Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια και Καλο Πασχα.

Εχω καποιους μηνες το κινητο αδουλευτο και αποφασισα να το χρησιμοποιησω λιγο στις διακοπες.

Κατα πρωτον ηθελα να ρωτησω γιατι οταν παιρνω μηνυματα απο κλησεις που εγιναν ενω ηταν απενεργοποιημενο η δεν επιανε, στα μηνυματα αναγραφεται μονο το νουμερο και οχι το ονομα της επαφης, οποτε δεν μπορω να καταλαβω ποιος με πηρε.

Κατα δευτερον και κυριοτερον εχω ξενερωσει απιστευτα, διοτι ειναι πολυ αργο, δεν παιρνει ολες τις επαφες απο bluetooth παρα μονο μια μια, δεν εχει φακο, δεν βρηκα ακομη χρονομετρο, εχει μπερδεμενο μενου, και ειναι πολυ αργοο! Ευτυχως που μου το εδωσαν τσαμπα. Για να γυρισει η οθονη απο οριζοντια σε καθετη κανει και μισο λεπτο καμμια φορά, χωρις να χρησιμοποιω κατι που το επιβαρυνω.

Μονο ο ηχος του μου αρεσει, και η οθονη του, αλλα για το μεγεθος του λογικο ειναι.

Αυτα!

Του εκανα μια μορφοποιηση (ετσι το λεει, μαλλον format θα ηταν) και τουλαχιστον δεν αργει τωρα. Δεν ξερω αν εφταιγε το garmin η τα πολλα mp3 που ειχε μεσα και σερνοτανε.

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά ένας φίλος αγόρασε σήμερα το κινητό μεταχειρισμένο με τις παρακάτω πληροφόρίες από το *#0000# :

software version

11.018

software version date

13-09-08

custom version

11.018.098.1

custom version date

13-09-08

language set

007

model

nokia N96

Type

RM-247

Latest update

Not updated

Μου λέει ότι τρώει κάτι κολλήματα του στυλ "τραβάω φωτογραφία,ασπρίζει η οθόνη και κάνει restart και μετά όλα καλά και δουλεύει και η κάμερα κανονικά"

Με software update λέτε να διορθωθεί αυτό;

Για το update ακολουθώ αυτές τις οδηγίες http://bit.ly/9Xc3V1 ;

Μπορώ να το κάνω από το κινητό αλλά να χρησιμοποίσω wifi; Το δοκίμασα και δε με ρωτάει και φοβάμαι μη μπει με 3g (δεν έχει data plan)

Με το πρόγραμμα από nokia δεν έχω κανένα κίνδυνο να γίνει μαλ:X ε;

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Μπορείς είτε να ακολουθήσεις τις οδηγίες από το link που έδωσες είτε από εδώ.

Για να είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποιείς wifi και όχι 3G θα πρέπει να σου εμφανίσει πάνω δεξιά το σύμβολο http://img192.imageshack.us/img192/2800/95539781.jpg.

Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα αν χρησιμοποιήσεις το Nokia Software Updater. Απλά θα ακολουθήσεις τις οδηγίες και θα προχωρήσεις στην αναβάθμιση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εχει δοκιμασει κανενας την μπαταρια των 1200ma στο Ν96 να μου πει αν κλεινει η προσωψη?

την εχω εδω κι ενα χρονο και ειναι τελεια.εβγαλα το αυτοκολλητο που γραφει τα στοιχεια της την ετριψα γυρω γυρω με ψιλο γυαλοχαρτο για να λεπτυνεικαι καταφερα να κλεισω το καπακι.προσοχη οποιος το δοκιμασει να καλυψει με μονωτικη ταινια την πλευρα που εφαπτεται με το τηλ.

την εχω εδω κι ενα χρονο και ειναι τελεια.εβγαλα το αυτοκολλητο που γραφει τα στοιχεια της την ετριψα γυρω γυρω με ψιλο γυαλοχαρτο για να λεπτυνεικαι καταφερα να κλεισω το καπακι.προσοχη οποιος το δοκιμασει να καλυψει με μονωτικη ταινια την πλευρα που εφαπτεται με το τηλ.

φιλε μου alex19 προσπαθουσα χθες να απαντησω στο μυνημα σου αλλα δεν τα καταφερνω μ αυτα.λοιπον για να μην παιδευεσαι με πατεντες υπαρχει κι αυτο.Expansys.gr και βαζεις στην αναζητςη extended battery for N96.γυρω στα 40 ευρω με τα μεταφ. Και χοντρο καπακι μαζι σε κανα 2 μερες θα την εχεις.αν την παρεις επικοιν. Μαζι μου στο gkfloras@gmail.com για μια σημαντικη λεπτομερεια σχετικα με το wifi κι εισαι ετοιμος.

γεια σας.. πηρα εχτες ενα ν96 τσαμπα απο ενα φιλο αλλα δεν μου φαιντται γνησιο.. γραφω *#0000# κ βγαζει..

nokia n96

v 05.20

12-11-07

rm-233

©nokia

variant:00.00

Δυστυχώς είναι ένας κινέζικος κλώνος του Ν96. Ευτυχώς που στο χάρισε και δεν το πλήρωσες.:)

• 4 weeks later...

Και αυτο ειναι κινεζικο ? γιατι ενας φιλος μου το πηρε το N96 και απο πισω γραφει vodafone και δεν μπορω να βρω που να λεει συνδεση με pc suite ουτε το wlan δεν βγαζει. Η εκδοση ειναι αυτη:

V 10.0.046

01-04-08

RM-313

Nokia N96 (07.02)

Αμα τοιχον ειναι κινεζικο υπαρχει τροπος να το κανω κανονικο ???

• 2 weeks later...

Πανω που το συνηθισα το Νοκια, παρολες τις ελειψεις και ιδιοτροπιες του, μου χαλασε. Εκει που ηταν ανοιχτο, ξαφνικα δεν φωτιζεται η οθονη. (Ειχε μπει και η αφυπνιση ταυτοχρονα.)

Τωρα οταν το ανοιγω δεν φωτιζεται η οθονη, αλλα κατι φαινεται αχνα απο το φως της ημερας. Μια φορα πηρε και το pin και μπορεσα και το συνεδεσα και σε υπολογιστη, αλλα κλησεις δεν δεχοταν, εδειχνε απενεργοποιημενο.

Το αφησα λιγο διαστημα χωρις μπαταρια, αλλα εγινε χειροτερα.

Καμμια ιδεα πριν το ριξω στον μπλε καδο:cry:? (Αλλο που δεν θελω βεβαια:lol:).

• 1 month later...

Ένας φίλος έφερε το Ν96 του. Του έπεσε κάτω....

Εκτός από το ότι ο τζόγος έγινε τεράστιος, έφυγαν κάποια πλήκτρα απότο πληκτρολόγιο κι από τις δύο πλευρές.

Αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η οθόνη, ενώ ανάβει, δεν εμφανίζει τίποτε, απλά μένει άσπρη...

Τι να έπαθε, αξίζει να το πάει στη Nokia Care για φτιάξιμο ή να ψάξουμε για καινούργιο κινητό;

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Με ένα multimedia πληκτρολόγιο κι αν διορθωθεί το πρόβλημα της οθόνης, όλα καλά, γρατσουνιές δεν έχει σχεδόν καθόλου. Αλλά είναι πρόβλημα της οθόνης ή πλακέτας;

Καλημέρα.

Μπορεί να φταίει και η καλώδιο-ταινία. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε κάποιο nokia care να το δουν, να σου πουν πόσο θα κοστίσει και μετά αποφασίζεις αν αξίζει να το φτιάξει ή όχι.

Λίστα με τα nokia care υπάρχει εδώ.

Όντως, αυτό μάλλον θα είναι, γιατί η οθόνη ανάβει αλλά δεν δείχνει τίποτε....

Θα το πάω λοιπόν, μήπως γνωρίζετε και πόσο θα κοστίσει ο απλός έλεγχος;

Όντως, αυτό μάλλον θα είναι, γιατί η οθόνη ανάβει αλλά δεν δείχνει τίποτε....

Θα το πάω λοιπόν, μήπως γνωρίζετε και πόσο θα κοστίσει ο απλός έλεγχος;

Δεν κοστίζει κάτι ο έλεγχος απ' όσο ξέρω. Θα το ανοίξουν, τα δουν τι έχει χαλάσει και θα σου πουν το κόστος επισκευής. Όσες φορές έχω πάει συσκευή για επισκευή δεν μου έχουν πάρει λεφτά επειδή απλά κοίταξαν το τι ζημιά έχει η συσκευή μου.

Δες εδω

http://www.youtube.com/results?search_query=flex+n96&aq=f

Εγω με ενα τετοιο βιντεο αλλαξα καλωδιοταινια σε Ν95 8g χωρις προβλημα.

Απλα δες το με προσοχη γιατι κατι λεπτομερειες που δεν ειδα με καθυστερησαν πολυ.

http://cgi.ebay.com/Flex-Cable-Ribbon-Kepad-board-NOKIA-N96-Replacement-/110528013117?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item19bbfba33d

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

καλησπέρα σε όλους....πρόσφατα απέκτησα την συσκευή, απ'οτι έχω διαβάσει λιγο στο forum δεν έχω κανένα πρόβλημα περί αυθεντικότητας και άλλων λειτουργειών(προς το παρών)! όλο το βράδυ κάθομαι να βρώ μια λύση για ποιόν λόγο δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή? ανοίγω το software updater, φορτώνει η μπάρα, καθυστερεί και στο τέλος μου βγάζει οτι μπορεί να είναι κλειδωμένο το usb(:blink:) ή το να επιλέξω pcsuite,usb,default.....έχω κάνει εγκατάσταση την σουίτα και δεν έχω πρόβλημα, την αναγνωρίζει την συσκευή. μπορεί κάποιος να ενημερώσει τι παίζει ή τι πρέπει να κάνω??? thanks

μια ερωτηση πηρα αυτο το κινητο εγινε αναβαθμηση στην 30....(κατι δεν θυμαμαι)

το θεμα ειναι το εξης στα ν95 οι προεπιλογες φενονταν αριστερα στο ονομα μεσα στο καταλογο.εδω δεν φενεται κατι τετειο.πως γινεται να φενεται?αν βεβαια γινεται.

• 1 month later...
ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι για το μυνημα που μου βγαζει συνεχεια οταν μπαινω στο ιντερνετ <μνημη πληρης κλειστε καποιες εφαρμογες και ξαναδοκιμαστε>;

μια ερωτηση πηρα αυτο το κινητο εγινε αναβαθμηση στην 30....(κατι δεν θυμαμαι)

το θεμα ειναι το εξης στα ν95 οι προεπιλογες φενονταν αριστερα στο ονομα μεσα στο καταλογο.εδω δεν φενεται κατι τετειο.πως γινεται να φενεται?αν βεβαια γινεται.

Δεν γινεται να φαινεται.

Λειτουργει ως επιλογη η προεπιλογη αριθμου κανονικα αλλα δεν φαινεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tωρα που υπαρχει πλεον στην Ελλαδα η επιγεια ψηφικαη τηλεοραση, το Ν96 ειναι συμβατο με αυτην? Θα δειχνει τα καναλια?

Οποιος ξερει ας με διαφωτισει plz

edit: ειδα οτι εχει αναφερθεί ηδη και η απαντηση ειναι "τσου"

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 2 weeks later...
παιδια ξερει κανεις αν γινεται με καποιον τροπο να παιζει το ν96 μας βιντεο .mpg με τον default player;

Εφώσον έχει θύρα "Micro USB", είναι δυνατή και η φόρτηση μέσω USB????

Όποιος μπορεί και θέλει ας κατεβάσει το παρακάτω και ας μας πει τί "KHZ" υπάρχουν στηνν "κωδικοποίηση ηχογράφησης"; "Options\Properties\Ρυθμίσεις)...

http://www.alonsoftware.com/downloads/ALONMP3Dictaphone_s60_3rd_5th.sis

Έχει να κάνει άμεσα με αυτό εδώ¨:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=244054

Θα περιμαίνω με αγωνία...

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

• 1 month later...

γεια σας παιδια.εχω ενα NOKIA N96 και εχω το εξης προβλημα.εχουν φυγει τα 2 πανω κουμπια..δηλαδη το on/off και το lock.πηγα γερμανο και μου ειπε οτι δεν αλλαζει γιατι παει ολη η πλακετα μαζι και αλλες τετοιες μπουρδες..πηγα μετα ομως στην Nokia και μου ζητησε 90Ε!!δεν ειναι λιγο τραγικο 90Ε για 2 κουμπακιαξερετε τι αλλο μπορω να κανω??πως αλλιως να ενεργοποιησω το τηλ

ευχαριστω

αντωνης