babis Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Firmware μηπως εχει αρκετο καιρο να βγει καινουργιο ? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 βοηθεια παιδια..πως κανω μορφοποιηση καρτας μνημης?εβελε μια μεσα(οχι κενη) και θελω να την μορφοποιησω...επισης τα θεματακια που βρισκονται?περασα με bluetooth ενα θεματακι στην μνημη την 16αρα,εψαξα πουθενα αλλα δεν βρηκα που μπορει να ειναι ο φακελος με τα θεματα.ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Θα πας στη Διαχείριση Αρχείων > Κάρτα μνήμης και αφού μπεις μέσα πατάς Επιλογές > Επιλογές κάρτας μνήμης > Μορφοποίηση. Όσο αφορά τα θέματα δεν αρκεί να περάσεις απλώς το αρχείο sis μέσα στο κινητό. Θα πρέπει να το εγκαταστήσεις. Διάβασε το S60 3rd Edition Platform FAQ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 ok,ευχαριστω.την μορφοποιηση την καταφερα,εγκατεστησα και το θεματακι,αλλα δεν το βρισκω πουθενα!!μονο μεσω διαχειριση εφαρμογων,εγκατεστημενες εφαρμογες το βλεπω και στις επιλογες μου εχει Απεγκατασταση,προβολη στοιχειων,προβολη μητρωου,βοηθεια κ εξοδο..και δεν υπαρχει πουθενα στο μενου φακελος με ονομασια "εγκατασταστημενα"... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Για να το βρεις πρεπει να μπεις μεσα στα θεματα.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 αυτο εξηγω τοση ωρα,οτι δεν υπαρχει κανενας τετοιος φακελος η υποφακελος πουθενα στο τηλεφωνο μου... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Και εγω σου εξηγησα οτι δεν ειναι υποφακελος. Στο Ν82 μου ειναι μεσα στις Ρυθμισεις\ Γενικες\ Προσ. ρυθμισεις\ Θεματα\ .... επιλεγεις το θεμα που θελεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Svvtiris Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 ακριβως εκει ειναι..στα εργαλεια και ολα τα παραπανω..οσα θεματα εγκαθιστας εκει παιρνιουνται μετα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 ρε παιδια το καπακι τησ μπαταριασ δεν κουμπωνει πολυ καλα κ οταν γραφω μηνυμα κανει ενα σπαστικο θορυβο επειδη δεν εφαπτεται καλα. συμβαινει κ σε κανεναν αλλο αυτο?ουτε μου εχει πεσει ουτε τιποτα. ξαφνικα ξεκινησε να το κανει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Χρησιμοποιεί κανένας το τηλέφωνο με ανοιχτό το bt συνέχεια? Παρατηρήσα ΜΕΓΑΛΗ κατανάλωση της μπαταρίας (50%) σε μισή μόλις ημέρα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα που το έχω συνεχώς ανοικτό και συνδεδεμένο με το ακουστικό.... πέφτει η μπαταρία για πλάκα με ανοιχτό bt... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα που το έχω συνεχώς ανοικτό και συνδεδεμένο με το ακουστικό.... πέφτει η μπαταρία για πλάκα με ανοιχτό bt... κρίμα :mad::mad: τσάμπα η λειτουργικότητα του car kit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Παιδιά, πως μπορούμε να αλλάξουμε το λογισμικό του κινητού σε ελληνικό, από κάποιο άλλο???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Ευχαριστω πολυυυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 μια ερωτηση στους εχοντες:)το 96αρι ειχε προβλημα με τζογο στο slide και ναι εχουν και τα καινουρια? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. April 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2009 μια ερωτηση στους εχοντες:)το 96αρι ειχε προβλημα με τζογο στο slide και ναι εχουν και τα καινουρια? Το δικό μου που το έχω 4 μήνες δεν έχει καθόλου τζόγο αλλά το καπάκι της μπαταρίας κάνει μερικά τριξίματα άμα πατάς δυνατά τα πλήκτρα. Έχω βάλει λίγη αυτοκόλλητη ταινία εσωτερικά στο καπάκι και είναι οκ πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Και το δικό μου δεν έχει τζόγο στο slide παρα μόνο στο καπάκι της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Κανένα sofware update θα παίξει ή μας Ξέχασαν τελείως?? LOL Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Μας ξέχασαν :(:( Για να μην εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές "χύμα" μπορώ να δημιουργήσω καινούργιους φακέλους μέσα στο φάκελο εφαρμογές και να τις ταξινομώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Ναι, φυσικά και μπορείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Εγω θα έλεγα να αφησουν το software update και να βγάλουν ένα καπάκι 1 χιλιοστό παχύτερο μπας και χωρέσει η μπαταρία του Ν78 και ξεχάσουμε λίγο το φορτιστή... Εχω αρχίσει και αναπολώ τα Sony Ericsson k800 k810 w960i που κράταγαν 4 ολόκληρες μερες χαλαρά... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Ναι, φυσικά και μπορείς. Υπάρχει κάποιος οδηγός ή κάτι σχετικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Τί οδηγό θες; Επιλογές νέος φάκελος, τον ονομάζεις όπως θέλεις και μεταφέρεις μέσα όποιες εφαρμογές θέλεις. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με όλα τα εικονίδια απο το μενού. Τα ταξινομείς όπως βολεύει εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Υπάρχει κάποιος οδηγός ή κάτι σχετικό? Δεν χρειάζεσαι οδηγό. Θα πας στον φάκελο εφαρμογές, θα τον ανοίξεις και μετά θα πατήσεις Επιλογές > Νέος Φάκελος. Θα δημιουργήσεις ένα νέο φάκελο με το όνομα που θες και τα ταξινομήσεις τις εφαρμογές σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts