halo Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Nα ρωτησω κατι?? Πως μπορω να προσθεσω μια καινουρια επαφη τηλεφωνου?? Οταν παταω new contact, μου βγαζει outlook contact, sim, emailgroup και messaging group...:blink: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 και μιας που το εφερε η κουβεντα εχει βγει καινουριος χαρτης της teleatlas εδω και κανα 2-3 μερες για igo, αλλα μαπα το καρπουζι, τουλαχιστον στην αθηνα.:( Φαντάζομαι θα εννοείς την 2009.09. Όταν λες "μάπα το καρπούζι" εννοείς ότι δεν έχει καμία βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη (2009.06) ή είναι χειρότερη; Πως μπορω να προσθεσω μια καινουρια επαφη τηλεφωνου?? Οταν παταω new contact, μου βγαζει outlook contact, sim, emailgroup και messaging group...:blink: Outlook contact. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 παιδιά που βρίσκω την ρομ Xperia X1.5 - Global Golden Edition, halo εσύ την κατέβασες από αυτό το site ?? http://www.xperia-world.com/xperiarom.html μπήκα έκανα και register αλλά δεν βρίσκω πουθενά να λέει τίποτα για download! θα την ξανανεβασουν στις 1 δεκεμβρη αποτι λεει...καποια τελικη εκδωση....!!!κοτζαμ comming soon δεν το ειδες?! ;) και εγω την θελω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Δεν ξέρω τι γίνετε με το gps έβαλα τις ρυθμήσεις ένταξει στο igo8 βρίσκει πλέοω δορυφόρους δηλαδή στο gps ανάβει πράσινο αλλά δεν δείχνει την θέση μου εχει κολλήσει σε μια ξέμπαρκη διεύθυνση...και κάτι άλλο ξέρει κανεις αν αλλάζει το πλαστικό το νίκελ που είναι γυρω γύρω απο το πληκρολόγιο?? Και αν αλλάζει και το πληκτρολόγιο?? πρεπει να το στείλς στην sony?? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 θα την ξανανεβασουν στις 1 δεκεμβρη αποτι λεει...καποια τελικη εκδωση....!!!κοτζαμ comming soon δεν το ειδες?! ;) και εγω την θελω!!! Υπαρχει ηδη! Πατωντας την κατω αμερικανικη σημαια σε βγαζει ....ΕΔΩ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Όντως υπάρχει ήδη αλλά αναμένεται και πιο καινούργια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Φαντάζομαι θα εννοείς την 2009.09. Όταν λες "μάπα το καρπούζι" εννοείς ότι δεν έχει καμία βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη (2009.06) ή είναι χειρότερη; ναι για αυτον λεω.. βελτιωση σαν χαρτης εχει αλλα τη λειτουργεια των αποφυγων διαδρομης που εχει το destinator δεν την εχει.. π.χ. οταν απο προθεση μου ακολουθω αλλο δρομο και αντι ο επανεπολογισμος να γινει στη συνεχεια του δρομου αυτου, που ειναι και κεντρικοτατος, με βαζει να κανω αναστροφη (χωρις να την εχω ενεργη) για να ακολουθησω τον δρομο που ειχε εξαρχης...:dizzy: νομιζω της navtec παραμενει καλυτερος σαν χαρτης αν και το tts ειναι χαλια.. τελος παντον, αρκετα με το igo.. και συγνωμη για το :offtopic: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 θα την ξανανεβασουν στις 1 δεκεμβρη αποτι λεει...καποια τελικη εκδωση....!!!κοτζαμ comming soon δεν το ειδες?! ;) και εγω την θελω!!! ακόμα καλύτερα φιλε μου αν βγει και πιο καινουρια θα περιμενω !! :D πάντως οση την δοκιμάσατε δεν εχει κανενα προβλημα ?? παει καλά? αυτό κατάλαβα!!επαναφαρά επαφών sms κλήσεις κλπ. με το pimbackup γινεται κανονικά χωρίς κανενα πρόβλημα όπως στα 6.1 :rolleyes:? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Aνεβηκε η καινουρια Χ1.5...:cool: Την κατεβαζω ηδη...:shifty: Αν και δεν καταλαβα τι καινουριο εχει.... Και οι xda ειναι off εδω και αρκετη ωρα, οποτε δεν μπορω να δω τι γραφουν κι εκει... Τεσπα... Ας την περασω και βλεπουμε...:ninja: ακόμα καλύτερα φιλε μου αν βγει και πιο καινουρια θα περιμενω !! :D πάντως οση την δοκιμάσατε δεν εχει κανενα προβλημα ?? παει καλά? αυτό κατάλαβα!!επαναφαρά επαφών sms κλήσεις κλπ. με το pimbackup γινεται κανονικά χωρίς κανενα πρόβλημα όπως στα 6.1 :rolleyes:? Κανενα προβλημα μεχρι τωρα... Τουλαχιστον εγω, εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος, για αυτο και εδω και καιρο δεν εχω αλλαξει Rom... Edit:Μπορω να κατεβασω απο καπου ΡΟΙs, αλλα σε ενα αρχειο... Ετοιμα?? Δηλαδη, να μην καθομαι και τα κατεβαζω ενα ενα... Το iGO8 χρησιμοποιω, αν παιζει ρολο... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 οκκ περιμένουμε εντυπώσεις να μας πεις!!! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Δεν βλεπω καποια διαφορα... Αν καταλαβα αυτα που διαβασα στο xperia-world.com και στους xda, το theme της Rom ανανεωσε.... Το προηγουμενο ειχε καποια bugs (εγω δεν ειδα κανενα). Γενικα, η Rom ειναι πολυ καλη, οποτε δεν υπαρχουν και πολλα πραγματα να αλλαξουν... Αν υπαρξει καποια σημαντικη αλλαγη ή προσθηκη, θα σας πω...;) Να ρωτησω κατι αλλο... Πως μπορω να κανω το wifi να μην αποσυνδεεται οταν κλεινει η οθονη?? :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Edit:Μπορω να κατεβασω απο καπου ΡΟΙs, αλλα σε ενα αρχειο... Ετοιμα?? Δηλαδη, να μην καθομαι και τα κατεβαζω ενα ενα... Το iGO8 χρησιμοποιω, αν παιζει ρολο... http://index.pois.gr/categories.asp?CatID=1 Πάτησε στο Πολλαπλό Download ανα κατηγορία Να ρωτησω κατι αλλο... Πως μπορω να κανω το wifi να μην αποσυνδεεται οταν κλεινει η οθονη?? :worry: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\State\Suspend\{98C5250D-C29A-4985-AE5F-AFE5367E5006} - 'Αλλαξε το (Default) DWORD Dec σε 1 HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\State\Resuming\{98C5250D-C29A-4985-AE5F-AFE5367E5006} - 'Αλλαξε το (Default) DWORD Dec σε 1 HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\State\Unattended\{98C5250D-C29A-4985-AE5F-AFE5367E5006} - 'Αλλαξε το (Default) DWORD Dec σε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 http://index.pois.gr/categories.asp?CatID=1 Πάτησε στο Πολλαπλό Download ανα κατηγορία Ωραια... Εχω αρχισει και προσθετω κατηγοριες.... Μετα το περναω στην καρτα μνημης στον φακελο content/userdata/poi και μου τα βγαζει μονο του?? :!:Δεν βρισκει δορυφορο εδω και μερικες μερες...:(Δεν ξερω τι φταιει... Θα το σβησω και θα το ξαναπερασω στην καρτα μνημης... Λογικα δεν πρεπει να εχει να κανει με τη Rom, γιατι πριν μερικες μερες δουλευε κανονικα... Και μου αρεσει πολυ σαν προγραμμα...Κριμα να μην μου δουλευει...:worry: To Gps Test τι ακριβως κανει?? Αν καταλαβα καλα, δειχνει με ποσους δορυφορους συνδεεται το τηλεφωνο και αν εχει καλο σημα?? HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\State\Suspend\{98C5250D-C29A-4985-AE5F-AFE5367E5006} - 'Αλλαξε το (Default) DWORD Dec σε 1 HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\State\Resuming\{98C5250D-C29A-4985-AE5F-AFE5367E5006} - 'Αλλαξε το (Default) DWORD Dec σε 1 HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Power\State\Unattended\{98C5250D-C29A-4985-AE5F-AFE5367E5006} - 'Αλλαξε το (Default) DWORD Dec σε 1 Αχ, ευχαριστω... Ηθελα εδω και καιρο να το φτιαξω αυτο... Μου εσπαγε τα νευρα...:O Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 To Gps Test τι ακριβως κανει?? Αν καταλαβα καλα, δειχνει με ποσους δορυφορους συνδεεται το τηλεφωνο και αν εχει καλο σημα?? Το gps test το χρησιμοποιούμε όταν έχει πρόβλημα το εκάστοτε πρόγραμμα πλοήγησης να βρει θύρα και να κλειδώσει δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos751979 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 εν αναμονη του Χ2 η τιμη του Χ1 θα εχει πτωση? γιατι απο την ιστοσελιδα του Πλαισιου ειδα οτι το Χ2 που ειναι σε λιστα αναμονης εχει 479 ευρω και το Χ1 εχει 529 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 εν αναμονη του Χ2 η τιμη του Χ1 θα εχει πτωση? γιατι απο την ιστοσελιδα του Πλαισιου ειδα οτι το Χ2 που ειναι σε λιστα αναμονης εχει 479 ευρω και το Χ1 εχει 529 !! Αυτό είναι πολύ θετικό.. Δείχνει ότι η Se πραγματικά υπερεκτίμησε το Χ1 και έβαλε σε λογική τιμή το Χ2 για να χτυπήσει τον κυρίαρχο στην κατηγορία HTC. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 μια ερωτηση,αν μπορει καποιος να με εξυπηρετησει: εχω την 6,5 professional,ce os 5.2.28002(build 28002.5.3.0) radio 1.14.25.55v και συναντω τα παρακατω προβληματα 1)πολυ αργη αποκριση στην φωτογραφικη μηχανη αλλα και κολλημα του κινητου πληρως οταν χρησιμοποιω την φωτογραφικη ή βιντεο 2) καποιες χαμενες κλησεις ,ενω με πηραν τηλεφωνο να μην φαινεται καν αναπαντητη φταει η rom λετε? ευχαριστω εκ των προτερων:) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 εν αναμονη του Χ2 η τιμη του Χ1 θα εχει πτωση? γιατι απο την ιστοσελιδα του Πλαισιου ειδα οτι το Χ2 που ειναι σε λιστα αναμονης εχει 479 ευρω και το Χ1 εχει 529 !! Ωχ!!:blink: Μα καλα... Ειναι δυνατον, το καινουριο μοντελο να ειναι φθηνοτερο απο το προηγουμενο σχεδον ενα χρονο μετα??? Ποιος περιμενουν να αγορασει το Χ1 σε αυτη την τιμη, οταν θα κυκλοφορει το Χ2 σε χαμηλοτερη??:rolleyes: Φυσικα και μου φαινεται μια χαρα η τιμη του Χ2... Για το Χ1, κανω την παρατηρηση μου... Eγω θα αντισταθω σθεναρα και θα περιμενω το Χ10!!:happy::p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 ειδα κι εγώ στο φυλλάδιο του Πλαισίου τις τιμες των 2 Xperia και φρικαρα. Απλα ντροπη...Το Χ1 που είναι πλεόν τόσο "λίγο" μπροστά στο Χ2 να είναι 50 ευρώ πάνω! :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 ειδα κι εγώ στο φυλλάδιο του Πλαισίου τις τιμες των 2 Xperia και φρικαρα. Απλα ντροπη...Το Χ1 που είναι πλεόν τόσο "λίγο" μπροστά στο Χ2 να είναι 50 ευρώ πάνω! :mad: Ακόμα δεν έχει μάθει από τα λάθη της η ΣΕ.... Και συνεχίζει! :lol: Τουλάχιστον, για το καλό το δικό της, ας ελπίσουμε ότι θα πάει καλύτερα το Χ2 από το Χ1 στην Ελλάδα. Αν και νομίζω ότι γενικά δεν είχε απήχηση.. Σε πολλά reviews λένε ότι είναι πανάκριβο...:confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Ακόμα δεν έχει μάθει από τα λάθη της η ΣΕ.... Και συνεχίζει! :lol: Τουλάχιστον, για το καλό το δικό της, ας ελπίσουμε ότι θα πάει καλύτερα το Χ2 από το Χ1 στην Ελλάδα. Αν και νομίζω ότι γενικά δεν είχε απήχηση.. Σε πολλά reviews λένε ότι είναι πανάκριβο...:confused: Καλα...εγώ δε θα ξαναεπαιρνα ericsson WM με τίποτα... Αφηστε που το Χ2 δεν ειναι πλεον HTC οπότε δεν θα έχει την υποστηριξη των xda... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Αφηστε που το Χ2 δεν ειναι πλεον HTC οπότε δεν θα έχει την υποστηριξη των xda... Πολύ βασικός λόγος για να μην πάρω οτιδήποτε WM εκτός HTC... Και για αυτό δεν πήρα Acer ή Toshiba που έχουν ίδιο hw με τα htc... Γιατί δεν έχουν τους xda... Σίγουρα θα έχουν κάτι αντίστοιχο.. Αλλά..:cool: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Απλα ντροπη...Το Χ1 που είναι πλεόν τόσο "λίγο" μπροστά στο Χ2 να είναι 50 ευρώ πάνω! :mad: Αλήθεια βρίσκεις τόσο "λίγο" το Χ1 από το Χ2; Δες πάλι τις διαφορές των χαρακτηριστικών τους και θα καταλάβεις τι εννοώ. Εκτός και αν αναφέρεσαι στην κάμερα και στις δύο ίντσες μεγαλύτερη οθόνη. Εγώ πάλι γιατί βλέπω το Χ2 τόσο "λίγο" μπροστά στον υπόλοιπο σύγχρονο ανταγωνισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Αλήθεια βρίσκεις τόσο "λίγο" το Χ1 από το Χ2; Δες πάλι τις διαφορές των χαρακτηριστικών τους και θα καταλάβεις τι εννοώ. Εκτός και αν αναφέρεσαι στην κάμερα και στις δύο ίντσες μεγαλύτερη οθόνη. Εγώ πάλι γιατί βλέπω το Χ2 τόσο "λίγο" μπροστά στον υπόλοιπο σύγχρονο ανταγωνισμό; Συμφωνώ απολύτως μαζί σου athanaso77. Το xperia x2 δεν έχει τίποτα να καινούριο να δείξει, ασε που απο πολλα reviews δειχνει πιο αργό απο το x1 (μαλλον λογο windows mobile 6.5 ) Επίσης δεν πιστεύω πως πλεον η sonyerricsson να στηρίζεται στις πωλήσεις του x1. Απο τη στιγμή που βγήκε αντικαταστάτης πάει αυτό..... παμε για άλλα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Ας σταματήσουμε όμως εδώ αυτή την off-topic συζήτηση γιατί έχουμε γίνει ήδη κουραστικοί για κάποιον που ψάχνει πληροφορίες για το Χ1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts