Jump to content

cougar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cougar

  1. Ρε παιδιά, χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια για τα τρελά restart που κάνει το κίνητο. Την πρώτη φορά που μου το έκανε ήτανε καμία 10ρια συνεχόμενα restart. Λέω θα είναι από υπερθέρμανση, ήτανε και καλοκάιρι , και το είχα στην φόρτιση με wifi, μουσική και παιχνίδι. Από τότε άρχισε να μου κάνει σταδιακά επανεκινήσεις και έχει φτάσει να μου κάνει μια φορά την μέρα. Κάνει restart είτε αν είμαι σε καμία βάρια σελίδα με flash κτλ, είτε χωρίς ιδιαίτερο λόγο...πχ όταν βλέπω ότι ψάχνει σήμα και αλλάζει συνεχώς από g σε 3g κτλ...Αυτά προκαλούσαν πάντα 1 restart οπότε δεν έδινα και ιδιαίτερη σημασία. Όμως χτές και ενώ είχα το κινητο να κάθεται, πήγα να στείλω ένα μήνυμα, μου έβγαλε αδύνατη αποστολή, και την ώρα που προσπαθούσε να το ξαναστείλει μου ξαναέκανε πάλι 5-6 συνεχόμενες και η οθόνη μάυρισε με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλω την μπαταρία. Είδα ότι είναι γενικό το πρόβλημα, και οπως φαίνεται πρέπει να πάει για service(στο xda είδα ότι αλλάζουν σε όλους mainboard). Θα πρέπει να το δώσω στην cosmote που το πήρα ή να το πάω στην ace κατευθείαν? Έχει κανείς εμπειρία από το service τους και γενικά τους χρόνους επισκευής?
  2. Παρατήρησα για ορισμένα κινητά στο site της htc, οτι υπάρχουν διαφορετικά updates κτλ αν εισαι στο αγγλικο και πολύ πιο λίγα στο ελληνικο. Βολέυει από αυτή την άποψη να πάρεις το κινητό απ'έξω,ή απλά μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα περάσεις από το ξένο site αν έχεις ελληνικό κινητό;
  3. Αυτό μπορέι να λυθέι κάπως? (πχ με αυτό που ρώτησα, να πας οταν ερθει στην Ελλάδα το desire και να ζητήσεις να σου περάσουν την ελληνική rom?)
  4. Ωραίος. Τέτοια απάντηση έψαχνα! Και με αυτό έχεις αγγλικό/ελληνικό πληκτρολόγιο και 160 χαρακτήρες? Κάποια άλλη απάντηση στις προηγούμενες απορίες μου?:p
  5. Γεια σας παιδιά. Μετά από πολλά χρόνια χρήσης nokia και symbian αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι άλλο, και το desire μου φαίνεται σαν καλή αναβάθμιση από το 5800. Απλά έχω κάποιες απορίες που ίσως να έχουν απαντηθεί,αλλά χρειάζομαι μια επιβεβάιωση. Σχετικά με την αγορά, σκέφτομαι να το αγοράσω από έξω (handtec συγκεκριμένα) για να γλιτώσω και το ελληνικό ''καπέλο'' και την αναμονή μεχρι να έρθει εδω. Επειδή θα πληρώσω με χρεωστική, τί ειναι αυτό που πρέπει να προσέξω και τι θα πρέπει να τους στείλω? Σχετικά με το κινητό, και τα ελληνικά, διάβασα οτι έχει κανονικά ελληνικά,αρκει να μην επιλέξεις γλώσσα στην αρχή(δηλαδη όταν σου βγάλει την λίστα πατας skip? για αυτους που το εχουν κάνει λέω) κάνοντας αυτό θα έχει κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο και 160 χαρακτήρες στα sms? Επίσης θα μπορώ οταν κυκλοφορήσει εδώ να το πάω στο service και να βάλω ελληνική rom? Και σχετικά με την χρήση δεδομένων. Για μια φυσιολογική έντελως χρήση internet απο widgets κτλ, και webpages κυρίως από wifi, τα 300 mb(το μεγαλύτερο που δίνει) της cosmote φτάνουνε? Τέλος αξίζει να το πάρω απ'έξω? Δηλαδή αυτό που θα γλιτώσω σε τιμή μήπως μου κοστίσει σε μη υποστήριξη εδώ? Συγνώμη για τις πολλές απορίες που μπορει να έχουν απαντηθεί, αλλά ειναι μετάβαση σε άλλο λογισμικό και αγορά απ'έξω οπότε είμαι επιφυλακτικός! (και κατι άλλο..επειδή διαβάζω γενικά για custom roms κτλ...κατα πόσον είναι αναγκαίο αυτό?)
  6. Πήρα χτές το κινητό από cosmote. Πως μπορώ να δω αν έχει το παλιό ή το καινούριο ακουστικό? Γιατί μου φάνηκε χτες οταν μιλούσα πως εκανε κατι τρελά. Στην alpha copy που πήρα μου είπαν πως δεν μπορούν να το δούν μέσα από το imei...
  7. Η ποιότητα και η ένταση του ήχου πως είναι? Έχω τωρα το 6290 και με προβληματίζει που έχει πολύ χαμηλή ένταση. Δηλαδή στον δρόμο η σε τρένα μέσα δεν ακούς τίποτα...! Όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατι σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά ειναι σημαντικό για μενα να μπορεί να σταθεί και σαν Mp3 player. Μην κουβαλάω και το Mp3 μαζί μου! :p Ευχαριστώ!
  8. Ρε παιδιά ,εδώ και μια μέρα σταμάτησε να λειτουργεί η δόνηση του κινητού. Στα καλά καθούμενα. Εχει συμβει σε κανεναν άλλο? Υπάρχει κάποια λύση???
  9. Εχει το κινητο μετρητη μηνυματων οπως ειχαν αλλα νοκια? Το ψαχνω εδω και αρκετη ωρα αλλα δεν το βρισκω!
  10. το εκανα αυτο,αλλα οταν το κανω paste σε εκεινο το σημειο,μου γινεται σε ολες τις οθονες. Δηλαδη ενω εχω επιλεξει αλλη φωτογραφια για αρχικο φοντο και αλλη για το μενου,σε ολες εμφανιζεται το ιδιο. (βρηκα και ενα tdf απο ενα θεμα του ε65 στο οποιο μπορω να κανω αυτο που θελω,αλλα δεν το δεχεται το κινητο μου. υπαρχει καμια λυση?)
  11. δηλαδη θα πρεπει να κοψω την φωτογραφια μεσα απο καποιο αλλο προγραμμα?
  12. Ρε παιδια,ξερετε αν μεσα απο το carbide γινεται να κανω στην πρωτη φωτογραφια(αριστερα) εκει που ειναι κυκλωμενο να γινει αντι για μπλε διαφανο,και να φαινεται η φωτογραφια απο πισω? Ετσι οπως ειναι κυκλωμενο στις αλλες δυο!
  13. ok σορυ! και παλι ευχαριστω
  14. Ναι,σωστα. Κατι το οποιο δεν μπορει να γινει μεσα απο το κινητο φανταζομαι...?
  15. Α,ωραια! Αλλα για να βαζω καθε φορα wallpaper σε ολη την οθονη πρεπει να δημιουργω καινουριο θεμα ε?
  16. ευχαριστω πολυ φιλε Itchrist86. και με ποιο προγραμμα φτιαχνω θεματα? υπαρχει στο Pc suite?
  17. Γινεται να βαλω wallpaper σε ολη την οθονη? Γιατι οταν βαζω μια εικονα,πανω και κατω μενει η εικονα του θεματος. Επισης υπαρχει καποιο προγραμμα για να μετατρεπω φωτογραφιες στην αναλυση της οθονης?
×
×
  • Create New...