Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!!!!!!!!!

Απο αυριο το ΕΘΝΟΣ ξεκινα να μοιραζει καθε πεμπτη και σαββατο τα επεισοδια της "ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ Η ΣΕΙΡΑ".

Ο πρωτος κυκλος της οποιας αποτελειται απο 30 επεισοδια.

Θα τη μοιραζει σε dvd με ΕΝΑ μονο επεισοδιο καθε φορα.

Προσοχη χρειαζεται γιατι η σειρα ηδη πωλειται απο την odeon σε 8 dvd με λιανικη τιμη 41,10 ευρω. (ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ 1,37 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.)

Σιγουρα το ΕΘΝΟΣ θα εχει τιμη πολυ υψηλοτερη απο το 1,37 ευρω, οποτε μεινετε μακρυα απο την εφημεριδα και πηγαινεται να αγορασετε αμεσα τη σειρα απο το dvd club.

:alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε !

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!!!!!!!!!!

Απο αυριο το ΕΘΝΟΣ ξεκινα να μοιραζει καθε πεμπτη και σαββατο τα επεισοδια της "ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ Η ΣΕΙΡΑ".

Ο πρωτος κυκλος της οποιας αποτελειται απο 30 επεισοδια.

Θα τη μοιραζει σε dvd με ΕΝΑ μονο επεισοδιο καθε φορα.

Προσοχη χρειαζεται γιατι η σειρα ηδη πωλειται απο την odeon σε 8 dvd με λιανικη τιμη 41,10 ευρω. (ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ 1,37 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.)

Σιγουρα το ΕΘΝΟΣ θα εχει τιμη πολυ υψηλοτερη απο το 1,37 ευρω, οποτε μεινετε μακρυα απο την εφημεριδα και πηγαινεται να αγορασετε αμεσα τη σειρα απο το dvd club.

ΑΜΑ είναι έτσι όπως τα λες φίλε (ένα επεισόδιο την φορά χ 30) , τότε όντως προσοχή! (δηλαδή , αν κάνει 3 ευρώ η εφημερίδα θα πάρεις την 1η σεζόν μόνο 90 ευρώ?:blink::hypno::lost::nuke:)

Άσε που θα γεμίσεις 30 DVD το σπίτι για μόνο μία σειρά (που χωράει και σε ΕΝΑ dvd κατεβασμένο από τα γνωστά μαγαζάκια;))

Άντε να ξυπνήσουμε λίγο και να σταματήσουμε να αγοράζουμε ότι βρούμε στις εφημερίδες επειδή είναι εμπορικό, για να βάλουν λίγο μυαλό και να ρίξουν τις τιμές (π.χ. ΘΕΜΑ), αλλά και να τα κάνουν σωστά (όπως π.χ. με την τελευταία πατάτα που έκανε το Βήμα με τον Μονομάχο... που θα μείνει στην ιστορία το γεγονός , γραμμένο έτσι στις τοιχογραφίες : "" Year 2008 - DVD - Cladiator - 2.0 audio "" :fool:)

Χαχα! Το γλωσσοφάγαμε το Θέμα πάντως... έχει γίνει κεντρικό "Θέμα" σε όλες τις ειδήσεις... Δωρεάν διαφήμιση θα μου πείτε... θα δείξει...
EvEn DeAtH MaY DiE

Την Κυριακή, ο Ελεύθερος Τύπος δίνει ένα λεύκωμα για την Κωνσταντινούπολη.Όσοι είμαστε από την Πόλη-και όχι μόνο- σίγουρα μας ενδιαφέρει...

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κυριακατικη Ελευθεροτυπια

κυριακη 20/1/2008

.45

the promise

http://images.play.com/covers/3516749x.jpg ,

http://images.play.com/covers/3337084x.jpg

ΑΜΑ είναι έτσι όπως τα λες φίλε (ένα επεισόδιο την φορά χ 30) , τότε όντως προσοχή! (δηλαδή , αν κάνει 3 ευρώ η εφημερίδα θα πάρεις την 1η σεζόν μόνο 90 ευρώ?:blink::hypno::lost::nuke:)

Άσε που θα γεμίσεις 30 DVD το σπίτι για μόνο μία σειρά (που χωράει και σε ΕΝΑ dvd κατεβασμένο από τα γνωστά μαγαζάκια;))

Άντε να ξυπνήσουμε λίγο και να σταματήσουμε να αγοράζουμε ότι βρούμε στις εφημερίδες επειδή είναι εμπορικό, για να βάλουν λίγο μυαλό και να ρίξουν τις τιμές (π.χ. ΘΕΜΑ), αλλά και να τα κάνουν σωστά (όπως π.χ. με την τελευταία πατάτα που έκανε το Βήμα με τον Μονομάχο... που θα μείνει στην ιστορία το γεγονός , γραμμένο έτσι στις τοιχογραφίες : "" Year 2008 - DVD - Cladiator - 2.0 audio "" :fool:)

Περίεργο, γιατί συμπτωματικά χθές εξέταζα το διπλό dvd του εμπορίου της "Λούφας" (1ος κύκλος) και στο κουτί έγραφε ότι περιέχει πέντε επεισόδια στην τιμή που αναφέρθηκε (41 ευρώ), που είναι εξαιρετικά υψηλή για τόσα επεισόδια μόνο. Πάντως αν είναι σωστά τα στοιχεία που έδωσε ο φίλος πράγματι πρόκειται για μεγάλη παγίδα. Η εφημερίδα κόστιζε την Πέμπτη 2 ευρώ (δεν γνωρίζουμε πόσο θα στοιχίζει η σαββατικάτικη έκδοση που θα συνοδεύτεαι επίσης από σχετικό DVD), οπότε μιλάμε για 60 ευρώ σύνολο τουλάχιστο. Συμφέρει μόνο αν κάποιος αγοράζει έτσι και αλλοιώς την εφημερίδα αυτή καθημερινά. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει πρόσφατα με την εφημερίδα "Παρασκευή και 13" (νομίζω), που έδινε καθένα από τα 14 επεισόδια του "Εγώ, ο Κλαύδιος" στην τιμή των 2,5 ευρώ (αν δεν κάνω λάθος), ενώ μπορούσες να τα βρεις πολύ φθηνότερα στο διαδίκτυο.

Κυριακατικη Ελευθεροτυπια

Μόνο που στην Κύπρο δεν έρχεται με τα DVD... Νομίζω πρέπει να κάνω ένα τηλεφωνάκι κατά Αθήνα πλευρά...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μόνο που στην Κύπρο δεν έρχεται με τα DVD... Νομίζω πρέπει να κάνω ένα τηλεφωνάκι κατά Αθήνα πλευρά...

Είμαι σίγουρος ότι θέλεις να δεις την Milla Jovovich με το δικτυωτό καλτσόν του cover , αλλά κρίμα που δεν έρχεται στην Κύπρο η εφημερίδα!:tease:

Θα σου έπαιρνα μια εφημερίδα παραπάνω και για σένα , αλλά pm πόσα δίνεις... http://z.about.com/d/mutualfunds/1/0/u/2/10dollar.gif και κάτι θα κάνουμε!

Είμαι σίγουρος ότι θέλεις να δεις την Milla Jovovich με το δικτυωτό καλτσόν του cover , αλλά κρίμα που δεν έρχεται στην Κύπρο η εφημερίδα!:tease:

Θα σου έπαιρνα μια εφημερίδα παραπάνω και για σένα , αλλά pm πόσα δίνεις... http://z.about.com/d/mutualfunds/1/0/u/2/10dollar.gif και κάτι θα κάνουμε!

:dash: :p

Πρώτο Θέμα

Τρεις ταινίες του Λάκη Λαζόπουλου θα δώσει το Πρώτο Θέμα τις επόμενες Κυριακές. 'Ρ 20', 'Ο καλύτερος μου φίλος', 'Φοβού τους Έλληνες'. Ειδικά ο καλύτερος μου φίλος είναι πολύ ταιριαστός.

Ταινίες και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Έθνος (Κυριακή) – Επίμονος Κηπουρός (Ρέιφ Φάινς, Ρέιτσελ Γουάιζ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Το Πράσινο Μίλι (Τομ Χανκς)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Ο καλύτερος μου φίλος (του Λαζόπουλου με τον ίδιο, τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Σμαράγδα Καρύδη(!))

Βήμα (Κυριακή) – Πέρα από την Αφρική (Μέριλ Στριπ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ)

Καθημερινή (Σάββατο) – Ρομπέν των Δασών (το 5ο από τα 6 DVD της σειράς)

Καθημερινή (Κυριακή) – Ήρωες και Όπλα (ντοκιμαντέρ του BBC για τον Β'ΠΠ, 2ο μέρος από 3)

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Exotica (περιοδικό 300 σελ. Από το Γεωτρόπιο)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – The Promise

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – .45 (Μίλα Γιόβοβιτς)

Νέα (Σάββατο) – Κόμικ Disney (Τα 101 σκυλάκια της Δαλματίας)

Ελεύθερος Τύπος (Σάββατο) – The Virgin Queen (Α' μέρος)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Οι πατρίδες των Ελλήνων: Κωνσταντινούπολη (2ος τόμος από 4)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Κατ' οίκον παρενόχληση (Τζον Τραβόλτα, Βινς Βον)

Έθνος, Θέμα και Βήμα... Μπορεί να τσιμπήσει και τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής...

το Θεμα γιατι δινει αραγε δυο ταινιες..;φοβουνται τον κατηφορο απο τωρα...;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Ξέρει κανείς ΠΩΣ τελειώνει η ταινία "Πέρα από την Αφρική"; Μόνο το τέλος δεν έχω δει και θέλω να ξέρω αν μ' αρέσει για να την πάρω, βοηθήστε χριστιανοίιιιιιι!

Το Έθνος της Κυριακής με βάζει επίσης σε περιέργεια, πείτε και σ' αυτό τι τέλος έχει η ταινία, αφού θα κάνετε τον κόπο για το άλλο!

Το Θέμα μάλλον βάζει και ταινίες του βλαμμέν..... εεεεε ..... του Λαζόπουλου επειδή το Πράσινο Μίλι νομίζω έχει ξαναδοθεί και θέλουν υψηλές πωλήσεις, οπότε αφού δεν προλαβαίνουν ν' αλλάξουν ταινία και να δώσουν κάτι καλύτερο, τσόνταραν και την τσόντα με τον κ.ώ.λ. του.

Εγω επειδή Λατρεύω να διαβάζω κυριακάτικες εφημερίδες και παίρνω πάντα,συνδυάζω και την ταινία.

Την Κυριακή Έθνος γιατί ο Επίμονος Κηπουρός είναι ταινιάρα και θέλω να την δώ.

Εγω επειδή Λατρεύω να διαβάζω κυριακάτικες εφημερίδες και παίρνω πάντα,συνδυάζω και την ταινία.

Την Κυριακή Έθνος γιατί ο Επίμονος Κηπουρός είναι ταινιάρα και θέλω να την δώ.

Αυτή είναι μία σωστή αντιμετώπιση. Τα DVD είναι συνοδευτικά, δεν είναι ο βασικός λόγος για να πάρουμε μία εφημερίδα (άσχετα αν εμείς τα κάνουμε βασικό λόγο :p).

Παιδιά μια ερώτηση, το "Πρώτο Θέμα" (στην έκδοση με το DVD) πόσο έχει;

«Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

Παιδιά μια ερώτηση, το "Πρώτο Θέμα" (στην έκδοση με το DVD) πόσο έχει;

Κοντά στα 4,50 ευρώ.

Να 'σαι καλά.

«Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά

μονοπάτια.

• Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια.

• Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη»

Αυτή είναι μία σωστή αντιμετώπιση. Τα DVD είναι συνοδευτικά, δεν είναι ο βασικός λόγος για να πάρουμε μία εφημερίδα (άσχετα αν εμείς τα κάνουμε βασικό λόγο :p).

Ας πάρουμε για παράδειγμα το Βήμα. 2Ε η εφημερίδα και 2Ε το DVD, άρα κάθε άλλο παρά συνοδευτικά ή δώρο είναι. Είναι ένα "πακέτο" 2 εντελώς διαφορετικών πραγμάτων και δυστυχώς για εμάς (τουλάχιστον επίσημα) μόνο του μπορούμε να αγοράσουμε μονάχα το μέρος "εφημερίδα". Για αυτό και δε καταλαβαίνω και κάποιους που κατά καιρούς γράφουν "θα έπρεπε να διαλέγουμε με βάση την εφημερίδα και όχι το DVD" και "που έχουμε καταντήσει σα κοινωνία και καταναλωτές" και κάτι τέτοιες αηδίες. Για ποιο λόγο; Στη σύγχρονη εποχή η εφημερίδα είναι από τα πλέον αργοπορημένα (και κατευθυνόμενα) μέσα ενημέρωσης. Αν εγώ και εσύ είμαστε κινηματογραφόφιλοι και έχουμε την εφημερίδα για τις δύσκολες ώρες της τουαλέτας, μαγκιά μας που διαλέγουμε με βάση το DVD (και την ποιότητα του).

PS. Λες και οι γιαγιάδες και οι παππούδες που τις κουβαλάνε πέντε-πέντε κάθε Κυριακή προλαβαίνουν να τις διαβάσουν όλες :p

Και μια και μίλησα για ποιότητα, περιμένουμε τα specs Θέματος, Έθνους και Βήματος από τους πρωτοπόρους και θαραλλέους :)

EvEn DeAtH MaY DiE

Σωστός ο φίλος termiς21 ... πάντως οι γιαγιάδες που λες δεν τις διαβάζουν , τις κάνουν προσάναμμα στις σόμπες ;)

Και όντως παιδιά , ας αρχίσουμε να λέμε από νωρίς τα χαρακτηριστικά των DVD από τις εφημερίδες για να μην την πατάμε και όλοι! Ένας φτάνει :p...

Όσοι είναι μάγκες και σαββατονυχτερινοί, ας πάρουν τα εύσημα της πρωτιάς, λέγοντάς μας εντυπώσεις από πρώτο χέρι, απόψε κιόλας... :p

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...