Itchrist86 Δημ. November 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 Ναι, εννοείται αυτό Πάνο. Άλλωστε μόνο αυτού του είδους τα αρχεία βίντεο μπορεί να αναπαράγει το κινητό χωρίς κάποια επιπρόσθετη εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 den borw na katalabw pados giati na parei kapios ena kinito 700 euro pou exei ensomatomeni kera TV kai na min pezei TV stin xora mas.. ti diaforetiko dild exei apo to n95-8g ? Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTAPAS Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Theme kai Wallpaper pernei auto to kinito? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?s=&postid=298289 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Theme kai Wallpaper pernei auto to kinito? Φυσικά και δέχεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 den borw na katalabw pados giati na parei kapios ena kinito 700 euro pou exei ensomatomeni kera TV kai na min pezei TV stin xora mas.. ti diaforetiko dild exei apo to n95-8g ? Δεν ευθυνεται η συσκευη για αυτο. Η χωρα που ζεις ευθυνεται με τους ρυθμους χελωνας που ενεργοποιει υπηρεσιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPHSTAPAS Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Φυσικά και δέχεται. kai pou mporw na vrw? kanoun kai auta apo to N95 ? Γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?s=&postid=298289 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 kai pou mporw na vrw? kanoun kai auta apo to N95 ? Κάνουν του Ν95. Για θέματα δες εδώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ν96 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 1)δεν μπορω να βαλω ξιπνητηρη..οταν βαζω και κλινω το κινιτο το κινιτο ανοιγει γραφει νοκια και σβηνει χωρις να χτιπησει. 2)η δονηση ειναι απαισια οταν χτιπαει τριζει ολο το κινιτο εντομετακσι υπαρχει κενο αναμεσα στα δυο φιλα που κουνιουνται απιστεφτα.οταν δοναει. 3)πολλες φορες ασχετα κολληματα και επανεκινησης χωρις λογο..(κανει και 2 λεπτα να φορτωση απο επανεκινηση)--->εχω ξαναπερασει 3 φορες το λογισμικο...και φορματ και ολα.. 4)αργο παρα πολυ..το garmin kai alla κολανε απιστευτα..το νοκια maps πεταει.. 5)εχει καποιες λειτουργιες στις ριθμισεις και θα ηθελα να μαθω πως τις δουλευουν..π.χ απομακρισμενοι δισκοι και αλλα πολλα που εχει..στο σιτε της νοκια δν βρικα τπτ ουτε στα μαγαζακια.. 6)το pc suite απαισιο..δν μπορω να κανω τπτ στο κινιτο μου.ουτε να δω τηλ ουτε τπτ..εγω ειχα sony ericson kai χρισιμοποιουσα το myphoneexplorer..οπου ειναι τελειο..κανενα για νοκια Ν96 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΩ.. 7)η μπαταρια δν αντεχει πανω απο μια μια μερα με καθολου σχεδον χρηση..και δεν γινεται να το φορτιζουμε το κινιτο απο το usb του pc οπως κανουμε με τα ericson... --- κατεβασα και το νεο opms_sw.exe oxygen αλλα trial..μονο το τελαιυταιο υποστηρηζει το Ν96 κανα site me serial...υπαρχει?? 8)δεν μπορει να γινει hack...το κερασακι στην τουρτα... βασικα υπαρχουν και αλλα πολλα...αλλα τι να πρωτο πω..σκεφτομαι να το δωσω και να παρω κανα erickson c905 η να μεινω με το 6600 νοκια...περιμενω να με βοηθησετε... please!!!!! KANENAΣ?ΔΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 KANENAΣ?ΔΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ? Πούλα το όσο-όσο το συντομότερο δυνατό,το Ν96 δεν παίρνει γιατριά δυστυχώς οπότε θα παιδεύεσαι αδίκως περιμένοντας κάτι που δεν πρόκειται να γίνει.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Στο τελος μιας κλησης δεν φαινεται ο χρονος ομιλιας? Πως το ενεργοποιω? Εδω και 2 ημερες ειμαι κατοχος του κινητου μετα απο 3 χρονια και κατι μηνες αρμονικης συμβιωσης με το k750. Βεβαια, το πρωτο n96 που πηρα το εστειλα πισω γιατι υπηρχε ενα μικρο κενο αναμεσα στην οψη και στο καθετο πλαστικο στο κατω μερος, οπου -μονο- εαν υπηρχε φωτισμος, διακρινοταν ενα κιτρινο χρωμα απο μεσα που δεν επρεπε να φαινεται. Επισης, τζογαρε υπερβολικα. Δεν εχω προλαβει να το ψαξω σχεδον καθολου το κινητο, παντως μετα απο δυο μερες με πολυ λιγη χρηση μετα την πρωτη του φορτιση, η ενδειξη της μπαταριας δεν εχει πεσει ουτε γραμμη. Φιλε NAYPLI, ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις πεσει σε προβληματικη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Καλορίζικο φίλε. :) Για να ενεργοποιήσεις την σύνοψη κλήσης: Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Κλήση - Σύνοψη μετά την κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 xalaroste re .. xalaroste.... me ta updates ola 8a ftiaksoun dontworry ... i nokia den einai ellada :P Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ν96 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 1)δεν μπορω να βαλω ξιπνητηρη..οταν βαζω και κλινω το κινιτο το κινιτο ανοιγει γραφει νοκια και σβηνει χωρις να χτιπησει. 2)η δονηση ειναι απαισια οταν χτιπαει τριζει ολο το κινιτο εντομετακσι υπαρχει κενο αναμεσα στα δυο φιλα που κουνιουνται απιστεφτα.οταν δοναει. 3)πολλες φορες ασχετα κολληματα και επανεκινησης χωρις λογο..(κανει και 2 λεπτα να φορτωση απο επανεκινηση)--->εχω ξαναπερασει 3 φορες το λογισμικο...και φορματ και ολα.. 4)αργο παρα πολυ..το garmin kai alla κολανε απιστευτα..το νοκια maps πεταει.. 5)εχει καποιες λειτουργιες στις ριθμισεις και θα ηθελα να μαθω πως τις δουλευουν..π.χ απομακρισμενοι δισκοι και αλλα πολλα που εχει..στο σιτε της νοκια δν βρικα τπτ ουτε στα μαγαζακια.. 6)το pc suite απαισιο..δν μπορω να κανω τπτ στο κινιτο μου.ουτε να δω τηλ ουτε τπτ..εγω ειχα sony ericson kai χρισιμοποιουσα το myphoneexplorer..οπου ειναι τελειο..κανενα για νοκια Ν96 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΩ.. 7)η μπαταρια δν αντεχει πανω απο μια μια μερα με καθολου σχεδον χρηση..και δεν γινεται να το φορτιζουμε το κινιτο απο το usb του pc οπως κανουμε με τα ericson... --- κατεβασα και το νεο opms_sw.exe oxygen αλλα trial..μονο το τελαιυταιο υποστηρηζει το Ν96 κανα site me serial...υπαρχει?? 8)δεν μπορει να γινει hack...το κερασακι στην τουρτα... βασικα υπαρχουν και αλλα πολλα...αλλα τι να πρωτο πω..σκεφτομαι να το δωσω και να παρω κανα erickson c905 η να μεινω με το 6600 νοκια...περιμενω να με βοηθησετε... please!!!!! KANENAΣ?ΔΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ?Συγνωμη φιλε αλλα ή κανα Κινεζικο πηρες απο τσιγγανους και νομιζεις οτι εχεις Ν96 η κανεις πλακα!!! 1)Το ξυπνητηρι μια χαρα δουλευει!! 2)Δεν βλεπω ιδιαιτερες διαφορες στο τριξιμο απ τα αλλα! 3)Δε μου κανει επανεκινησεις!!!Η θα κανει σπανια και δε το χω παρει χαμπαρι! 4)Για garmin δεν ξερω ουτε για Νοκια maps.Δε το χρησιμοποιω ως GPS 6)Μια χαρα δουλευει το PCsuite αλλα σιγουρα αλλες μαρκες θα χουν και καλυτερα.παρόλα αυτα δε νομιζω οτι στερει καποια δυνατοτητα. Η μπαταρια του ειναι πραγματικα ευχαριστη εκπληξη!Κραταει το διπλασιο απ το Ε66 και συγκεκριμενα βγαζει ανετα 2 μερες με κανα 2 ωρες ομιλια. Επειδη πιστεω το θεμα εχει παραγινει,ΛΟΙΠΟΝ το Ν96 σιγουρα δεν αξιζει 650ευρω οπως και κανενα κινητο κατα τη γνωμη μου αν αναλογιστουμε τι Laptop παιρνουμε.Αλλα απο κει και περα να πεφτει θαψιμο για πραγματα που δεν ισχυουν το θεωρω πολυ κακομοιρικο. Και μην ακουω για Samsung!!!!!Οταν καταφερουν να εχουν καλο σημα και να ακους δυνατα το συνομιλητη σου τοτε ΟΚ!!Τα πιο πεταμενα λεφτα που χω δωσει ηταν το Soul! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 πο πο πο ......!!!!!!!!!!!!! ολοι με παραπονα ειναι για το συγκεκριμένο κινητο........ η ναυαρχιδα της νοκια!!!!! αντε καλα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Καλορίζικο φίλε. :) Για να ενεργοποιήσεις την σύνοψη κλήσης: Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Κλήση - Σύνοψη μετά την κλήση. Ευχαριστω πολυ και για τα δυο:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_02 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 δεν νομιζω πως θεωρειτε κατι σαν "παραπονο"οταν εχεις αποταμιευση 700e για να το εχεις και να μην σου αποδιδει τα δεοντα τα απλα πραγματα που τα εχεις ως στανταρ στον εκσοπλισμο του...ο καθενας λεει οτι προβλημα του εχει δημιουργηθει με αυτο το κινητο κ απλα λεει τα συμπερασματα που εχει βγαλει...δηλαδη εγω τι πρεπει να πω οτι εχω super κινητο nokia n96 ενω μου εκλεισε χωρις λογο κ δεν ξανανοιξε ΠΟΤΕ!!!!δεν νομιζω οτι θα βοηθησω ετσι στην συζητηση αυτη...ο καθενας λεει αποψεις κ αλληλοβοηθαμε ο ενας τον αλλον εδω μεσα...αρα για να λεει ο φιλος NAYPLI τα προβληματα που εχει σιγουρα θα στεκουν κ δεν θα ειναι του μυαλου του...ουτε να λεει κινεζικα....ολοι τα ξερουμε αυτα τα προβληματα λιγο πολυ κ ας μην κανουμε πως δηθεν δεν συμβαινουν αυτα στα nokia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 1)Παιδια το κινιτο το πηρα απο το πλαισιο 700 Ευρω με αποδειξη 2 χρονια.. 2)σημερα εδινα τεστ δεξιοτητων...και βαζω το ξιπνητηρη στις 6 το πρωι για να σηκωθω..το κινιτο το αφισα ανοιχτο..γιατι κλειστο δν μου χτιπαει (ανοιγει δειχνει νοκια και σβηνει κ οταν το ανοιξω πεζει το ξιπνιτιρη) και πιγε 6 μισι και δν χτιπισε το κινιτο..και καλα που με ξιπνισε η μανα μου...το κινιτο το ειχα βαλει να φορτισει ανοιχτο και ειχε μπει και ο κωδικος κλιδοματος..βγαζω τον κωδικο και αρχιζει να χτιπαει..ημουν να το πεταξω την βλακεια εκεινη την στιγμη..ελεος το ποιο απλο ξηπνητηρη και να μην το εχω.. 3)μεσα στο pc souite που μπορω να στειλω sms και να δω τις επαφες μου??δν το βρηκα. 4)και μενα εχει ενα μκρο κενο στα πλαγια και εχει μπει κ λιγο σκονι μεσα. 5)και οσο για τις επανεκινησεις συνιθεια ειναι.. εχω αλλαξει πανω απο 20 κινητα αυτο ειναι κορηφη αρκει να το προσεχαν στις λεπτομεριες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Φίλε, τα προβλήματα που αναφέρεις είναι υπερβολικά πολλά και τα περισσότερα, δεν τα αντιμετοπίζουν άλλοι κάτοχοι της συσκευής. Πήγαινέ το λοιπόν απο κει που το πήρες και ζήτα αντικατάσταση. Δε νομίζω να στο κάνουν αλλά δεν χανεις τίποτα να προσπαθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NAYPLI Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 που στο πλαισιο δν το δεχονται αν περασουν 7 μερες..μονο η νοκια τα κεντρικα και αυτο θα μεινω ενα μηνα χωρις..καλα θα δω τι θα κανω..ετσι για να περναει η ωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Ναι, δυστυχώς, πολυ δύσκολα θα το δεχτούν. Πήγαινε σε ένα nokia shop, πες τους τα προβλήματά σου και ζήτησε να σου ξαναπεράσουν το firmware, ίσως στρώσει. Αυτά τα προβλήματα τα είχες απο την αρχή; Επανεκκινήσεις, χάλια αυτονομία, προβληματικό ξυπνητήρι κτλ; Αν ναι, έπρεπε να το γυρίσεις πίσω αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Καλησπέρα, έχω μερικές απορίες και θα ήμουν ευγνώμων αν μου τις λύνατε :) 1) Μπορώ να "μεγαλώσω τα 75mb που έχει μνήμη τηλεφώνου το n96? 2)Που μπορώ να βρω εφαρμογές γι'αυτό? 3)Τους χάρτες ή καλύτερα κάποιο gps πρόγραμμα.Ποιό πιστεύετε είναι το καλύτερο και πως μπορώ να το εγκαταστήσω! 4)Υπάρχει screen protector? (Αν και δεν είναι αφής το χρειάζομαι ένα για να μην μου πάθει τπτ και η οθόνη) Ευχαριστώ προκαταβολικά! :) pls oxi allo kleidwma! :cry::cry::cry::cry: Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 30, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 1) Όχι. Ενσωματωμένα υπάρχουν και 16GB. 2) Δες εδώ. Στο ανέφερα και πριν... S60 Platform FAQ 3) Garmin. Υπάρχει επίσημο θέμα εδώ. Οδηγίες εγκατάστασης υπάρχουν στη πρώτη σελίδα του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 NAI αλλά το c πως μπορώ να το μεγαλώσω? για το screen protector τιποτα? 11.101 έκδοση φοράω!Έχει βγει νεότερη? Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Δεν μεγαλώνει. Γιατί θες άλλο χώρο; Εγώ στο Ν78 έχω 23 ελεύθερα και είναι μια χαρά. Δεν μειώνονται ποτέ. Εκέι θα βάζεις τις πιο χρήσιμες εφαρμογές και ταθέματα. Τίποτα άλλο. Δε θες παραπάνω χώρο στο C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostinelascool Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 θέλω διότι παρατήρησα στις 4-5 εφαρμογές μου τρώει 1kb! Παράθεση %$@#@#%^:worry:&*@#$%^&* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts