Jump to content

Mits

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mits

  1. Mits

    Honor (U8860)

    Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα ανακάλυψα την ύπαρξη του εν λόγω κινητού και ψήνομαι αρκετά.. Μία ερώτηση: το ραδιόφωνό του έχει RDS? Σπουδαίο χαρακτηριστικό θα μου πείτε.. Έτσι από περιέργεια, επειδή ακούω αρκετά ραδιόφωνο από το κινητό. Επίσης αν το έχει δοκιμάσει κανείς, πως είναι η λήψη του ραδιοφώνου; Ευχαριστώ!
  2. Το ξέρω.. Μόνο με το outlook λοιπόν.. Έλπιζα μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει χωρίς αυτό.
  3. Γεια σε όλους. Να ξεθάψω λίγο αυτό το θέμα να ρωτήσω κάτι (αλήθεια έχει μείνει κανείς με 3600?) Έχει βρεθεί κανένας τρόπος να κάνουμε συγχρονισμό το 3600 με τις εφαρμογές ημερολόγιο και επαφές των βίστα; (windows calendar και windows contacts) Ψάχνω παντού και βλέπω ότι χρειάζεται το outlook. Δοκίμασα ένα πρόγραμμα που βρήκα, το xtndconnect της sybase, αλλά ούτε με αυτό παίζει. Κάποια λύση εκτός από το outlook? Το 3600 μου έχει την gelly. Ευχαριστώ!
  4. έβαλα το mumsms! πολύ γέλιο! ίσως κάνω και Hard format κάποια στιγμή, προς το παρόν είμαι οκ! mol επειδή κάτι τέτοια μαγαζάκια έψαχνα αλλά δεν τα θυμάμαι, κάνεις μία υπενθύμιση λίγο?
  5. έχει κανείς ή ξέρει που μπορώ να βρω το mumsms gia to 6260 μου?
  6. oχι δεν έχω περάσει τίποτα απόλύτως.. να ρωτήσω γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το mumsms να βάλω τουλάχιστον αυτό??
  7. Έχω το nokia 6260 (παλιό κ καλό). Όταν ανοίγω τα μηνύματα που αναβοσβήνει ενα εικονίδιο που λεεί σφάλμα συστήματος -1. Αν ξέρει κανείς τι είναι και πως φτιάχνεται πραγματικά θα είμαι υπόχρεος!
  8. Και στο gps program port τι βάζουμε; GPD1 ή none?
  9. Καλησπέρα! Προσπαθούμε με ένα φίλο να κάνουμε το destinator 7 να δουλέψει σε ένα diamond, αλλά δεν βρίσκει κεραία gps με τίποτα. Τι ρυθμίσεις θέλει στο external gps για να δουλέψει; Βασικά ότι port και να του βάλεις στο gps hardware port και πατήσεις οκ μετά τη χάνει και γράφει none. Στο gps program port βάζω gpd 1, όπως στο δικό μου το 3600. Τι φταίει;
  10. καλά για τον προηγούμενο δεν απαντάμε καν. Πάντως απαράδεκτο το πλαίσιο 429...
  11. Πάντως ρε σεις μια φιλική συμβουλή: ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ θα σας φέρει η κάθε εταιρία μία συσκευή, είμαι σίγουρος πως όλοι σας για να ειστε εδώ μέσα δεν περιμένετε να έρθει το κάθε n78, για να αποκτήσετε κινητό. το λέω γιατί ρώτησα προχθές αν ξέρουμε τίποτα για WIND, αν θα το φέρει κ μου λέει κάποιος Αύγουστο με τη μία, που δε λέω μπορεί να του το είπε πωλητής αλλά και αυτοί όλο μλκίες λένε... Για την ιστορία σήμερα πλήρωσα ένα λογαριασμό και ρώτησα και το εχουν φέρει κανονικότατα, η συσκευή στη WIND πρέπει να κάνει 405, μου είπαν 305 με την επιδότηση που έχω η οποία ειναι 85 χωρίς ΦΠΑ... Αυτά.. Φιλικά...
  12. 2 πράγματα να ρωτήσω. Ξέρουμε τιμή από Wind? και πότε 8α το φέρει ? k Δεύτερον μαζί με τη συσκευασία δίνει και τα 2gb κάρτα μνήμης που έλεγε αρχικά?
  13. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) Κατέβασα το resco για backup, θα δοκιμάσω και τα άλλα.
  14. Ok, τη βρήκα την άκρη, ξαναπέρασα την gelly και έστρωσε. Σβήστηκαν όλα όμως, όπως ήταν φυσικό. Η απορία μου είναι η εξής: μπορεί να κολλάει έτσι απλά επειδή του πέρασα ένα πρόγραμμα; Πριν το κλείσω όμως λειτουργούσε κανονικά. Το πρόγραμμα που του έβαλα ήταν το sjphone. Καμμιά καλή λύση για backup? (σορρυ για την αρχάρια ερώτηση).
  15. Γεια σε όλους! Νέος κάτοχος 3600 εδώ και μερικές ημέρες και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Η συσκευή έχει windows 6 ελληνικά με ρομ την gelly από ότι κατάλαβα. (το αγόρασα μεταχειρισμένο και δεν έχω ξανασχοληθεί με τέτοιου είδους συσκευές). Σήμερα και ένώ λειτουργούσε άψογα τις προηγούμενες μέρες, πήγα να το ανοίξω, αλλά κολλάει στην οθόνη που λέει "windows mobile" και δεν ολοκληρώνεται κανονικά το άνοιγμα της συσκευής. Πιστέυω ότι φταίει ένα πρόγραμμα που του έβαλα χθες, το sjphone, γιατί πιο πριν δεν μου έκανε κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα reset μια δυο τρεις, έβγαλα και την μπαταρία και την ξαναέβαλα, αλλά το πρόβλημα παραμένει και τώρα είμαι χωρίς κινητό! Τι πρέπει να κάνω; Πέρασμα τα windows ξανά;
  16. Mία ερώτηση, επειδή εν έχω χρόνο να διαβάσω τόσες σελίδες, σκέφτομαι να το πάρω, η μπαταρία του τι λέει? είναι χάλια όπως υποψιάζομαι? μπορούν κάποιοι χρήστες του κινητού να μου πουν? ενδεικτικά
  17. Γεια σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το 3600 και βλέπω ότι στο exapnsys είναι αρκετά φθηνότερο απ' όσο στα ελληνικά καταστήματα. (469 ευρώ). Γνωρίζει κανείς στην τιμή αυτή τι περιλαμβάνει το πακέτο του τηλεφώνου από το συγκεκριμένο κατάστημα; (φορτιστή, ακουστικά, καλώδιο σύνδεσης κλπ.). Επίσης, είναι ενεργοποιημένο το GPS στις συσκευές του expansys ή θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση κατ' ευθείαν με το που το πάρω; Ευχαριστώ! :)
  18. Καλησπέρα σε όλους! είχα αναφέρει ότι στο 5300 μου εξ αρχής με προβλημάτιζε η απόδοση της μπαταρίας. πήγα σε nokia shop στο μαρούσι όπου μου έκαναν την αναβάθμιση και μου τέσταραν την μπαταρία όπου μου είπαν ότι ήταν ελαττωματική. Ο υπεύθυνος στο κατάστημα του Αμαρουσίου ήταν αψογος, για κακή μου τύχη είχαν τελειώσει οι μπαταρίες την οποία και 8α μου αντικαθιστούσε ευχαρίστως, συνεπώς για να μην καθυστερήσω πήγα στο nokia shop Κηφισιάς όπου εξήγησα τι μου είχαν πει στο μαρούσι. Ο υπάλληλος του καταστήματος της Κηφισιάς με αντιμετώπισε εξ αρχής με όση ειρωνεία διέθετε. Ενδεικτικά αναφέρω οτι η πρώτη του ερώτηση ήταν αν ανάβει το κινητό και μου απάντησε οτι από τη στιγμή που ανάβει είναι μια χαρά και δεν την αλλάζουμε.Απόρησε με το συνάδελφο του στο Μάρούσι μάλιστα επειδή μέτρησε την μπαταρία αφου η διαδικασία όπως ισχυρίστηκε είναι διαφορετική. Δεν καταδέχτηκε ούτε καν να μετρήσει την μπαταρία μου, λέγοντας μου ότι η μπαταρία κοστίζει 35 ευρώ, παρότι είχα εξηγήσει ότι η μπαταρία αδειάζει κατευθείαν αφού χάσει την πρώτη κουκίδα. Μετά απο μισή ώρα έντονης λογομαχίας μου είπε οτι ί σ ω ς κάνουμε κάποια τεστ όπου η υπομονή μου είχε εξαντληθεί, οπότε και έφυγα. Το γράφω αυτό γιατί θέλω να πω πια ένα ''φτάνει'' αυτό το πράγμα στην Ελλάδα με όλους αυτούς τους εξυπνάκηδες υπαλλήλους που μόνος σκοπός είναι να πουλήσουν χωρίς να εξυπηρετούν τον κόσμο. Η καλύτερη απάντηση είναι να μην ξαναπατάτε σε μαγαζί με τέτοια συμπεριφορά.
  19. paidia egw eixa paei gia kafe konta sto spiti mou kai skeftika na paw sto nokia shop na rwtisw gia ti mpataria. kai mou tin ekane monos tou o tipos tin anavathmisi, oute pou i3era oti eixe vgei ki alli. kalo kai to homemade alla to kinito mporei kai na ta pai3ei. me to 6280 tou aderfou mou auto pathame. esvise kai 8a 3ananapsei sti nokia ( anaferomai se homemade firmware update operation) cheers nokia shop!
  20. racoon καποια βελτίωση στην κατανομή ενέργειας παρατήρησες ? και πόσο σου κρατάει γενικά? πάντως αυτά που παρατήρησες ακούγονται πολύ καλά. εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος πάντως, μετά τη δεύτερη κουκίδα της μπαταρίας τελειώνει πολύ γρήγορα, όση χρήση και αν του κάνεις. δλδ δεν έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
  21. ma kai egw tin 860 exw apla twra strwnei mallon i deuteri fortisi mou kratise 2 meres me anoixto kai to vradi kammia wra omilia kai 3 wres mp3!de nomizw oti einai kali i mpataria tou. tou 6260 (smartphone kiolas) evgaze xalara 3 meres pou itan kai 760. einai kai na katsei to kinito na doulevei kala! pairnei kammia enisximeni arage? p.s. isws to new software na einai kalitero gia tin energeia
  22. paidia meta tin prwti fortisi mou kratise 20 wres alla to tsakisa sti xrisi. nomiza oti para ti xrisi eprepe na kratisei pio poli! alla kai twra pou to 3anafortisa kai exw kanei mia normal xrisi (i.e. 2 wres mp3, misi wra omilia, kati minimata kai anapantites se mia mera efige mia koukida) 8a doume, 8a prepe omws ws music phone na exei ti mpataria ti 1100mah! 8a doume! cheers!
  23. geias sas guys! pira to 5300 telika mesw TIM. na rwtisw kati? exei kaneis provlima me mpataria?poso sas krataei?
  24. Παίδες καλησπέρα! Δώστε λίγο βάση στο παρακάτω για να γλυτώσετε από πιθανό πρόβλημα! Κατέβασα σήμερα την τελευταία έκδοση του nokia software updater (version 1.3.6), και σύνδεσα το τηλέφωνό μου, όπου με έκπληξη είδα ότι το αναγνώρισε ως 6280 και βρήκε ότι υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση 6.10. Ξεκίνησα και εγώ όλος χαρά τη διαδικασία, κατέβηκε το firmware, και μετά από 10 λεπτά που κράτησε η διαδικασία αναβάθμισης, κάποια στιγμή μου γράφει ότι χάθηκε η σύνδεση με το τηλέφωνό μου, να βγάλω και να ξαναβάλω την μπαταρία και να το ξανασυνδέσω. Το κινητό όμως από εκείνη τη στιγμή δεν ξανανοίγει με τίποτα! Είναι νεκρό! Μπήκα πριν λίγο στο site της Νοκια (nokia support discussions) όπου διάβασα ότι και άλλος έπαθε το ίδιο! Αύριο πρωί πρωί το πάω στη Nokia να δω αν διορθώνεται.. Προσοχή σε όποιον πάει να το δοκιμάσει, καλύτερα να το αποφύγει γιατί μάλλον δεν ήταν τυχαίο αυτό που έπαθα..
×
×
  • Create New...