mirrorofsorrow Δημ. January 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Φιλε blackout, ευχαριστω για τη διευκρινηση για το soft format, γιατι κοντεψα να παθω εγω blackout μπροστα στην οθονη! Απλά, τα hard format με τους 2 συνδυασμούς πληκτρων που αναφέρει παραπάνω ο φίλος, δεν πιάνουν πάντα, ή μάλλον πιάνουν σπάνια. Γι' αυτό και δεν έχασε τίποτα, γιατί πολύ απλά έκανε μόνο soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Απλά, τα hard format με τους 2 συνδυασμούς πληκτρων που αναφέρει παραπάνω ο φίλος, δεν πιάνουν πάντα, ή μάλλον πιάνουν σπάνια. Γι' αυτό και δεν έχασε τίποτα, γιατί πολύ απλά έκανε μόνο soft reset. 9.000 μηνυματα παρα κατι ειναι αυτα, πως να το κανουμε...:O Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OrganisedChaos Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Τι ειπες ρε μεγαλε τωρα???? Ανέφερα τους τρόπους που δοκίμασα στη συσκευή μου μήπως μπορέσει να με βοηθήσει κανένας. Χαλάρωσε λιγάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Ανέφερα τους τρόπους που δοκίμασα στη συσκευή μου μήπως μπορέσει να με βοηθήσει κανένας. Χαλάρωσε λιγάκι... Χαλαρος ειμαι. Ειναι κακο που μου προκαλεσε εκπληξη αυτο που εγραψες για το hard format? Δεν ηξερα οτι με τους κωδικους αρκετες φορες δεν πιανει και στα 27 χρονια που ασχολουμαι με ηλεκτρονικα απο χομπυ (χωρις να ειμαι ΚΑΙ Ο hard core κινητακιας), ειναι η πρωτη φορα που η λεξη format δεν ισοδυναμουσε με "φτου κι'απ την αρχη"...Δεν ειχα εριστικη διαθεση, αλλωστε ολοι εδω ειμαστε για να βοηθησουμε και να βοηθηθουμε Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 ρε παιδιά αυτό το "Μεν. φορ." στο μενού της νέας έκδοσης (20.149) τι ακριβώς είναι ? Λέει κάτι σε κάποιον αυτό?? http://host53.nokia-boston.com/Cache_OpCache/Op_Menu.xhtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Παιδιά ήθελα να ξαναρωτήσω κάτι, από τοτε που το πήγα στη Νοκια για φορμάτ και μου πέρασαν τη 13,η αναβάθμιση μέσω FOTA λει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερώσεις, ενώ έχει βγει η 2Ο και το Νόκια software updater λεει οτι έχω την τελευταία έκδοση, αλλά δε μου κατεβάζει καν τη 13 να την κανω reinstall μηπως και περασω μεσω FOTA την 20.Διευκρινιζω οτι δεν εχω vodafone live ουτε cosmote my view συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 δοκίμασες να αλλάξεις product code και μετα να προσπαθήσεις για αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 δοκίμασες να αλλάξεις product code και μετα να προσπαθήσεις για αναβάθμιση? όχι δεν έχω πειραξει τπτ, απο αυτα. Πώς μπορω να το κανω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Δες εδώ τι θα πρέπει να κάνεις. Το product code που θα χρησιμοποιήσεις είναι το 0547725. Δοκίμασε... εγώ έτσι το έκανα (το δικό μου βέβαια ήταν myview). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Εγω εχω τη 12.043 και είχα τηλέφωνο My view.Αλλαξα το product code και μου έβαλε πάλι τη 12.043 απλά χωρίς το πράσινο λογότυπο my view.Ούτε η 13 υπήρχε ουτε η 20 στο NSU.Σκέφτομαι να κάνω το update Μέσω LAN συσκευής αλλά απο την άλλη ρωτάω: τελικά αξίξει η αναβάθμιση;Η 20 διορθωνει Bugs ή προσθετει κι άλλα;Μήπως να περιμένουμε για κάτι καλύτερο; Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Δοκίμασα και τα δύο ελληνικά product codes 0547725/0545624 και μου έβγαζε ως διαθέσιμη τη 12.046. Διόρθωση! Είναι διαθέσημη μόνο με FOTA η 20... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Εγω εχω τη 12.043 και είχα τηλέφωνο My view.Αλλαξα το product code και μου έβαλε πάλι τη 12.043 απλά χωρίς το πράσινο λογότυπο my view.Ούτε η 13 υπήρχε ουτε η 20 στο NSU.Σκέφτομαι να κάνω το update Μέσω LAN συσκευής αλλά απο την άλλη ρωτάω: τελικά αξίξει η αναβάθμιση;Η 20 διορθωνει Bugs ή προσθετει κι άλλα;Μήπως να περιμένουμε για κάτι καλύτερο; Η 20 είναι διαθέσιμη μόνο μέσω FOTA.. Αν ψάξεις μέσω wifi θα τη βρει σίγουρα.. Περνάς πρώτα μέσω NSU την προσαρμοσμένη έκδοση της 12.046 αφού άλλαξες κωδικό και μετά μέσω FOTA βρίσκει την 20... Κάτι άλλο... Στη θέση που είχε το my view σου εμφανίστηκε εικονίδιο με ένα "0" και (μενού φορέα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Αρα δεν ειναι λογικο να μη μου βρισκει την 20 μεσω fota ,ετσι? Ασχετως που εχω περασμενη τη 13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Αρα δεν ειναι λογικο να μη μου βρισκει την 20 μεσω fota ,ετσι? Ασχετως που εχω περασμενη τη 13. Μήπως εκεί που σου πέρασαν στη vodafon τη 13. έβαλαν την προσαρμοσμένη έκδοση του vodafon live και γι' αυτό δεν μπορεί να εντοπίσει την 20.. γι' αυτό σου πρότεινα να αλλάξεις κωδικό να περάσεις την 13 πάλι και μετά την 20... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Η 20 είναι διαθέσιμη μόνο μέσω FOTA.. Αν ψάξεις μέσω wifi θα τη βρει σίγουρα.. Περνάς πρώτα μέσω NSU την προσαρμοσμένη έκδοση της 12.046 αφού άλλαξες κωδικό και μετά μέσω FOTA βρίσκει την 20... Κάτι άλλο... Στη θέση που είχε το my view σου εμφανίστηκε εικονίδιο με ένα "0" και (μενού φορέα)? Δεν το έχω προσέξει,θα το κοιταξω και θα σου πω (το Ν78 ειναι back up συσκευή και δεν την έχω μαζι μου αυτη τη στιγμή). Ωστοσο ξαναρωτάω... Αξίζει κανεις να βάλει την 20 μέσω FOTA?Ειναι αψεγάδιαστη η 20 απο Bugs? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispm Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Ωστοσο ξαναρωτάω... Αξίζει κανεις να βάλει την 20 μέσω FOTA?Ειναι αψεγάδιαστη η 20 απο Bugs? Φίλε εγώ τόσες μέρες δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.. αλλά για να σου πω με βεβαιότητα ότι είναι αψεγάδιαστη δεν το ξέρω.. δεν είμαι τόσο ειδικός :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 μπορεί καποιος που εχει την προηγούμενη έκδοση (12.046) και εγκατεστημένο το energy profiler , να μας πει πόση είναι η κατανάλωση (Watt) του κινητού με κλειστές όλες τις εφαρμογές?? (μόνο η οθόνη να είναι φωτεινή-να μην έχει σβήσει δλδ) (και αν γίνεται και το cpu usage :P ) αυτο παιδιά το δοκίμασε κανείς?σαν να νομίζω οτι το καινούριο firmware ειναι λίγο πιο ενεργοβόρο...στην κατάσταση που αναφέρω πιο πάνω με καινούριο firmware (και σε φωτισμένο δωμάτιο) έχει 0.30Watt.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Καλησπερα παιδια. Παρελαβα τη συσκευη μου απο το Vodafone service μολις σημερα και εχω μερικα θεματα. Εχω την 13.052 προσαρμοσμενη σε 13.052.254.4 απο VOdafone live δυστυχως. Περασα και τα 2 product codes που αναφερει το παλικαρι παραπανω και προσπαθησα και μεσω Fota αλλα και με το καλωδιο να το αναβαθμισω αλλα δε βρισκει τπτ. Ναι ξερω οτι την 20 την βρισκει μονο μεσω Fota αλλα οταν ειδα οτι δε βρισκει τπτ σκεφτηκα να δω μηπως με το Nokia updater μου εβρισκε την 13.052 να την περασω απο πανω για να βρει μετα την 20 μεσω Fota. Εχει κανεις καμια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasN80 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 My 2 cents, για hard format δοκιμάστε "*", "3" και Multimedia key ταυτόχρονα κατά την εκκίνηση. Εμένα πάντως έτσι δούλεψε το format χθες. Δεν είδα πάντως καμία διαφορά με την 20, και παρά το format, το gps θέλει πάλι μια αιωνιότητα για να κλειδώσει δορυφόρους. Με χρήση εξωτερικού bluetooth gps όμως κλειδώνει σε 10-15''. Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει κάτι από καμία τούμπα; Παράθεση N95 hacked edition 5800 XM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skiouros Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Πρόκειται να προχωρήσω και εγώ στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Όποιος έχει την διάθεση τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1) Το wifi είναι δυνατό? Μπορώ να μπαίνω σε sites κανονικά? Στο msn? Υποστηρίζει Voip? 2) Τι γίνεται με το GPS? Μετά το trial των 90 ημερών θα έχω φωνητική καθοδήγηση? Τι πρέπει να κάνω κ με τη χρέωση για να έχω και φωνητική καθοδήγηση μετά τις 90 μέρες? 3) Μπορώ να διαβάζω κανονικά αρχεία doc, excel powerpoint και zip? 4) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως θα γίνει το κινητό πομπός? ( μέσω Bluetooth ας πούμε?) 5) Που μπορώ να βρω εφαρμογές εύκολα και απλά για το συγκεκριμένο λογισμικό/κινητό? 6) Το μεγάλο SAR RATE του ( γύρω στο 1,23) είναι λιγάκι ανησυχητικό? Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γιατί ίσως πολλά απ τα παραπάνω να έχουν απαντηθεί αλλά το thread είναι 150++ σελίδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Το αναβάθμισα σήμερα εύκολα και απ' ότι διαπίστωσα η τελευταία έκδοση μου φαίνεται πιο γρήγορη! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pot Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 το εχω 3 μηνες οποτε η δικη μου γνωμη ειναι 1) ναι, ανετα σερφαρεις 2)δεν χρησιμοποιησα καν το nokia maps,στο ιντερνετ θα βρεις αλλα προγραμματα πλοηγησης και δου λευουν αψογα 3) ναι σε ολα 4)οχι,εκπεμπει τη μουσικη συ σε μια ελευθερη ραδιοφωνικη συχνοτηα που εσυ επιλεγεις 5)παντου στο νετ 6)οχι εγω γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος,απο το τηλεφωνο.εχει σχεδον τα παντα και σε πολυ καλη τιμη.πιστευω αξιζει η αγορα του με κλειστα τα ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Μόλις εβαλα την 20 μεσω FOTA,κι αυτό γιατί η 12 που έβαλα έκανε πολλά κουλά που δεν τα ειχα προσέξει.Πάταγα:Μενού->Εργαλεία...και έβγαζε->σελιδοδεικτες...!Γενικώς έβγαζε ότι ήθελε στα εικονίδια του μενού.Αποφάσισα λοιπόν να κάνω upgrade μεσω FOTA.Τελικά μπήκε η 20 αλλά χάθηκαν τα GMXT και Jbtaskman απο τις εφαρμογές.Ωστόσο με τρεξιμο των αντίστοιχων sis όλα μπήκαν στη θέση τους. Πραγματικα η 20 ειναι αισθητά...γρηγορότερη απο τη 12. Το μενού στο κέντρο της οθόνης με το όνομα "0" οδηγει σε κάποια τεστ που δεν τα πολυκαταλαβα πάντως... Γενικά όλα φαινονται να ειναι στη θεση τους... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skiouros Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Δηλαδή μπαίνεις και Msn και υποστηρίζει voip μέσω του wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Φυσικά, μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts