Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει καποιος να μου πει στην XPERIO v5.0.28005 πως θα παιξει ραδιο?πρεπει να το κατεβασω εξτρα η ειναι μαζι με τη rom που εχω κατεβασει ηδη?

Μέσα είναι τα πάντα όλα! Αν οχι πες μου να σου στείλω pm!

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μέσα είναι τα πάντα όλα! Αν οχι πες μου να σου στείλω pm!

Καλησπερα, βρηκα το ραδιο αλλα δεν παιζει και δεν μου εμφανιζει τα ακουστικα στην οθονη.Στειλε μου pm αν μπορεις,ευχαριστω.

Χιλια LIKE στη ROM του Christian. Απιστευτη ΡΟΜ. Απλα απιστευτη!

Πάει σφαίρα, δεν τρώει κολλήματα και έχει ένα σωρό καλούδια!

Ενα θεματακι ειχα μονο. Ενταξει, 2. Το ενα ειναι οτι εχω κανει 3 φορες Hard Reset γιατι στο 5ο Soft Reset κολλάει το τηλέφωνο και δεν ανοίγει. Θέλω να πιστεύω ότι φταίει που επέμενα να διαγράφω κάτι Program Files. Το 2ο είναι ότι το Finger Keyboard που έχει μέσα ΔΕΝ γραφει ελληνικα 160 χαρακτήρων και είτε πας να το επανεγκαταστήσεις, είτε το βγάλεις τελείως και το ξαναβάλεις, λέει οτι δε βρίσκει το κατάλληλο Skin για την οθόνη και δε φορτωνει το πληκτρολόγιο με τίποτα :blink:

Κανονικά θα ήμουν δυσαρεστημένη μετά από όλα αυτά...αλλά προσπαθώ να το παλέψω γιατι μου αρέσει πολυ η ROM.

Έχει κανείς κάποια λύση να μου προτείνει για το Finger Keyboard?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την περναω κι εγω...:happy:

Αντι για το finger keyboard, εγω θα βαλω το keyboard του Χ2... Ελπιζω να μην κολλαει...:worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Administrators

Όταν πας εγκαταστήσεις από πάνω αυτό δεν δουλεύει μετά;

Modpic.gif

Καλησπέρα και από εμένα στο πιο ενημερωμένο φόρουμ για κινητά τηλέφωνα.

Αγόρασα και εγώ το xperia πρόσφατα από το site της cosmote με 299 € που το είχε και θέλω να κάνω ένα παράπονο.

Δεν αναφέρει πουθενά στο site ότι έχει την αγγλική έκδοση και σαν μην έφτανε αυτό είναι και η R1AA017.

Μπορώ να την αλλάξω με κάποια Ελληνική έκδοση και αν ναι ποια μου συστήνεται;

Έχω διαβάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του τόπικ (200-300 σελίδες) αλλά δεν έχω καταλήξει ποια είναι η καλύτερη.

Αν μπορεί και κάποιος συνοπτικά να μου πει τι όφελος (και αν έχω) άμα βάλω μία custom version από την επίσημη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και σας υπόσχομαι να σας ζαλίσω και στο μέλλον. :)

Χιλια LIKE στη ROM του Christian. Απιστευτη ΡΟΜ. Απλα απιστευτη!

Πάει σφαίρα, δεν τρώει κολλήματα και έχει ένα σωρό καλούδια!

Ενα θεματακι ειχα μονο. Ενταξει, 2. Το ενα ειναι οτι εχω κανει 3 φορες Hard Reset γιατι στο 5ο Soft Reset κολλάει το τηλέφωνο και δεν ανοίγει. Θέλω να πιστεύω ότι φταίει που επέμενα να διαγράφω κάτι Program Files. Το 2ο είναι ότι το Finger Keyboard που έχει μέσα ΔΕΝ γραφει ελληνικα 160 χαρακτήρων και είτε πας να το επανεγκαταστήσεις, είτε το βγάλεις τελείως και το ξαναβάλεις, λέει οτι δε βρίσκει το κατάλληλο Skin για την οθόνη και δε φορτωνει το πληκτρολόγιο με τίποτα :blink:

Κανονικά θα ήμουν δυσαρεστημένη μετά από όλα αυτά...αλλά προσπαθώ να το παλέψω γιατι μου αρέσει πολυ η ROM.

Όντως με το Finger Keyboard έχει ένα θέμα. Εγώ έβαλα ένα πληκτρολόγιο του panosha που ούτε που θυμαμαι που το βρηκα και δουλεύει τέλεια. Αυριο θα το τραβήξω από το τηλ. και θα σου το στείλω.

Όσο για τα προγραμματα, δυστυχώς είναι περασμένα στην ΡΟΜ και δεν απεγκαθιστώνται. Για αυτό άλλωστε έχει και την "clean" έκδοση...

EDIT: Το βρήκα στο XDA

• Administrators
EDIT: Το βρήκα στο XDA

Αυτό παίζει μόνο στην περίπτωση που η ROM φοράει ήδη τα πληκτρολόγια της HTC (και συγκεκριμένα του HD).

Modpic.gif

Δυστυχως, την εβγαλα σχεδον αμεσως τη Rom του Christian... Ηταν απιστευτα αργη σε μενα, εκτος του οτι μετα το backup, δεν ανοιγε καν τις επαφες... Οντως ειχε απιστευτα πραγματα πανω, αλλα πολυ αργη!!:(

Περασα την Infinite του spikegotti και ολα μια χαρα!!:happy:

Πρεπει να ειναι η πιο γρηγορη Rom με 6.5 που εχω βαλει...

Edited by halo

Καλησπερα, βρηκα το ραδιο αλλα δεν παιζει και δεν μου εμφανιζει τα ακουστικα στην οθονη.Στειλε μου pm αν μπορεις,ευχαριστω.

Φίλε τα ακουστικά θα πρέπει να εμφανιστούν στην οθόνη για να παίξει το ράδιο. Ως εφαρμογή εκτελείται?

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Φίλε τα ακουστικά θα πρέπει να εμφανιστούν στην οθόνη για να παίξει το ράδιο. Ως εφαρμογή εκτελείται?

Τα ακουστικα δεν τα βλεπω και η εφαρμογη δεν εκτελειται.:(Μπορω ομως να μιλησω με handsfree.Οταν παω να ανοιξω το ραδιο μου λεει the fm radio cannot be opened .Either it is not signet with trusted certificate or one of its components cannot be found.

Edited by twins1706

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Όταν πας εγκαταστήσεις από πάνω αυτό δεν δουλεύει μετά;

Ναι Γιάννη αυτό περνάω...και τα κάνει όλα χάλια, δεν ξαναδουλεύει δηλαδή καθόλου μετά το Finger Keyboard με τίποτα. Δε θα είχα πρόβλημα να κάνω τη δουλειά μου με τα ελληνικά πληκτρολόγια της HTC, απλά το FK έχει τόσες διευκολύνσεις και συντομεύσεις, δεν κάθεσαι να ψάχνεις σύμβολα κλπ...Είναι λίγο ξενέρα, μήπως να κατεβάσω την Clean Version καλύτερα και να το περάσω μόνη μου... Πραγματικά η ROM είναι απαράμιλλη! :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό παίζει μόνο στην περίπτωση που η ROM φοράει ήδη τα πληκτρολόγια της HTC (και συγκεκριμένα του HD).

Τι εννοεις; σε μενα παιζει κανονικα (μαλλον επειδη η ρομ για τη οποια μιλαμε ειναι παρμενη απο Diamond2;)

Δυστυχως, την εβγαλα σχεδον αμεσως τη Rom του Christian... Ηταν απιστευτα αργη σε μενα, εκτος του οτι μετα το backup, δεν ανοιγε καν τις επαφες... Οντως ειχε απιστευτα πραγματα πανω, αλλα πολυ αργη!!:(

Περασα την Infinite του spikegotti και ολα μια χαρα!!:happy:

Πρεπει να ειναι η πιο γρηγορη Rom με 6.5 που εχω βαλει...

Καταλαβαινω τι λες. Και σε εμενα συνεβη το ιδιο, με το που εβαλα τη Ρομ, το κινητο βαρυνε πολυ. Ομως αν το αφησεις 10 λεπτα μεταμορφωνεται, λες και πρεπει να "κατσει" η ρομ... κουφο...

Το backup-restore των επαφων με το Pimbackup δουλευει αψογα

Edited by nikosdoc

Πολυ καλο φαινεται αλλα τελικα σε ποια rom δουλευει καλα, για να την εγκαταστησω και εγω να γλιτωσω απο τα πειραματα?

Καταλαβαινω τι λες. Και σε εμενα συνεβη το ιδιο, με το που εβαλα τη Ρομ, το κινητο βαρυνε πολυ. Ομως αν το αφησεις 10 λεπτα μεταμορφωνεται, λες και πρεπει να "κατσει" η ρομ... κουφο...

Το backup-restore των επαφων με το Pimbackup δουλευει αψογα

Σοβαρα μιλας??:blink:

Εγω το αφησα κανα 5λεπτο, οσο το αφηνω συνηθως , για να δω πως παει, και κολλουσε... Επανεφερα τις επαφες μου μονο, οχι μηνυματα και mail, και δεν τις ανοιγε... Εκανα hard reset και παλι τα ιδια... Ε και την εβγαλα... Που να φανταστω οτι ηθελε κι αλλο χρονο...

Ισως την δοκιμασω αργοτερα... Η Infinite παει τελεια!!

Edited by halo

• Administrators
Τι εννοεις; σε μενα παιζει κανονικα (μαλλον επειδη η ρομ για τη οποια μιλαμε ειναι παρμενη απο Diamond2;)

Ακριβώς! :rolleyes:

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Εβαλα την Clean του Christian και το Finger Keyboard ειναι παλι προεγκατεστημένο μαζί με κάτι άλλα ψιλά. Δεν είναι εντελώς Clean.

Και σα να μην εφτανε αυτό, δεν τρέχει το Xperia Tweak μετά την εγκατάσταση, βγάζει Error :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως χρειάζεται το netCF3.5;

Λες? Ίσως...αλλά μάλλον δε θα το ανακαλύψουμε γιατί περνάω την Infinite (η οποία κάνει Customize εδώ και μία ώρα και μάλλον έχει σκαλώσει...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την ξαναεβαλα χθες την Rom του Christian, την αφησα κανα μισαωρο, αλλα τπτ...:(

Οποτε, ξαναγυρισα στην Infinite...

Και εχω ερωτηση... Στη rom του christian, οταν σβησει η οθονη, ενεργοποιειται αυτοματα το κλειδωμα των 6.5...

Αυτο γινεται να το κανω και στην infinite?? Υπάρχει καποιο cab, ή καποια ρυθμιση στη registry?:shifty:

Την ξαναεβαλα χθες την Rom του Christian, την αφησα κανα μισαωρο, αλλα τπτ...:(

Οποτε, ξαναγυρισα στην Infinite...

Και εχω ερωτηση... Στη rom του christian, οταν σβησει η οθονη, ενεργοποιειται αυτοματα το κλειδωμα των 6.5...

Αυτο γινεται να το κανω και στην infinite?? Υπάρχει καποιο cab, ή καποια ρυθμιση στη registry?:shifty:

Επειδή δεν έχω την συγκεκριμένη ρομ δεν μπορώ να σου απαμτήσω, υπάρχει όμως ένα πργραμματάκι που μπορεις να το βρεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505032

Επειδή δεν έχω την συγκεκριμένη ρομ δεν μπορώ να σου απαμτήσω, υπάρχει όμως ένα πργραμματάκι που μπορεις να το βρεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505032

A ευχαριστω!! Θα το εχω στα υποψιν!!:happy:

Θυμηθηκα το S2U2 που ειχε η PcTech4U, το βρηκα, το εγκατεστησα και δουλευει τελεια με την Infinite...:D

Μπορειτε να το βρειτε εδω, στη νεα του εκδοση:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=527523

Eιναι freeware...;)

A ευχαριστω!! Θα το εχω στα υποψιν!!:happy:

Θυμηθηκα το S2U2 που ειχε η PcTech4U, το βρηκα, το εγκατεστησα και δουλευει τελεια με την Infinite...:D

Μπορειτε να το βρειτε εδω, στη νεα του εκδοση:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=527523

Eιναι freeware...;)

Μου αρεσε και εμενα το κλειδωμα του Christian το αυτοματο.

Καλα, το S2U2 και εγώ είχαμε γίνει αχώριστοι όσο είχα την Official! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πέρασα κι εγώ το S2U2 στην official rom, αλλά μετά από μισή μέρα χρήσης μου εξαφάνισε την ώρα και το resco contact manager απ' την today screen.....

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned