halo Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Α ωραια...Ευχαριστω!!:happy: Γιατι καπου ειχα διαβασει στους xda, οτι δεν κανει να κανω δευτερη φορα hard spl και φοβομουν μην μεινω με "προβληματικο" πληκτρολογιο...:blink: Οποτε βρω χρονο θα τους το παω... Ελπιζω να το ξαναπαρω συντομα...:rolleyes: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Οποιος εχει Rom με manila 2.5, ας δοκιμασει αυτο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4387068#post4387068 To εβαλα στη ΤouchIT Leo v10, και ειναι φανταστικο!!!:D:D Επισης, ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο... Το hardware πληκτρολογιο εχει αρχισει και κολλαει... Πχ, δυσκολευομαι να πληκτρολογησω τα "Φ", "Γ", ή αλλα γραμματα μου βγαινουν 2 και 3 φορες... Και σκεφτομαι να το παω σε service γιατι εχω βαρεθει να κανω τοση ωρα να γραψω ενα μηνυμα, ή να αναγκαζομαι να χρησιμοποιω το software πληκτρολογιο... Και ηθελα να ρωτησω, αν τους το παω, πρεπει να κανω επαναφορα Stock SPL, ή αρκει μονο να περασω την επισημη?? Γιατι ουσιαστικα μονο το πληκτρολογιο θελω να κοιταξουν...:worry: Και μετα θα μπορω να ξανακανω hard spl, ή θα το χαλασω στο τελος??:cry: Οταν επαθα το ιδιο μετα απο λιγο καιρο καποια πληκτρα επαψαν να λειτουργουν η λειτουργουσαν οποτε ηθελαν..Εβαλα την γνησια ρομ το πηγα για σερβις και τελικα ειχε προβλημα η πλακετα.Ζημια γυρω στα 200 με 300 ευρω.Η ουσια ειναι οτι μου εδωσαν καινουργια συσκευη.ΥΓ:Η συσκευη ηταν γερμανικη και το καταστημα που το αγορασα μου το εστειλε στη Γερμανια και μου εστειλαν πισω καινουργιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ποσα???:cry::cry::cry::cry::cry: Στα καλυψε η εγγυηση?? Γιατι αμα ειναι να αρχισω να κοιταω για κανενα καινουριο...:( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Μα σου ειπα οτι μου εδωσαν νεα συσκευη δωρεαν.τωρα αν εχεις το ιδιο και εσυ εξαρταται απο την ελληνικη se τι θα γινει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Οκ, ευχαριστω...:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 υπάρχει επιλογή όταν ακούω μουσική να μεταφέρεται στο bluetooth? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Hi κι απο μενα.. Μιας και πουλησα το p1 μου και εμεινα κατευχαριστημενος, σκεφτομαι να παω στο χ1.. Το θεμα ειναι οτι δεν παιζει να κατσω να διαβασω τοσες σελιδες.. Θελω μερικες αποψεις για το κινητο, αν βγαζει προβληματα και γενικα αν αξιζει.. Επισης ψαχνω μεταχειρισμενο.. Αν καποιος απο δω μεσα το χει βαρεθει και το πουλαει ας μου στειλε ενα πμ.. :) Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 υπάρχει επιλογή όταν ακούω μουσική να μεταφέρεται στο bluetooth? Δοκίμασε το BTAudio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Hi κι απο μενα.. Μιας και πουλησα το p1 μου και εμεινα κατευχαριστημενος, σκεφτομαι να παω στο χ1.. Το θεμα ειναι οτι δεν παιζει να κατσω να διαβασω τοσες σελιδες.. Θελω μερικες αποψεις για το κινητο, αν βγαζει προβληματα και γενικα αν αξιζει.. Επισης ψαχνω μεταχειρισμενο.. Αν καποιος απο δω μεσα το χει βαρεθει και το πουλαει ας μου στειλε ενα πμ.. :) Φίλε μου, σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το επόμενο, Χ2.. Το Χ1 καλύτερα άστο... Εγώ, σαν πρώην κάτοχος, θα σου έλεγα ότι τώρα δεν αξίζει να το πάρεις... Αν θέλεις στο αναλύω περαιτέρω. Απλά για να μην τα λέω και τα ξαναλέω, αν κοιτάξεις λίγο τις τελευταίες σελίδες, τα έχω ξαναγράψει.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Το Χ1 καλύτερα άστο... Εγώ, σαν πρώην κάτοχος, θα σου έλεγα ότι τώρα δεν αξίζει να το πάρεις... Στην τιμή του μεταχειρισμένου που θέλει να το πάρει ο φίλος, ίσως και να αξίζει. Συγκριτικά το Χ2 θα πάει πολύ ψηλότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Στην τιμή του μεταχειρισμένου που θέλει να το πάρει ο φίλος, ίσως και να αξίζει. Συγκριτικά το Χ2 θα πάει πολύ ψηλότερα. Σωστος.. δεν μας τρεχουν και απο τα πατζακια.. παντα μεταχειρισμενο.. 1ον φθηνοτερο, 2ον δοκιμασμενο.. Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Σωστος.. δεν μας τρεχουν και απο τα πατζακια.. παντα μεταχειρισμενο.. 1ον φθηνοτερο, 2ον δοκιμασμενο.. Σε αυτή την περίπτωση, να προτιμήσεις το μαύρο, γιατί στο μαύρο δεν έχουν αναφερθεί σπασίματα, ραγίσματα και λοιπές αστοχίες κατασκευαστικές. Επίσης, να ξέρεις ότι μπορεί να σου κάνει νερά το πληκτρολόγιο. Διάβασε την τελευταία σελίδα που αναφέρονται 2 περιστατικά και η εμπειρία του Griniaris που έβγαλε άκρη. Αλλά στο Ελλάντα, δεν βγάζεις.:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Σωστος.. δεν μας τρεχουν και απο τα πατζακια.. παντα μεταχειρισμενο.. 1ον φθηνοτερο, 2ον δοκιμασμενο.. Καλά... όχι ότι και τα 150 ευρώ που δίνεις είναι λογική προσφορά (ειδικά μάλιστα στην κατάσταση που ζητάς)! Εκτός και αν βρεθεί κανένας απελπισμένος, τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Καλά... όχι ότι και τα 150 ευρώ που δίνεις είναι λογική προσφορά (ειδικά μάλιστα στην κατάσταση που ζητάς)! Εκτός και αν βρεθεί κανένας απελπισμένος, τι να πω! ή καποιος που το φυσαει το παραδακι και το δινει για να το ξεφορτωθει.. το π1 ετσι το ειχα παρει.. τωρα το χ1 ξεκιναει στα 410 στα eshopαδικα.. μολις φτασουν τα χριστουγεννα και κυριως μολις μπει ο χρονος θα εχει πιασει την 350αρα και ανετα θα το βρισκω τοσο που το ζηταω.. ηδη 180 και 190 το εχω βρει.. απλα περιμενω λιγο.. δεν καιγομαι και τοσο.. ;) Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 το πληκτρολογιο μου κολλαει κι εμενα πολυ και γραφει πολλα γραμματα διπλά και τριπλά σε τετοιο βαθμο που δεν το χρησιμοποιω πια και γραφω με το software. Service δηλαδη πρεπει να το παω κι εγω; Τα νευρα μου...:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Service δηλαδη πρεπει να το παω κι εγω; Εννοείται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Φίλε μου, σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το επόμενο, Χ2.. Το Χ1 καλύτερα άστο... Εγώ, σαν πρώην κάτοχος, θα σου έλεγα ότι τώρα δεν αξίζει να το πάρεις... Αν θέλεις στο αναλύω περαιτέρω. Απλά για να μην τα λέω και τα ξαναλέω, αν κοιτάξεις λίγο τις τελευταίες σελίδες, τα έχω ξαναγράψει.;) Μην σου πω HTC HD2 καλύτερα...το Χ2 από πλευράς hardware είναι το ίδιο πράγμα με το Χ1. Δεν θα έχει τρομερές διαφορές όσον αφορά την ταχύτητα... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 το Χ2 από πλευράς hardware είναι το ίδιο πράγμα με το Χ1. Δεν θα έχει τρομερές διαφορές όσον αφορά την ταχύτητα... Αυτό δυστυχώς είναι αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Μην σου πω HTC HD2 καλύτερα...το Χ2 από πλευράς hardware είναι το ίδιο πράγμα με το Χ1. Δεν θα έχει τρομερές διαφορές όσον αφορά την ταχύτητα... Έχεις δίκιο...:shifty: Καλύτερα στο HD2.;) Και ας είναι λίγο πιο μεγάλο και ας μην έχει και πληκτρολόγιο. Εκτός αν είναι απαραίτητο το πληκτρολόγιο, τότε top για εμένα είναι το HTC Pro2 Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markip Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Γεια σας παιδια και καλωσορισα και εγω στα μελη του xperia!!! λοιπον επειδη ειμαι λιγο ασχετη απο windows mobile εχω καποιες αποριες - προβληματα και θελω να με βοηθησετε να τις λυσω. Λοιπον ας αρχισω: 1. τα windows ειναι στα αγγλικα απ'οτι καταλαβα.. μπορω να κανω κατι για να τα κανω στα ελληνικα?(δεν με πειραζει που ειναι στα αγγλικα, απλα ρωταω αν γινεται) 2. Πως μπορω να αλλαξω τη γλωσσσα στο πληκτρολογιο για να γραφω ελληνικα στα sms αλλα και γενικα στις αναζητησεις στο google, internet? 3. Παρατηρησα οτι κατα τη φορτιση δεν κανει τιποτα απλα αναβοσβηνει ενα λαμπακι, ειναι νορμαλ αυτο? 4. Το προγρ/μα με GPS που εχει, δεν δουλευει, λεει οτι εχει ληξει και οταν παταω downolad για να κατεβει η νεα εκδοση δεν γινεται τιποτα. Τι να κανω? Επισης στο google maps που επελεξα να χρησιμοποιει το GPS μου εμφανιζει στο χαρτη οτι ειμαι στην Καβαλα ενω κανονικα ειμαι στην Αλεξ/πολη!! Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω? 5. Επισης πως μπορω να αλλαξω τον ηχο στα ξυπνητηρια και τον ηχο κλησης? 6. Ενα αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν μετα απο ενα λεπτο χωρις χρηση σβηνει το φως την οθονης μετα για να ξανανοιξει το φως πρεπει να ανοιξω το πληκτρολογιο, αλλιως αν πατησω οποιοδηποτε κουμπι ή και την οθονη δεν γινεται τιποτα, η οθονη παραμενει σβηστη. Τι να κανω γι'αυτο.? Αχ σας κουρασα αλλα τι να κανω κι εγω...ειμαι νεα στα windows mobile ελπιζω να με βοηθησετε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Δοκίμασε το BTAudio. Όταν έγραψα το post όντως αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα..το ίδιο βράδυ που το ξαναδοκίμασα μεταφέρθηκε ο ήχος κανονικά..και το σηματάκι με το ακουστικό στο τηλέφωνο είχε μέσα μια νότα..ίσως έφταιγε που δεν είχα πατήσει την πρώτη φορά το play/pause κουμπί που έχει το handsfree μου... (s.e. hb-220) Γεια σας παιδια και καλωσορισα και εγω στα μελη του xperia!!! λοιπον επειδη ειμαι λιγο ασχετη απο windows mobile εχω καποιες αποριες - προβληματα και θελω να με βοηθησετε να τις λυσω. Λοιπον ας αρχισω: 1. τα windows ειναι στα αγγλικα απ'οτι καταλαβα.. μπορω να κανω κατι για να τα κανω στα ελληνικα?(δεν με πειραζει που ειναι στα αγγλικα, απλα ρωταω αν γινεται) 2. Πως μπορω να αλλαξω τη γλωσσσα στο πληκτρολογιο για να γραφω ελληνικα στα sms αλλα και γενικα στις αναζητησεις στο google, internet? 3. Παρατηρησα οτι κατα τη φορτιση δεν κανει τιποτα απλα αναβοσβηνει ενα λαμπακι, ειναι νορμαλ αυτο? 4. Το προγρ/μα με GPS που εχει, δεν δουλευει, λεει οτι εχει ληξει και οταν παταω downolad για να κατεβει η νεα εκδοση δεν γινεται τιποτα. Τι να κανω? Επισης στο google maps που επελεξα να χρησιμοποιει το GPS μου εμφανιζει στο χαρτη οτι ειμαι στην Καβαλα ενω κανονικα ειμαι στην Αλεξ/πολη!! Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω? 5. Επισης πως μπορω να αλλαξω τον ηχο στα ξυπνητηρια και τον ηχο κλησης? 6. Ενα αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν μετα απο ενα λεπτο χωρις χρηση σβηνει το φως την οθονης μετα για να ξανανοιξει το φως πρεπει να ανοιξω το πληκτρολογιο, αλλιως αν πατησω οποιοδηποτε κουμπι ή και την οθονη δεν γινεται τιποτα, η οθονη παραμενει σβηστη. Τι να κανω γι'αυτο.? Αχ σας κουρασα αλλα τι να κανω κι εγω...ειμαι νεα στα windows mobile ελπιζω να με βοηθησετε.... 1) αλλάζουν και το πιο εύκολο είναι να το πας στην αντιπροσωπεία να στο κάνουν δωρεάν 2) μάλλον δεν έχεις βάλει το aekmap ώστε να γράφεις ελληνικά οπότε κατέβασε το 3) ναι αναβοσβήνει ένα λαμπάκι και στο σήμα της μπαταρίας δείχνει ότι έχει συνδεθεί καλώδιο 4) κατέβασε κάποιο προγραμματάκι από κάποιο μαγαζάκι ;) 5) στο ήχοι και ειδοποιήσεις στην δεύτερη καρτέλα αλλάζεις ήχο κλήσεις και ήχους σε άλλες λειτουργίες για το ξυπνητήρι νομίζω το αλλάζεις από το ρολόι.. 6) μπορείς να ρυθμίσεις νομίζω στο μενού της μπαταρίας πως να συμπεριφέρεται το κινητό δλδ σε ποσα λεπτά να σβήνει η οθόνη ή να μη σβήνει και τελείως αλλά να μένει με ένα μικρό φωτισμό..για να την ενεργοποιήσεις όταν σβήσει πάτα απλά το power button Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 ή καποιος που το φυσαει το παραδακι και το δινει για να το ξεφορτωθει.. το π1 ετσι το ειχα παρει.. τωρα το χ1 ξεκιναει στα 410 στα eshopαδικα.. μολις φτασουν τα χριστουγεννα και κυριως μολις μπει ο χρονος θα εχει πιασει την 350αρα και ανετα θα το βρισκω τοσο που το ζηταω.. ηδη 180 και 190 το εχω βρει.. απλα περιμενω λιγο.. δεν καιγομαι και τοσο.. ;) προτιμω να το σπασω παρα να το χαρισω 150 ευρω που ζητας.κατω απο 250 δεν αξιζει να το δωσει καποιος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Νικόλα, επίτρεψέ μου να πω στην markip ότι είναι πολύ απλούστερο να το κάνει μόνη της. Και επίσης, να συμβουλεύσω να μην βάλει ελληνικά, αλλά τα τελευταία επίσημα αγγλικά. Εκτός αν θέλει να μπλέξει με τα περίεργα.;) Επίσης, markip, αν ψάξεις στο θέμα εδώ για Aekmap, έχω δώσει ουκ ολίγες φορές οδηγούς για το πως να γράφεις ελληνικά με 160 χαρακτήρες στα μηνύματα, αλλά και γενικά ελληνικά παντού. Αυτό που κατεβάζεις και λέει ότι έληξε είναι το QuickGPS. Ένα πρόγραμμα που κατεβάζει λίγα kb και είναι απλά οι θέσεις των 24 δορυφόρων που χρησιμοποιούνται από τα συστήματα GPS ώστε να κλειδώνει πιο γρήγορα δορυφόρους. Για να καταφέρεις να πλοηγηθείς θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα πλοήγησης. Μερικά από αυτά είναι το iGO, Navigon, Destinator, Sygic, Garmin, κ.ο.κ. Υπάρχουν πολλά να επιλέξεις. Στην διάρκεια της φόρτισης, τα 4 LED γύρω από το τηλέφωνο αναβοσβήνουν, τυχαία, σε διάφορα χρώματα. Έτσι φαίνεται ότι φορτίζει. Εκτός από αυτό που σου είπε ο Νικόλας, ότι δηλαδή πάνω δεξιά, εκεί που είναι η ένδειξη της μπαταρίας, θα πρέπει να σου δείχνει μια πρίζα, αν θυμάμαι καλά. Πάνε 6 μήνες που έχω να δω το εικονίδιο αυτό σε κάποιο τηλέφωνό μου...:cool: Όσο για το 6, όταν στα WM κλείσει η οθόνη, για να ξανανοίξει, πάτα το power button. Δεν κουράζεις! Για όνομα του Θεού! :rolleyes: Και μιας και κάνεις τα πρώτα σου βήματα, δες και αυτό εδώ που γράφω: Ένα πρώτο βήμα στα Windows Mobile, ίσως...; Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 προτιμω να το σπασω παρα να το χαρισω 150 ευρω που ζητας.κατω απο 250 δεν αξιζει να το δωσει καποιος... Γνωμη σου.. 275 κανει ολοκαινουριο απ το ebay με τα μεταφορικα.. Ας μην ξεχναμε οτι ειναι ενος χρονου μοντελο.. :) Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Γνωμη σου.. 275 κανει ολοκαινουριο απ το ebay με τα μεταφορικα... :blink: Λινκ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts