρόσεξε την υποσημείωση Η κάρτα προσφέρεται με ετήσια συνδρομή 10€. http://www.alphabankcards.gr/Default.aspx?tabid=369&xmid=4350# Αυτο δεν το χα προσεξει.. Συνδρομη σε χρεωστικη; Λολ:lol: παλι καλα που μου το πες και δεν εκανα τον κοπο να παω σε καταστημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Αυτο δεν το χα προσεξει.. Συνδρομη σε χρεωστικη; Λολ:lol: παλι καλα που μου το πες και δεν εκανα τον κοπο να παω σε καταστημα.. διαφωνω καθετα με τις συνδρομες στις καρτες, στην συγκεκριμενη χρεωστικη ομως υπαρχει ανταποδοτικοτητα. δεν ειναι μια απλη χρεωστικη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) διαφωνω καθετα με τις συνδρομες στις καρτες, στην συγκεκριμενη χρεωστικη ομως υπαρχει ανταποδοτικοτητα. δεν ειναι μια απλη χρεωστικη Εφόσον μία κάρτα παρέχει κάποια πράγματα που μία άλλη δεν παρέχει, δεν είναι λογικό να υπάρχει συνδρομή; Δεν αναφέρομαι ειδικά στην συγκεκριμένη, αλλά γενικά. Η δική μου χρεωστική λ.χ. μου παρέχει εκπτώσεις σε πολλά καταστήματα, εστιατόρια και ξενοδοχεία, όπως επίσης και πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων. Έχει όμως συνδρομή, και μεγάλη. Υ.Γ. Δεν είναι ελληνική. :) Edited February 25, 2012 by VeCo Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 διαφωνω καθετα με τις συνδρομες στις καρτες, στην συγκεκριμενη χρεωστικη ομως υπαρχει ανταποδοτικοτητα. δεν ειναι μια απλη χρεωστικη Και η χρεωστική της eurobank συμμετέχει στο πρόγραμμα "επιστροφή" που έχουν και οι πιστωτικές κάρτες της πχ και δεν έχει καμία συνδρομή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Για μένα το μεγάλο μειονέκτημα δεν είναι τα 10 Ευρώ που ζητάει , αλλά το γεγονός ότι είναι amex. 9 στις 10 φορές θα μου πουν ότι δεν την κάνουν δεκτή στο κατάστημα. O λόγος ότι έχει πολύ μεγαλύτερες κρατήσεις από τη visa για τον έμπορο. Οπότε όχι μόνο δεν θα έπρεπε να μου ζητάνε 10Ε αλλά να με επιδοτούν και τρελά για να τη χρησιμοποιώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 3 βδομαδες κλεινω σημερα που εχω δηλωσει απωλεια visa εθνικης και ακομα να μου στειλουν καινουρια.Ασε δε την συμπληρωματικη visa για μελος της οικογενειας μου που την περιμενω ακομα παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Να σας πω μια ιστορια με την Εθνικη Κανω αίτηση για μια visa αβ μου στέλνουν μια go την επιστρέφω ξανακάνω αίτηση μου την στέλνουν με λάθος το όνομα μου την επιστρέφω μου στέλνουν την κανονική αλλα χωρις ποτε να παρω λογαριασμό, οταν την ψιλιάστικα τους ρώτησα και μου λενε ειναι 2 λογαριασμοί απλήρωτοι και εχει τοσα και τοσα και τοσα ευρω επιπλέον. Λεω που στέλνετε τους λογαριασμούς και τους στέλνανε στο υπερπέραν. Καταγγελίες, χαρτιά, περα δοθε στα καταστήματα, διευθυντές κλπ, για την επιστροφή των τόκων. Για να μην σας ζαλίζω, 5 μήνες μετα ειχα την κανονική κάρτα και ενα κανονικό λογαριασμό, bingo :p Αυτη ειναι η Εθνική απο την πλευρά μου, οποιος μπορεί μακρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 ρε παιδια πηγα στην alpha bank να βγαλω καρτα bonus λαθος μου για τι επελεξα την dynamic american bonus, ενω με βολευει καλυτερα η visa! ειμαι παντρεμενος 2 χρονια και οι δυο ειμαστε νεο διορισμενοι στο δημοσιο (2010 προσληψη) εχουμε μισθό κάπου στα 880 ευρω μηνιαίως ο καθενας, εχω ενα δανειο αυτοκινητου 200 ευρω δοση για ακομα 1χρονο.και μενω σε ενοικιο 330 ευρω. και δεν μας εδωσαν την έγκριση για την καρτα. την ρωταει την κοπελα στην ALPHA BANK μπορω να βγαλω visa που τελικα αυτη ηθελα επειδη μετα καταλαβα οτι την amerixa express δεν την δέχονται πουθενά και μου λεει τζάμπα θα στείλουμε την αίτηση θα μας την ακυρώσουν παλι, δλδ τι ηθελε να παιρνω για να βγαλω μια πιστωτικη και δεν θελω να την ρουφαω....μονο για τα μαρκετ και τα bonus που εχει πιο πολυ και κανα online εισητηριο! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Μην το παίρνεις προσωπικά, απλά οι τράπεζες τώρα τελευταία έχουν κλείσει πολύ την στρόφιγγα... Υπάρχουν πολλοί που ενώ ήταν αρχικά στα όρια του ασφαλούς, όπως εσύ, είτε λόγω μεγάλης απώλειας εσόδων είτε λόγω κακής διαχείρισης των πιστώσεων τους, έγιναν επισφαλείς. Πάρα πολλοί όμως... γι' αυτό οι τράπεζες τώρα φυσάνε και το γιαούρτι, καταλαβαίνεις... Να φανταστείς, έχω ακούσει ακόμα και τράπεζες που για ενήμερες κάρτες, τις ακυρώνουν ή μειώνουν πολύ τα όρια, για να φαίνονται λιγότερο εκτεθειμένες στις λογιστικές τους καταστάσεις. Πρόταση μου... κάνε και αίτηση σε άλλη μεγάλη τράπεζα, και αν δεν έχεις τύχη ούτε εκεί, βγάλε μια χρεωστική ή prepaid και υπομονή μέχρι να ξανανοίξει η αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 ρε παιδια πηγα στην alpha bank να βγαλω καρτα bonus λαθος μου για τι επελεξα την dynamic american bonus, ενω με βολευει καλυτερα η visa! ειμαι παντρεμενος 2 χρονια και οι δυο ειμαστε νεο διορισμενοι στο δημοσιο (2010 προσληψη) εχουμε μισθό κάπου στα 880 ευρω μηνιαίως ο καθενας, εχω ενα δανειο αυτοκινητου 200 ευρω δοση για ακομα 1χρονο.και μενω σε ενοικιο 330 ευρω. και δεν μας εδωσαν την έγκριση για την καρτα. την ρωταει την κοπελα στην ALPHA BANK μπορω να βγαλω visa που τελικα αυτη ηθελα επειδη μετα καταλαβα οτι την amerixa express δεν την δέχονται πουθενά και μου λεει τζάμπα θα στείλουμε την αίτηση θα μας την ακυρώσουν παλι, δλδ τι ηθελε να παιρνω για να βγαλω μια πιστωτικη και δεν θελω να την ρουφαω....μονο για τα μαρκετ και τα bonus που εχει πιο πολυ και κανα online εισητηριο! βγαλε την χρεωστικη bonus american express Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ήδη πληρώνεις πάνω από 30% του εισοδήματος σου σε δόσεις και ενοίκια. Συγνώμη που σου το λέω αλλά με τραπεζικιά κριτήρια (και όχι δικά μου ) δεν είσαι καλός πελάτης . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Μαζι με την γυναικα σου πηγες? Βαλατε εγγυητη? Αγαπητε Βασιλειε δεν ξερω αν δουλευεις σε τραπεζα αλλα εγω χωρις εισοδημα (φοιτητης) κι ενα ενοικιο που φαινοταν γονικη παροχη μου εδωσαν τοτε 5 πιστωτικες και με παρακαλουσαν για αλλες τοσες... Τωρα που νομικα πολλοι πελατες κερδισαν μαχες με το νταβατζιλικι των τραπεζων και σβηστηκαν χρεη δεν δινουν σε κανεναν. Ειδικα η Αλφα πριν μερικους μηνες ειχε εντολη μονο για στεγαστικα δανεια και παλι με λευκο τειρεσια και εγγυητες. Τοτε ηταν αλλα τα κριτηρια τα πελατειακα ?????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Μαζι με την γυναικα σου πηγες? Βαλατε εγγυητη? Αγαπητε Βασιλειε δεν ξερω αν δουλευεις σε τραπεζα αλλα εγω χωρις εισοδημα (φοιτητης) κι ενα ενοικιο που φαινοταν γονικη παροχη μου εδωσαν τοτε 5 πιστωτικες και με παρακαλουσαν για αλλες τοσες... Τωρα που νομικα πολλοι πελατες κερδισαν μαχες με το νταβατζιλικι των τραπεζων και σβηστηκαν χρεη δεν δινουν σε κανεναν. Ειδικα η Αλφα πριν μερικους μηνες ειχε εντολη μονο για στεγαστικα δανεια και παλι με λευκο τειρεσια και εγγυητες. Τοτε ηταν αλλα τα κριτηρια τα πελατειακα ?????????????????????????? τοτε ηταν αλλες εποχες. τωρα αλλαξανε τα πραγματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 σιγά μην τους βάλω και εγγυητή.... αυτήν εδώ θα βγάλω φίλε όπως είπες Alpha Bank Enter Bonus American Express, να κάνω τα ψώνια και φτανει! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Μαζι με την γυναικα σου πηγες? Βαλατε εγγυητη? Αγαπητε Βασιλειε δεν ξερω αν δουλευεις σε τραπεζα αλλα εγω χωρις εισοδημα (φοιτητης) κι ενα ενοικιο που φαινοταν γονικη παροχη μου εδωσαν τοτε 5 πιστωτικες και με παρακαλουσαν για αλλες τοσες... Τωρα που νομικα πολλοι πελατες κερδισαν μαχες με το νταβατζιλικι των τραπεζων και σβηστηκαν χρεη δεν δινουν σε κανεναν. Ειδικα η Αλφα πριν μερικους μηνες ειχε εντολη μονο για στεγαστικα δανεια και παλι με λευκο τειρεσια και εγγυητες. Τοτε ηταν αλλα τα κριτηρια τα πελατειακα ?????????????????????????? Δεν δουλεύω σε τράπεζα αλλά γνωρίζω αρκετά. Σημασία έχει τι φένεται, άρα αν το ενοίκιο που πληρώνεις φαίνεται γονική παροχή η τράπεζα δεν βλέπει έξοδα. Κάποτε πήρα ένα δάνειο από την Κύπρου . Όταν έβαλα ότι τα παιδιά ήταν σε ιδιωτικό σχολείο μου λέει ο τραπεζικός , βγάλτο αυτό , γιατί δεν θα το πάρεις το δάνειο , φαίνεται ότι έχεις πολλά έξοδα. Προφανώς η τράπεζα πρέπει να δεί ότι υπάρχει τρόπος να την πληρώνεις . Αν ξοδεύεις περισσότερα από όσα βγάζεις δάνειο δεν πέρνεις . Κατά ένα παλιό γνωμικό , κάθε τράπεζα δίνει δάνεια σε αυτούς που δεν τα χρειάζονται ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Πληροφοριακά προς όλους, για δανειοδοτήσεις οι τράπεζες κοιτάζουν πρώτα την ικανότητα αποπληρωμής (μισθός και εισοδήματα έναντι εξόδων και δαπανών) και μετά τις εγγυήσεις (υποθήκη/εγγυητές κλπ.). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Η μονη τραπεζα που βγαζει αβερτα ακομα και τωρα πιστωτικες και μαλιστα φοιτηττικες (χωρις περιουσιακο στοιχειο και με μηδενικο εισοδημα) ειναι η citibank. Απαραδεκτο να δινει τοσο ευκολα πιστωτικες σε ανθρωπους χωρις εισοδημα οπως ειπα και με πιστωτικο οριο 1000 ευρω (οχι και παρα πολυ χαμηλο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μια ερωτηση. Αν κανω μια αγορα 50€ στις 01/01 το ποσο θα εκτοκιστει στις 01/02, αν ομως κανω αναληψη χρηματων απο την καρτα 50€ στις 29/01 και τα ξανακανω καταθεση την ιδια μερα δεν θα κερδισω 1 μηνα τοκο και θα φαινεται οτι χρωσταω μονο την αναληψη; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Η alpha bank κατεβάζει τα πιστωτικά όρια στις κάρτες και καλά για "λογους ασφαλείας" . Όσοι έχετε πιστωτική από την alpha bank σας έχουν μειωθεί τα πιστωτικά όρια; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Σε 3 από τις 5 που έχω στην ALPHABANK μου μειώσανε τα όρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Σε 3 από τις 5 που έχω στην ALPHABANK μου μειώσανε τα όρια βασιλη μπονους ειναι;ειχες μεγαλο οριο η τα κλασσικα 1500 ευρω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Έχω 5 Bonus Στην AEGEAN κατέβηκε από 3000 στα 1500 και η ανάληψη από 1500 σε 1050 Στην Mastercard κατέβηκε από 4.000 σε 2.000 και η ανάληψη από 1500 σε 1400 Στην FOKAS ήταν 1000 ευρώ και 300 ευρώ δεν το πείραξαν Στην Preminum ήταν 5000 και 1500 δεν είχα μεταβολή Στην VISA την απλή δεν βγήκε λογαριασμός αυτόν τον μήνα , φαντάζομαι θα υπήρξε μεταβολή. Αιτιολογία: Για την δική σας προστασία και λαμβάνοντας υπ΄όψιν την μέχρι σήμερα χρήση της κάρτας σας , μεταβάλαμε τα όρια της όπως αναφέρονται παραπάνω Edited March 23, 2012 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts