Jump to content

FoReIgNeR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    316
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FoReIgNeR

  1. Είχα πάρει ένα με τις γάτες -δε θυμάμαι πώς λέγεται- και όντως ήταν πολύ καλό το εξώφυλλο και το χαρτί, απλώς είναι σε μεγαλύτερο μέγεθος από τα τεύχη που έπαιρνε κανείς από τα βιβλιοπωλεία. Εκείνα ήταν απλό χαρτόνι απ' έξω, αυτό έχει πιο ιλουστρασιόν εξώφυλλο. Κοινώς αξίζει να τα πάρεις όλα από όποια σειρά σε ενδιαφέρει.
  2. Ξέρει κανείς αν η Ημερησία έχει αρχείο παλαιότερων εφημερίδων; Τώρα είδα για το Δράκουλα :(
  3. Θα παρακαλούσα τις αγαπητές εφημερίδες, ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΑΖΙ! Συγγνώμη για τα κεφαλαία, αλλά ενίσταμαι, κύριε Πρόεδρε! :mad:
  4. Άσε και την έχω ήδη 2 και θέλω το CD του Περίδη μαμώτο... :lol:
  5. Δε λες τίποτα! Απ' τον πρίγκηπα της Ζαμούντα έχω να πάρω εφημερίδα (όχι της προηγούμενης εβδομάδας, όταν πρωτοδόθηκε)
  6. Μου το έχουν δώσει σε χάρτινη θήκη από εφημερίδα, δεν το έχω δει ακόμα, αλλά δε θυμάμαι ποια εφημερίδα λέει (προ Χριστού προσφορά). Αυτό που έχω εγώ είναι σίγουρα πολύ παλιά προσφορά.
  7. Αναβροχιές ... Ξέρουμε τι θα δώσει καμιά τους την επόμενη εβδομάδα; Μπας και πάρω τίποτα τότε δηλαδή. :lol:
  8. Σιγά μην είναι εφάμιλλο!!! Δε νομίζω ότι θα έχει τίποτα το πολυτελές η κασετίνα, χάρτινη θα είναι και θα τα χωράει όλα όπως-όπως.
  9. Το Βήμα ξεκινάει τριλογία Τζουράσικ Παρκ. Θα δώσει και τη γνωστή κασετίνα "πολυτελείας". Ψήνομαι... :confused:
  10. Γιούπι! (για "Ντέρτι Ντάνσινγκ") Τώρα για τους Απαράδεκτους, λογικό να γδάρουν, αδικαιολόγητο, αλλά λογικό.
  11. Αμάν ρε ****το!!! Έπρεπε να πεθάνει για να αποφασίσουν να δώσουν κάτι σχετικό; Δίκιο έχεις, σε λίγες μέρες όλο και κάτι θα δώσουν, ή αυτό (μακάρι, μακάρι) ή τον Αόρατο Εραστή (ακόμα πιο επίκαιρο πια) :( Α, κι ετοιμαστείτε και για Απαράδεκτους, τους δίνει κάποιο εβδομαδιαίο περιοδικό, δύο επεισόδια ανά DVD.
  12. Από τώρα δηλαδή ξέρω ότι παίρνω Έθνος την επόμενη Κυριακή με χίλια!!! :!: Ευχαριστώ πολύ για την έγκαιρη ενημέρωση!!!
  13. Νέο target group βρήκε και μπορεί να πέτυχε το πείραμα, οπότε το συνεχίζει. Και Ινδούς έχουμε και κόσμο που μαθαίνει τη γλώσσα, συν κάτι μανάδες (σαν και τη δική μου) που έβλεπαν παλιά τέτοιες ταινίες (τις δακρύβρεχτες όμως, τώρα είναι πιο εξελιγμένες). Σειρά θα έχουν τίποτα αλβανικές, βουλγαρικές, ρουμανικές, ρωσικές και πάει λέγοντας. :p
  14. Όταν τα'λεγα εγώ για το Μάικλ Τζάκσον (Θεός σχωρέσ'τον!)... 11 η ώρα το πρωί και δεν υπήρχε στα περίπτερα της Καλλιθέας (κεντρικά μιλάμε), το βρήκα από τύχη, ενώ οι άλλες εφημερίδες (κάτι Θέματα) ήταν βουνό στα αζήτητα. Ένα Βήμα είχαμε για να ελπίζουμε για κάτι καλό κι έβαλε μουσειακές ταινίες για όσους αγαπούν αυτό το είδος. Oh well, οικονομία...
  15. Κάποια εφημερίδα θα πουλήσει καλάααααα μου φαίνεται :-) Αφού κατάφερε να προσφέρει κάτι τόσο ακριβό λόγω δικαιωμάτων. :!:
  16. Μη διστάσεις στιγμή να πας να σ'το αλλάξουν! :happy:
  17. Ελπίζω το "Πιστά ερωτευμένοι" να είναι εμπορίου, δεν είναι καινούργιο κι είναι κομεντί!
  18. Μπα, το θεωρούν 'εξυπνάδα' λόγω ευρωεκλογών. Μη δεις και καμία άλλη να δίνει τη 'Βουλευτίνα' (ή πώς λέγεται) με τη Βλαχοπούλου να λες!
×
×
  • Create New...