Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θυμαμαι καλα,νομιζω πως την αλλη Κυριακη το Βημα θα δωσει τον Σπαρτακο.δεν παιρνω και ορκο ομως..:ninja:

To "Γκάντι" θα δώσει.

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα και εδώ, ισχύει πολύ περισσότερο από ποτέ άλλοτε αυτό που είχε πει ο Thomas Jefferson: "Αυτός που διαβάζει μόνο εφημερίδες ξέρει πολύ λιγότερα από αυτόν που δεν διαβάζει απολύτως τίποτα". Η παραπληροφόρηση και η μεροληψία πάνε σύννεφο.

Και φυσικά, οι εφημερίδες που έχουμε δεν είναι παρά ο καθρέφτης του λαού και των πολιτικών μας.

ETA: Τα DVD τουλάχιστον δεν προσβάλλουν τη νοημοσύνη μου (μερικές φορές).

Και επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά. Η μεροληψία είναι υπαρκτή στην πολιτική και την αθλητική επικαιρότητα. Δεν μπορώ όμως να αντιληφθώ που είναι η μεροληψία στην υπόλοιπη επικαιρότητα... Νομίζω πως αυτό είναι καθαρά υπερβολή...

Θεμα next week:

"Συνεντευξη με ενα Βρικολακα"

"Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles "

http://imdb.com/title/tt0110148/

Έχει ξαναδωθεί; Νομίζω το έχω τσιμπήσει από fnac... Θα το ελέγξω...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

η ταινια του λαζοπουλου τι λεει στο θεμα; απο ποιοτητα στο δισκακι

Αστο καλυτερα..

Γιατί το λες αυτό; Μια χαρά widescreen και 5.1 είναι! Δε το περίμενα να είμαι ειλικρινής! Με έχει κουφάνει το Θέμα :D

EvEn DeAtH MaY DiE

Και επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά. Η μεροληψία είναι υπαρκτή στην πολιτική και την αθλητική επικαιρότητα. Δεν μπορώ όμως να αντιληφθώ που είναι η μεροληψία στην υπόλοιπη επικαιρότητα... Νομίζω πως αυτό είναι καθαρά υπερβολή...

Μεροληψία υπάρχει και στην Οικονομική επικαιρότητα. Και όσον αφορά τα υπόλοιπα νέα, ακόμα και στο δικαστικό/αστυνομικό ρεπορτάζ υπεισέρχονται προσωπικές απόψεις και συμφέροντα. Μια αντιπολιτευόμενη εφημερίδα θα υπερτονίζει τα γεγονότα που δείχνουν αύξηση της εγκληματικότητας και vice versa. Λίγα κομμάτια μένουν που δεν ενδείκνυται για εκμετάλλευση, άλλωστε όλα τα γεγονότα έχουν μια κάποια πολιτική (όχι απαραίτητα κομματική) χροιά.

Γιατί το λες αυτό; Μια χαρά widescreen και 5.1 είναι! Δε το περίμενα να είμαι ειλικρινής! Με έχει κουφάνει το Θέμα :D

πιξελιασε η οθονη...δεν περιμενα και κατι καλυτερο βασικα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Μεροληψία υπάρχει και στην Οικονομική επικαιρότητα. Και όσον αφορά τα υπόλοιπα νέα, ακόμα και στο δικαστικό/αστυνομικό ρεπορτάζ υπεισέρχονται προσωπικές απόψεις και συμφέροντα. Μια αντιπολιτευόμενη εφημερίδα θα υπερτονίζει τα γεγονότα που δείχνουν αύξηση της εγκληματικότητας και vice versa. Λίγα κομμάτια μένουν που δεν ενδείκνυται για εκμετάλλευση, άλλωστε όλα τα γεγονότα έχουν μια κάποια πολιτική (όχι απαραίτητα κομματική) χροιά.

Όσο μεροληπτική και να είναι μία εφημερίδα, από τη στιγμή που ο καθένας έχει δική του κρίση και η ενημέρωση του δεν επαφίεται μονάχα στις εφημερίδες, δεν κινδυνεύει από παραπληροφόρηση...

Ποιά υπόλοιπη επικαιρότητα; Στις ειδήσεις, δηλαδή ότι εκτροχιάστηκε ένα τρένο ή ότι σκοτώθηκαν 10 από βομβιστική επίθεση στη Βαγδάτη; Αυτά μπορώ να τα μάθω καλύτερα και ταχύτερα από TV και Internet. Μήπως να μιλήσουμε για "άρθρα" που είναι αντιγραμμένα αυτολεξεί από ιστοσελίδες; Ή για άσχετους δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ πληροφορικής και -ακόμα χειρότερα- ιατρικών θεμάτων; Δε λέω ότι δεν υπάρχουν και οι αξιόλογες εξαιρέσεις, αλλά για να τις βρω πρέπει να ανέβει η πίεσή μου πρώτα στο 24...

Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Περί ορέξεως...

Για Κ. Ελευθεροτυπία έχουμε καμία ενημέρωση?

Ναί, θα έχει το Luther (Λούθηρος) http://www.imdb.com/title/tt0309820/

Εθνος Κυριακης - Λουφα και Παραλλαγη: Σειρηνες στο Αιγαιο

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Για μένα μόνο Πρώτο Θέμα αυτήν την Κυριακή. (Σάββατο δλδ) :p

Αφού θα είσαι και Σαββατιανή ενημέρωσε και εμάς για την ποιότητα του DVD.... :) Λέτε να κάνει το 3 στα 3 σερί το Θέμα; :p

EvEn DeAtH MaY DiE

Λέτε να κάνει το 3 στα 3 σερί το Θέμα; :p

Δύστυχος δεν γίνονται τέτοια θαύματα :p

εκείνο τον καιρό δεν ήταν ΤΟΣΟ διαδεδομένο το widescreen και το 5.1

αναμένετε το Interview να έρθει σε Fullscreen και 2.0 αλλά με full extra!

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Έθνος (Σάββατο)Half Light (Ντεμί Μουρ)

Έθνος (Σάββατο) – Λούφα και Παραλλαγή (το 4ο επεισόδιο της σειράς)

Έθνος (Κυριακή)Σειρήνες στο Αιγαίο (του Νίκου Περάκη)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή)Συνέντευξη με ένα βρικόλακα (Τομ Κρουζ, Μπραντ Πιτ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή)Φοβού τους Έλληνες (Λάκης Λαζόπουλος)

Βήμα (Κυριακή)Γκάντι (Μπεν Κίνγκσλεϊ)

Καθημερινή (Σάββατο)Ρομπέν των Δασών (το 6ο από τα 6 DVD της σειράς)

Καθημερινή (Κυριακή) – Ήρωες και Όπλα (ντοκιμαντέρ του BBC για τον Β'ΠΠ, 3ο μέρος από 3)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Αδόλφος Χίτλερ, Η άνοδος, Η σφαγή, Η κατάρρευση (λεύκωμα)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή)Λούθηρος (Τζόζεφ Φάινς)

Νέα (Σάββατο) – Μουσική Βιβλιοθήκη (Μπομπ Ντίλαν)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Η χαμένη Ατλαντίδα)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο)The Virgin Queen (Β' μέρος)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Οι πατρίδες των Ελλήνων (3ος τόμος από 4)

εκείνο τον καιρό δεν ήταν ΤΟΣΟ διαδεδομένο το widescreen και το 5.1

αναμένετε το Interview να έρθει σε Fullscreen και 2.0 αλλά με full extra!

Γιατί το πιστεύεις αυτό; Από τα masters των studio δεν φτιάχνονται τα DVDs; Προσωπικά να τα βράσω τα full extra αν δε είναι καλά τα specs της ίδιας της ταινίας:p Θα ήθελα να την ξαναδώ, έχω να την δω από το cinema. Θυμάμαι είχε κάνει πάταγο τότε, αλλά δε θυμάμαι και πολλά...

Όταν βγήκε πάντως στο cinema είχε 5.1 ήχο, που ήταν τεχνολογία που υπήρχε ήδη 2 χρόνια και φυσικά χρησιμοποιήθηκε και σε αυτή, καθότι blockbuster της εποχής. Όσο για το widescreen είναι αυτονόητο για το cinema :)

Edit: Τι σπαστικό που είναι αυτό. Ή θα βάζουν όλοι μαζί βλακείες και επαναλήψεις ή θα βάζουν όλοι καλές... Έχω βάλει στο στο στόχαστρο... Έθνος Κυριακής, Βήμα και Θέμα... ουφ!

EvEn DeAtH MaY DiE

Γιατί το πιστεύεις αυτό; Από τα masters των studio δεν φτιάχνονται τα DVDs; Προσωπικά να τα βράσω τα full extra αν δε είναι καλά τα specs της ίδιας της ταινίας:p Θα ήθελα να την ξαναδώ, έχω να την δω από το cinema. Θυμάμαι είχε κάνει πάταγο τότε, αλλά δε θυμάμαι και πολλά...

Όταν βγήκε πάντως στο cinema είχε 5.1 ήχο, που ήταν τεχνολογία που υπήρχε ήδη 2 χρόνια και φυσικά χρησιμοποιήθηκε και σε αυτή, καθότι blockbuster της εποχής. Όσο για το widescreen είναι αυτονόητο για το cinema :)

Κοίτα , υπάρχει η special edition που έχει, Οθόνη/Aspect Ratio: Αναμορφική 1.78:1 και http://www.ave.gr/uploads/sound_types/soundlogo_dolby_digital.gif και Extras : * Κινηματογραφικό τρέιλερ * Σχολιασμός από το σκηνοθέτη * Παρασκήνιο από τα γυρίσματα * Εισαγωγή στην ταινία ... (κυκλοφορεί από την Audio Visual)

Και υπάρχει και η απλή έκδοση με 16:9 αλλά πάλι με 5.1 ήχο και χωρίς έξτρα... τουλάχιστον αυτά βρήκα! Θα ψάξω για το παλιό το δικό μου και θα σας πω...

Ναι μάλλον την 2η έχω αλλά έχει και ένα "behind the scenes" bonus που περιέχει και τα πάνω extras που έγραψα.... άρα μήπως έχω την special edition?:p Δεν μπορώ να καταλάβω μιας και το έχω αντιγραμμένο... ! Demi , από που είδες εσύ για 2.0 ήχο?:confused:

Για μένα μόνο.. Βήμα κυριακής & Καθημερινή κυριακής.

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

[B]Έθνος (Σάββατο)[/b]Half Light (Ντεμί Μουρ)

Έθνος (Σάββατο) – Λούφα και Παραλλαγή (το 4ο επεισόδιο της σειράς)

Έθνος (Κυριακή)Σειρήνες στο Αιγαίο (του Νίκου Περάκη)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή)Συνέντευξη με ένα βρικόλακα (Τομ Κρουζ, Μπραντ Πιτ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή)Φοβού τους Έλληνες (Λάκης Λαζόπουλος)

Βήμα (Κυριακή)Γκάντι (Μπεν Κίνγκσλεϊ)

Καθημερινή (Σάββατο)Ρομπέν των Δασών (το 6ο από τα 6 DVD της σειράς)

Καθημερινή (Κυριακή) – Ήρωες και Όπλα (ντοκιμαντέρ του BBC για τον Β'ΠΠ, 3ο μέρος από 3)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Αδόλφος Χίτλερ, Η άνοδος, Η σφαγή, Η κατάρρευση (λεύκωμα)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή)Λούθηρος (Τζόζεφ Φάινς)

Νέα (Σάββατο) – Μουσική Βιβλιοθήκη (Μπομπ Ντίλαν)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Η χαμένη Ατλαντίδα)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο)The Virgin Queen (Β' μέρος)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Οι πατρίδες των Ελλήνων (3ος τόμος από 4)

πολυ καλες επιλογες αυτες..κριμα που βιαστηκα και τα ειχα αποκτησει πριν καιρο...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Κοίτα , υπάρχει η special edition που έχει, Οθόνη/Aspect Ratio: Αναμορφική 1.78:1 και http://www.ave.gr/uploads/sound_types/soundlogo_dolby_digital.gif και Extras : * Κινηματογραφικό τρέιλερ * Σχολιασμός από το σκηνοθέτη * Παρασκήνιο από τα γυρίσματα * Εισαγωγή στην ταινία ... (κυκλοφορεί από την Audio Visual)

Και υπάρχει και η απλή έκδοση με 16:9 αλλά πάλι με 5.1 ήχο και χωρίς έξτρα... τουλάχιστον αυτά βρήκα! Θα ψάξω για το παλιό το δικό μου και θα σας πω...

Ναι μάλλον την 2η έχω αλλά έχει και ένα "behind the scenes" bonus που περιέχει και τα πάνω extras που έγραψα.... άρα μήπως έχω την special edition?:p Δεν μπορώ να καταλάβω μιας και το έχω αντιγραμμένο... ! Demi , από που είδες εσύ για 2.0 ήχο?:confused:

Ωραία :) Ελπίζω να μη λέμε τη Δευτέρα υπάρχει και η Θέμα Version με ήχο Mono, εικόνα 4:3 και Extras: "Extra θόρυβος στην εικόνα" :lol:

EvEn DeAtH MaY DiE