John_Locke Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Οταν λες αριστη,τι εννοεις..;;Δεν μου φαινεται και τοσο.. Δεν εχω δει βεβαια το dvd του εμποριου και δεν μπορω να συγκρινω,μιας και την συγκεκριμενη ταινια ετυχε να την εχω δει μονο στη TV. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Οταν λες αριστη,τι εννοεις..;;Δεν μου φαινεται και τοσο.. Δεν εχω δει βεβαια το dvd του εμποριου και δεν μπορω να συγκρινω,μιας και την συγκεκριμενη ταινια ετυχε να την εχω δει μονο στη TV. ε..όσο άριστη θα μπορούσε να είναι ένα dvd του εμπορίου. εγώ τελικά δεν το πήρα επειδή δεν μου άρεσε το φτινιάρικο κάβερ.. λολ Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Την ερχομενη Κυριακη το Θεμα δινει το "Σκοτεινο Ποταμι". http://imdb.com/title/tt0327056/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Χαρακτηριστικά για το δισκάκι της Ελευθεροτυπίας έχουμε? - bonus καθόλου!? Όσο για την Eva φίλε Νικ .... έχεις δίκιο:shifty: Υ.γ. ... ναι John_Locke , άριστη εικόνα και 5.1 ήχος - πάλι καλά! Δισκάκι μονής στρώσης 4,5 GB, το εξώφυλο είναι custom (νομίζω) και δεν δίνει τεχνικά χαρακτηριστικά (για ήχο το VLC μου εμφανίζει επιλογές Mono, Stereo και Α/52 over S/PDIF) εικόνα πάντως άψογη και από extras έχει Trailer και Credits. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Την ερχομενη Κυριακη το Θεμα δινει το "Σκοτεινο Ποταμι". http://imdb.com/title/tt0327056/ έχετε προσέξει ότι τα dvd του ΒΗΜΑτος έχουν 5.1 ήχο? http://img236.imageshack.us/img236/8383/51du8.jpg Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Θέμα και Ελευθεροτυπία «τσιμπήθηκαν»... Δεν περίμενα κάτι ιδιαίτερο από πλευράς ποιότητας... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Βρήκα τις 2 τελευταίες ταινίες της Ελευθεροτυπίας σε video club.Φαίνεται δεν θεωρούνται σαν "πρώτης" προβολής για την Ελλάδα,καθώς είδα ότι είναι ανεξάρτητης διανομής από τις βασικές εταιρίες του χώρου,για να υπάρχουν παντού.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 έχετε προσέξει ότι τα dvd του ΒΗΜΑτος έχουν 5.1 ήχο? Τί να τον κάνεις τόν 5.1 ήχο φίλε όταν το έχει ξεσκίσει στήν συμπίεση ?:(:mad:. Άν πήρες το Downfall βάλτο να το δείς :mad: Ταινία 2,5 ωρών σε 4,3GB DVD.Εικόνα VHS και ήχος DD 2.0.Και μετά λέμε για το Θέμα.Τουλάχιστον αυτοί άλλαξαν νοοτροπία.Όταν ξεκινήσει και το ΒΗΜΑ να δίνει ποιοτικά DVD θα το ξαναπάρω αλλιώς "μαύρο". Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Ταινία 2,5 ωρών σε 4,3GB DVD......:scared::blink:... τι λες ρε φίλε , κάναν τέτοια φόλα!? Μεγάλη ξεφτίλα , ειδικά τώρα που με την εμφάνιση των blue ray disks έχουν πέσει αρκετά οι τιμές των dual ....! Πάντως "Το Ανθρώπινο Σώμα" (the human stain) που αναφέρει και παραπάνω με photo ο demis, είναι μια χαρά ποιοτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoReIgNeR Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Γιατί όχι ?:confused:.Άν δεν το έχεις μάθει ακόμα σου λέω πώς τα DVD είναι πανομοιότυπα του εμπορίου :),με μόνη διαφορά ότι αυτές που έχει δώσει μέχρι στιγμής είναι σε slim θήκη :(. Γι' αυτό ακριβώς αντεστράφησαν οι ρόλοι ντε! Εσείς που το μισούσατε το λατρεύετε γιατί με λίγα σχετικά χρήματα δίνει καλύτερης ποιότητας DVD από πριν, ενώ εγώ (και άλλοι) το μισούμε τώρα που μεγάλωσε τις θήκες. Άσε που μέχρι να δώσει καμμία ταινία του γούστου μου θα'χω ξεχάσει πώς λένε την εφημερίδα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Πάντως "Το Ανθρώπινο Σώμα" (the human stain) που αναφέρει και παραπάνω με photo ο demis, είναι μια χαρά ποιοτικά! μα αυτό λέω και εγώ.. η εικόνα είναι μια χαρά του Human Stain Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Γι' αυτό ακριβώς αντεστράφησαν οι ρόλοι ντε! Εσείς που το μισούσατε το λατρεύετε γιατί με λίγα σχετικά χρήματα δίνει καλύτερης ποιότητας DVD από πριν, ενώ εγώ (και άλλοι) το μισούμε τώρα που μεγάλωσε τις θήκες. Άσε που μέχρι να δώσει καμμία ταινία του γούστου μου θα'χω ξεχάσει πώς λένε την εφημερίδα :lol: Δεν ειναι και τοσο λιγα παντως τα χρηματα...(μην ξεχνιομαστε κιολας). Και με τις κανονικες θηκες δεν θα ειχα κανενα προβλημα..ισα ισα..! (μη με κραξετε!:p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Θα σε κράξουμε !!! :lol: Οι slim είναι οι θήκες του μέλλοντος !!!! :up: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 έχετε προσέξει ότι τα dvd του ΒΗΜΑτος έχουν 5.1 ήχο? Χρόνια τώρα! :D By far, τα ποιοτικότερα DVD κατά μέσο όρο, με ελάχιστες μελανές εξαιρέσεις... Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalidis Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Στο Σινεμα Santa Sangre και Profondo Rosso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Θα σε κράξουμε !!! :lol: Οι slim είναι οι θήκες του μέλλοντος !!!! :up: Με τις slim το καλο ειναι οτι σπανε δυσκολα,οπως τις πετανε και τις μεταφερουν με την εφημεριδα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Στο Σινεμα Santa Sangre και Profondo Rosso Πολύ ενδιαφέρουσα η προσφορά του Σινεμά αυτό το μήνα. Ειδικά η πρώτη είναι μια ταινία που σου μένει αξέχαστη όταν τη δεις. Ανεξάρτητα αν σου αρέσει ή όχι. Την ερχομενη Κυριακη το Θεμα δινει το "Σκοτεινο Ποταμι". http://imdb.com/title/tt0327056/ Άψογα! Εξαιρετική ταινία σε ικανοποιητική προσφορά. Και το κυριότερο, δεν το έχω. Οι προσφορές του Θέματος ακολουθούν ανοδική πορεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Το Σκοτεινό ποτάμι δόθηκε στην Κύπρο σε original 2-disc με clear-case από την Σημερινή Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Το Σκοτεινό ποτάμι δόθηκε στην Κύπρο σε original 2-disc με clear-case από την Σημερινή Αυτό πήγα να γράψω τώρα φίλε .. ότι τέτοιο έργο αξίζει στην διπλή αυτή έκδοση , μιας και έχει πολύ ενδιαφέρον έξτρα υλικό! Απίστευτο έργο... Είμαι σίγουρος ότι στο Fnac ή σε κάνα Media Markt , μπορεί να κάποιος να το βρει στη διπλή έκδοση γύρω στα 5 ευρώ - δεν αξίζει να το πάρει από το ΘΕΜΑ! Τέλος πάντων..., πάντως μπράβο για την επιλογή που κάναν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Το Σκοτεινό ποτάμι δόθηκε στην Κύπρο σε original 2-disc με clear-case από την Σημερινή Αυτοί οι έρμοι όμως δεν έχουν Σημερινή... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 [quote=hasiotis_john;2115025 ....Πάντως "Το Ανθρώπινο Σώμα" (the human stain) που αναφέρει και παραπάνω με photo ο demis, είναι μια χαρά ποιοτικά! Γιά βάλτο στο PC και πές μας πόσα 4,3GB είναι :lol: Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 By far, τα ποιοτικότερα DVD κατά μέσο όρο, με ελάχιστες μελανές εξαιρέσεις... Leviathan,Εξορκιστής,Downfall Και οι 3 που πήρα απο ΒΗΜΑ τους τελευταίους 2-3 μήνες σε 4,3GB :mad:....Μάλλον έπεσα στίς εξαιρέσεις :ninja:. Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Γιά βάλτο στο PC και πές μας πόσα 4,3GB είναι τί σχέση έχει από τη στιγμή που αναφέρουμε πως η εικόνα είναι καθαρή..? το δισκάκι είναι 4,10 GB btw Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 τί σχέση έχει από τη στιγμή που αναφέρουμε πως η εικόνα είναι καθαρή..? το δισκάκι είναι 4,10 GB btw Η ποιότητα ενώς DVD προκύπτει απο το πόσο καθαρή βλέπει ο καθένας την εικόνα ? :confused:. Ναί Demis_CY στην οθόνη του PC η ποιότητα είναι κορυφαία αλλά στην 40αρα που έβλεπα τις προάλλες ήταν μαύρο χάλι :(. ΥΓ:Επειδή πολύς λόγος γίνετε για DVD του εμπορίου να αναφέρω πώς αυτά έχουν μέγεθος 6-7GB.Συνεπώς τα προσφερόμενα DVD του Βήματος είναι συμπιεσμένα αντίγραφα τών κανονικών.Αναλόγως με την διάρκεια την ταινίας έχουμε την ανάλογη συμπίεση και τελικά το αποτέλεσμα είναι το 70-80% της ποιότητας του κανονικού. πχ Το Downfall που πρόσφερε είναι 65% :X της ποιότητας του πραγματικού το οποίο αγγίζει τα 7GB+. Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Γιά βάλτο στο PC και πές μας πόσα 4,3GB είναι :lol: Ναι βρε συ Vasili , καλά τα λες ... το καλύτερο θα ήταν να μην συμπιέζονται καθόλου τα έργα που δίνονται από εφημερίδες - αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και (πάρα) πολλά γνήσια dvd του εμπορίου που είναι σε απλό δισκάκι μιας και είτε είναι μικρής διάρκειας και χωρίς έξτρα , είτε βγήκε από την αρχή φόλα , αλλά και είτε είναι μια χαρά η ποιότητα και δεν χρειάζεται dual δισκάκι! Αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και επίσης πάρα πολλά dvd που είναι 7-8 GB και αν βγάλεις τον DTS ήχο , ή βγάλεις τις άσχετες γλώσσες και κάτι χαζά μενού που μερικές φορές είναι και 1GB , τότε γίνεται αυτόματα το έργο 4, κάτι GB ΧΩΡΙΣ την παραμικρή απώλεια από το κανονικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts