Jump to content

Sony Ericsson G900

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλο δε λεω αλλα πιστευω οτι το p1i και το W960 αντεχουν ακομα...

σιγουρα αντεχουν,το μεγεθος ομως με ενοχλει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξανά κοίταζα το SAR Report της συσκευής, τώρα πια έχει αναθεωρηθεί και με κάποιες μετρήσεις για την Ευρωπαϊκή κλίμακα SAR, 10g, φαίνεται ότι το SAR της μπορεί (δίχως να είμαι καθόλου σίγουρος) να είναι χαμηλότερο (λογαριθμικά - δηλαδή με βάση τον τρόπο που μετράμε το SAR στην Ε.Ε.) από το Αμερικάνικο που μετρά στο 1g - όποιος την αγοράσει ας μας πει τι γράφει ως SAR το manual της, από περιέργεια.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=163798 Αν είναι αυτή η τιμή του και στα άλλα καταστήματα,είναι πολύ καλή συγκριτικά με άλλα καινούρια κινητά της SE...
[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=163798 Αν είναι αυτή η τιμή του και στα άλλα καταστήματα,είναι πολύ καλή συγκριτικά με άλλα καινούρια κινητά της SE...

παρα πολυ καλη η τιμη του ομως με ανησυχει οτι δεν υπαρχει ακομα,που αυτο σημαινει οτι κατι μπορει να αλλαξει και στην τιμη του κινητου.

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=10458

παρομοια τιμη και εδω ...

αναμονη ομως...

τιποτα νεοτερο?

Σε κυριακάτικα φυλλάδια το διαφημίζει και ο Κωτσόβολος, αν θυμάμαι στα 375€.

Δεν ανέφερε ότι αναμένεται, υπάρχει όμως περίπτωση να το έχει ήδη? (χλωμό το βλέπω)

Μόλις μίλησα με Πλαίσιο Λάρισας και μου είπαν ότι δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα έρθει...Τιμή πάντως είχαν να μου πούνε...377

Μόλις μίλησα με Πλαίσιο Λάρισας και μου είπαν ότι δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα έρθει...Τιμή πάντως είχαν να μου πούνε...377

kala, oi perisoteroi polites, den kserun pu pan ta 4. mu exi tixi sto plesio na tus rotiso gia pramata pu feran meta apo 2 meres ke na mu lene oti tha rthun se 1-2 mines

lipon, perasa apo kotsovolo ke exun perasmena stin apothiki tus ke g700 ke g900

mu ipan oti afu fenete stin apothiki pithanon tha to xun deutera

pite telika an pezi flash to g900. kapu diavasa oti ta sony den ipostirizun flash. mono ta nokia? an kseri kanis help please. xoris flash to vlepo axristo to wifi. tha pao gia to 700

pite telika an pezi flash to g900. kapu diavasa oti ta sony den ipostirizun flash. mono ta nokia? an kseri kanis help please. xoris flash to vlepo axristo to wifi. tha pao gia to 700

απότι λέει εδώ ναι. will see....!

Υ.Γ.: Σου είπαν οτι το έχουν σαν κωδικό ή οτι έχουν διαθέσιμο απόθεμα στην κεντρική αποθήκη. Γιατι ότανκυκλοφόρησε το Κ850 το είχαμε (ως τότε εργαζόμενος εκεί) σαν κωδικο, αλλα διαθεσιμότητα..... μετα απο πολλες μέρες

kala, oi perisoteroi polites, den kserun pu pan ta 4. mu exi tixi sto plesio na tus rotiso gia pramata pu feran meta apo 2 meres ke na mu lene oti tha rthun se 1-2 mines

:lol:και σε μενα το ιδιο.

Πολύ καλή τιμή,αν και θα έπρεπε να είναι γύρω στα 350 ευρώ!Αλλά,δεδομένης και της απότομης πτώσης τιμής που παρουσιάζουν πάντα τα κινητά της ΣΕ,όταν πέσει περίπου στα 300 η τιμή του θα είναι πολύ ανταγωνιστικο... ;)

Υ.Γ.:Τιμή G700:306 ΕΥΡΏ,στο Πλαίσιο..Πολύ καλά..

http://img232.imageshack.us/img232/5351/img2633gs9.th.jpg

το κινητο το χω στα χερια μου,λοιπον δεν το χω ψαξει και πολυ καλα ομως οι μεχρι τωρα ετυπωσεις μου ειναι αριστες.

πολυ καλη οθονη,αμεση κατα το πατημα καποιας λειτουργειας στο μενου,παρα πολυ καλος ηχος.πολυ καλο multimedia menu,καλο wifi,τελειο πληκτρολογιο και αριστη ποιοτητα κατασκευης,σε λιγη ωρα η αυριο θα χω και περισσοτερες εντυπωσεις.

Περιμένουμε λεπτομέρειες!!!! Α! Παίζει landscape γυρνώντας τη συσκευή;;

Το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Δες λίγο και αν κάνει καλή δουλειά το φλάς όποτε μπορέσεις! :)

Y.Γ: Ναι, καλά κατάλαβες το U900 μάλλον ωγήκε από το παιχνίδι!:lol::lol:

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Περιμένουμε λεπτομέρειες!!!! Α! Παίζει landscape γυρνώντας τη συσκευή;;

Το ανακάλυψα πρόσφατα και φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Δες λίγο και αν κάνει καλή δουλειά το φλάς όποτε μπορέσεις! :)

Y.Γ: Ναι, καλά κατάλαβες το U900 μάλλον ωγήκε από το παιχνίδι!:lol::lol:

βγαλε το τελειως απο το παιχνιδι το g900 ειναι μια χαρουλα,πιστεψε με.

Σε πιστεύω!!!χεχε!

Όντως, απεσύρθη!!!! Προς στιγμήν το σκέφτηκα αλλά μου πέρασε!

Πήγαινα για Ν82, αλλά μετά μπήκα σε δίλημμα με το G810 της Samsung. Τώρα είμαι ανάμεσα σε G810 & G900.

Μάλλον θα περιμένω να έρθει κι εκείνο και να χτυπήσω ένα από τα δύο.

Μου αρέσει το G900 κι έχει και καλό μέγεθος από ότι βλέπω (από κοντά πως είναι;). Αφού είναι οκ από ποιότητα κατασκευής είναι καλά τα νέα.

Σκέφτομαι μόνο το SAR (το είχα και με το Ν82 αυτό το πρόβλημα) και τις εφαρμογές που για UIQ είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με τα S60.

Μπορείς να τσεκάρεις αν παίζει ηχογράφηση συνομιλίας (από περιέργεια γιατί διάβασα ότι δεν παίζει στα UIQ), πολλαπλή επιλογή σε items (μηνύματα, φωτό ας πούμε να τσεκάρεις και διαγράψεις 10 μνμ κι όχι όλα ή ένα ένα??) και ίσως κλείδωμα σε φακέλουν όπως έπαιζε σε κάποια Samsung?

Ζητάω πολλά;; Η αλήθεια είναι πως με UIQ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ οπότε πιθανόν να ρωτάω και κάτι αυτονόητο! Και από τα παραπάνω το μόνο που χρησιμοποώ είναι η πολλαπλή επιλογή απλώς θέλω να μπω λίγο στο πνεύμα!!!

Ευχαριστώωω!:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Και η κλασσική μου ερώτηση. Πόσα δεπτερόλεπτα μέχρι να μπορείς να συμπληρώσεις νέο sms με και χωρίς να τρέχει στο background η εφαρμογή μηνύματα;
Sent neither from iphone nor android phone

σε ενα σημειο παρατηρω προς το παρον μια μικρη καθυστερηση,στα θεματα.

η καμερα του δεν λεει και πολλα.

η touch screen του απο ποιοτητα τι λεει ?

το εξωτερικο της οψης του στην οθονη ειναι στο ιδιο επιπεδο με την προσοψη δηλαδη σαν το w960 η σαν το p1 που υπαρχει ενα μικρο βαθουλομα και ειναι μεσα η οθονη αφης ? το υλικο της οθονης ειναι σκληρο η μαλακο ? σε σχεση με το w960 και με το iphone

με ενδιαφερουν πολυ αυτα γιατι παραδειγματος χαριν μπορω να πω οτι το w960 ειχε πολυς καλης κατασκευης οθονης αφης ενω του p1 δεν μου αρεσε και πολυ ειναι πολυ μαλακιά..

επισης πως ανταποκρινεται στο αγγιγμα? γενικα πλεον η οθονες ειναι σχεδιασμενες για ευκολη χρηση με το δαχτυλο ισχυει σε αυτο ????

http://img232.imageshack.us/img232/5351/img2633gs9.th.jpg

το κινητο το χω στα χερια μου,λοιπον δεν το χω ψαξει και πολυ καλα ομως οι μεχρι τωρα ετυπωσεις μου ειναι αριστες.

πολυ καλη οθονη,αμεση κατα το πατημα καποιας λειτουργειας στο μενου,παρα πολυ καλος ηχος.πολυ καλο multimedia menu,καλο wifi,τελειο πληκτρολογιο και αριστη ποιοτητα κατασκευης,σε λιγη ωρα η αυριο θα χω και περισσοτερες εντυπωσεις.

Καλησπέρα, θα μπορούσες να μας ενημερώσεις για το SAR που υπάρχει δηλωμένο στο εγχειρίδιο της συσκευής;

Σε ευχαριστώ πολύ.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

• The title was changed to Sony Ericsson G900