vaniasgr Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Φιλε χωρις να εχω αλλαξει πολλα κινητα στη ζωη μου νομιζω οτι αυτο γινεται με ολα (η τα περισσοτερα) symbian! Για καποιο λογο ειναι ετσι σχεδιασμενα. Το Xperia πως αποθηκευει?? Αυτο ειναι WM νομιζω οποτε μπορει να το κανει οπως τα παλιοτερα... Εγω παντως απορω... εμενα μου φαινεται παρα πολυ ευχρηστο κινητο.... με λίγα λόγια δηλαδή και εσένα έστι σου κάνει όταν δέχεσαι ενα αντικείμενο μέσω bluetooth, ότι κι αν είναι αυτό, φωτό, ήχος ή video...? Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 με λίγα λόγια δηλαδή και εσένα έστι σου κάνει όταν δέχεσαι ενα αντικείμενο μέσω bluetooth, ότι κι αν είναι αυτό, φωτό, ήχος ή video...? Ναι αυτό συμβαίνει σε όλα τα UIQ3 κινητά. Υπάρχει κάποιο mod όμως με το οποίο μπορείς να σώζεις τα εισερχόμενα αρχεία του bluetooth απευθείας στο memory stick στο D:\inbox. Αν σ'ενδιαφέρει, πες μου να το τεστάρω πρώτα και μετά θα το ανεβάσω. Το κινητό πάντως δεν είναι καθόλου δύσχρηστο, προφανώς χρησιμοποείς τα panels που δεν είναι πολύ πρακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ναι αυτό συμβαίνει σε όλα τα UIQ3 κινητά. Υπάρχει κάποιο mod όμως με το οποίο μπορείς να σώζεις τα εισερχόμενα αρχεία του bluetooth απευθείας στο memory stick στο D:\inbox. Αν σ'ενδιαφέρει, πες μου να το τεστάρω πρώτα και μετά θα το ανεβάσω. Το κινητό πάντως δεν είναι καθόλου δύσχρηστο, προφανώς χρησιμοποείς τα panels που δεν είναι πολύ πρακτικά. Ναι έχεις δίκιο... Αν έχεις καμιά συμβουλή , περί του πώς μπορώ να το κάνω πιο "user friendly", σε παρακαλώ βοήθησε με...το έκανα δωράκι στο μωρό μου και τη ζορίζει... Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Με έχει παιδέψει σε πολλά το άτιμο το g900... Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι μήπως και μπορέσουμε να δώσουμε συγκεκριμένες απαντήσεις. Η γνώμη μου είναι να βγάλεις τα panels. Πήγαινε Ρυθμίσεις-> Εμφάνιση -> Εφαρμογή σε Αναμ και βάλε Business ή Κανένα. Στη λειτουργία business θα μπορείς να ορίσεις μέχρι 15 συντομεύσεις για προγράμματα κτλ που χρησιμοποιείς συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WGIBSON Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 μια χαζη ερωτηση ο αδερφος μου εχει το g900 το καθε μηνυμα που γραφει ειναι με μαξιμουμ 70 χαρακτηρες , στους 70+1 γινονται 2 τα μηνυματα αυτο το προβλημα το ειχα και στο κ750 μου αλλα το διορθωσα στο g900 πως διορθωνεται?? σας ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Θα πρέπει να γράφει μόνο με κεφαλαίους χαρακτήρες. Άλλη αυτόματη λύση δεν υπάρχει σε σχέση με απλά μη «έξυπνα» κινητά της SE που αρκεί μια ρύθμιση. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eximnos Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 μια χαζη ερωτηση ο αδερφος μου εχει το g900 το καθε μηνυμα που γραφει ειναι με μαξιμουμ 70 χαρακτηρες , στους 70+1 γινονται 2 τα μηνυματα αυτο το προβλημα το ειχα και στο κ750 μου αλλα το διορθωσα στο g900 πως διορθωνεται?? σας ευχαριστω πολυ!!! Εκτως απο το οτι θα πρεπει να γραφει με κεφαλαια που λεει ο φιλος παραπανω ισως χρειαστει μια ρυθμιση ακομα. Τσεκαρετε το και αν κανει παλι το ιδιο πες μου να το κοιταξω γιατι με μια γρηγορη ματια δεν το βρηκα. Το P1 παντως ενος φιλου μου ηθελε να του ρυθμισεις ποσα Byte να πιανει ο καθε χαρακτηρας :wacko: !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 παιδια μην ασχολειστε με τα πιο απλα...γραφουμε απλα με κεφαλαια και εχουμε 160 χαρακτηρες και δεν υπαρχει κανενα προβλημα...και το επαγγελματικο προφιλ ειναι το πιο βολικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ξαφνικά άρχισε να τα παίζει η οθόνη ενώ το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά η οθόνη είναι μαύρη, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ η οθόνη αν και μαύρη μπορώ να πατήσω το yes για να σηκώσω κλήση για παράδειγμα όταν το κάνει αυτό το πρόβλημα του κάνω επανεκκίνηση και έρχεται στα ίσια της η οθόνη αλλά σήμερα χρειάστηκε να του κάνω επανεκκίνηση πάνω από 10 φορές να του περάσω πάλι το τελευταίο firmware σκέφτομαι, αλλά ψάχνω κάποια άλλη λύση γιατί βαριέμαι να το ξαναρυθμίζω το κινητό κρίμα γιατί ως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα και ξαφνικά εδώ και 5 μέρες με έχει ταλαιπωρήσει με αυτό το θέμα αν δεν έχετε καμμία ιδέα θα του κάνω update Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis10 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ξαφνικά άρχισε να τα παίζει η οθόνη ενώ το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά η οθόνη είναι μαύρη, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ η οθόνη αν και μαύρη μπορώ να πατήσω το yes για να σηκώσω κλήση για παράδειγμα όταν το κάνει αυτό το πρόβλημα του κάνω επανεκκίνηση και έρχεται στα ίσια της η οθόνη αλλά σήμερα χρειάστηκε να του κάνω επανεκκίνηση πάνω από 10 φορές να του περάσω πάλι το τελευταίο firmware σκέφτομαι, αλλά ψάχνω κάποια άλλη λύση γιατί βαριέμαι να το ξαναρυθμίζω το κινητό κρίμα γιατί ως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα και ξαφνικά εδώ και 5 μέρες με έχει ταλαιπωρήσει με αυτό το θέμα αν δεν έχετε καμμία ιδέα θα του κάνω update Αυτό το πρόβλημα το αντιμετώπισαν πολλοί στο G900, μεταξύ αυτών και εγώ. Δυστυχώς η μόνη λύση είναι να το στείλεις στην αντιπροσωπεία να σου αλλάξει motherboard. Μην το κάνεις αναβάθμιση δεν θα αλλάξει τίποτα, για να μην πω ότι θα γίνει και χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Αυτό το πρόβλημα το αντιμετώπισαν πολλοί στο G900, μεταξύ αυτών και εγώ. Δυστυχώς η μόνη λύση είναι να το στείλεις στην αντιπροσωπεία να σου αλλάξει motherboard. Μην το κάνεις αναβάθμιση δεν θα αλλάξει τίποτα, για να μην πω ότι θα γίνει και χειρότερο. ευχαριστώ, όντως με την αναβάθμιση δεν είδα διαφορά θα το στείλω σήμερα μιας και πάει από το κακό στο χειρότερο ελπίζω να είναι οκ μετά Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis10 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Βέβαια για να πούμε την αλήθεια, η Sonyericsson αυτό το τηλέφωνο δεν το περιποιήθηκε και πολύ στον τομέα της ευαισθησίας του τηλεφώνου, αφού μέχρι στιγμής πολλοί στο forum λένε ότι το έστειλαν στην αντιπροσωπεία για επιδιόρθωση. Και εγώ και ένας φίλος μου που έχουμε το τηλέφωνο το πάθαμε. Αλλά στον τομέα της τεχνολογίας κατάφεραν να χωρέσουν μια 5αρα κάμερα (αν και δεν το δείχνει στις επιδόσεις της συνεχίζει να είναι 5αρα) Symbian OS UIQ3 με οθόνη αφής (που ούτως η άλλως θα είχε αφού είναι UIQ3) και είναι μόνο 99 γραμμάρια και μοιάζει πιο πολύ με απλό τηλέφωνο. Δεν είναι και λίγα! Η αλήθεια πάντα να λέγεται:respect::innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eximnos Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Συμφωνω απολυτα με τον φιλο παραπανω! Εγω το θεωρω ενα καλαισθητο και φιλικοτερο στον χρηστη P1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Παιδες βρικα προβλημα...! Μπικα Opera mobile 9.5.2beta ενω εβλεπα τα video του youtube με flashplayer.τωρα μου βγαζει ενα μαυρο κενο και πανς στη δεξια γωνια γραφει plugin! Στα options εχς allows plugins....αλλα τωρα τπτ!!! τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Παιδες βρικα προβλημα...! Μπικα Opera mobile 9.5.2beta ενω εβλεπα τα video του youtube με flashplayer.τωρα μου βγαζει ενα μαυρο κενο και πανς στη δεξια γωνια γραφει plugin! Στα options εχς allows plugins....αλλα τωρα τπτ!!! τι παιζει? Κατ' αρχάς δεν γίνεται να δεις youtube μέσα στον opera με το plugin. Και αν είδες, κάποια στιγμή, θα ήταν μέσω του media player από το m.youtube.com σε πολύ χαμηλή ποιότητα. Και αυτό γιατί τα βιντεάκια στο mobile youtube γίνονται stream στο format 3GP ώστε να μπορούν να παίξουν σε όλα τα συμβατικά τηλέφωνα. Αν θες τη μέγιστη δυνατή ποιότητα που μπορεί να σηκώσει το G900, βάζεις το Coreplayer και πας Menu -> Tools -> Preferences -> Channels και στο Preferred Format βάζεις FLV (medium quality). Και βλέπεις από τον ενσωματωμένο Youtube Player που έχει το πρόγραμμα. Τέλος μπορείς να σώσεις όποια βιντεάκια θες σε flv αντιγράφοντας το link στo keepvid.com, γίνεται πολύ εύκολα και στον opera mobile (χωρίς pc). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΕΛΙΚΑ.καλα τα λεγανε τα παιδια απο εδω μεσα!Αργος επεξεργαστης.κολαει συχνα.και το τελευταιο και καινουργιο ειναι οτι ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ touch screen!δεν μπορω να πατησω τιποτα στην οθονη.τι κανω?????(αναβαθμιση παντος εκανα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Κατ' αρχάς δεν γίνεται να δεις youtube μέσα στον opera με το plugin. Και αν είδες, κάποια στιγμή, θα ήταν μέσω του media player από το m.youtube.com σε πολύ χαμηλή ποιότητα. Και αυτό γιατί τα βιντεάκια στο mobile youtube γίνονται stream στο format 3GP ώστε να μπορούν να παίξουν σε όλα τα συμβατικά τηλέφωνα. Αν θες τη μέγιστη δυνατή ποιότητα που μπορεί να σηκώσει το G900, βάζεις το Coreplayer και πας Menu -> Tools -> Preferences -> Channels και στο Preferred Format βάζεις FLV (medium quality). Και βλέπεις από τον ενσωματωμένο Youtube Player που έχει το πρόγραμμα. Τέλος μπορείς να σώσεις όποια βιντεάκια θες σε flv αντιγράφοντας το link στo keepvid.com, γίνεται πολύ εύκολα και στον opera mobile (χωρίς pc). Svr eida videos ton opera...apla i eikona itan misi apo tin kanoniki kai dn skerw to gt!!! o ixos itan teleios! kai dn itan m.youtoube! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsarida Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Γεια σας, να ρωτησω κατι????? Μπαινει GPS στο g900? και αν ναι ποιο???? Παράθεση ΒΑΣΙΑ :oops: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Μπαίνει οποιοσδήποτε bluetooth GPS receiver. Εξωτερικός δηλαδή δέκτης GPS που συνδέεται με το κινητό μέσω bluetooth. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΕΛΙΚΑ.καλα τα λεγανε τα παιδια απο εδω μεσα!Αργος επεξεργαστης.κολαει συχνα.και το τελευταιο και καινουργιο ειναι οτι ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ touch screen!δεν μπορω να πατησω τιποτα στην οθονη.τι κανω?????(αναβαθμιση παντος εκανα) Τι εγινε?δεν το εχει παθει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Τι εγινε?δεν το εχει παθει κανεις? Kai se emena exei tixei auto!!!!! apla evgala tin karta mnimis kai tin ekana format! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo100 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Καλησπέρα στην παρέα! Προχθές πήρα ένα G900 πιστεύοντας ότι έχει ένα σωρό δυνατότητες. Σημειωτέον ότι μέχρι τώρα είχα αρκετά pda-κινητά με windows mobile. Έτσι το G900 μου φαίνεται περίεργο. Αυτά που είναι αυτονόητα για τους περισσότερους από εδώ μέσα, εμένα μου φαίνονται βουνό! Συγκεκριμένα προσπάθησα να συνδεθώ μέσω Wi-Fi στο internet, να κατεβάσω τα email μου, να διαβάσω rss: ενώ φαίνεται να συνδέεται στο ασύρματο ρούτερ (ζήτησε και το wep key στην αρχή), δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω. Όταν πηγαίνω στον browser να δω μια σελίδα, μου λέει ότι δεν βρέθηκε ο διακομιστής και στα άλλα το ίδιο. Μήπως θέλει τίποτα άλλες ρυθμίσεις επιπλέον; Γιατί από το εγχειρίδιο δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Ψάχνοντας στο forum δεν μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα. Στα wm6 κάνω την εξής διαδικασία: ανοίγω το Wi-Fi, ανοίγω τον browser, πληκτρολογώ μια διεύθυνση και... πατάω enter για να εμφανιστεί η σελίδα. Στο UIQ υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία; Υπολογίζω στη βοήθειά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Είναι εύκολο να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω θέματα για αυτό το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Παιδια να ρωτησω κάτι,πολλές φορές όταν ανοίγω το κινητό μου βγάζει Η εφαρμογη EikAppUiServerThread εκλεισε. αιτία kern-exec αριθμος 0.Και μετα το κινητο τα παιζει λιγο, πχ δε μου βγαζει στην οθόνη το σηματακι οτι το εχώ αθορυβο.Να του περασω παλι λογισμικό? Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ πρόβλημα έχω κι εγώ και δεν έχω περάσει τίποτα από εφαρμογές... Δυστυχώς είναι σούπερ πατάτα το κινητό και όσο σκέφτομαι ότι το είχα πάρει 320 ευρώ όταν είχε πρωτοβγεί χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο:X:X:X Έχει κανείς βρει τη λύση για το πρόβλημα αυτό; Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Είναι εύκολο να μου πει κάποιος που μπορώ να βρω θέματα για αυτό το κινητό? http://www.zedge.net/themes/?updPhone=1979 http://www.ownskin.com/theme/Sony_Ericsson/G900/338/1/ http://gallery.mobile9.com/c/sony-ericsson-g900-themes_1640/1/ @geo100: Νομίζω τα έκανες όλα σωστά, δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Δοκίμασες να συνδεθείς σε κάποιο wifi hotspot; Διέγραψε το λογαριασμό και κάνε σύνδεση ξανά. Ρυθμίσεις -> Συνδεσιμότητα -> Λογαριασμοί Internet -> Περισσότερα -> Διαγραφή λογαρ. Μετά στην καρτέλα Ομάδες, Internet -> Επεξεργ. άλλαξε την προτεραιότητα σύνδεσης. Στο router δεν πρέπει να έχεις firewall+mac filtering. Επίσης η εξοικον. ενέργειας πρέπει να είναι κλειστή γιατί κάποια router σε μπλοκάρουν.. Λογαριασμοί Internet -> Επεξεργ. -> Περισσότ -> Για προχωρ. @Makinen: Το error αυτό ίσως έχει σχέση με το θέμα που χρησιμοποιείς. Βάλε το προεπιλεγμένο ή κάποιο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts