Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρα θα πρεπει να μεινω με το VF live μεχρι να βγει καινουριο firmware ε?

Εχω ενα 6680 και ενα 6300 και προβληματα με το i-tech τετοιου ειδους δεν ειχα σιγουρα μεχρι τωρα. Το κακο ειναι οτι δεν ξερω αλλο bluetooth ακουστικο που να συνδεεται ταυτοχρονα σε 2 συσκευες. Ξερει κανενας αλλος?

Αλλη μια ερωτηση. To gps παροτι του εχω απενεργοποιησει το AGPS μου ζηταει να συνδεθει στον διακομιστη. Ειδαλλως με το που παταω να βρει δορυφορο παιρνω αμεσως (σε 2-3'') την απαντηση οτι δεν υπαρχει δορυφορος. Δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο? Ή εγω δεν εχω καταλαβει καλα?

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τα ελληνικά product codes δεν είναι ακόμα διαθέσιμη η αναβάθμιση 13. Εγώ πχ έχω την 12.046 και μου λέει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη. Μόλις βγει και για μας, ίσως σου δοθεί η δυνατότητα να την περάσεις απο πάνω στο δικό σου Ν78 και βγει το VL.

Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείς; Όταν ανοίγεις το Nokia Maps σε ρωτάει. Αν δε θέλεις να συνδέεσαι και να σε ρωτάει, πήγαινε στις ρυθμίσεις δίκτυο και απενεργοποίησέ το.

Γι ανα διαπιστώσεις αν η συσκευή σου ψάχνει κανονικ΄αγια δορυφόρο και ο εσωτερικός δέκτης λειτουργεί κανονικά, θα κάνεις το εξής. Πήγαινε σε σημείο που βλέπεις καθαρό ουρανό και κάνε το εξής. Άνοιξε το Δεδομένα GPS, πήγαινε στο θέση και πάτα επιλογές και καάσταση δορυφόρων. Εκεί βλέπεις ποιούς δορυφόρους βλέπει και πόσο ισχυρό είναι το σήμα του καθενός. Μόλις οι μπάρες γίνουν μπλε, έχει λοκάρει.

Φιλε το εχω κανει ηδη και το ενα και το αλλο. Στην περιπτωση του δεκτη μεσα σε 3'' το πολυ μου λεει δεν υπαρχει δορυφορος.

Μολις εγκατεστησα το garmin ακολουθωντας τις οδηγιες αλλα και παλι υπαρχει προβλημα. Παω να το ανοιξω, δειχνει μια μαυρη οθονη που γραφει Garmin για 1'' και μετα κλεινει και επιστρεφει στο μενου. Τι στο καλο? :-S

Για την ακριβεια λεει οτι δε διατιθονται δεδομενα δορυφορων.

Όσο και να περιμένεις δεν σου βγάζει καμία μπάρα; Δεν βρίσκει κανένα δορυφόρο; Στο Δεδομένα GPS, ρυθμίσεις εντοπισμού θέσης έχεις επιλεγμένο το Ενσωματωμένο GPS και Βάση δικτύου; Είσαι σε σημείο που βλέπεις ουρανό και όχι σε κλειστό χώρο;

Αν η απάντηση είναι ναι σε όλα τα παραπάνω, δοκίμασε να κάνεις ένα φορμάτ μήπως ξεκολήσει.

Τελικα μαλλον βρηκα γιατι αποσυνδεοταν απο το i-tech. Προσπαθουσε να βρει bluetooth gps (ενω του ειχα πει να ψαχνει μεσω του ενσωματομενου και το ειχα τσεκαρει πολλες φορες) και αποσυνδεοταν συνεχως.

Έχει χρειαστεί να αλλάξει κανείς το διάφανο πλαστικό κάλυμμα της οθόνης;

Είχα το κινητό μαζί με κάτι άλλα πράγματα σε τσέπη, και έχει γεμίσει σημάδια ολόκληρη η οθόνη.

Αν ξέρει κανείς κόστος, θα είμαι υπόχρεος!

N95 hacked edition

5800 XM

Και εγώ ενδιαφέρομαι, μιας και εμένα η οθόνη (το κάλυμα δεν ξέρω ποιό σίγουρα) έχει γρατζουνιστεί αρκετά και σκεφτόμουν να αλλάξω οθόνη.
What u take is what u give...

Άλλαξα εγώ πρόσφατα στο Ν78 μου. Στο Π.Φάληρο μου είχαν πει 3 ευρώ αλλά δεν το είχαν εκείνη την στιγμή οπότε πήγα στο Περιστέρι και το άλλαξα επιτόπου με 7 ευρώ. Εκεί παίζουν οι τιμές για το τζαμάκι στην οθόνη. Πάρτε ένα τηλέφωνο και ρωτήστε σε μπόλικα nokia shops πριν πάτε σε κάποιο.

Oλα τελεια πολυ καλο το κινητακι κ θα ελεγα οτι ειναι μια τιμια αγορα για οποιον το παρει...

Η ερωτηση μου ειναι αν κανω debranded το κινητο χανω την εγγυηση;

Από τον πάροχο σίγουρα ναι.

Στα Nokia Shop δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Άλλαξα εγώ πρόσφατα στο Ν78 μου. Στο Π.Φάληρο μου είχαν πει 3 ευρώ αλλά δεν το είχαν εκείνη την στιγμή οπότε πήγα στο Περιστέρι και το άλλαξα επιτόπου με 7 ευρώ. Εκεί παίζουν οι τιμές για το τζαμάκι στην οθόνη. Πάρτε ένα τηλέφωνο και ρωτήστε σε μπόλικα nokia shops πριν πάτε σε κάποιο.

ΟΚ, ευχαριστώ!

N95 hacked edition

5800 XM

Task Manager και Jbak Taskman. Πολύ καλά και τα δύο. Το πρώτο πολύ εύχρηστο. Το δεύτερο με πολλές ρυθμίσεις.

Χρόνια πολλά σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να δούμε lIVE TV και μάλιστα ελληνικά κανάλια μέσω WI-FI δηλαδή μέσω iNTERNET.

Χρόνια πολλά σε όλους.Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να δούμε lIVE TV και μάλιστα ελληνικά κανάλια μέσω WI-FI δηλαδή μέσω iNTERNET.

nope......

Ok φιλε το εστησα και περασε κανονικα ειχες δικιο. Βλεπω ενα Proccess TRSautostart.exe . Εχω την αισθηση οτι καπου ειχα δει οτι δημιουργει προβληματα αλλα δε βρισκω κατι με την αναζητηση. Απο την αλλη ομως μου εχει κολλησει οτι μπορει να δημιουργει προβληματα. Ξερεις τι ειναι ακριβως?

Στο θέμα του garmin έχει αναφερθεί οτι μετά την έναρξη του προγράμματος συνεχίζει να τρέχει. Πάντως, και να το τερματίσεις, ξανανοίγει.

εδω & μια βδομαδα περιπου ειμαι κατοχος & εγω ενος Ν78...σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος,αν εξαιρεσω την ποιοτητα συναρμογης & τα κολληματακια που τρωει ανα διαστηματα,,,

Εχω 3 αποριουλες ομως:

1. απο που καταργουμε την "αναπνοη"...?

2. το κεντρο βιντεο δεν μου ανοιγει ποτε... μου βγαζει αδεια οθονη & οταν πατησω το κουμπι του μενου επιστρεφει πισω...πηγα στο nokia center αλλα δεν υπηρχε καποιος υπευθυνος να μου απαντησει λογω αδειας,μου ειπαν απο την νεα χρονια...

3.τις επιλογες που εμφανιζονται στην οθονη αναμονης κατω απο τα εικονιδια πχ. "αναζητηση αρχειων κτλ." μπορουμε απο καπου να τις καταργησουμε?

υ.γ. κοιταξα μεσω wifi να κανω καποια αναβαθμιση αλλα το κινητο εχει την τελευταια αναβαθμιση περασμενη...

1. απο που καταργουμε την "αναπνοη"...?

2. το κεντρο βιντεο δεν μου ανοιγει ποτε... μου βγαζει αδεια οθονη & οταν πατησω το κουμπι του μενου επιστρεφει πισω...πηγα στο nokia center αλλα δεν υπηρχε καποιος υπευθυνος να μου απαντησει λογω αδειας,μου ειπαν απο την νεα χρονια...

3.τις επιλογες που εμφανιζονται στην οθονη αναμονης κατω απο τα εικονιδια πχ. "αναζητηση αρχειων κτλ." μπορουμε απο καπου να τις καταργησουμε?

1. Ρυθμίσεις- γενικές- τροχός navi- αναπνοή.

2. Κάνε φορμάτ στην συσκευή και θα επανέλθει.

3. Όχι, ή τα καταργείς όλα ή επιλέγεις μία απο τις δύο επιλογές ενεργής αναμονής, κατακόρυφη και οριζόντια γραμμή αναμονής.

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Είμαι και εγώ κάτοχος του N78 και έχω το εξής πρόβλημα: είχα προσπαθήσει να στείλω ένα flash sms και ένα service message (Wap Push SMS) μέσω του Cool sms+ αλλά απέτυχε η αποστολή και αποθηκεύτηκαν τα 2 μηνύματα στα Εξερχόμενα (με την ένδειξη “Απέτυχε”), τα οποία δεν μπορώ να ανοίξω/στείλω/διαγράψω/μετακινήσω! Το ενοχλητικό είναι ότι στην οθόνη παραμένει το εικονίδιο αποστολής μηνύματος… :wacko: Επικοινώνησα με την Nokia (email) και μου είπαν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (*#7780#) που δεν είχε αποτέλεσμα. Υπάρχει τρόπος να τα διαγράψω με κάποιο file manager? (δεν το έχω κάνει hack) ή μέσω pc?

Κάτι τελευταίο: Έχει κανείς βρει προστατευτική μεμβράνη?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω κι εγώ το Ν78 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Το μόνο πρόβλημα που δεν έχω λύσει μέχρι στιγμής έχει σχέση με τις γραμματοσειρές. Γενικά, όταν περνάω ελληνικά τραγούδια και πηγαίνω στο μενού μουσικής, αντί να μου βγάλει τους τίτλους, τους καλλιτέχνες κτλ. στα ελληνικά, μου τους βγάζει με κάτι περίεργες γραμματοσειρές (αλαμπουρνέζικες :D). Έχει κάποιος παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;

Καμια ιδέα?:wacko:

Σε όλα τα S60 3rd συμβαίνει αυτό.

Η λύση που έχει αναφερθεί πολλές φορές είναι να περάσεις τα τραγούδια μέσω συγχρονισμού με το Windows Media Player.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πήρα κι εγώ το ΝΟΚΙΑ Ν78 ρε παιδιά αλλά κάνει πάρα πολύ ώρα να κλειδώσει τους δορυφόρους.. Ειδικά τέτοιες μέρες με συννεφιά και βροχή δεν το συζητώ.. μπορεί να κάνει και 10 λεπτά! Και σε reviews που διάβασα λένε ότι είναι πιο γρήγορο στον εντοπισμό από Ν95 και Ν82..

Να τονίσω ότι έχω το a-gps απενεργοποιημένο.

Eσάς πόση ώρα κάνει να βρεί σήμα?

Ξέρει κανείς σίγουρα να πει πόσο χρεώνει το a-gps μέσω 3g? (εντάξει τα 4-5kb αλλά πόσο? όσο το κόστος ενός sms?)

Να πω πάντως ότι στα ξένα forums λένε οτι το firmware v.13 είναι πολύ προβληματικό κι αυτό..

Δυστυχώς πολύ προχειροδουλειά έγινε στο λειτουργικό..