Jump to content

Mits

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Mits's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Mits

    Honor (U8860)

    Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα ανακάλυψα την ύπαρξη του εν λόγω κινητού και ψήνομαι αρκετά.. Μία ερώτηση: το ραδιόφωνό του έχει RDS? Σπουδαίο χαρακτηριστικό θα μου πείτε.. Έτσι από περιέργεια, επειδή ακούω αρκετά ραδιόφωνο από το κινητό. Επίσης αν το έχει δοκιμάσει κανείς, πως είναι η λήψη του ραδιοφώνου; Ευχαριστώ!
  2. Το ξέρω.. Μόνο με το outlook λοιπόν.. Έλπιζα μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει χωρίς αυτό.
  3. Γεια σε όλους. Να ξεθάψω λίγο αυτό το θέμα να ρωτήσω κάτι (αλήθεια έχει μείνει κανείς με 3600?) Έχει βρεθεί κανένας τρόπος να κάνουμε συγχρονισμό το 3600 με τις εφαρμογές ημερολόγιο και επαφές των βίστα; (windows calendar και windows contacts) Ψάχνω παντού και βλέπω ότι χρειάζεται το outlook. Δοκίμασα ένα πρόγραμμα που βρήκα, το xtndconnect της sybase, αλλά ούτε με αυτό παίζει. Κάποια λύση εκτός από το outlook? Το 3600 μου έχει την gelly. Ευχαριστώ!
  4. έβαλα το mumsms! πολύ γέλιο! ίσως κάνω και Hard format κάποια στιγμή, προς το παρόν είμαι οκ! mol επειδή κάτι τέτοια μαγαζάκια έψαχνα αλλά δεν τα θυμάμαι, κάνεις μία υπενθύμιση λίγο?
  5. έχει κανείς ή ξέρει που μπορώ να βρω το mumsms gia to 6260 μου?
  6. oχι δεν έχω περάσει τίποτα απόλύτως.. να ρωτήσω γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το mumsms να βάλω τουλάχιστον αυτό??
  7. Έχω το nokia 6260 (παλιό κ καλό). Όταν ανοίγω τα μηνύματα που αναβοσβήνει ενα εικονίδιο που λεεί σφάλμα συστήματος -1. Αν ξέρει κανείς τι είναι και πως φτιάχνεται πραγματικά θα είμαι υπόχρεος!
  8. Και στο gps program port τι βάζουμε; GPD1 ή none?
  9. Καλησπέρα! Προσπαθούμε με ένα φίλο να κάνουμε το destinator 7 να δουλέψει σε ένα diamond, αλλά δεν βρίσκει κεραία gps με τίποτα. Τι ρυθμίσεις θέλει στο external gps για να δουλέψει; Βασικά ότι port και να του βάλεις στο gps hardware port και πατήσεις οκ μετά τη χάνει και γράφει none. Στο gps program port βάζω gpd 1, όπως στο δικό μου το 3600. Τι φταίει;
  10. καλά για τον προηγούμενο δεν απαντάμε καν. Πάντως απαράδεκτο το πλαίσιο 429...
  11. Πάντως ρε σεις μια φιλική συμβουλή: ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ θα σας φέρει η κάθε εταιρία μία συσκευή, είμαι σίγουρος πως όλοι σας για να ειστε εδώ μέσα δεν περιμένετε να έρθει το κάθε n78, για να αποκτήσετε κινητό. το λέω γιατί ρώτησα προχθές αν ξέρουμε τίποτα για WIND, αν θα το φέρει κ μου λέει κάποιος Αύγουστο με τη μία, που δε λέω μπορεί να του το είπε πωλητής αλλά και αυτοί όλο μλκίες λένε... Για την ιστορία σήμερα πλήρωσα ένα λογαριασμό και ρώτησα και το εχουν φέρει κανονικότατα, η συσκευή στη WIND πρέπει να κάνει 405, μου είπαν 305 με την επιδότηση που έχω η οποία ειναι 85 χωρίς ΦΠΑ... Αυτά.. Φιλικά...
  12. 2 πράγματα να ρωτήσω. Ξέρουμε τιμή από Wind? και πότε 8α το φέρει ? k Δεύτερον μαζί με τη συσκευασία δίνει και τα 2gb κάρτα μνήμης που έλεγε αρχικά?
  13. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) Κατέβασα το resco για backup, θα δοκιμάσω και τα άλλα.
  14. Ok, τη βρήκα την άκρη, ξαναπέρασα την gelly και έστρωσε. Σβήστηκαν όλα όμως, όπως ήταν φυσικό. Η απορία μου είναι η εξής: μπορεί να κολλάει έτσι απλά επειδή του πέρασα ένα πρόγραμμα; Πριν το κλείσω όμως λειτουργούσε κανονικά. Το πρόγραμμα που του έβαλα ήταν το sjphone. Καμμιά καλή λύση για backup? (σορρυ για την αρχάρια ερώτηση).
×
×
  • Create New...