mirrorofsorrow Δημ. December 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2008 Φίλε jimakos10, αν δεν έχει ελληνικά στα πλήκτρα και ελληνικό Manual, Μην το πάρεις, είναι πολύ φθηνό στα μαγαζιά αυτή την στιγμή και για τόσο μικρή διαφορά μην το ρισκάρεις απο θέμα εγγυήσεων κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 παιδια δε ξερω αν εχει υποθει αλλα ξερει κανεις το πως να βαλουμε msn στο κινητο μας? και κατι αλλο ρε παιδια αυτην την Ellen πως θα την μαθουμε να μιλαει Ελληνικα?εννοω στην αναγνωση μηνυματων Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Windows Live Messenger: http://rapidshare.com/files/162126419/Windows_Live_S60_3.0_v_1.0.8161_signed.zip Πακέτο ελληνικής γλώσας (Πέτρος): http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/TTS_Greek.SIS & http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/TTS_Petros-Greek.SIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos10 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 http://www.kinitomania.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=38&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=395&option=com_virtuemart&Itemid=1 Εδώ το βρήκα. Θέλω να πάω να το δω και από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Windows Live Messenger: http://rapidshare.com/files/162126419/Windows_Live_S60_3.0_v_1.0.8161_signed.zip Πακέτο ελληνικής γλώσας (Πέτρος): http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/TTS_Greek.SIS & http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/TTS_Petros-Greek.SIS Ο οποίος Πέτρος πρέπει να είναι ηλίθιος αφού στα SMS εξακολουθεί να εκφωνεί το ρο ως πι νομίζοντας ότι πρόκειται για το αγγλικό γράμμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 na ste καλα ρε παιδια ευχαριστω μολις ομως παω να κανω εγκατασταση το nokia internet services δεν μου το κανει παρα μου βγαζει σφαλμα.(μη προσαρμοσμενο και κατι αλλα)και μολις παω να ανοιξω το messenger ολο το κινητο κολαει και χρειαζεται επανεκινηση το messenger το κανει κανονικα τι γινετεω εδω ξερει κανεις Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 S60 Platform FAQ ερωτηση #4 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmaik1 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 S60 Platform FAQ ερωτηση #4 εχω και εγώ το ίδιο πρόλημα γράφει "αδυναμία εγκατάτασης, ενσωματομένο μέρος" και φυσικά ο msn δεν ανοιγει και κολλάει το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 @fmaik1 καταρχην καλως ηλθες :) Eπειδη θα βγουμε εκτος θεματος καλυτερα γραψε μας αναλυτικα το προβλημα σου στο επισημο θεμα των εφαρμογων και θα προσπαθησουμε να σε βοηθησουμε.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=189726 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eon Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Ρε φιλε Aimar 2 φορες στο είπαν μονο σε αυτό το θέμα. Δηλαδή έχεις κάνει 18 post και ακόμα γραφεις με λατινικούς χαρακτήρες? Sorry για το offtopic αλλα είπαμε... Στο θέμα μας πάλι. Έχω πρόβλημα με τα mp3 ρε παιδιά. Βάζω μερικά τραγούδια με ελληνικούς χαρακτήρες και δεν τα βλέπει. Ότι να ναι βάζει. Γιατί? Στην διαχείριση αρχείων τα βλέπει κανονικά. Όταν παω στην μουσική μου τα βγάζει ότι να ναι!! Παράθεση Never Settle 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Γνωστό πρόβλημα. Έχει αναφερθεί πως λύνεται εάν κάνεις συγχρονισμό μέσω του Windows Media Player. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό χωρίς την μπαταρία του, δηλαδή παίρνοντας ρεύμα μόνο από τον φορτιστή; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Ρε φιλε Aimar 2 φορες στο είπαν μονο σε αυτό το θέμα. Δηλαδή έχεις κάνει 18 post και ακόμα γραφεις με λατινικούς χαρακτήρες? Sorry για το offtopic αλλα είπαμε... Στο θέμα μας πάλι. Έχω πρόβλημα με τα mp3 ρε παιδιά. Βάζω μερικά τραγούδια με ελληνικούς χαρακτήρες και δεν τα βλέπει. Ότι να ναι βάζει. Γιατί? Στην διαχείριση αρχείων τα βλέπει κανονικά. Όταν παω στην μουσική μου τα βγάζει ότι να ναι!! file eon des ligo tin ypografh mou...kai to exw pei kai 2 fores pio pisw. . .t na kanw dn exw wra na ksanakanw format... Pantws paidia to hard format epiase kai apo tote to kinito dn mou exei kollisei...tnx guys! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsinel Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να αποθηκεύσω ένα podcast που έχω στείλει στο κινητό μέσω ΒΤ, στον φάκελο των podcasts και όχι στον φάκελο του media player που τα αποθηκεύει μόνο του, όταν πατήσω save στην οθόνη των μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό χωρίς την μπαταρία του, δηλαδή παίρνοντας ρεύμα μόνο από τον φορτιστή; Όχι, χρειάζεσαι τη μπαταρία πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να αποθηκεύσω ένα podcast που έχω στείλει στο κινητό μέσω ΒΤ, στον φάκελο των podcasts και όχι στον φάκελο του media player που τα αποθηκεύει μόνο του, όταν πατήσω save στην οθόνη των μηνυμάτων. Κανε εγκατασταση στην συσκευη σου τον x-plore στειλε το μηνυμα που θελεις ανοιξε τον x-plore πατησε το 4 για να μπεις μεσα στον φακελο που αποθηκευονται τα εισερχομενα μηνυματα επελεξε αντιγραφη και μετα επικολληση σε οποιο φακελο θελεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να αποθηκεύσω ένα podcast που έχω στείλει στο κινητό μέσω ΒΤ, στον φάκελο των podcasts και όχι στον φάκελο του media player που τα αποθηκεύει μόνο του, όταν πατήσω save στην οθόνη των μηνυμάτων. Μπορείς να κάνεις το εξής απλό. Εφόσον αποθηκεύσεις το podcast (όπως κάνεις και τώρα) μπορείς να το αντιγράψεις μέσω της "Διαχείρισης αρχείων" από το φάκελο "Κλιπ ήχου" στο φάκελο "Podcasts > Sounds" της κάρτας μνήμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 χαιρετε, ψαχνω το MSN messenger, γιατι ο φιλος πιο πανω που εδωσε το λινκ για το MSN δεν μου λειτουργει ,κολλαει. και ενα προγραμμα για διαχειριση των κλησεων ψαχνω, να βαζω block list κλπ. αυτα τα δυο και ειμαι καλλημενος ::ninja: Να ενημερωσω οτι εχω βαλει μεσα το Ν-gage, και μεσα απο εκει κατεβαζεις τα games Και τα παιζεις, ως επι το πλειστον ολα ειναι trial εκδοσεις, τωρα δεν ξερω αν προτεινει κανεις site με δωρεαν Ngage Παιχνιδια. τωρα απο ποιοτητα των παιχνιδιων θα ελεγα μετριο και κατω, καλυτερα παρε μια παιχνιδομηχανη αν ενδιαφερει καποιον τοσο πολυ τα παιχνιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 χαιρετε, ψαχνω το MSN messenger, γιατι ο φιλος πιο πανω που εδωσε το λινκ για το MSN δεν μου λειτουργει ,κολλαει. και ενα προγραμμα για διαχειριση των κλησεων ψαχνω, να βαζω block list κλπ. αυτα τα δυο και ειμαι καλλημενος:ninja: Έχεις τρεις επιλογές: χχχχχ η οποία είναι η επίσημη εφαρμογή της Microsoft χχχχχχ η οποία μοιάζει με την επίσημη, αλλά δεν είναι η ίδια. Και τέλος την εφαρμογή IM+. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 να ηταν καμμια σελιδα που να μην ειχε registration θα με διευκολυνε, ακομα περιμενω να μου στειλων εμαιλ επιβεβαιωση απο το φορουμ τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Η καινούρια αναβάθμιση πότε θα βγει;;Ξέρει κανεις;; Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Aυτο δεν το ξερουμε αλλα σιγουρα μολης βγει θα το μαθεις απο το παρον θεμα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsinel Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Παιδιά πήρα το τηλέφωνο στις 11/12 και είχε μέσα την έκδοση 13.052. Όλες αυτές τις μέρες προσπαθώ να το χακάρω με τους γνωστούς τρόπους αλλά τίποτα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα:mad: Τελικά σήμερα ανακάλυψα οτι είναι unhackable. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε άλλο σημείο του forum, απλά το λέω. Αναμένουμε λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Παιδιά πήρα το τηλέφωνο στις 11/12 και είχε μέσα την έκδοση 13.052. Όλες αυτές τις μέρες προσπαθώ να το χακάρω με τους γνωστούς τρόπους αλλά τίποτα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα:mad: Τελικά σήμερα ανακάλυψα οτι είναι unhackable. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε άλλο σημείο του forum, απλά το λέω. Αναμένουμε λοιπόν! Μπορεις να δεις λιγο αν εχεις το προβλημα στο real player με την αναπαραγωγη βιντεο...δλδ παιζει το ενα βιντεο(αντε και ενα δευτερο)και μετα κολλαει και ακουγεται μονο ο ηχος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight101 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 εγω εχω την 12 και το μονο προβλημα που βλεπω στο real player ειναι οτι μερικες φορες ακουγεται μονο ο ηχος και δεν βλεπω εικονα. αυτο συνηθως γινεται οταν βλεπω βιντεακια στο youtube. αλλα μολις κλεισω το βιντεο και το ξανανοιξω δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts