Jump to content

Η ταινιοθήκη των εφημερίδων και των περιοδικών

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

SOS - Επειδή κατεβαίνω για εφημερίδες μπορεί να μου πει κάποιος αν το What Dreams May Come του Βήματος είναι widescreen και 5.1; Το έχω ήδη από παλιότερη προσφορά (από άλλο media, δε θυμάμαι ποιο) και είναι σε κουτί αλλά με 4:3 εικόνα :mad: :)
EvEn DeAtH MaY DiE

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εβδομάδα (2/4 - 8/4)

Σάββατο 7/4 - Κυριακή 8/4

Το Βήμα - What Dreams May Come - 4:3 , D.D (2.0), 4.13GB (termi21)

.........* Παρόλο που το χαρτονάκι λέει widescreen και 5.1 είναι ακριβώς η ίδια έκδοση που κυκλοφόρησε και σε κουτί παλιότερα:confused: :( :cry:

EvEn DeAtH MaY DiE

Demis τελικά ο Φιλελεύθερος έδωσε Bond σήμερα; Δεν έκανα τον κόπο να επισκεφθώ περίπτερο...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μην μου λές τέτοια.. ούτε που έκανα τον κόπο να τσεκάρω..

Μην μου λές τέτοια.. ούτε που έκανα τον κόπο να τσεκάρω..

Είμαι κατά 95% σίγουρος πως δεν είχε. Πάντως και να είχε την έχω πάρει την ταινία, οπότε no harm, no foul, απλά ήθελα να μάθω αν είχε εφημερίδα και αν έδωσε τίποτα...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

To περιοδικό Tivo διαφημίζεται από το Αlter ότι αρχίζει αφιέρωμα στο Θ.Βέγγο με 30 συλλεκτικές ταινίες από αυτή την Παρασκευή 13 Απριλιου με πρώτη τον “Παπατρεχα” -Η διαφήμιση λεει ότι θαναι σε πολυτελή θήκη.

Την Κυριακή 15 Απριλίου, μαζί με το Έθνος «Η Κατάσκοπος που με αγάπησε (The Spy Who Loved Me)» με τον Ρότζερ Μούρ.

To περιοδικό Tivo διαφημίζεται από το Αlter ότι αρχίζει αφιέρωμα στο Θ.Βέγγο με 30 συλλεκτικές ταινίες από αυτή την Παρασκευή 13 Απριλιου με πρώτη τον “Παπατρεχα” -Η διαφήμιση λεει ότι θαναι σε πολυτελή θήκη.

Ναι κι εγω την :blink: την διαφημιση και μου αρεσε η προσφορα.τωρα περιμενω και την τιμη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το AVANTI ( του ομιλου ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ:ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ-ΤΙΒΟ) εκλεισε αποκλειστικη συμφωνια με τον κινηματογραφικο οργανισμο Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ και απο την επομενη τριτη 17/4 ξεκινα να δινει σε πλαστικη θηκη ολες τις γνωστες ελληνικες κινηματογραφικες ταινιες της δεκαετιας του 80(ψαλτης βουτσας κ.α) καθως και τις βιντεοπαραγωγες(τσακωνας κ.α) του ιδιου ομιλου!!!

Η πρωτη ταινια που δινει ειναι το ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ (ΨΑΛΤΗΣ Κ.ΦΙΝΟΥ).

Η κινηση ειναι νομιζω πολυ καλη! Αναμενεται και η τιμη.

:alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε !

Πολυ καλο...αντε την περιμεναμε καιρο αυτη την κινηση! :up: :tease:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το AVANTI ( του ομιλου ΓΙΑΝΝΙΚΟΥ:ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ-ΤΙΒΟ) εκλεισε αποκλειστικη συμφωνια με τον κινηματογραφικο οργανισμο Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ και απο την επομενη τριτη 17/4 ξεκινα να δινει σε πλαστικη θηκη ολες τις γνωστες ελληνικες κινηματογραφικες ταινιες της δεκαετιας του 80(ψαλτης βουτσας κ.α) καθως και τις βιντεοπαραγωγες(τσακωνας κ.α) του ιδιου ομιλου!!!

Η πρωτη ταινια που δινει ειναι το ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ (ΨΑΛΤΗΣ Κ.ΦΙΝΟΥ).

Η κινηση ειναι νομιζω πολυ καλη! Αναμενεται και η τιμη.

Το AVANTI είναι περιοδικό ή εφημερίς?

Το AVANTI είναι περιοδικό ή εφημερίς?

Περιοδικο ειναι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδαν ότι έχει πολύ ψητό η "ελληνική ταινία" (ήδη ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ βιώνει πρωτόγνωρα στατιστικά πωλήσεων που δύσκολα θα ξαναζήσει με άλλη προσφορά :p ) και πλάκωσαν τώρα ούλοι .... :D :D :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Έχω νέα για Κύπρο. Πρόσφατα έστειλα e-mail στον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ και τους ρώτησα αν γίνετε να μου στείλουν το περιοδικό τους κάθε βδομάδα με τα DVD 'ΚΩΜΩΔΙΕΣ' της ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ. Μου απάντησαν:

"Ο Τηλεθεατής έχει συνάψει συμφωνία με τον κυπριακό εκδοτικό οργανισμό

ΔΙΑ, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στην Κύπρο όλη τη σειρά των DVD. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν: Το πιθανότερο είναι προς το τέλος του μήνα. Δεν γνωρίζουμε με ποιο έντυπο θα κυκλοφορήσουν. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση από τον ΔΙΑ όταν είναι να κυκλοφορήσει."

Επιτέλους, μια καλή είδηση για μένα.:)

A μπράβο!

Φαίνεται μετά τον Άρχοντα των διακτυλιδιών τότε..

To περιοδικό Tivo διαφημίζεται από το Αlter ότι αρχίζει αφιέρωμα στο Θ.Βέγγο με 30 συλλεκτικές ταινίες από αυτή την Παρασκευή 13 Απριλίου με πρώτη τον “Παπατρεχα” -Η διαφήμιση λέει ότι θα' ναι σε πολυτελή θήκη.

Από ότι πρόλαβα να δω από την διαφήμιση κάνει 3.90 ευρώ και μάλλον θα είναι σε slim πλαστική θήκη!

Αν εξακολουθει να δινει και τις υπολοιπες ταινιες που δινει,ειναι λογικη τιμη.

Αν τα σταματησει,δεν αξιζει ειδικα αν η ποιοτητα εγγραφης ειναι ιδια με του Επενδυτη:!:

Είδαν ότι έχει πολύ ψητό η "ελληνική ταινία" (ήδη ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ βιώνει πρωτόγνωρα στατιστικά πωλήσεων που δύσκολα θα ξαναζήσει με άλλη προσφορά :p ) και πλάκωσαν τώρα ούλοι .... :D :D :D

Eγω βλεπω οτι τα περιπτερα πλεον φερνουν 1-2 τευχη Τηλεθεατη και περισσοτερα απλα,γιατι δεν πουλανε οπως λενε οι περιπτεραδες, και τα νουμερα των συνολικων του πωλησεων που διαβαζω στις εφημεριδες,ειναι 20-35.000 λιγοτερα τευχη Πανελλαδικα,απο πριν την προσφορα.Επισης τα Τιβο και Αναντι ειναι παντα τελευταια σε κυκλοφορια.Υπαρχει κριση και οι προσφορες δεν ξεγελουν τους καταναλωτες,χωρια η ποιοτητα εγγραφης που τοσο και στο τηλεθεατη οσο και στον Επενδυτη (που βγαζει και τα Τιβο και Αβαντι) ειναι απαραδεκτη,χωρια συνηθως δεν τ'αλλαζουν τα χαλασμενα.Αλλα το κοστος αποκτησης κοστος.:!:

Φίλτατε Nick .... που το είδες ότι πάει καλά σε πωλήσεις ο Τηλεθεατής (και μάλιστα ""βιώνει πρωτόγνωρα στατιστικά πωλήσεων"" ) ... και γω έχω ένα φίλο σε μαγαζί με περιοδικά και μου λέει ότι πάνε πολύ χάλια οι πωλήσεις του περιοδικού και έχει βαρεθεί να τα επιστρέφει πίσω..~

Έχω νέα για Κύπρο. Πρόσφατα έστειλα e-mail στον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ και τους ρώτησα αν γίνετε να μου στείλουν το περιοδικό τους κάθε βδομάδα με τα DVD 'ΚΩΜΩΔΙΕΣ' της ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ. Μου απάντησαν:

"Ο Τηλεθεατής έχει συνάψει συμφωνία με τον κυπριακό εκδοτικό οργανισμό

ΔΙΑ, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στην Κύπρο όλη τη σειρά των DVD. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν: Το πιθανότερο είναι προς το τέλος του μήνα. Δεν γνωρίζουμε με ποιο έντυπο θα κυκλοφορήσουν. Φαντάζομαι ότι θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση από τον ΔΙΑ όταν είναι να κυκλοφορήσει."

Επιτέλους, μια καλή είδηση για μένα.:)

Μόλις έκανα "κλικ"... ο οργανισμός ΔΙΑΣ έδωσε ΗΔΗ DVD από την συλλογή της ΦΙΝΟΣ έμμεσα...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1843783#post1843783

εσύ ο ίδιος έκανες post την φωτο του DVD που έδωσε η ΣΗΜΕΡΙΝΗ και δεν το επιχείρησε ξανά γιατί δεν είχαν τόση πολλή ζήτηση όσο τα άλλα dvd εμπορίου που δίνει.. (how I know? είχε δώσει 2 dvd εκείνη την Κυριακή αν θυμάμαι καλα.. το άλλο που ήθελα εγώ είχε εξαφανιστεί. μόνο η Βιουγιουκλάκη υπήρχε στα στάντ/αζήτητα)

Μόλις έκανα "κλικ"... ο οργανισμός ΔΙΑΣ έδωσε ΗΔΗ DVD από την συλλογή της ΦΙΝΟΣ έμμεσα...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1843783#post1843783

εσύ ο ίδιος έκανες post την φωτο του DVD που έδωσε η ΣΗΜΕΡΙΝΗ και δεν το επιχείρησε ξανά γιατί δεν είχαν τόση πολλή ζήτηση όσο τα άλλα dvd εμπορίου που δίνει.. (how I know? είχε δώσει 2 dvd εκείνη την Κυριακή αν θυμάμαι καλα.. το άλλο που ήθελα εγώ είχε εξαφανιστεί. μόνο η Βιουγιουκλάκη υπήρχε στα στάντ/αζήτητα)

Σωστά Λες. Αλλά αυτό το DVD της Βουγιουκλάκης δεν έχει ούτε ένα σήμα της ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ και όταν το παίζει η ταινία μου γράφει 'ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΙΛΜ'. (ή αν κάνω λάθος ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΙΛΜ=ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ?;?;?:blink: )

Φίλτατε Nick και γω συμφωνώ με τον Stergiano.... που το είδες ότι πάει καλά σε πωλήσεις ο Τηλεθεατής (και μάλιστα ""βιώνει πρωτόγνωρα στατιστικά πωλήσεων"" ) ... και γω έχω ένα φίλο σε μαγαζί με περιοδικά και μου λέει ότι πάνε πολύ χάλια οι πωλήσεις του περιοδικού και έχει βαρεθεί να τα επιστρέφει πίσω..~

Αυτό περί πωλήσεων το θεώρησα ως ορθό, γιατί απλούστατα όταν βγαίνω μεσημέρι παρασκευής να πάρω το περιοδικό, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !!!! Και όταν λέω πουθενά εννοώ ΠΟΥΘΕΝΑ (ψάχνω όλο το κέντρο Αθήνας, κάθε περίπτερο και υπαίθριο, σε μία έκταση από Σταδίου μέχρι Σόλωνος και από πεζόδρομο Κοραή μέχρι Σωκράτους Ομόνοια). Για να είμαι ακριβοδίκαιος, βέβαια, το τελευταίο με το "Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια" το βρήκα στην περιοχή μου, στο δεύτερο περίπτερο που ρώτησα, ενώ το πρότελευταίο "Νύχτα Γάμου" το πέτυχα στο τελευταίο κομμάτι (είχε φέρει 10) σε ένα περίπτερο στην Πανεπιστημίου. Επίσης οφείλω να πω (πάλι από προσωπική εμπειρία) ότι τα αντίτυπα ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ, υποθέτω για να καλύψουν τη ζήτηση ....

Οσο για τις πωλήσεις αυτές καθαυτές παραθέτω ακριβές απόσπασμα από τις μετρήσεις όπως έχει καταχωρηθεί στο news.contra.gr

Οι πωλήσεις των εβδομαδιαίων περιοδικών για την εβδομάδα 11-18/3, σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου Άργος, έχουν ως εξής:

Τηλεοπτικά περιοδικά

ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ 110.527

7 ΜΕΡΕΣ TV 33.978

TV ΖΑΠΙΝΓΚ 28.617

ΤΗΛΕΡΑΜΑ 28.478

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 17.616

ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ 12.109

TiVo 11.323

ΣΥΝΟΛΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ 242.648

Mήπως δεν το βρίσκεις πουθενά τον Τηλεθεατή με το DVD,γιατί δεν τον φέρνουν πια τα σημεία πώλησης,γιατί δεν το ζητάνε ; όπως αναφέρθηκε ήδη,και βεβαιώνω και γω από ότι βλέπω και γνωρίζω,όπως και η εγγραφή είναι χάλια με κοκκινίλες σε πολλά σημεία στις έγχρωμες ταινίες.

Επίσης τα απλά στατιστικά πωλήσεων δεν λένε και πολλά πράγματα,άμα δεν υπάρχει σύγκριση με προηγούμενα,αλλά λίγες εφημερίδες και περιοδικά αναφέρουν για παραπάνω από 2 βδομάδες,πάντως αρκετά πρίν την προσφορά από ότι θυμάμαι ο Τηλεθεατής άγγιζε 200.000 τεύχη Πανελλαδικά με κάτι συνταγές που είχε ένθετα.

Mήπως δεν το βρίσκεις πουθενά τον Τηλεθεατή με το DVD,γιατί δεν τον φέρνουν πια τα σημεία πώλησης,γιατί δεν το ζητάνε ; όπως αναφέρθηκε ήδη,και βεβαιώνω και γω από ότι βλέπω και γνωρίζω,όπως και η εγγραφή είναι χάλια με κοκκινίλες σε πολλά σημεία στις έγχρωμες ταινίες.

Επίσης τα απλά στατιστικά πωλήσεων δεν λένε και πολλά πράγματα,άμα δεν υπάρχει σύγκριση με προηγούμενα,αλλά λίγες εφημερίδες και περιοδικά αναφέρουν για παραπάνω από 2 βδομάδες,πάντως αρκετά πρίν την προσφορά από ότι θυμάμαι ο Τηλεθεατής άγγιζε 200.000 τεύχη Πανελλαδικά με κάτι συνταγές που είχε ένθετα.

Ως προς το πρώτο, νομίζω ότι υπερβάλλεις ... Τα σημεία πώλησης έλεγαν ότι τους τελείωσε, όχι οτι δεν έφεραν καθόλου, δεν νομίζω ότι είχαν κανένα λόγο να πουν ψέματα (υπάρχουν και κάποιοι που λένε ότι "το τάδε περιοδικό δεν το φέρνω", χωρίς πρόβλημα κι έτσι δε θα τους φορτώνονται την επόμενη φορά). Τέλος πάντων. Όσον αφορά στην ποιότητα ομολογώ ότι δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί απλά τα μαζεύω χωρίς να έχω δει ούτε μία ταινία ακόμη (η μανία του συλλέκτη ... :p ).

Τώρα ως προς τις πωλήσεις έγραψα αυτό που βρήκα και τίποτα παραπάνω, ούτε γνωρίζω αν πούλαγαν πάνω από 200.000 αντίτυπα στο παρελθόν (κομματάκι υπερβολικό το βρίσκω, ενόψει και των πωλήσεων που φαίνονται ότι κάνουν εβδομαδιαίως τα άλλα περιοδικά, χωρίς ιδιαίτερες προσφορές, στον πίνακα που παράθεσα).

Τα περιπτερα ειναι υποχρεωμενα απο το νομο να φερνουν ολο τον τυπο,αλλα εξαρταται απο τον καταστηματαρχη να κανονιζει ποσα κομματια θα φερνει αναλογα την ζητηση.Οποτε αν δεν πουλαει,θα φερνει 1 αντιτυπο τυπικα να ειναι καλυμμενος,και αμα το πουλησει θα πει οτι τελειωσε και θα ειναι αληθεια.:) Εγω πιστευω τι μου λενε γνωστοι περιπτεραδες ψιλικατζιδες, και οχι αγνωστοι.Παρομοια παιχνιδια παιζονται και με τα στατιστικα πωλησεων,γιατι καθε πρακτορειο μαζικης διανομης δινει τα δικα του,αναλογα ποσο εχουν μοιρασει την αγορα,ανα περιοχη ,και αυτα που δημοσιευονται σε εφημεριδες ,περιοδικα όταν δεν λενε τις πηγες τους απο που τα παιρνουν τα στοιχεια,ειναι να αμφιβαλει κανεις γενικα:!:

Τα περιπτερα ειναι υποχρεωμενα απο το νομο να φερνουν ολο τον τυπο,αλλα εξαρταται απο τον καταστηματαρχη να κανονιζει ποσα κομματια θα φερνει αναλογα την ζητηση.

Αυτό δεν είναι ακριβές. Ούτε τα περίπτερα, ούτε τα ψιλικατζίδικα μπορούν να επιλέξουν ποια ή πόσα περιοδικά ή εφημερίδες θα πάρουν. Τη δουλειά αυτή την κάνει το τοπικό πρακτορείο διανομής, το οποίο μοιράζει το υλικό που διακινεί με δικά του κριτήρια.