Lord British Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Για την μπαταρια κανενα σχολιο;; Ποσο διαρκει με μετρια χρηση;; Υπαρχει καποιος που μπορει να κανει συγκριση με αυτη του Ν82;; Φιλικα. Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Καλησπέρα παιδιά Ξαναρώτησα αλλα δεν ε'ιχα απάντηση.Σε νοκια οπως το ν82 και ν78 με symbian s60 μπορώ να βάλω το destinator ????? Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου πει Δεν έχει βγει ακόμα κάτι επίσημο για το Destinator που να λειτουργεί σε Symbian S60. Μόλις υπάρξει κάτι νεότερο θα δημοσιευθεί στο επίσημο θέμα Destinator - symbian 3rd Edition. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Ρε παιδιά, επειδή έχω χρόνια να αγοράσω Nokia...που κάνουμε register :s ? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Για εξήγησε πιο καλά τι θέλεις να πεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Εννοώ register το ΙΜΕΙ του κινητού με τα στοιχεία μου :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Θα πας σε ένα Nokia Shop για να το κάνεις αυτό. Δεν μπορείς να το κάνεις μέσω του site της Nokia.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Καλά, σοβάρά; Από πότε ισχύει αυτό; :blink: Όλα τα Nokia που είχα έως τώρα online τα έκανα register (και μιλάμε για εποχές που το internet δεν ήταν καν τόσο διαδεδομένο). Το ίδιο και γενικά ότι προϊόν έχω κάνει register, από κινητά έως...ξυριστικές μηχανές. Τι πισωγυρίσματα είναι αυτά. Τέσπα, thanx για την απάντηση...! Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Οταν λες register τι εννοειτε το λογισμικο?χρειαζεται δλδ για ποιο λογο?πρωτη φορα θα παρω νοκια μετα απο το 3310 για αυτο ρωταω:O α ειχα κι ενα 6230 νομιζω..:D Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Το ειδα σημερα στο μεντια-μαρκτ,419 ευρω Εφαγε ακυρο αμεσως λογω ογκου,κακασχημου ντιζαιν και φυσικα κοστους. Μια ΜΑΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ.(δεν μιλαω σαν λειτουργια,δεν μπηκα καν στο κοπο) Παμε για την δευτερη επιλογη 6220c. Aλλωστε με 188 ευρω ειχε με 3.2mp το σονυ 770 Δηλαδη ΠΛΕΡΩΝΩ ΑΛΛΑ 250 ΓΙΑ ΤΟ SYBIAN? Εεεεεεεεεεεεελλλλλλλεεεεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςς!!!!!! Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Δηλαδη ΠΛΕΡΩΝΩ ΑΛΛΑ 250 ΓΙΑ ΤΟ SYBIAN? Εεεεεεεεεεεεελλλλλλλεεεεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςς!!!!!! Το WLAN και τo GPS δεν τα υπολογιζεις??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Τελικά το βρήκα. Το club nokia έγινε my.nokia, απλά στην Ελλάδα δεν είναι διαθέσιμο ακόμη... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 καλά για τον προηγούμενο δεν απαντάμε καν. Πάντως απαράδεκτο το πλαίσιο 429... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSwiss Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Μετά από κάποια δημοσιεύματα ότι δεν έχουν όλες οι εκδόσεις του n78 FM transmitter και ελέγχοντας τη σελίδα της nokia για το θέμα η οποία έχει την Ελλάδα ως "FM transmission is not permitted in this country." θέλω να ρωτήσω κάποιον με την ελληνική έκδοση (=ελληνικό πληκτρολόγιο) αν έχει κανονικά FM transmitter. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Μετά από κάποια δημοσιεύματα ότι δεν έχουν όλες οι εκδόσεις του n78 FM transmitter και ελέγχοντας τη σελίδα της nokia για το θέμα η οποία έχει την Ελλάδα ως "FM transmission is not permitted in this country." θέλω να ρωτήσω κάποιον με την ελληνική έκδοση (=ελληνικό πληκτρολόγιο) αν έχει κανονικά FM transmitter. :worry: Ναι έχει κανονικά. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSwiss Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Ναι έχει κανονικά. Ευχαριστώ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cougar Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Η ποιότητα και η ένταση του ήχου πως είναι? Έχω τωρα το 6290 και με προβληματίζει που έχει πολύ χαμηλή ένταση. Δηλαδή στον δρόμο η σε τρένα μέσα δεν ακούς τίποτα...! Όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατι σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά ειναι σημαντικό για μενα να μπορεί να σταθεί και σαν Mp3 player. Μην κουβαλάω και το Mp3 μαζί μου! :p Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Τελικά τα πλήκτρα που είναι επίπεδα, είναι αφής?? Δεν είδα να το αναφέρετε πουθενά!! Κ απ΄ότι είδα το sar του είναι 1,1kw όπως κ του 6220 classic, υψηλό είναι. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Όχι, είναι κανονικά πλήκτρα απλά φαίνονται επίπεδα και πατιούνται προς τα μέσα. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Σ ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Έχω ακόμα μια απορία, από χρηστικότητα πως είναι το κινητό?? Επειδή έχει περίεργο πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Είναι καθαρά υποκειμενικό πιστεύω...για μένα είναι μια χαρά το πληκτρολόγιο. Εγώ με το ui του έχω μπερδευτεί λίγο (κι ας είχα παλιά s60)... btw ποιο είναι το καλύτερο bitrate για τα τραγούδια; Σε mp3 εννοώ, το eaac+ που το δοκίμασα με το πρόγραμμα της Nokia μου φάνηκε χάλια η ποιότητα. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Έχεις δίκιο ότι είναι υποκειμενικό, αλλά θέλω την δική σου άποψη που απ΄ότι κατάλαβα πρέπει να το έχεις το κινητό. Αν κ είμαστε λίγο off topic.. Για το bitrate που ρωτάς, νομίζω ότι στα 128kbps είναι το καλύτερο από άποψη μεγέθους σε MB/ποιότητα. Εγώ συνήθως τα περισσότερα mp3 μου τα έχω από 192kbps κ πάνω. Το aac είναι format της νοκια κ προσωπικά δε το χρησιμοποιώ γιατί βαριέμαι να κάνω μετατροπή τα τραγούδια. Έχω πάρει μια μεγάλη κάρτα μνήμης κ τα "πετάω" έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Θα έλεγα ότι είναι βολικό (αν δεν έχεις χοντρά δάχτυλα) Είναι λίγο θέμα συνήθειας το c εκεί που το βάλανε, και μου την σπάει λίγο που τρίζει το κόκκινο πλήκτρο. Καλύτερα να πας κάπου που το έχουν, να το δοκιμάσεις. Πάντως έχω παρατηρήσει μερικές...παδικές ασθένειες να τις πω (που θα στρώσουν λογικά με επόμενο firmware), δικιές μου παραξενιές να τις πω; Δεν ξέρω. Όπως για παράδειγμα όταν βάζεις τα ακουστικά, οι ειδοποιήσεις ακούγονται και από τα ακουστικά και από τη συσκευή. Ενώ αν το βάλεις στο αθόρυβο δεν ακούγεται από πουθενά τίποτα... btw, οι υπόλοιποι που το πήρατε, έχει σε εσάς εφφέ μετάβασης :confused: ? Και κάτι άλλο, δε θα έπρεπε να ρωτάει κάπου αν θέλουμε να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα ambient light για αυτόματη αυξομείωση; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Σίγουρα θα πάω να το δώ πριν το αγοράσω, άλλο να το επεξεργαστείς για 10 λεπτά όμως κ άλλο να το χρησιμοποιείς καιρό. Μεγάλα δάχτυλα δεν έχω κ το 6120 classic που έχω τώρα μια χαρά με βολεύει, οπότε δε νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα κ με το ν78 τότε. Οι παιδικές του ασθένειες που αναφέρεις δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για μένα. Από θέμα ταχύτητας τι λέει?? Για παράδειγμα όταν πας να μπείς στο μενού ή όταν ανοίγεις κάποια εφαρμογή κτλ αργεί?? Έχω συνηθίσει με το 6120c που πάει σφαίρα κ δεν θέλω να ξενερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Δεν το έχω περιεργαστεί πολύ η αλήθεια είναι, πάντως όταν για παράδειγμα είμαι συνδεμένος σε wlan και ακούω ραδιόφωνο μέσω internet, αν το ζορίσω λίγο με άλλες λειτουργίες κάνει μερικά glitches. Οι εφαρμογές που έχω ανοίξει έως τώρα, είναι οι δικές του και γενικά φορτώνουν ικανοποιητικά θα έλεγα (πχ. maps) Θα έλεγα ότι η ταχύτητα του είναι normal, καλύτερα όμως να σου απαντήσει κάποιος άλλος πάνω σ'αυτό. που θα το έχει επεξεργαστεί παραπάνω. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 btw, οι υπόλοιποι που το πήρατε, έχει σε εσάς εφφέ μετάβασης :confused: ? θα πας στο menu που επιλεγείς τα themes και στο theme που θέλεις να βάλεις θα επιλέξεις options,theme effects και θα το βάλεις στο on. Για κάποιο λόγο και σε μένα ήταν εξαρχής κλειστό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts